پژمان جان دست گلت درد نكنه نميدونم چطور تشكر كنم بخدا ممنون گل كاشتي :11:
Printable View
پژمان جان دست گلت درد نكنه نميدونم چطور تشكر كنم بخدا ممنون گل كاشتي :11:
راستی یادم رفت کد برنامه رو بذارم:31: اینم کد هگز:
تنظیماتش هم مثل قبلیه.کد:http://www.4shared.com/get/299250828/c712431d/SCTEST.html
سلام .
بچه ها مدار مربوط به یه CPU با 4 عمل رو میخوام .
اگه 4 عمل Store , Load , Add , Sub باشه که دیگه توپپپ ! :19:
کمک کنین لطفا .
فایل پروتئوسش رو لازم دارم . ممنون :10:
سایز lcd سایز lcd قبلیه و پایه های lcd هم مثل گذشته یعنی 1همون 16 هست 2 همون 15 3همون 14 همینطور درسته؟؟؟
و جامپر بین 1 و 5 lcd رسته دیگه
آره همش مثل قبلیه.
در بعضی اوقات من دیدم دوستان تعمیر کار حالا تعمیر هرچی دیدم وقتی ایسی میسوزه تعویض ایسی نمیکنن یک دیودی مقاومتی سلفی خازنی چیزی میزنن سر راش یا به ایسی وصل میکنن و ایس درست کار میکنه من میتونم تو تعمیراتم مثلا تعمیرات مودم از اینا استفاده کنم چطور باید بفهمم چیکار باید بکننم
بعد من گشتم ولی نبود تو دیتا شیت ایسی از کلمان اختصاری استفاده میشه مثل nc که به معنی وصل نبود به جایی است خواستم بفهمم برای بقیه باید چیکار کنم از کجا پیداشون کنم ؟؟و بفهم مهنیشون چیه؟؟
اینکه یه خازن یا سلف یا چیز دیگه ای بذاریم بعد آیسی سوخته راه بیفته تا حالا نشنیدم !
اما مشخصات پایه ها معمولا تو دیتاشیت توضیح داده میشن.مثلا تو دیتاشیت همون آیسی ADM6996 مشخصات تمام پایه ها به طور کامل در یک جدول گفته شده. تو آیسی های دیگه هم مثل میکروکنترلرهاو مبدل ها و ..معمولا همینطوره .
راستي چطور امكان داره بفهمين اين ic كه تو مدار خازن سنج و اين تست اتصال بكار رفته سالم يا سوخته بدون ساخت مدار ميشه؟؟ ميشه يه پروگرام خوب براش درست كنم؟؟ يا اصلا پرگرام شده يا نه؟؟
بدون مدار نمیشه خراب بودن اون آیسی یا اینکه پروگرام شده یا نه رو تشخیص داد. خارج از مدار باید یه پروگرامر باشه تا بفهمیم آیسی پروگرام شده یا نه.اگه منظورت از پروگرام خوب همون پروگرامر هست این بهترین مداره که به پورت موازی وصل میشه:
البته شاید بعضی جاهای مدار براتون مبهم باشه.کد:http://www.imagevimage.com/images/PICProgrammer.png
مونتاژ کردم جواب نداد پایه هار و از رو دیتا شیت زدم درست شد ولی الان نور صفحه نداریم؟؟ ميشه مسير هاي كه درست كرديد تو مدار خازن سنج رو بگي ؟؟اخه الان دوباره روشنش كردم مثل قبل بود شايد سيم قطع شده؟؟
یعنی اول مدار درست کار میکرد و رو LCD وضعیتو نشون میداد ؟ خوب اتصالاتو چک کنید یا ولتاژ دو پایه سمت راست و دوپایه سمت چپ LCD رو اندازه بگیرید ببینید 5 ولته یا نه. تو مدار خازن سنج هم همینطور. تو خازن سنج تنها تغییری که دادم این بود که به جای مقاومتهای R5 ,R4 و R6 یک مقاومت 33 کیلو اهم گذاشتم و یک مقاومت 1 کیلواهم رو هم با R3 سری کردم.اگه مدار بازم درست نشد اگه امکان داشت یه عکس از اتصالات مدار برام بفرست.
نه كار نميكرد پايه ها رو از روي ديتا شيت lcdگذاشتم درست شد ولي الان lcd نور نداره
LCD رو درست مثل خازن سنج ببند. فقط 6 پایه از LCD که به میکرو وصل میشه با خازن سنج فرق داره بقیه مثل قبل هستن.پس بعد از اینکه از رو دیتا شیت نگاه کردید برای مدتی درست نشون داد. خوبه میکرو درست پروگرام شده.
اره من پایه 15 و 16 رو مثل خازن سنج زدم درست شد بقیه پایه رو هم از روی دیتا شیت ایسی زدم مرسی
به نظرتون اگر تو مداری ک هما کار میکنیم اینقرار بگیرهههه عالی نمیشه برای مقاومت ها میگم فقط سواله و نیازی نیست استفاده بشه.کد:http://www.eshtehard.net/modules/smartsection/item.php?itemid=380
خیلی زیباست این ایکون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون میشه یک مدار پاور لاین ساخت پاورین مودمی هست که دیتا رو از طریق خطوط برق جا به جا میکنه
تو این سایت هم یه چیزایی زده به نظرتون این همون مدارهو جواب میده؟؟
اگر تو google هم اینو سرچ کنی بهتون چندین مدار میده Power Line Modem Circuit
اونی که من دیدم یه آپ آمپ بود.آپ آمپ بزاریم تو مدارمون؟؟!! برای مقاومتها؟؟!!! من که نمیفهمم!نقل قول:
به نظرتون اگر تو مداری ک هما کار میکنیم این کد:
http://www.eshtehard.net/modules/smartsection/item.php?itemid=380
قرار بگیرهههه عالی نمیشه برای مقاومت ها میگم فقط سواله و نیازی نیست استفاده بشه.
چیز عجیب غریبیه! باید ببینم طرز کارش چجوریه بعد بهت میگم.نقل قول:
به نظرتون میشه یک مدار پاور لاین ساخت پاورین مودمی هست که دیتا رو از طریق خطوط برق جا به جا میکنه
تو این سایت هم یه چیزایی زده به نظرتون این همون مدارهو جواب میده؟؟
اگر تو google هم اینو سرچ کنی بهتون چندین مدار میده Power Line Modem Circuit
من یه مقداری اطلاعات دارم شاید مفید باشد ببین دو تا برد مثل مودم هست یکیشون گیرنده ویکشیون فرستنده اوکی ولی هر دو هم قابلیت گیرندگی دارن هم فرستندگی من نمونه برد رو دارم میخوای براتون بفرستم ببینید برق مستیقیم 220 میخوره که تو خودش تغغییر پیدا میکنه یکیشون به کابل اترنت کامپیوتر وصل میشه و اون یکی هم همینطور یکیشون دیتا رو رو خط میفرسته و دیگری میگیره
ایا ایسی و یا مقاومت خاصی هست که خودش مقدار مقاومت رو تغییر به اتوماتیک
مثلا سیم از 1 متر جواب بده تا 2000 متر و خودش مقاومت رو تنظیم کنه
نقل قول:
یعنی به شبکه Ethernet وصل میشه و با کامپیوتر کنترل میشه؟ اون مداری که گذاشتید به جای کامپیوتر با میکروکنترلر کنترل میشه. شما اونجوری میخاید؟ خوب اگه قطعاتش پیدا بشه فک کنم بشه با میکرو درست کرد. اونوقت چی باید ارسال کنیم؟؟
میشه مداری ساخت که اگه با زیاد شدن طول سیم جریان کم بشه مقاومت رو کم کنه تا جریان زیاد بشه.البته باید جریان سیم مورد نظر مشخص باشه.نقل قول:
ایا ایسی و یا مقاومت خاصی هست که خودش مقدار مقاومت رو تغییر به اتوماتیک
مثلا سیم از 1 متر جواب بده تا 2000 متر و خودش مقاومت رو تنظیم کنه
ديتا ميفرسته رو برق و اون يكي ميگيره
خوب همونطور که گفتم اگه قطعاتش پیدا بشه میشه درست کرد. فقط باید بگید که میخاید توسط یکی از پورتهای کامپیوتر(مثلا سریال) و با نرم افزار اطلاعات رو بفرستید یا غیر از اینه.
سلام
خسته نباشید من مدار آداپتور 1.5 تا 25 ولت و 3 آمپری با آی سی رو میخوام امتحان دارم بلد نیستم مدارو طراحی کنم
اگه ممکنه بهم کمک کنین:40:
این یه مدار تا 5 آمپر:نقل قول:
کد:http://1.bp.blogspot.com/_xQ_0aGpK0qw/SU-STWt-TfI/AAAAAAAAAkw/10LS5VK0sKE/s1600-h/5A_Power_Supply_LM338K_Schematic.gif
راستي ميگم ميشه چيزي طراحي كرد كه يك دونه تك سيم رو تست اتصال كرد
بستگی داره تک سیم به کجا وصل باشه.نقل قول:
دنبال مداری میگردم که با زنگ خوردن به آیفون تصویری یه رله رو راه بندازه که باهاش یه زنگ کارگاهی رو فعال کنم.
خودم یه رله بین سیمهای 2 و 3 گذاشتم. با زنگ خوردن فعال میشه اما تا وقتی مانیتور روشنه رله هم فعاله. بجز گذاشتن تایمر راه دیگه ای هم داره؟
به هيچي و يا به هر چي كه شما بگين
با سلام خدمت تمامي دوستان
من دنبال يه مداري هستم كه داراي حد اقل 6 كانال باشه و در هر كانال يك ورودي تصوير با فيش R.C.A داشته باشه و به 4 فيش R.C.A ديگه در كانال خودش خروجي بده
يعني در هر كانال بتونيم يك تصوير ويديويي رو براي مثلا 4 تلويزيون بدون افت كيفيت تقسيم كنيم و هر 6 كانال هم بطور همزمان و مستقل كار كنه
نسبتا مهم و فوريه
با تشكر از همه :10:
سلام - سوالی برام پیش اومد ، میخواستم از دیدو شاتکی b1645 استفاده کنم که توی بازار نبود اما دیود شاتکی stps3045cw
هست ،
توی دیتا شیت نگاه میکنم یکی را نوشته shottky barrier diod , و اون یکی را نوشته POWER SCHOTTKY RECTIFIER
این دو با هم فرق دارند ؟ یا میتونم استفاد کنم ؟ ممنون میشم زود جواب بدین مرسی
برای آیفون تصویری هم نه راه دیگه ایی جز گذاشتن تایمر نیست تا وقتی گوش فعال هست به سیم 2 و 3 تغذیه میرسه گوشی را که بزارند یا تصویر قطع بشه تغذیه را گوشی قطع میکنه ؛ یکی از ایرادهای این کار هم این هست که اگه از خود گوشی کلید تصویر را یزنند که تصویر بیرون را ببینند باز هم رله شما فعال میشه !! از خود پنل درب از صفحه کلید برای هر واحد یک سیم رفته که وقتی کلید را فشاربدهند به اون سیم زنگ ولتاژ وصال میشه که میتنی از اون سیم استفاده کنی و به تایمر بدین .
با تشکر از پاسخ شما. به فکرم رسید که با یه تغذیه خارجی و توسط شاسی زنگ رله رو فعال کنم اما واسه یه واحد به بالا شاسی زنگا قاطی میشه که فکر کردمم اونارو با دیود به هم وصل کنم. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ اینطوری قاعدتا تا وقتی دست طرف رو شاسی زنگه باید رله فعال بمونه :13:.نقل قول:
یه تقسیم کننده تقویت کننده واسه آیفونای تصویری هست که به کار شما هم میاد. البته 4 کاناله هست اما میتونید باهم سری شون کنید و هرچندتا خروجی خواستید بگیرید. قیمتش هم حدود 15-16 تومنه.نقل قول:
جای دیود اپتوکوپلر بزارید که مشکلی پیش نیاد.
ممنون
كجا گير مياد از اينا؟
آره میتونی استفاده کنی. کلا این دو تا خیلی شبیه همن اما برای موج سینوسی جریانی که stps3045 میتونه تحمل کنه خیلی بیشتره.نقل قول:
اکثر نمایندگیهای سیماران دارن. اگه تهرانی برو لاله زار پایین کوچه برلن فروشگاه الکترو مازیارنقل قول:
یکی در این چین را ببنده ، یکسال زحمت کشیدم مدار فرمان درب برقی دو سرعته درست کردم میبرم لاله زار میگم برام بفروش نیازی نیست بخری حتی حاضر نیست بزاره تو مغازش بی انصاف ، چرا چونکه خودشون از چین وارد کردند با این هم قیمته تازه نصف امکانات این مدار هم نداره ، واقعا اگر هر ایرانی جنس ایرانی بخره حتی بیکیفیتر و گرونتر کشور خیلی پیشرفت میکنه خلاصه با کلی نا امیدی برگشتیم خونه گفتیم واسه دلمون مدار بسازیم .
یک سوال دیگه هم بپرسم اینکه lm 317 با ka317 تفاوت داره؟ یا میتونم به جای ka از lm استفاده کنم؟
سلام پژمان جان:11:
دوست عزیز ممنون از جوابت و راهنمایی , اما عزیزم شماتیک مدارو گرفتم , ولی برنامشو نتونستم بگیرم چون اصلا سایتشو باز نمیکرد.:41:
پررو بازی نیست اگه درخواست کنم برنامشو برام میل کنید؟
ازت ممنون میشم دوسته خوبم.
میل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:باتشکر:11:
ka317 آمپرش بیشتره( حدود 2 آمپره).
ممنون دوست عزيزنقل قول: