یادتون باشه رنگها در عکاسی طبیعت باید طبیعی باشه. هیزم منحصرا نشونه ی آتیش نیست. و آتیش هم منحصرا نشونه ی سردی و برف و رنگ آبی نیست.گاهی برای درست کردن چایی و گاهی برای کباب کردن گوشت آهوی شکار شده مورد استفاده قرار میگیره
Printable View
یادتون باشه رنگها در عکاسی طبیعت باید طبیعی باشه. هیزم منحصرا نشونه ی آتیش نیست. و آتیش هم منحصرا نشونه ی سردی و برف و رنگ آبی نیست.گاهی برای درست کردن چایی و گاهی برای کباب کردن گوشت آهوی شکار شده مورد استفاده قرار میگیره
وقار
بهشت حضرت زهرا (س)
EOS 7D
1/160
f 6.3
ISO 100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: مخصوص Переклад не
----------------------------------------------
تا حالا پرچم رو از زیرش دیدید ؟!؟!؟!
تو سربازی که خیلی پرچم را از زیر دیده بودیم:n24:
داداش کاکائو عکستون خوب هست ولی با اینکه خیلی پروفشنال نیستم میخوام با اجازت مشکلاتش رو بگم :
1-بیشترین مشکلی که به چشم میخوره کادر بندی هست ! گل که مضمون اصلی هست در وسط قرار نگرفته:n11:
2- به طور کامل روی گل فوکوس نشده و تصویر یکمی دور هست و بیشتر روی برگ هاش فوکوس شده !:n27:
3-رنگبندی خیلی دلگیره و مخاطب جذب نمیشه میتونستید با کمی ادیت بهترش کنید !:n12:
:| فوکوس روی یه محیط دایرهای بزرگ صورت گرفته!!.... فک کنم مدل میترینگ رو باید تغییر بدن دوستمون اگر دوربینشون فوکوس نقطهای رو نداره...نقل قول:
2- به طور کامل روی گل فوکوس نشده و تصویر یکمی دور هست و بیشتر روی برگ هاش فوکوس شده !:n27:
شاید هم دیاف زیادی بزرگ بوده که باعث شده محیط بیشتری تو فوکوس قرار بگیره؟
جناب vtn54 یکم درباره عکس بالا توضیح می دین؟
دوربینتون چیه ؟ و چه ساعتی از روز این عکس را گرفتین؟
خیلی معرکه شده. تبریک می گم:n01:
من یه پیشنهاد دارم.
میشه اینقدر عکس همدیگه رو ویرایش نکنید ؟:n02:
هر کسی میخواد ویرایش متفاوت عکسش رو ببینه و خودش نمیتونه با فتوشاپ کار کنه اعلام کنه ، بقیه براش ویرایش رو خصوصی بفرستن.
اینجا مسابقه ی بهترین ویرایش نیست ، قراره عکس ببینیم نه ویرایش.
بعضی از ویرایش ها هم که ماشالا کلا ماهیت عکس رو عوض میکنه.
نمیدونم چرا حجم عکس رو که کم کردم کیفیتش پایین اومد:n03:هرچند از اول هم زیاد با کیفیت نبود:n08:
سلامنقل قول:
مرسی شما لطف دارید دوربین که همان Canon EOS 650D هست.عکس از یک گلدان گل توی حیاط خانه طرفهای ظهر (البته توی سایه) گرفته شده است.پس از آن هم کراپ و کمی دستکاری توی فتوشاپ نتیجه این شکلی شده که میبینید.:n02:
ارادتمند:n16:
به مناسبت روز جهانی کودک:n02:
عروسکها
من در باره نظر این دوستمون یک توضیحی بدمنقل قول:
من دیگران رو نمیدونم ولی شخصا اگه ویرایشی میکنم
برای راهنمایی هست و نظرات خودم رو با توجه به رعایت بعضی قوانین عکاسی
در همون ویرایش اعمال میکنم و با اطلاعات کمی که دارم
و شاید در برخی موارد توضیح کوتاهی هم اضافه کنم که به نظرم بصورت تصویری باشه
بسیار بیشتر کمک میکنه البته اگه آگاهانه و منطقیباشه در بعضی موارد
که عکسایی رو دوست دارم و فکر میکنم جا داره برای اثر بهتری شدن
ویرایش پیشنهادی خودم رومیذارم
مثلا دوستمون ursamajor هم عکسای من رو ویرایش کردن
و بعضی اوقات ویرایش پیشنهادی اش رو به من میگن حالا شاید خلاف نظرم باشه
ولی با نظرات موافق و مخالف آشنا میشیم توهین که به ما نمیشه :n01:
ولی بهتر سعی کنیم در همه موارد نباشه و بحث آموزنده ای داشته باشه
مثلا در همون عکس زیبای جناب ناظر رو ادیت کردن هم من شخصا موافق ویرایش بودم
عکس زیبایی بود شاید کمی بصورت خام بود و با تغییر کنتراست و نور میشد یک عکس بهتری تبدیل بشه
و در کل ما تابع قوانین فروم هستم اگه جناب ناظر و آقا احسان نخواد از هیچ عکسی
بصورت ویرایش قرار بگیره همینجا اعلام کنن با اینکه مخالفم و فکر میکنم کاربران محدود میشن
ولی سعی میکنم رعایت کنم
از راهنمایی شما هم ممنونم :n06:
موفق باشید
هیوا خانم مطلب درستی رو گفتند و من فکر کنم مقصود شون این بوده
ویرایش برای رفع مشکلات و کمک در روند نقد عکس خیلی خوبه اما ویرایش سفارسی نه
ایشالا قسمت همتون بشه
سیسنگان
کلیسای سنت استپانوس (کلیسا خرابه) در حوالی جلفا نزدیک مرز ایران-آذربایجان:
در مورد عکسهایی که اینجا گذاشته میشه صحبت نمیشه؟
اگه امکانش هست راهنمایی/صحبت کنید
نقل قول:ببخشید من منظورتون رو از ویرایش سفارشی نفهمیدم.؟نقل قول:
دوم اینکه اگه کاری رو نقد میکنم و ویرایشی رو روی کاری انجام میدم برای اینه که بنظرم میاد کار خوبی هست و جا داره که بهتر بشه. و بهتر میبینم که به جای کلی توضیحات منظورم رو با ویرایش عکس بهتر برسونم اینجوری هم خودم منظورم رو دقیق رسوندم و هم اون طرف منظورم رو به خوبی میفهمه.
سوم اینکه چرا دوستان باتجربه خیلی خیلی کم کاری رو نقد میکنند و کمکی برای ارتقاء سطح کارای دوستان انجام نمیدن! اگه قراره اینجا فقط کارای خوب قرار بگیره و فقط عکس ببینیم که عملا این تاپیک بی معنی میشه. دوستان میتونند عکس هاشون رو برای شما ارسال کنند و شما بهترین هارو در تاپیک منتخب هفته بزارید. خیلی شیک و مجلسی :n05:
تشکر از نظرتون و کاملا با اون موافقم.نقل قول:
مثل اینکه امکانش نیست. خطریه. یه هو دیدی بن شدیم رفت. :n02:نقل قول:
به نظرم عمق میدان باید کمی (فقط کمی) بیشتر میبود که پشت گربه هم فوکوس میشد....
نمیدونم لنز چی بوده، ولی احتمالا اف نامبر 1.4 بوده؟ شایدم 1.2 (که البته بعید هستش!)... به نظرم بهتر بود یه کوچولو افنامبر رو بزرگتر میگرفتین تا دیاف کمی بسته تر بشه...
راستش من سوژتون رو اصلا نفهمیدم چیه؟نقل قول:
در مورد عکسهایی که اینجا گذاشته میشه صحبت نمیشه؟
اگه امکانش هست راهنمایی/صحبت کنید
سفارشی یعنی این که کسی این جا عکسی آپ بکنه و از بقیه بخواهد تا عکسش رو ادیت بکنند و مثلا تو عکس فلان شیء رو حذف بکنند !نقل قول:
خیلی کار خوبی میکنید عکسی رو نقد میکنید یا ادیت میکنید ، منم ازتون تشکر میکنم
منم از دوستان انتظار حضور بیشتر رو دارم
چرا امکانش هست ، نقد کنید از عکسا از بنده از مسابقه از ... ، اگر قوانین کلی انجمن ها و بخصوص ادب رعایت بشه اصلا بن شدنی توش نیست !
