ته غزیزم اینا همش رجن هستن
Printable View
ته غزیزم اینا همش رجن هستن
و بالاخره قهرمانی در سری آ ایتالیا
هرچند هم امتیاز با یووه بودم ولی بازم کلی چسبید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جام حذفی رو هم گرفتم
ایتالیا زیر پاهای گلادیاتور های رم :n02:
وقتی گل میزنیم و record میکنیم بعد کجا میتونیم دوباره ببینیمش ؟
ترکیب رم رو میزای ام اس من جون؟
این تقریبا ترکیب اصلیم بود ولی کلا من سیستمم چرخشیهنقل قول:
جالب اینه که من نصری ، سانچز و دی ماریا رو با سن زیاد به صورت مجانی گرفته بودم ولی خوب بازی نکردن و منم فرستادمشون تیم ذخیره و با جوون تر ها بازی کردم
اینم بازیکنی که محصول خود باشگاه است و تو این سن بهترین بازیکن لیگ ایتالیا شد:
من تا حالا از ریجن استفاده نکردم. کی لیست ریجن ها منتشر میشه؟؟
همین بالایی که میگی محصول اکادمی شما هست ریجن محسوب میشه...بهترین کار اینه:
1-اسکاوت بخر از کشورهای مختلف و بهشون وظیفه بده...
بچه ها کسی اینجا فیس پک از وراتی، اوگبونا و باردی ( گلر جوانان اینتر ) نداره؟ :n02: هرکی همین سه نفر رو واسم آپلود کنه دعاش می کنم:n02:
فك كنم يووه با فدراسيون ايتلليا زد و بند داره
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اقا چرا همه بازیکنا یه دفعه با هم مصدوم میشن؟
با چلسی وسط فصل کول و برتراند و ازپیلی و کیهیل با هم مصدوم شدن:|
تو دفاع موندم:دی
من با آینتراخت براینشویگ تو یه هفته 7 تا بازیکن مصدوم داشتم، اشتباه از خودم بود یادم رفته Training Workload رو از Hard بردارم، تاوانشم دادم! :Dنقل قول:
خیلی بده...ولی فیزیوتراپ خوب از نون شب تو این مواقع واجب تره...
حالا بچه ها بیایین یه امتیاز به این بازی بدیم...
امتیاز من:9 از 10
دقیقا همینطوره. من هر فصل بعد نیم فصل این اتفاق برام میوفته و یهو 5-6 تا از بازیکنام بد مصدوم میشن. برای همین اینجور موقع ها همیشه از تیم رزرو یا زیر 20 ساله هام بازیکن میارم تیم اصلینقل قول:
چطور؟؟ این فصل ازش جلو بودید،قهرمان شدید؟؟نقل قول:
فك كنم يووه با فدراسيون ايتلليا زد و بند داره
اقا تو این بازی جای زندگی شخصی خالیه مثلا تو فیفا منیجر بخش زندگی خصوصیش خیلی حال میده حتی میتونی یه تیمو بخری
اتفاقا خيلي هم اين كار مسخرسئ.فذگوسن با اون شهرت افسانه اييش تيم نخريد.تو دنياي واقعية اين كار خيلي فانتزي محسوب ميشه
اصلا ربطی به سابقه مربیگری نداره تو فیفا حقوقی رو که می گیری می تونی ببری تو بورس و بعد از سالها شاید بتونی یه تیم ضعیف بخرینقل قول:
کاملا باهات موافقم به نظرم از ضعف های این بازی اینه که زندگی شخصی نداره و اینکه در این بازی امکان پخش موسیقی نیست حالا یکی ممکنه که دوست داشته باشه در لحضاتی که مسابقه نیست در پس زمینه کارش موسیقی گوش بدهنقل قول:
و در ضمن آقای نوری پناه آدم خوب نیست بشکل افراطی از یک بازی طرفداری بکنه چون این مطالبی که بچه ها در مورد موسیقی یا زندگی شخصی میگن یک مورد سلیقه ای که میتونست در بازی باشه ولی اگر کسی دوست ذاشت اونو انتخاب کنه
واقعا من منیدونم دنبال سیم سیتی هستین یا شبیه سازی مربیگری فوتبال...پولشو بزاره رو بورس مثلا بره باشگاه بخره...3 مورد در تاریخ مربیان فوتبال به من بگین که یکی این کار و کرده باشه....اینا همش امکانات مسخره ی حاشیه ایی هستش که واسه پوشش کلیات بازی "فیف منیجر"استفاده میکنه....
یه نمونش همین علی پروین خودمون البته با کمک هدایتی تونست تیم بخرهنقل قول:
آقا بی خیال اگه می خوای باشگاه بخری یا موسیقی گوش کنی برو فیفا بازی کن، تازه اونجا زنم میتونی بگیری! :D
خوب اگه میخوای موسیقی گوش کنی همراه با بازی تو ویندوز مدا پلیر باز کن گوش بده، الکی از بازی ایراد نگیرین، ببخشید گفتم بازی این بازی نیست شبیه ساز مربیگری فوتباله!
نخست اینکه فکر کنم ما همه فوتبال منیجر بازی میکنیم و کسی که در این پیج هست اهل بازی فیفا نیست ولی همانطور که در بالا هم گفتم این که بازی مدیا پلیر داشته باشه یک مورد سلیقه ای و شاید کسی دوست داشته باشه از این مورد استفاده کنه و یا کسی دوست نداشته باشه ، من خوذم موقع بازی استفاده نمیکنم ولی شاید فردی دیگر علاقه داشته باشه
در ضمن یادمون نره که این یک بازیه ، این دنیای واقعی نیست که خودمون رو در رویا غرق کنیم ، هرچند که شبیه واقعیت باشه و بازی هم برای سرگرمی ساخته میشه
حالا از این مسائل حاشیه ای بگذریم بریم سراغ بحث فنی ، دقت کردین اگر یک بازی قرار باشه ببازین زمین زمان در این بازی دست به دست هم میدن تا ببازین مثلا در نبمه نهایی هستی تیمت عقبه موقعیت ها یکی به یکی از دست میرن دروازه بان حریف یک دفعه تغییر قیافه میده و میشه پیتر اشمایکل ، پنالتی که گیر میاری بهترین پنالتی زنت خراب میکنه ، بازیکن اخراج میشه و سکانس آخر نیمکت تیم حریف با خوشحالی میریزه وسط زمین و اینکه تو باختی همون بلایی که در نیمه نهایی جام یوفا سر من اومد
بابا فیفا بازنقل قول:
تازه اونجا زنم میتونی بگیری!
بچه من بازی رو دانلود کردم تو لپتاب یکی از دوستام تیم ملی ایران رو داره و پرسپولیس صبا و ... رو هیچ پچی هم نصب نکرده ولی واسه من نه
بچه ها بازی درست شد و با پرسپولیس رفتم از iran_full استفاده کردم پرسپولیس بازیکناش کمه ولی دارم جا میفتم :n02:
بالاخره فصل اول رو تموم کردم و در لیگ سوم شدم رفتم جام باشگاه ها :n09:
در جام یوفا هم در نیمه نهایی حذف شدم و در فینال FACUP به چلسی 3 به 1 باختم :n03:
جالبه که سال اول بودجه برای خرید بازیکن نداشتم ولی امسال اشپانسر تیم عوض شد و باشگاه مبلغ ناچیز 63 میلیون پوند برای خرید بازیکن بهم داد ، از قدیم میگن پایان شب سیاه سپید است ، من هم چند تا از بازیکنان رو فروختم به قیمت حدود 80 میلیون پوند و تقریبا همین مقدار هم بازیکن خریدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه بعد بازیکن رجن چجوری میاد؟
17 صفحه دیگه تا پیوستن به باشگاه صدتایی ها
بازیکنان رجن از ایکون کره زمین گزینه ترانسفر رو انتخاب میکنی بعد روی ورلد کلیک میکنی و در قسمت youth intake این بازیکنان رو میتونی ببینی البته این بازیکنان در تاریخ های خاصی نشون داده میشن تقریبا هر ماه به این قسمت سر بزن ( در سمت راست دسته بندی ماهیانه داره ) یکی از دوستان در صفحات قبلی این قسمت رو به خوبی توضیح داده بود
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانهنقل قول:
