کتاب جدید این بازی در سایت shc1.ir منتشر شده.
در گوگل سرچ کنید ( آموزش حرفه ای جنگهای صلیبی 1 ) میاد اولین سایت.
و بعد داخل سایت کتاب رو دانلود کنید و استفاده کنید و لذت ببرید
Printable View
کتاب جدید این بازی در سایت shc1.ir منتشر شده.
در گوگل سرچ کنید ( آموزش حرفه ای جنگهای صلیبی 1 ) میاد اولین سایت.
و بعد داخل سایت کتاب رو دانلود کنید و استفاده کنید و لذت ببرید
یهتوضی مختصر و کوتاه درمورد اینکه بتونیم بهتر و حرفه ای تر بازی کنیم خواستم.....
ممنون.
داداش لینک دانلود برنامه حذف شده یک لینک دیگه بزار
داداش لینک دانلود حذف شده :n03::n03::n03::n03::n34::n30::n30::n03:
سلام.ببخشید ی سوال.سیو جنگ های صلیبی یک کجاست؟؟میخواستم سیوشو حذف کنم گشتم نبود اگه کسی بلده بگه ممنون
Documents.نقل قول:
داخل این فولدره.
Sent from my K00E using Tapatalk
- - - Updated - - -
رفتم نبود که؟؟
Documents-Stronghold crusaderنقل قول:
Sent from my K00E using Tapatalk
داداش لین برنامه نیست
:n03:
- - - Updated - - -
داداش لینک برنامه نیست
:n03:
سلام داداش این لینک خربه میگه شاید به دلایل نمیدونم چی منقضی شده باشه درستش کن لطفا...مرسی:n03::n35:
:45:
- - - Updated - - -
سلام داداش این لینک خربه میگه شاید به دلایل نمیدونم چی منقضی شده باشه درستش کن لطفا...مرسی:n03::n35:
:45:
سلام من ترینر قلعه دو رو دانلود کردم هم بازی هم ترینز هم ورژن هستن ولی ترینر کار نمیکنه چیکار کنم؟
- - - Updated - - -
سلام من ترینر قلعه دو رو دانلود کردم هم بازی هم ترینز هم ورژن هستن ولی ترینر کار نمیکنه چیکار کنم؟
سلام من ترینر بازی قلعه دو رو نصب کردم هم ورژن هم هست ولی کار نمیکنهنقل قول:
دوست عزیز احتیاج به ترینر نیست شما برنامه cheat engin رو دانلود کن اموزش هم توی اینترنت هستش خودت منابع و طلا یا ... رو توی بازی تغییر بدهنقل قول:
سلام یه سوال داشتم
سلام دوست عزیز
من الان میخوام نیروهای نظامی بیارم همش میگه نیرهای شما به حداکثر تعداد رسیدن چیکار کنم الان شمشیر زن میخوام برای حمله نمی تونم بیارم
stronghold 1 and 2
خدایی بازی های محشری بودند. مخضوضا نسخه دوبله فارسی که میگفت سرباز کمان دار و ...
من حتی دوم راهنمایی بخاطر نسخه دومش ریاضی رو تجدید اوردم:biggrin::biggrin::biggrin:
سلام من تو جنگ ها ی صلیبی یک دارم بازی میکنم اون مراحل اول مرحله 3 که باید از دیوار رد شد چطوری باید رد بشم خواهشن سریع بگید
اون مرحله ای که باید از سه جناح به یه قلعه حمله میکردید تو نسخه دوم.نقل قول:
اونجا منو یه هفته درگیر کرده بود.:weird: