آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
Printable View
آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
تجربیات و راه حل ها ظاهرا برای هرکس فرق میکنه!نقل قول:
بنده اول گرافیک اینل رو ریختم، بعد درایور amd از سایت اچ پی رو ریختم، سویج و همه چی خوب بود.
آپدیت درایور amd ورژن13.6 هم از سایت amd اخیرا ریختم که باعث شد ریت گیم گرافیکم بره بالا. هیچ مشکلی هم در این رابطه نیست ابدا، بی تعارف.
با مطالعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به وضوح میشه فهمید جواب شما:نقل قول:
NVIDIA GeForce 710M
هست
در ضمن این قسمت اسم کارت گرافیکا که نوشته آپ تو فلان گیگابایت مربوط به گرافیک اینتله نه amd
6,5 گیگ هم خیلی زیاده من همچین چیزی ندیدم و وجود هم نداره
من منظور شما رو متوجه نمیشم! من 2 مدل گرافیک میشناسم.یکی GEFORCE ویکی هم ATI .نقل قول:
حالا شما میگید AMD و INTEL.این دو تا چیه؟
من کانفیگی که انتخاب کردم این گرافیک رو ببرای من نوشته!
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5دقیقا همینو نوشنه.مگه میشه یه چیزی نوشته باشن و نباشه.میشه من رو روشن کنید؟ممنون میشم
همون طور که گفتم درایور amd شامل intel + ati هست.نقل قول:
این رو از حجمش هم میتونید متوجه بشید. درایور اینتل 150 مگابایته، درایور داخل سایت amd هم 150 مگابایت (خیلی تقریبی گفتم)
اما حجم درایور داخل سایت اچ پی 480 مگابایت!
وقتی درایور intel رو نصب میکنید و بعد درایور amd رو نصب میکنید این اتفاق میفته:
1- درایور اینتل از قبل نصب شده.
2- درایور کارت گرافیک amd نصب میشه و درایور intel مجددا جایگزین قبلی میشه.
یعنی شما الکی درایور intel رو دانلود کردید.
قربان تو برم، amd=atiنقل قول:
یک اینتل داره برای کاری سبک و معمولی و یک amd برای بازی و کارای سنگین، واسه همینه وقتی بازی نمی کنی داغ نیست والا همیشه داغ کار میکرد مثل نصل گذشته لپتابا
---
درضمن
ati 7650 = 2GB
up to 4 gig= .اینتل
یعنی 4 گیگ از رم میگیره، و مقدار حافظه گرافیک چندان ربطی به قدرتش نداره بیشتر کلاک و ... مطرح هستن
دوستان لطفا جواب منم بدید.نقل قول:
ببین این میاد به کارت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو من متوجه نشدمنقل قول:
لطفا فارسی توضیح بدید.
سلام
یکی از دوستان لطف کرده بودند و چند صفحه قبل گفته بودند که اول اینتل،بعد amd رو نصب کنم،درایور اینتل ارور میده مبنی بر
This computer does not meet the minimum requirements for ...
ولی کاتالیست نصب شد
نسخه کاتالیست هم2013.0604.1838.31590هستش،با این حال ریت ویندوز واسه گرافیک۱هستش!
اول اینکه چه غلطی با این بکنم؟دو اینکه کجا میشه برنامه هارو. داخل لیست
های-پرفورمنس قرار داد؟
Sent from my GT-I9000
یه چیزی رو الان دقت کردم،موقع نصب درایور اینتل،توی خگهمون صفحه اولش،پروداکت مدل رو نوشته اچ پی الیت بوک ۲۱۷۰ و ۲۵۷۰!با اینکه از خود سایت اچ پی گرفتمش!
نکنه مشکل از اینه؟
نسخه بایوس هم f 4.0 هستش
Sent from my GT-I9000
آقایون من درایور اینتل رو از سایت اینتل و جدیدترین نسخه درایور amd ازسایت amd گرفتم اما هنوز نصب نکردم.درحال حاضرهم فیفا13 رو با بالاترین تنظیمات البته با افت فریم خیلی کمی اجرا میکنم.حالا اگه من این ترکیب جهت آپدیت نصب کنم درصورت بروز مشکل راهی برای برگشت به حالت قبلش هست؟ میشه پاکش کرد؟ لطفا همه نظرشون اعلام کنن و راهنمایی کنن.ممنون
سلام به همگي, 2 تا سوال دارم كه به جوابشون سريع احتياج دارم
1.شما بين HP Probook 4540 و Acer V3 با كانفيگ هاي مثل هم يعني (I5 , 4 , 500 , 2) كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ .
2. هممون ميدونيم كه لپ تاپ هاي HP مشكل داغي دارن و زود داغ ميكنن ، ميخواستم از اونايي كه اين لپ تاپ رو دارن بپرسم آيا اين مشكل تو 4540 رفع شده يا خير؟.
:n16:
دوستان چطور می تونم با استفاده از امکانات wifi لپ تاپ از یک خط adsl اینترنت بگیرم؟
یعنی adsl رو با کابل به لپ تاپ وصل نکنیم و به صورت بیسیم در فاصله معین بهش متصل بشه
با یک مودم Broadkam PJ 871 و لپ تاپ HP 4540s میشه وصل شد؟یعنی میخوام حتی وقتی pc خاموشه و مودمش روشنه بشه با لپ تاپ به اینترنت وصل شد.
لطفا مراحل کار رو توضیح بدید.
