رام من xwubmf8 هست.نقل قول:
من این ۲تارو نصب نکردم فقط کیک نصبه.
Printable View
رام من xwubmf8 هست.نقل قول:
من این ۲تارو نصب نکردم فقط کیک نصبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ایران هم چند سال قبل از این اتفاقات افتاده بود اما با گوشی برند دیگری و بعلت استفاده از باتریهای طرح اصلی تقلبی
اما تو سوییس کشوری که مردمش کاری با تقلب ندارن چی؟
اگر کشور عقب افتاده مثل ایران و پاکستان بود که چینی ها و هندی ها جرات داشتند توش بلولند چی؟
تازه سامسونگ گوشی های سفارش اروپایی را لیبل اروپا میزنه میفرسته اونجا
اتفاقاً تعجب منم به همین خاطره که چطوری باتری بی کیفیت در اونجا فروش رفته . چه بعنوان باتری اصلی روی گوشی و چه بعنوان باتری دوم .
نمیشه بگی هیچ کدوم از باتری های سامسونگ مشکلی ندارن ممکنه از 1000 تا یکیش گیر این خانوم اومده
دوستان اسکرین شات بزارید ببینیم چند چندیم.
رام هند رو دانلود و نصب کردم اما لگ ها از بین نرفته چیکار کنم ؟
sync چیه؟ باید روشن باشه؟
بعد از نصب رام هند گوشی بیشتر داغ میکنه
امروز هم رام جدید هند اومده MG1 :D
امشب دانلود میکنم صبح نصب.
یه لانچر دیگه نصب کننقل قول:
مثل:
apex launcher
nova launcher
من با MF8 هیچ لگی ندارم شما بعد از نصب رام فکتوری ریست هم کردی؟نقل قول:
من همچنین با برنامه سیستم تیونر یکسری برنامه هارو از تو استارت آپ برداشتم چون نیازی به لودشون موقع بوت نبود.
من نصب کردم اما گوشی بیشتر داغ میشه و لگ هم داره .نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما باید برنامه های اجرایی رو هم کنترل و مدیریت کنید.:11:
برا من چنین مشکلی نداره، فقط زمانی داغ میشه که لود سی پی یو بالا باشه مثلا تو بازی آسفالت7نقل قول:
همین الان با خود گوشی به MG1 آپدیت کردم و خیلی عالی داره کار میکنه.
دوستان!نقل قول:
من نمی دونم این رام ایران چه باگی داره که ما باید رام هند نصب کنیم؟
بنده رام ایران رو نصبیدم اصلا هیچ مشکلی هم باهاش نیست نه لگ داره نه هیچ کاملا هم روون داره کار میکنه.
گرم شدنش هم در حد معقول قابل قبوله.
متاسفانه سامسونگ به رام ایران توجهی نداره تا حالا چندین آپدیت برا روسیه و هند منتشر کرده اما خبری از آپدیت رام ایران نیست.نقل قول:
۲تا باگ رام ایران:
تو بروزر فایل دانلود بشه نوتیفیکیشن اش هر چند دقیقه دوباره ظاهر میشه، روش هم کلیک کنی نمیره تو فایل.
زمانی که از پلی استور برنامه داره دانلود میشه اگه بیای بیرون و رو نوتیفیکیشن اش کلیک کنی هیچ اتفاقی نمیفته درصورتی که باید بره تو صفحه برنامش.
همچنین تو آپدیت جدید کرنل گوشی بهبود یافته و مدیریت سی پی یو بهتر شده از یکطرف باعث میشه الکی به A15 سوییچ نشه و گوشی کمتر داغ کنه و از طرف دیگه زمان لود درست به A15 سوییچ میکنه، تو تست Antutu کاملا مشخصه تو رام ایران بعضی تست ها رو A7 انجام میشد که باعث میشد امتیاز کم بده به گوشی.
این گوشی اگه کرنل اش تو مدیریت سی پی یو درست عمل کنه مصرف باطریش از i9505 هم کمتر میشه بخاطر داشتن یک سی پی یو کم مصرف جداگانه A7
آقا بهترین کرنل واسه این گوشی چیه؟مخصوصا واسه مصرف باتری؟
لینک دانلود+آموزشش
کرنل استوک خود سامسونگ، شما رام xwubmg1 نصب کن که آخرین تغییرات رو بهمراه داره.نقل قول:
بچه ها یه رام واسه پایین بردن dpi برای S4 نیومده؟
من رو نوت با 240dpi کار میکردم این الان ایکوناش خیلی بزرگ میاد به نظرم :/
منم دقیقا دنبالشم ولی ندیدم.تو نوت رامهای jrlly bean همچین امکانی داشتننقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
حالا بگردیم ببینیم چیزی پیدا میشه.خدایی خیلی بزرگن آیکونانقل قول:
پارانوید یا پک تو کاستوماش نیس؟ دنبالش نرفتم .
این دو تا رام یادمه چنج دی پی آی داشتن
دوست عزیز بنده این دو مورد رو که فرمودین تست اصلا همچین چیزی نیستش. حداقل برای من یکی...نقل قول:
با antutu بنچمارک گرفتم شد 28075.
اینم اسکرین شاتش.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیگه چی؟:n02:
من رام ایران . هند و بنگلادش رو نصب و تست کردم اما در هر 3 اونها وقتی page های صفحه اول گوشیم رو با انگشت اونها رو جمع میکنم لگ میگیرن بعد که 2 3 بار این کار رو پشت هم انجام میدم رون میشه اما وقتی که 2 باره برم توی ستینگ یا گالری و چند دور بچرخم و 2باره بیام این کار رو انجام بدم لگ میگیره مشک چیه ؟ در کانتکت ها هم لگ داره ( بعضی از صفحه های دیگه هم به همین صورت ) چیکار کنم . ( من توی اس 3 این مشکل رو نداشتم ) 2 تومن پول گوشی ندادم اینجور لگ ها تو جا های پیش پا افتاده داشته باشه
گوشی به روونی آیفون ندیدم!
واقعا هنوز اندروید از iOS عقبه. واقعا!
گوشی منم همین طوریه!
من ریزر دارم. چند تا از بچه های دیگه هم ریزر دارند. همه یه رام فلش زدیم دقیقا مثل شما منم همین جاها لگ دارم که اونا ندارند!
راه حلی هم هنوز پیدا نکردم. هیچ کسم نمیدونه مشکل از کجاست. اعصاب آدم خورد میشه وقتی میبینی چواب بچه های دیگه اینه:
"برای ما این طوری نیست" :n29:
یکی اگه بگه مشکل از چیه ممنونش میشم واقعا عجیبه این گوشی دلیلی نداره لگ بده در این حد اما...نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
رام پایه AOSP نمیخام اخه :|نقل قول:
شما خیلی خیلی حساسیت نشون میدی.اون لانچرایی که صفحه قبل گفتم رو نصب کردی؟نقل قول:
بله اونها رو نصب کردمنقل قول:
یعنی کسی بخواد با تم اصلی کار کنه باید لگ داشته باشه ؟
آخه توی اینترنت . کانتکت و موزیک پلیر هم لگ داره
گوشیم 1 هفته ای میشه برگشته دستم؛خیلی روان کار می کنه؛به طرز عجیبی هم دماش خوبه موقع بازی؛خیلی بالا نمیره :n19:
میگم آنتی ویروس نیاز هست برای این؟یا نه؟ اگه آره پیشنهادی دارید؟ (Avast! رو یکی می گفت خوبه)
بعد بازی هایی مثل nfs most wanted و غیره رو از کجا میشه دانلود کرد براش؟
دوستان نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه ایا کسی لینک دانلود درایور s4 که به pc وصل شه داره؟64 بیت
سلام.نقل قول:
شما برنامه Kies رو از اینجا دانلود و نصب کنید درایورها نصب میشن .:11:
بنده از dr web استفاده می کنم خوبه.:n01:نقل قول:
از همین برنامه استفاده کردم ولی Failed میزنه میگه نصب نمیشه بعد من 90% بازی هامو که گرفتم یا خرابه یا لودش نیم ساعت طول میکشه یا اینکه ناقص پردازش میکنه بعد من گوشیم روت نشه بنظرتون چیکار کنم من تاحالا اصلا اندروید کار نکردم یه چند تا راه حل بدید
بعد اینجا کسی lord of android داره؟من میخوام نصب خودکار بکنه میزنه درایور نصب نیست میخوامخودکار نصب کنه گیج شدم
..................................
برای باز کردن samsung apps و Play Store باید چیکار کنم ؟
سامسونگ اپز با در آوردن سیم کارت یا فلایت مد.نقل قول:
پلی استور با قند شکن.
ممنون میشم یه قند شکن خوب به من بدید
( البته اگه نیاز به روت بودن گوشی نیست )
اصلا راه نمی دهنقل قول:
میگه تو این کشور پشتیبانی نمی شود کد خطا.........
پست اول رو ادیت کردم.یک سری اطلاعات رو هم اضافه کردم