موفق باشید :n12:
کدوم ادیت ؟
این یکی از نمونه ادییت های نامناسب هستش.تو عکاسی پرتره یا اجتماعی معمولا سوژه رو این شکلی بلک وایت میکنن تا حس پس زمینه و سوژه به هم ترکیب بشه.آخه تو این عکس چه چیزی باعث شده ترکیب رنگ به این زیبایی رو نابود کنیم؟نقل قول:
خیلی ممنون که راهنمایی کردید.نقل قول:
دوربین من canon sx40 هستش و لنزشم که مشخصه چیه.
عکس دوم رو از گل حسن یوسف گرفتم.
فقط ترکیب رنگش واسم جاب بود :46:
فقط رنگی! :)... سیاهو سفید کردن عکس شرایط بخصوصی داره که عکس رو زیبا بکنه که این عکس یکی از شرایطش نیست! :)نقل قول:
کدوم ادیت ؟
عکس دوم رنگ زیبا داره و فوکوس مناسب، ولی مشکلش اینه که به نظرم (نظر شخصی!) معلوم نیست چی به چیه...!! باید کمی عقب تر برداشته میشد شاید؟ این کادر بندی رو خیلی باهاش مشکل داریم متاسفانه و خودم هم خیلی کادر بندیم ضعیفه... کل تنظیمات دوربین رو بلدم، ولی نوبت به کادر بندی و در حقیقت سلیقه که میاد وسط، جا میمونم :(نقل قول:
مرسی از توجه شما.نقل قول:
راستش من هنوز عادت ندارم محیط دور و بر سوژه ها رو آماده کنم و چیزای اضافه رو بر دارم. واسه همین خیلی نزدیک میشم تا حد اقل اینجوری بعضی چیزا از کادر بیرون باشه! :n02: مخصوصا واسه کاکتوساو گلایی که دارم.
( canon sx40 hs بدون ادیت. دروبین رو حالت ماکرو بود و از فاصله 3 متری با زوم )
سلام متاسفانه بدون ادیتش رو نداشتم
سلام.نقل قول:
اون دکل مخابراتی و سقف ساختمان ها کمی عکس رو خراب کرده!
موفق باشید.
حق با شما است ولی اگر بیشتر از این کراپ میکردم دیگر چیزی از کوه باقی نمیماند.:n09:نقل قول:
نقل قول:
البته جسارته ، شما خودتون استادید برای ما
محض یاد آوری میگم در اینگونه موارد با ابزارهایی مثل clone میشه بعضی جزئیات زائد رو از عکس حذف کرد
تا مجبور نباشیم با کراپ کردن به عکس آصیب برسونیم :n01:
چون اساتید این رشته توصیه میکنن که عکاسان از کراپ خودداری کنن
البته من خودم هم گاهی کراپ میکنم
برای نمونه عکس شما با کمی روتوش :
از عکس قبلی شما هم لذت بردیم به نظرم از بهترین کارهاتون بود
موفق باشید :11:
[QUOTE=senaps;7918262]به نظرم عمق میدان باید کمی (فقط کمی) بیشتر میبود که پشت گربه هم فوکوس میشد....
نمیدونم لنز چی بوده، ولی احتمالا اف نامبر 1.4 بوده؟ شایدم 1.2 (که البته بعید هستش!)... به نظرم بهتر بود یه کوچولو افنامبر رو بزرگتر میگرفتین تا دیاف کمی بسته تر بشه...
/QUOTE]
هرچه عمق میدان کمتر بشه تفکیک سوژه در قالب پرتره افزایش پیدا می کنه
[QUOTE=dada_zebel;7920236]من الان گیج شدم دوستان:نقل قول:
1- عکسی توی سبک پرتره
2- عکسی که کل سوژه فوکوس شده
کدام بهتره؟ اصلا چطوری باید باشه/ سلیقه ایه یا قانون خاصی داره؟
[QUOTE=sara_program;7920263]توي عكاسي پرتره چون تمركز روي چهره يا بدن داره بهتره كه از بكگراند جدا باشه اينجوري كيفيت عكس هم بالا تر ميرهنقل قول:
واسه همين براي عكاسي پرتره از لنزهاي با F پايين استفاده ميكنن واين رو هم بدونيد كه هرچي F لنز كمتر بشه قيمتش هم به مراتب بالاتر ميره
عكس زير رو كه نگاه كنيد خودتون متوجه ميشيد :
نه بحث این بود که بدن گربه هم تو فوکوس قرار میگرفت و صرفا گربه فوکوس میشد و باقی محیط همینجوری.... ایشون از افنامبر بسیار کوچیکی استفاده کرده..!!نقل قول:
این خیلی جالبه... لنز کنون 50 میلی متر، اف نامبر تا 1.8 حدود 400 تومنه! اف نامبر تا 1.4 حدود 800-900 تومنه! و همین لنز با همین کیفیت صرفا افنامبر تا 1.2 قیمتش 1 ملیون و 300-400 هزار تومنه! :)نقل قول:
واسه همين براي عكاسي پرتره از لنزهاي با F پايين استفاده ميكنن واين رو هم بدونيد كه هرچي F لنز كمتر بشه قيمتش هم به مراتب بالاتر ميره
راستش متوجه جمله نشدم :(...نقل قول:
منظور شما اینه که اگر اف نامبر رو بالاببریم( تو اف نامبر منظور از بالا بردن یعنی کوچیک کردن عدد! و پایین بردن یعنی بزرگ کردن عدد چون همونجوری که میدونین، رابطهی عدد با دیاف برعکسه! یعنی وقتی میگیم دیاف 22 منظورمون 1.22 هستش که دیگه بالای کسر رو ننوشتیم! و در نتیجه 22 یعنی دهانهی تنگ تر نسبت به شخص شخیص 1.8 مثلا.... و در نهیات، هرچی تنگ تر باشه دهانه، منطقهی بیشتری در فوکوس قرار میگیره و فک کنم تو 22 کلا همهی عالم و عادم! توی فوکوس باشن! و هرچی دهانه رو گشاد تر بکنیم محلی که فوکوس هست کوچیک کوچیک تر میشه...
فک کنم شما هم همین رو گفتین ولی بیان جوری بود که من نفهمیدم! :)
سلامنقل قول:
بسیار تعجب کردم از اون ورزش شهری! حواستون باشه که خدایی نکرده به قیمت جانتان تمام نشود:n01:
در مورد این عکس هم نقدی داشتم ، الان سوژه توی این عکس گم شده. هدف عکس چیه؟
به نظرم باید یکم به دوربین زاویه می دادین که اینقدر افقی عکس نندازین. اینجوری خیلی از جزئیات اون گل زده شده که متاسفانه قابل ادیت و بازگشت هم نیست.
اگر سوژه شما اون گل هستش پس چرا فوکوس روی علفها شده؟
در کل به نظرم منظره زیبایی است فقط کادربندی و فوکوس کمی ایراد داره.
عکس اولیتون هم خیلی خوشم اومد
سلامنقل قول:
مثل همیشه عکس زیبایی برای عرضه دارید. نمی دونم حرفی که می خوام بزنم نقد می شه یا سوال!:n02:
اطراف سوزه خیلی بلور شده خودتون اینقدر بلور کردین یا دوربین؟ یه جورایی انگار یه تیکه گل روی کاغذ رنگی چسبوندین:n02: ایکاش یکم از جزئیات اطراف سوژه پیدا بود
درکل برام جالبه بدونم به خاطر F نامبر هستش که اینقدر اطراف محو شده یا خودتون بلورشو زیاد کردین؟
ممنون. نظر لطفتون هست.نقل قول:
نه ادیتی روی بلور انجام نشده. من موقع ادیت فقط رنگ، نور و کادر رو دستکاری میکنم.
اصل عکس اینه