اینهم سایت وارد کننده دستگاه های جم که این روزا زیاد تبلیغش تو رادیو و تلویزیون پخش میشه
کد:http://jaamejamtrd.com/tolidat.htm
Printable View
اینهم سایت وارد کننده دستگاه های جم که این روزا زیاد تبلیغش تو رادیو و تلویزیون پخش میشه
کد:http://jaamejamtrd.com/tolidat.htm
توجه
دوستانی که قصد خرید settopbox را دارند پیشنهاد میکنم از مدلی بخرید که با توجه به امکانات مورد علاقه شخصی شما از سیستم پخش hd پشتیبانی کند تا در آینده دچار مشکل نشوید واز کیفیت بالای تصاویر هم لذت ببرید.
افراسیابی معاون فنی سازمان صدا و سیما: با افزودن یک IC همه موبایل ها امکان دریافت DVBH را خواهند داشت!
مهدی افراسیابی - معاون فنی سازمان صدا و سیما - در گفت وگو با ایسنا با بیان این که صدا و سیما از طریق فرستنده هایی کار دریافت شبکه های تلویزیونی را از طریق تلفن همراه فراهم کرده است، اظهار کرد: صدا و سیما در حقیقت به وسیله ی فرستنده هایی از تلویزیون، شبکه های تلویزیونی را به صورت دیجیتالی ارسال خواهد کرد و در دریافت این شبکه ها از طریق تلفن همراه در واقع فرستنده می تواند با اضافه کردن سیستم، امکانی را فراهم کند که این شبکه ها توسط گوشی های تلفن همراه قابل دریافت باشند.
وی با بیان این که در حال حاضر گوشی های خاصی قابلیت دریافت این شبکه ها را دارند گفت: در حال مطالعه هستیم و اگر بعد از انجام مطالعات به نتیجه ی مثبتی رسیدیم در اکثر گوشی های تلفن همراه نیز این امکان فراهم خواهد شد.
این کارشناس با اشاره به این که هم اکنون تنها در دو مدل گوشی نوکیا و سامسونگ، این امکان فراهم شده اظهار کرد: با اضافه کردن قطعه - ic - به دیگر تلفن ها امکانی فراهم می شود که دریافت شبکه های تلویزیونی در دیگر گوشی ها نیز امکان پذیر شود به همین منظور نمونه ای درخواست دادیم که بعد از انجام آزمایشات لازم این امر محقق شود.
وی ادامه داد: با این نمونه سرویس که در فرانسه تولید شده اکثر گوشی ها توانایی دریافت شبکه های تلویزیونی را خواهند داشت.
همچنین صابر فیضی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران - هم در این باره به خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: این کار در حال حاضر بر روی گوشی ها به صورت رایگان انجام می شود و در واقع سرویس رایگانی بوده و به شارژ نیاز ندارد.
وی ادامه داد: در صورت توسعه این سرویس و فراهم شدن این امکانات در دیگر گوشی ها و در صورت نیاز داشتن به شارژ، استفاده از این سرویس هزینه خواهد داشت.
به گفته ی مسوولان در حال حاضر شبکه های تلویزیونی یک الی چهار، شبکه تهران، قرآن ، خبر، العالم، پرس تی وی، شبکه استانی آذربایجان غربی و چهار شبکه رادیویی پیام، قرآن، جوان و رادیو ایران در تهران بر روی تلفن همراه قابل دریافت است.
ما كه N96 داريم كه خودش ----h هم داره اما فقط همون روز افتتاح گيرنده ديجيتال يعني 8/8/88 تلويزيون رو گرفت و بعد قطع شد.نقل قول:
با اين درگيري و اختلافي كه بين دوستان در مورد پروويژن و ايكس ويژن رخ داده و امكان انتخاب درست از كساني كه مي خوان ست تاپ باكس بگيرند گرفته" من هر دو تا دستگاه رو كاملا تست كردم و نتيجه اين بررسي رو به صورت كامل و بدون جانبداري از برند خاصي روي سايت قرار مي دم تا دوستان استفاده كنند.
سلام عرض مي كنم خدمت دوستان گرامي .
من اين مطلب رو براي اين نوشتم كه دوستاني كه ميخوان ست تاپ باكس بگيرن يا اطلاعاتي درباره ست تاپ باكس داشته باشند به راحتي و با توجه به نيازشون بتونند اين دستگاه رو خريداري كنند.من هر دو دستگاه ايكس ويژن و پرو ويژن رو كه يكي از بهترين ست تاپ باكس هاي موجود در بازار هست به طور كامل تست كردم. و حالا نتيجه اين تست
قبل از همه مهمتيرن چيز در خريد يك محصول قيمت هست كه ايكس ويژن 79000 هزار تومان بود كه قيمت روي خود محصول درج شده و يكي از محاسن اين محصول هست ولي در پرو ويژن قيمت رسمي 110000 هزار تومن هست كه در بازار فعلا موجود نيست و كسايي هم كه دارن "دستگاه رو به قيمت 120000 هزارتومن مي فروشند . سايت رايان صبا هم قيمت اين محصول رو براي فروش 125000 گذاشته.
------------------------------------------
مزيت هاي كه پروويژن نسبت به ايكس ويژن داره.
1. در پرو ويژن 2 پورت usb وجود داره كه در ايكس ويژن يك پورت وجود داره .
2.در پرو ويژن يك پورت HDMI *وجود داره يك پورت كامپونت و يك پورت سه فيش (av) ولي در ايكس ويژن يك پورت كامپونت و يك پورت سه فيشAV
3.دستگاه پرو ويژن قابليت پخش فيلم و هم چنين كانال هاي تلويزيوني به صورت HD و SD داره كه اين قابليت در ايكس ويژن فقط به صورت SD مي باشد.
4.كنترل دستگاه پرو ويژن كامل تر از ايكس ويژن هستش و كارايي خيلي بهتري داره .
5.تعداد كانال هاي كه پرو ويژن مي تونه بگيره 4000 تاست ولي ايكس ويژن 2000 كانال هست ( البته اين زياد مهم نيست)
* كيفيت كامپونت سه برابر سه فيش AV هست و كيفيت HDMI هفت برابر AV (بخوان حديت مفصل)
-------------------------------------------
مزيت هاي ايكس ويژن به پرو ويژن
1. تله تكست فارسي در ايكس ويژن كار مي كنه ولي در پرو ويژن نيست و فونت ها به هم ريخته هستش (البته گفتند تو ورژن برنامه جديدش مشكل حل مي شه)
2. كنترل ايكس ويژن از لحاظ چشم الكترونيكي خيلي قوي تز از پرو ويژن هستش .
3. منوي فارسي در ايكس ويژن وجود داره (البته فونتش رو اميدوارم تو سري جديد تغيير بدن)
4.قابليت اتو اپديت از طريق آنتن تلويزيون كه در پرو ويژن وجود نداره.
5. مورد تاييد تكتا بودن.
6. وجود راهنماي فارسي داخل جعبه به همراه كارت ضمانت يك ساله مادايران.
------------------------------------------
و حالا بررسي قابليت ها مشترك
1.اولين نكته در هنگام سرچ كردن شبكه ها بود كه با ايكس ويژن 40 تا شبكه تلويزيوني و 40 شبكه راديويي پيدا كرد كه فقط 14 تا كانال تلويزيوني درست كار مي كرد كه صداي شبكه قرآن خش داشت و با قطع و وصل پخش مي شدو كانال هاي راديويي نيز 10 تاش كار مي كرد. در پرو ويژن 14 تا كانال تلويزيوني و 10 تا راديويي پيدا كرد كه تماميشون درست كار مي كرد.درصد كيفيت آنتن هر دو دستگاه 90 % بود .
2.مشكلي ديگه اي كه ايكس ويژن داشت اين بود كه كانال ها به ترتيب مرتب نبود مثلا اول 2 بود بعد 4 بود و ... كه 5 دقيقه طول كشيد تا همه رو مرتب كنم .
3.مورد بعدي روشن شدن و تعويض شدن كانال ها در پرو ويژن بيشتر از ايكس ويژن طول مي كشيد.
4. نكته بعدي در ضبط برنامه از دستگاه بر روي فلش بود كه در ايكس ويژن يك فايل 13 دقيقه اي حجمي حدود 265 مگابايت داشت كه در پرو ويژن فايل 13 دقيقه اي چيزي در حدود 180 مگابايت بود..
5. يك موردي كه من رو خيلي ناراحت كرد داغ كردن دستگاه ايكس ويژن بود كه در 2 ساعتي كه تست كردم وقتي خواستم يو اس بي رو دربيارم دستگاه به حدي داغ كرده بود كه قسمت فلزي يو اس بي دستم رو سوزوند . بعد از 2 ساعت كار تصوير تكه تكه پخش مي شد كه مجبور شدم دستگاه رو يك بار خاموش و روشن كنم.
6. وزن و اندازه ايكس ويژن خيلي سبك و كوچكتر از پرو ويژن بود.
7. منوي ايكس ويژن با اين كه فارسي بود ولي كار كردن باهاش سخت تر از پرو ويژن بود.
8. ضبط برنامه ريزي شده در ايكس ويژن تاريخش مشكل داشت ولي درست كار مي كرد و در زمان معين روشن و خاموش مي شد و ضبط مي كرد ولي در پرو ويژن حتما بايد دستگاه روشن مي موند تا در ساعتي كه تنظيم كرديد ضبط كنه ( گفتند تو ورژن برنامه جديدش مشكل حل مي شه) .
9. در ايكس ويژن 7 تا برنامه براي ضبط وجود داره ولي پرو ويژن 8 تا برنامه براي زمان بندي ضبط داره .
10. قابليت يو اس بي چه در زمان ضبط و چه در زمان پخش در پرو ويژن بهتر از ايكس ويژن بود.
---------------------------
حالا تصميم با خودتون هست .
من خودم پرو ويژن رو انتخاب كردم .
لطفا قیمت خرید رو هم بگید .نقل قول:
در سایت جم 4 مدل گذاشته اما ظاهرا دوست نداره قیمت بده چون صلاحش در این که قیمت مشخص نباشه.
در هر صورت خیلی از این بحثها فایده نداره . خوبه که مدلهای دیگه رو با امکاناتش و قیمتش معرفی کنید تا در اثر عرضه بالا قیمت ها شکسته بشه این قانون بازاره و الا به علت جدید بودن این دستگاهها در کشور مطمنن بعضی ها در صدد سوء استفاده یا استفاده از رانتهای اطلاعاتی هستند معلومم نیست .
چرا این مساله رو نمی خوان خیلی تبلیغات کنن . احتمالا اگه دست زیاد بشه بعضی ها از اینکه خیلی سود نکرده اند (!!!!!!!) خیلی ضرر می کنن. مخصوصا با توجه به او نکته ای که رفیقم قبلا گفت : توی آمریکا برای خرید ست تاپ باکس دولت کوپن می ده . البته من توقع ندارم دولت ما هم این کار رو انجام بده و اصلا این پخش فعلا سراسری نیست
اما به هر حال باید جلوی قیمت کاذب رو گرفت مخصوصا جنس های بی کیفیت
بله ايشون لطف كردن هم رو مسخره كردننقل قول:
[ِDVBT هاي پروويژن هم كه ماشالله گندشو در آوردناااااااااااااااااااا ا]
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
پايين ترين قيمت Setop Box در حال حاضر 79 تومان هست براي Xvision تنها دستگاه مورد تاييد صدا و سيمانقل قول:
نقل قول:
سلام
آخرین ورژن هم آماده است ولی تا تائید کامل نشه در هیچ شرایطی روی سرور قرار نخواهد گرفت .
خم رنگرزی نیست ما هم قصد نداریم کار کشکی بکنیم. حالا هرچی اسمش رو دوست دارید بگزارید.
بابا مورد تایید صدا و سیما رو بی خیال شیدنقل قول:
شما که بچه نیستید. مهم اینه که دستگاه مورد نظر decoder ام پگ 4 h.264 رو با ساپرت از صدای ac رو داشته باشه حالا مهم نیست xvision or provision or denay یا هر مارک دیگری باشد.
این مورد تایید صدا و سیما اگه درست عمل نکنه شبهه انحصارگرایی داره.
ضمنا مارک sinam هم وجود داره
و بالاخره هر کسی می تون به چین سفارش بده و دستگاه را با مارک دلخواه اون تولید کنند
نقل قول:
آقا این کی تائید رسمی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما لطف کن یه تاریخ رو اعلام کن چون اینجور که معلومه هیچ وقت تائید رسمی نمیشه
دوستانی که گیرنده دیجیتال « جــــــم » رو که مثل رگبار داره توی تلویزیونی که هر ثانیه تبلیغ درش میلیون ها تومان هزینه داره، تهیه کرده اند لطفا دستگاه ها رو بیشتر معرفی کنند. مشخصات فنی این دستگاه ها به غیر از اون توضیحات مبتدیانه ای که در سایتش نوشته شده چی هست؟
دقیقاً پشت ستاپ باکس های جـــــــــم چه فیش ها و امکاناتی وجود داره؟
آیا سرعت تعویض کانال ها درش زیاده؟
آیا در طولانی مدت صدا با تصویر ناهماهنگی درش ایجاد نمی شه؟ Lip-Sync
آیا کارکردن مداوم دستگاه باعث نمی شه تصویر گاهی فریز و سکته درش ایجاد بشه؟
آیا گارانتی این دستگاه تعویض هست یا گارانتی تعمیر؟ گارانتی چند ساله است؟
آیا تله تکست فارسی این دستگاه ها کاملا عاری از اشکال هست؟
آیا این دستگاه روی LCD با اینچ های بالا تصویرش شیشه ای و باکیفیت هست؟
آیا تیونر و گیرنده ی دیجیتال داخل دستگاه از نوع مرغوب هست و در نقاط کور پوشش جواب می ده؟
آیا برد الکترونیکی و مدار تشکیل دهنده ی این دستگاه ها از نوع مرغوب مدرن است؟
آیا برای گرمای بیش از حد دستگاه، تمهیدی درست اندیشیده شده که هیت سینک گرما را به شدت کم کند؟
آیا منوهای دستگاه برای کارکردن آسان و راحت و به اصطلاح User Friendly هستند؟
آیا تله تکست فارسی دستگاه قابلیت ذخیره صفحات پیمایش شده را دارد که برای رجوع مجدد به آنها دوباره 900 صفحه تله تکست اسکن نشوند؟ الان LCD ها تا 1000 صفحه تله تکست را می توانند در خود ذخیره کنند و این سرعت رجوع به صفحات را بسیار بالا می برد.
مهمتر از همه ی این سوالات، قیمت این دستگاه ها چنده؟ و چه نهادی این قیمت گذاری را انجام داده؟
نشانی دقیق فروشگاه توزیع این دستگاه ها کجاست؟ من با شماره تماس گرفتم کسی برنداشت!!
در آخر اینکه آیا با توجه به هزینه ی بسیار نامعقول و غیرمنطقی در نظرگرفته شده برای این دستگاه ها ( مانند سینام، دینای، پرو ویژن، ایکس ویژن)، و با عنایت به درآمد نامکفی و سبد خالی خانواده های متوسط به پایین که 95 درصد جمعیت تهران و کشور را تشکیل می دهند، آیا دولت خدمت گذار!! و حامی اقشار کم بضاعت و ضعیف، هیچ برنامه ای برای رساندن ارزان این دستگاه ها به دست مردم ندارد؟ این کار در کشورهای پیشرفته جهان مانند امریکا به این شکل صورت گرفت که دولت، کالابرگ و کوپنی را در دست مردم قرار داد که به وسیله ی آن، تنها با پرداخت 20 دلار امریکا یا 20 هزار تومان، بهترین مبدل دیجیتال را برای دریافت سیستم نوین پخش تلویزیونی که در امریکا ATSC است و در اروپا و ایران ----T، در خانه های شهروندان جای گرفته. در حالی که در کشوری مانند ایالات متحده امریکا درآمد پست ترین مشاغل ده ها برابر از درآمد کارمندان و تحصیل کردگان ایرانی شاغل بیشتر است و قدرت خرید یک شهروند امریکا به مراتب بیشتر از یک شهروند ایرانی است.