نکته جالبش این بود که تیاگو در فصل 12-13 فرستاده بودنش تیم B بارسلونا من هم از نیم فصل به بعد مدام ازش تعریف میکردم وقتی هم خواستم بخرمش چلسی و پورتو هم بهش پیشنهاد داده بودن ولی تیم من رو انتخاب کرد حالا یا به خاطر این تعریف ها بود یا اینکه تیم ما در جام باشگاه هابود ولی چلسی در جام یوفا برای خریدنش هم 5 میلیون پیش دادم و 15 میلیون در طول سه سالنقل قول:
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانه
کلا در نقل انتقالات خیلی بازیکن خریدم و فروختم یجورایی تیمو خیلی عوض کردم فکر کنم اول فصل یکم مشکل داشته باشم سوارز که اقای گل لیگ بود رو 54 میلیون به پی اس جی فروختم موندم اینهمه پول از کجا میاره
یه مهاجم خریدم به قیمت 2/5 میلیون واقعا بازیکن خوبیه توی تیم کوپنهاگن دانمارک بازی میکنه ، ولی بازم موندم کار خوبی کردم سوارز رو فروختم یا نه آخه مبلغ پیشنهادی رو دیدم دست پاچه شدم
مبارکه...ولی فک کنم برنارد رو بیخود گرون خریدی...30 میلیون بوند دور ریختن بول بود واسش...رشدش زیاد نیست...
نقل قول:
خوب فروختی...با این بول میتونی یه مهاجم خوب و یه بازیکن دیگه بخری که عالی باشن...مهاجم salomon rondon روتوصیه میکنم...تو روبین کازان هست...مدافع عالی هم سالواتوره بوکتی..از همین تیم فک کنم
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه؟
یک مدافع 18 ساله به نام kurt zouma از سنت اتیین فرانسه خریدم به نظرم مدافع خوبیهنقل قول:
این برنارد که از اتلتیکو مینیرو خریدم واقعا عجب بازیکنیه یه چیزی در حد کریس رونالدو جالب اینجا بود موقع خریدنش هرچی با باشگاهش سر قیمت چونه میزدم قبول نمیکردند و فقط میگفتند 30 میلیون نقد
برا حمله لیندرو دامیاو یا ماتیا دسترو رو بخر عالیننقل قول:
تو اولین بازی لیگ از سایپا 2 بر 1 باختم:n28:
نقل قول:
کورت زوما فوق العاده است...یکی از بهترین مدافعان بازی تا سال 2020 میشه...البته تو سیو من تو سن اتین خیلی بهش بها ندادن و رشد نکرد و لی تو سیو های بقیه گیمر ها خیلی مدافع شاخیه...
برنارد:تو تیم میلی برزیل تو جام کنفدراسیون ها بازی کرد و پدیده است و حتی ارسنال هم میخاستش ولی تو سیو من خوب رشد نکرده
نکته:این که یه بازیکن تو یه سیو خوب هست دلیل نداره که همیشه خوب باشه و مسلما نحوه اموزش با بازیکن و تمرینات و دستیار هامهم هستن...مثلا شما اگر یه مدافع 17 سال با پتانسیل بالا دارین مسلما یک مربی مخصوص مدافعان((در قسمت traing و در قسمت coaches نشون میده که مربی شما قسمت مربوط به defending رو چطوری پوشش میده...که این کار از ستاره ی کنار اون کادر مشخصه...))ولی کلا مربی بگیرین که defending اش بالای 16 باشه , reputation اش هم از continental به بالا باشه...
این بازیکنان جوان پرسپولیس چقدر قوی ان
من چجوری تمرینات رو بزارم روی fitness و همچنین هادی نوروزی هی مصدوم میشه چیکار کنم ؟
از ایکون نام تیم روی ترینینگ کلیک کن که در این قسمت تمرینات پایه رو میتونی fitness بگذاریی و هم در سمت چپ هر هفته میتونی تمرینات هفته رو مشخص کنینقل قول:
هادی نوروزی اگر خیلی مصدوم میشه شاید به خاطر استعداد بالای اون در مصدومیته که برای هر بازیکن متفاوته