با ای پی منظورم اینه که موقعی که میخواهد رجیستر کنید و کلید رو ست کنید باید قند شکن روی سیستم فعال کنید و به همون کشوری که نوشتم کانکت باشید و بعد کلید رو ست کنید
Printable View
با ای پی منظورم اینه که موقعی که میخواهد رجیستر کنید و کلید رو ست کنید باید قند شکن روی سیستم فعال کنید و به همون کشوری که نوشتم کانکت باشید و بعد کلید رو ست کنید
سلام
من کسپر اینترنت سکیوریتی 2017 نصب کردم
تایم تریالم تموم شده
خواستم ریستش کنم دیدم self defense غیر فعال شده و نمیشه تیکش رو برداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اشتباهی، حذفی
وقتی کسپر نصب میکنم تو فایرفاکس کلا اجازه استفاده از محصولات گوگل رو نمیده
نه گوگل سرچ و نه گوگل کیپ و . . .
تو اکستنشنها هم چیزی نیست که دیزیبلش کنم
قبلن ها اکستنشن نصب میکرد خودش
تو اینجور موارد از طریق سیف مود safe mode فعالش کنیدنقل قول:
منم از طریق سیف مود تونستم فعالش کنم
تو فایر فاکس برو اینجانقل قول:
option >advanced>Certificates>view Certificates
حالا تو اینجا این گزینه رو پاک کن :KasperskyAnti-VirusPersonalRootCertificate
بعد از import رو بزن و از اینجا c:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP15.0.1\Data\Cert
گزینه (fake)Kaspersky Anti-Virus Personal Root Certificate انتخاب کن
درست میشه:n16:
درود:نقل قول:
دوستمون بالا توضیح دادن اما اگه با روش بالا مشکلت حل نشد برو توی قسمت وب آنتی ویروس و تیک گزینه *Check secure connections (HTTPS)* رو بردار و غیرفعالش کن.
الان هم اکستنشن نصب شده اما چون آپدیت مرورگرها خیلی بیشتر و سریعتر از آنتی ویروسهاست اکثر اوقات آنتی ویروس چند قدم از مرورگر توی تطبیق افزونه ها عقبه و بخاطر همین ناهمخوانی نسخه جدید مرورگر فایل مجوز کسپر رو نمیشناسه و ارور میده و تا جایی هم که من دیدم این مشکل بیشتر توی موزیلا فقط اتفاق میفته
متشکر
سرتیفیکت رو دیلیت و ایمپورت کردم از قرار معلوم حل شده
البته گزینه ها تفاوت داشتند
با تشکر از هر دو عزیز
با سلام
دوستان تریال ریست توتاتل سکیوریتی ورژن اخرش رو میخوام
اگر کسی از دوستان داره لینک دانلود بده .
ممنونم.
سلامنقل قول:
خدمت شمادوست عزیز:
کد:https://dailyuploads.net/pir7e1f3liee
سریال 91 روز KIS 2016 سالم
4CH4C-PPFDT-NFK4B-45R69
کسی کد جدید واسه فوریه 2017 داره ؟؟؟
سلام
Kasper sky 2017
میخام
نه
Kaspersky internet security 2017
سلام یه key سالم واسه kaspersky internet security 2017 17.0.0.611 (d) میخوام کسی داره برام بفرسته ؟
ای بابا یکی راهی پیدا کنه این 2017 فعال کنم خوب پول نداریم بخریم دولار کجا پول ایرانی کجا 1 به 4 هست یعنی 1 دلار اونجا 4 هزار تومان اینجا مساوی نیست که بخواهی بخری :n27:
تنها راهش اینه که یک ماه به یک ماه کرک تریال ریست رو فعال کنی،کرک تریال ریست هم در اینترنت هست،میتونید دانلود کنیدنقل قول:
مجبور نیسی بخری ی انتی ویروس رایگان استفاده کن خبنقل قول:
چند راه موجود هست یکیش ک کلیده ک همون کلیدش رو باید با پروکسیی وصل بشی و داخل تنظیمات کسپر ی سری کارا بکنی ک خب من کسپر ندارم حوصلشم ندارم بخونم ببینم دقیق چ طوریه زبانشم به زبان روسیه :n02: سخته با گول ترنزلیت مرحله به مرحله پیش بری
راه دیگش با تغییرات تو ریجیستری و ی سری کار و ریست کردن تریالشه ک اینم مشکله کلا بیخیالش بشو
نمیدونم تریال ریستش کار میکنه یا نه ولی اگه میکنه راحت ترین راهش همون تریال ریسته
کلا بیخیالش شو :n41:ب دردسرش نمی ارزه
چند تا کلید میزارم ببینم کار میکنه؟
KIS 91 days:4CH4C-PPFDT-NFK4B-45R69
Kaspersky Total Security Multi- Device for months to 3 PCs (proxy USA)
NPRQE-SYWX3-ECGM5-25C81 NQFJJ-1YEY8-GMFS1-B1819
Kaspersky Small Office Security for 91 days (5 PCs)
8C2M1-NKDG1-1Y1CQ-G8UPB 8H2G6-6EHVS-MTXPE-JGPFB
اونی ک نوشت پــروکسی یو اس آ این از هموناس ک گفتم مصیبت داره فعال سازیش ولی فک کنم(مطمعن نیستم) باید تو تنظمیات کسپر پــروکسی امریکا وارد کنی تا فعال بشه
این سریال سالمه
واسه kis 4CH4C-PPFDT-NFK4B-45R69
با سلام میخواستم ببینم اگر بخواییم با ای دی ام دانلود کنیم حتما باید این نرمافزارو وارد لیسته برنامه های قابل اعتماد کسپراسکای بکنیم؟و اگر نرم افزارها رو وارد این لیست بکنیم مثلا فایرفاکسو وارد کنیم مشکلی پیش نمیاد و از طریق باز کردن سایت با فایرفاکس ویروس نمیگیره؟
درود :نقل قول:
بله اگر کسپر به دانلود منیجرتون ایراد گرفته که معمولا نمیگیره و اگر گرفته بخاطر اینکه کرک شده و برای کسپر ناشناسه ، باید اون و هر برنامه دیگه ای رو (بسته به اینکه درجه سختگیری کسپر به کدومشون گیر بده) توی لیست امن یا ناشناخته بذارید.اگه توی لیست ناشناخته باشه ازتون برای هر فعالیتی ، و وصل شدن اون برنامه به نت ، سوال میکنه اما اگه امن تعریفش کنید آزاده برای فعالیت معمولی...
خیر فقط اون برنامه وارد لیست امن شده و فعالیتهای معمولش و هر پروسه یا فایل غیرمعمول از طریق اونها بخواد اجرا بشه کسپر یا جلوشو میگیره یا ازتون سوال میکنه(گفتم بستگی به درجه سختگیری داره که براش تعریف کردید).
پس اگه سایتی رو با هر مرورگری باز کنید و ویروس بخواد داخل بشه کسپر اجازه نمیده (البته الان همه مرورگرا بخصوص کروم و موزیلا یه قدم از آنتیها جلوترن توی شناخت سایتهای آلوده و تقلبی و فیشینگ و خود مرورگر بهتون در بیش از نود درصد موارد هشدار میده)
الان چرا لینک نمیاد؟
ضمنا مال کدوم ورژنه
دوستان این تریال ریستر های کسپر برای هر ورژنی فرق میکنه؟ یعنی اگه ورژن 18 رو دانلود کنم براش پیدا میشه؟ دیگه اینکه فقط همون 30 روز رو دوباره زنده میکنه یا مثلا مثل قدیم نورتون که تریالش رو میکرد 180 روز ، اینم اینجوریه؟
درود :نقل قول:
شخصاً استفاده از تریال ریست رو توصیه نمیکنم.
بله معمولا برای هر ورژن فرق میکنه اما شاید آخرین ورژنش روی 2018 کار کنه اما خودم تست نکردم.ولی مثلا آخرین ورژن روی تمام ورژنهای 2017 کار میکرد و مشکلی نداشت.میتونید تست کنید شاید جواب داد.و میتونید مدت 30 روز رو استفاده کنید و به احتمال خیلی زیاد تا 30 روز دیگه ریستر 2018 هم میاد برای دانلود.
نه فقط همون 30 روز ریست میشه نه بیشتر.
ممنون آخه برای جایی میخوام که به آنتی ویروس های رایگان اعتمادی ندارن و پول هم نمیخوان خرج کنند! :n07:نقل قول:
یه کار دیگه هم میشه کردنقل قول:
تو اینترنت سریال 90 روزه اش رو گیر بیارید و تست کنید
من الان برای 2 بار تست کردم یعنی قبلا 3 ماه استفاده کردم و الان هم برای بار دوم هم تست کردم و جواب داد
همه سریال ها رو تست کنید تا ببینید کدوم یکی رو اجازه میده
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال :کسپر بیشتر اوقات در حین آپدیت خطای fail میده.سرعت اینترنت هم بالاست .سرعت دانلود در حد 500 کیلو گاهی هم 1 مگ میرسه
ولی مجبورم چندبار پشت سرهم آپدیت بزنم تا این خطای fail دیگه نیاد
کسی میدونه مشکل از چی هست؟ و چطور میشه رفعش کرد.
اینم بگم من تا حالا به غیر از نسخه 90 روزه و تریال ریست کسپر نخریدم
نقل قول:
ممنون. این مورد دومی هم که فرمودین تو تاپیک خود کسپر هم من عنوان کردم. از خود سایت اومدم مستقیم دانلود کنم همش خطای کانکشن فیل میده.
با سلامنقل قول:
قدیم ترا تو قسمت آپدیت میشد سرور رو عوض کرد و مثلا گذاشت رو کشورهای نزدیک تر الان اون تنظیم حذف شده و سرور ثابته و فقط میشه فایل برای آپدیت آف لاین بهش اضافه کرد
در نتیجه عملا کاریش نمیشه کرد. اما اگه شما تنظیم آپدیت رو بذارید رو حالت اتومات اصلا لازم نیست شما گزینه آپدیت رو بزنید و خودش وصل میشه و هر وقت بتونه حالا با سعی و خطا آپدیت میکنه
من خودم آخرین بار یادم نیست کی گزینه آپدیت رو زدم. البته اگه میخواین تو یه ساعات خاصی آپدیت کنید و رو حالت دستی گذاشتید تنها راهش همین تلاش کردنه و تنطیم اضافه ای براش وجود نداره متاسفانه
من بعد نصب کسپر 2018 مشکل Your connection is not secureرو دارم تو فایرفاکسنقل قول:
و رفتم از همین مسیر مذکور سرتیفیکیت رو هم ایمپورت کردم
بعضی سایتهای https با اد اکسپشن درست شدند
ولی بعضیاشون باز هم همین ارور رو میدن
مثلا دی جی کالا!!
کلید بلند مدت Kaspersky Total Security 2018 موجود نیست؟
کلیدش رو از کجا و چطوری می تونم بخرم؟ یکی گفته بود 25000 تومن؟! البته پستش رو گم کردم.
اگه از لایسنس بلند مدت استفاده کنیم، می شه از برنامه ضد...فیل...ترش بدون محدودیت استفاده کرد؟
الان یه کلید ندارید به ما بدین؟ :n41:
لایسنس kaspersky
RYR71-MM7AF-Y4ST3-SDJBV
3XWZD-HXJK2-G3XBP-HP9SQ
3JVQS-CVCU9-SUR3R-7UP6F
BTFYG-RST77-FYV1M-Z1GSZ
BME1A-RCRZW-2F3TN-YFJRW
RU89R-8E2K6-YH7GW-7Z52V
RXA7X-3HJU9-GCQED-T437T
SSZYX-V1CMX-W9MU3-RGVX9
SF3VB-8KZDT-9GABB-W1C2Z
Kaspersky internet security
4CH4C-PPFDT-NFK4B-45R69
Kaspersky Antivirus
CFM3W-M1V5E-QEVY3-352CK
total security
VYRVR-YHE4C-QQXMK-PVYJE
Kaspersky small office security 5
V7B38-9SE8R-Q4Z2R-KU481
کد:Kaspersky Total Security Multi Device-for PC, Mac and Android devices/90 days
G5RY3-JAAFS-3G248-5NK48
G5S7V-SJGEQ-BFK38-JMR2T
G5SDV-63AGG-5BTY2-S4VH4
Use V-p-n When You Login
Location USA
Kaspersky internet security
7YX7K-C535Y-4PPE2-Z27TJ
کد:
Kaspersky Total Security 2018
1N6ZN-P8R8B-A5R2Y-S7DRE
1N72F-8ZNVB-VFCJH-G6W59
1N7BU-2JCXC-B7FRD-5EMJ1
M2DXE-THVSG-GN35E-X4XZ1
Kaspersky Internet Security 2018
8HV6X-FHZ5Q-TB952-MTQYH
8H77R-H2RU7-CRKF3-ZN3DN
8H79V-4CK65-J3MXE-38MU9
8H9KC-D6PMC-Y2JYH-JXJA4
8HA1S-78CRF-B551M-AV9NC
8HQ4W-13A6N-5VYKY-1K3TT
8HRCP-HADZ1-8QAVN-BQT2H
8HRWT-4QBPM-SV1JE-2D7DM
8HSBP-GN4Z6-U1SEF-HQA65
8H7HF-1AQGU-JYKEB-V68J3
8H7SM-3BTDX-YZQM9-R5JE9
8H7TD-QDF1Q-AUY16-HAWNS
8H84Y-WQVAG-6GMGR-UW8P3
8H8CA-5XZ8Z-MH83J-BJ1SC
8H8HD-SJB1U-72FAH-5NECF
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
میشه لطفا کلید برای Kaspersky AntiVirus 2018 معرفی کنید؟
کد:
Kaspersky Internet Security
Multi-Device for 60 days
Use India p r o x y for Activate
WQA7U-MFYHT-EFNR5-6X56E
MZ8RY-85T9C-8CH88-Y1U71
WQ7KM-59S6P-SEJ2Z-ZCE7J
WQ6C1-NAQB6-ZXY4D-7VCRC
کد:
Kaspersky Antivirus
8H79V-4CK65-J3MXE-38MU9
8H9KC-D6PMC-Y2JYH-JXJA4