در یک کشور 350 میلیونی جهت همگانی شدن یک تکنولوژی نوپا، آن عزم وسیع وجود دارند اما در اینجا بازار ست تاپ باکس تبدیل به یک بازار مکاره شده که هر کسی که خود را جامانده از قافله ی درآمد و سود هنگفت آن می بیند، سایتی یکی دو صفحه ای برای خود باز می کند (مانند کانون بازنشستگان صدا و سیما) و با وارد کردن دستگاه های چینی درجه 10 و 11 که نه منوی فارسی زیبا دارند، نه تله تکست فارسی با امکانات، نه تقویم شمسی و میلادی که در دراز مدت به خاطر سالهای کبیسه مشکل پیدا نکند، نه پشتیبانی و ساپورت و خدمات پس از فروش شایسته و درخور قرن 21 و سال 2010، نه قابلیت درست و حسابی تایمر جهت ضبط و پخش برنامه ها بر روی حافظه های جانبی در ساعاتی مشخص و معین و مهمتر از همه، نه قیمت عادلانه و معقول!!!!!! به صورتی که قیمت یک تلویزیون CRT 21 اینچ خارجی در حال حاضر 220 هزار تومان است. حالا برای تهیه ی ستاب باکس باید نصف قیمت یک تلویزیون لامپی خارجی با امکانات، یک خانواده کم درآمد ایرانی هزینه کند!!! حالا بر طبق کدام منطق و اصول، خدا می داند و بس!!!، به هر روی سعی می کند از این وضعیت آشفته ی موجود برای خود کیسه ای بدوزد آن هم چه کیسه ای.
چند روز پیش خبر رسید که دستگاه های گیرنده دیجیتال بین نمایندگان کم درآمد!! مجلس، جهت اطلاع از اتفاقات حوزه های انتخابی خود در شهرستان ها، به صورت رایگان و فله ای توزیع شد... اگر جدیدا می بینید در زیر آرم کانال های استانی نام مرکز ذکر می شود به همین دلیل است چون نمایندگان مجلس اصولا آرم های شبکه های استانی را نمی شناسند و به این جهت نام مراکز نیز در زیر آرم آن نوشته می شود تا به نمایندگان زحمت کش مجلس فشار زیادی برای فکر کردن تحمیل نشود!
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.....
گویا باید حالا حالاها در این منطقه ی کور از لحاظ سیگنال، هنوز فوتبال های آخر شب را با برفک زیاد و سایه های متعدد تماشا کرد...
حاج آقا provision اين محموله مثل اينكه رسيده. چون توي سايتتون قيمتش رو زده. بعد يه سوال آيا براي خريد ميشه از پرداخت اينترنتي استفاده كنيم. چون من به شماره 9002121900 زنگ زدم منشي گفت فقط بايد پول رو درب منزل به پيك بدين. در صورتي كه توي سايتتون زده ميشه از پرداخت اينترنتي هم استفاده كرد. لطفا راهنمايي كنيد
درست كه n96,----hداره اماميگن باسيستم مچ نيست!:41:نقل قول:
من يه گوشي ساژم ديدم كه خيلي راحت ميگرفت وميگيره!:27:
اسم سایت این STB جم چیه؟ بریم ببینیم چه امکاناتی داره؟:2:
در مورد 1و5اشتباهي شده دوست مننقل قول:
1.در پروويژن وايكس ويژن 1پورت usbوجود داره!:27:
5.تعداد كانال هاي كه پرو ويژن مي تونه بگيره 4000تاست نه40000!:13:
اين دو مورد رو تصحيح كن!
اینهم سایت وارد کننده دستگاه های جم که این روزا زیاد تبلیغش تو رادیو و تلویزیون پخش ميكنند!نقل قول:
http://jaamejamtrd.com/tolidat.htm
سلام بر دوستان عزیز و با تشکر از مطالب مفیدی که در این انجمن و این تایپیک درج میکنید !
من برای خرید ال سی دی بعد از تحقیقات فراوان به سریهای s و x پاناسونیک رسیدم چون غیر از مشخصات عمومی خوب که پاناسونیکها دارند این مدلها با قیمتهای مناسب داراری ----t هم هستند ! حالا سوالاتم اینهاست
1- آیا خرید پاناسونیک 32 اینچ سری s یا سری x که حدود 750 تومن هست با توجه به جمیع جهات کیفی تصمیم درستی هست یا خیر ؟!
2- آیا ال سی دی با کیفیت فول اچ دی با حدود قیمت 600-700 در برندهای دیگه که کیفیت بهتری از پاناسونیک داشته باشه وجود داره البته به همراه ----t
3- آیا خرید یک ال سی دی بدون --- به همراه یک ست باکس رو بجای مدلهای پاناسونیک که عرض کردم توصیه میکنید ؟ لطفا مدل و قیمت رو بفرمایید !
بسیار سپاسگزارم
اين دو مورد رو تصحيح بفرماييد و جانبدارانه بحث نفرماييدنقل قول:
در این صفحه مشخصات دستگاه گیرنده استاندارد گفته شده که مربوط به سایت صدا و سیما هست
اما یک قسمت اون برای من جالب بود که اینجا کپی میکنمکد:http://digitaltv.irib.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=106&Itemid=52
نقل قول:
ب- مشخصات ديكدينگ تصوير:استاندارد ----T ميتواند فشردهسازيهاي تصوير MPEG-2 و MPEG-4 و نيز رزولوشنهاي مختلف تصوير (Standard Definition و High Definition) را پشتيباني نمايد. گيرندههاي مختلف بسته به مدل ميتوانند بخشي از اين استانداردهاي فشردهسازي را پشتيباني نمايند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو استاندارد مربوط به تصاوير SD ميباشد كه در حال حاضر توسط سازمان صداوسيما استفاده ميگردد. استفاده از تصاوير HD در برنامه توسعه آينده سازمان قرار دارد و در صورتيكه از هماكنون اقدام به تهيه گيرندهاي با قابليت ديكد كردن تصاوير HD ميشود. لازم است دقت شود كه استاندارد MPEG-4 P.10 (H.264) HP@L4 توسط گيرنده پشتيباني شود، به اين معني كه گيرنده قابليت ديكد كليه رزولوشنهاي تصوير HD از 720*1280 تا 1080*1920 را دارا باشد.
بچه ها
ممنون از پخ هايي كه ميدين.
من xvision براي فروش ندارم. بايد از نمايندگي هاش تهيه كنيد. ولي اگر نظر من رو ميپرسيد فقط xvision بگيريد و وقتي خريدي بيايد اينجا و رضاييت يا نارضايتيتون رو بگيد. تا همه بدونن همه چيو. ممنون از شما
من خودم Xvision را دارم و قبلا هم گفتم که به غیر از صدای شبکه قرآن از بقیه امکانات اون راضی هستم و صبر کردم تا این دستگاه وارد بازار بشه حتی من چهار بار به مادیران ایمیل زدم و زمان ورود دستگاه به بازار رو پرسیدمنقل قول:
در پست 820 هم من قابلیت دستگاه استاندارد رو از نظر صدا و سیما گذاشتم و اون سایتی هم که معرفی کردم سایت خود صدا و سیما هست به آدرس http://digitaltv.irib.ir/ که با مراجعه به اونجا اطلاعات زیادی میتونید دریافت کنید اون قسمت هم که بولد کردم در همون سایت نوشته که سازمان در آینده برنامه داره پخش خودش رو به HD ارتقا بده که منظور از آینده معلوم نیست چه زمانی هست
سلام آیا با سامسونگ led سری 8000 هم میشه کانالهای دیجیتال را دریافت کرد ؟
فقط سري اروپايي مجهز به تيونر ديجيتال است
من از بانه خریدم فکر کنم اروپاییه جالا باید چیکار کنم تی.نرش فعال بشه ؟نقل قول:
آقا یکی به ما کمک کنه!
این سیستم دیجیتال توی شهرستان های استان اصفهان راه افتاده یا فقط توی خود شهر اصفهان؟
در منوي كانال يابي گزينه dtv دارد؟
دوست عزيز مورد شماره 5 اشتباه تايپي بود . ولي مورد1- پروويژن دو پورت پورت يو اس بي داره يكي جلو يكي عقب .نقل قول:
دوست عزيز من چه جانبداري كردم غير از اين كه مزيت دستگاه رو گفتم در ضمن باز هم مي گم پرو ويژن يك پورت يو اس بي جلو داره و يك پورت يو اس بي عقب . پورت جلويي به صورت مخفي مي باشد كه توسط يك درب به همراه جاي خشاب مخفي شده . شما عكس هاي دستگاه رو ديدي فكر كردي يه پورت داره . در ضمن من هر دو دستگاه رو دارم.نقل قول:
من که ندیدم این مورد رو ولی دوستان میگن در منوی مخفی هست حالا واقعا نمیدونم جریان چیه اینه که سئوال کردم از راهنماییت ممنوننقل قول:
من دستگاه پرو ويژن دارم اما فقط يك usbدر جلوي دستگاه وجود دارد!ودر ورژن قبليt-7 در پشت دستگاه قرار داشت!:8:نقل قول:
فكر كنم شما عكس دستگاه رو ديدي!!!!!!!!:27:
آقا شما 100 ساله داری تبلیغات پروویژن میکنی !!! ولی نمیدونی که 2تا پورت یو اس بی داره !!؟؟؟ یکیش جلو که باید درب رو بازکنی که کارت هم میخوره ( برای کانالهای احتمالی پولی ) و دیگری هم پشت دستگاهه !نقل قول:
جالبه !
کسی نمی دونه از کجا باید بپرسیم منطقه ی ما(یکی از شهرستان های استان اصفهان) تحت پوشش است یا نه؟
نقل قول:
خسته نباشن اولا که عجب اطلاعات کاملی از محصولشون گذاشتن:2: دوما که ما چقدر بیچاره ایم که باید از STB ساخت امارات و ترکیه استفاده کنیم.:41:
من یکی که تا کاملا این سیستم پخش دیجیتالی جا نیفته و ایرادهاش گرفته نشه و تعداد و تنوع STB های بازار زیاد نشه دنبالش نمیرم .:13:
حتما به شما يه دستگاه تقلبي به اسم t7 دادند. چون t7 دو تا پورت يو اس بي داره . در ضمن اولين كسي كه تو اين تايپيك t7 خريد من بودم .برو پست 164 رو نگاه كن متوجه مي شي.نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
ضوابط انتشار پستها چیه ؟
من سوال مهم و ضروری داشتم اما هنوز منتشر نشده !!!
این واقعا چیز عجیبیه ! مگه اینجا محیط عمومی نیست ؟!؟!؟!
ممنون میشم یکی پیدا بشه جواب منو بده
نه دوست عزيز، فكر كنم شما خوب دقت نكردين دستگاه t7 فقط يك پورت يو اس بي داره(درجلوي دستگاه) احنمالا پورت HDMI پشت دستگاه رو با يو اس بي اشتباه گرفتين.نقل قول:
از دوستاني كه t-7دارند مي خوام كه تعداد پورت usbرو دستگاهشون رو بنويسند!نقل قول:
تا معلوم بشه حرف كي درسته!
اول مال خودم :يكusb
2 تا usb یکی جلو ، یکی هم پشت
آقای کریمی این فریمور جدید دستگاه چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من هم دو تا دارد . البته آن که در جلوی دستگاه است، جلویش یک در است که طریقه باز شدن آن چنین است:نقل قول:
در سمت راست بالا یک فرورفتگی کوچک ( کنار آرم پروویژن) است که با کشیدن آرام آن به طرف خود، در را به صورت بالا به پایین (موازی سطح افق) باز می کند.