تبدیل حالت مودم adsl از bridge به PPPoE رو بلدم ادامش رو بگید.برای اتصال باید مودم در حالت PPPoE باشه حتما؟
مطلب آموزشی شما اینجا هستشنقل قول:
البته من ازتون چندتا سوال پرسیده بودم که جواب ندادین!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=608919&p=7590710&viewfull=1#post7590710
هیچ مشکل غیر قابل برگشتی پیش نمیاد خیالت تختنقل قول:
گرافیک ایسر قوی تره، صفحه ش هم برایت هست برای فیلم دیدن بهتره، در کل بستگی به استفادت دارهنقل قول:
مشکل داغی نداره برای باره 100000000000000000000 !!!
من ميخوام باهاش فيلم ببينم ، بازي كنم ، وب گردي و آهنگ و اينجور چيزا ديگه ، استفاده ي ديگه اي ندارم ، رشتمم كامپيوتره بعدا شايد نرم افزار هاي گرافيكي و سنگيني هم بخوام دوش نصب كنمو به نظرت كدومشون بهتره ، ايسر يا اچ پينقل قول:
قاعدتا ایسر به شرط پذیرفتن ریسک خرابی ها احتمالی که در محصولات ایسر زیاد مشاهده میشه. بستگی به گارنتی و فروشنده و شانس داره.نقل قول:
نقل قول:
سلام اگه از من میشنوی اصلا طرف ایسر نرو!!!شما اصلا رنکینگ لپ تاپ ها رو نگاه کنید فکر میکنم یکی مونده به آخری هست(از آخر دومه)
به من گه اگه بگن بهترین کانفیگ ایسر رو بهت میدیم اصلا قبول نمی کنم.hp صد در صد بهتره.تازه این مدلش رو دیوانه زده.
در ضمن منم تا الان نگرفتم ومی خوام بگیرم.خیلی تحقیق کردم.شک نکن بهترین مدله!:n02:
مرسي خيلي خوب قانعم كرديد، m.m_umz جان آره ميدونم جدولش رو ديدم ، به نظر خودمم HP بهتره ، ميگيرمش ، بازم مرسي از جفتتون واسه راهنمايي
:sq_25:
دوتا از دوستان بنده که صبح تا شب پای بازی و فیلم هستن Acer V3 دارن حدود یک ساله مشکلی هم نداشته گرافیکشم از نزدیک دیدم که یک سرو گردن از 7650 بالاتره رتبه بندی نوت بوک چک هم میگه 24 رنک بهتره میشه گفت بازی های روز دنیا رو تا یک سال دیگه روی گرافیک بالاتر از مدیوم راحت ساپورت میکنه، کلا v3 های کیفیت خوبی دارن برای کسایی که به لپتاپ بیشتر به دید سرگرمی نگاه می کنن مناسب تر هستن.
این نظر شخصی بنده بود که بطور دقیق 4540 و v3 رو از نزدیک و مدت طولانی مقایسه کردم. تصمیم قطعا با شماست.
سلام ببخشید میدونم که همه از این مورد گرافیک 4540s اگاهید من بیشتر نظر ها رو خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم سوالم اینه کسی تونسته فرقی قبل و بعد این مشکل سوویچ کردن ببینه؟؟؟
مثلا بعد این روشها با نرم افزاره 3d mark 11 یه بنچ بگیره ببینه چطوره؟اصلا amd رو میشتاسه و اجازه ی انتخابشو میده یا؟؟؟ میدونم که از این سوالا خسته شدین ولی من این لپتابو خریدم و میبینم که پولمو ریختم دور اگه تمام و کمال همه قطعاتش کار نکنه.با تشکر
کارت گرافیک این مدل تقریبا با چه مدلی از سری GT اینتل قدرتشون یکی هست؟
دوستان من چجوری می تونم صدای اسپیکر رو قطع کنم؟یعنی اسپیکر صدا نداشته باشه فقط از خروجی هدفون صدا پخش بشه؟
وقتی سوکت 3.5 را به لب تاب وصل کنی صذا ی اسپیکر قطع میشه!!!!!نقل قول:
مثل مبایلیا هر وسیله دیگری
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن
کمی از مشکلاتشو بگن
تصمیم دارم بخرم ولی میخوام ببینم چه مشکلاتی داره
مرسی
شما با خرید این لپتاپ پولتو دور نریختی، اگه نتونی سوییچت رو راه بندازی پولتو ریختی دور!!!نقل قول:
قریب به اتفاق ما که اینجا سر میزنیم مشکلی نداشتیم یا مشکلمون حل شده از راهنمایی ها دوستان در همین تاپیک، با حوصله صفحات رو مرور کنید.
خوبه که شما قبل از خرید به فکر افتادید تا از مشکلات باخبر بشید، پس حوصله کنید صفحات قبلی رو مرور کنید، همه مسائل و راه حل ها بیان شده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدایا این نوتبوک چک رو از ما نگیر:n01::42:
حالا نمیشه شما در 2 و3 خط واسم توضیح بدین دقیق؟؟؟
من تقریبا این کارا رو کردم اما باز کیفیت لازم رو نداشت
مرسینقل قول:
ولی تعداد صفحات زیاده و حوصله میخواد
اگه شما یل بقیه دوستان اطلاعاتی از مشکلاتش دارین بهم بگین که خیلی ممنون میشم
بعد قضیه سوییچ چیه؟
چه مشکلی هست؟
به چه کار میاد؟
(اطلاعاتی ندارم)
این لپناپ دو گرافیک داره هستع ی گرافیکی مجتمع intel و 7650نقل قول:
اولی برای کار های روزمره هست و دومی برای بازی سوییچ بین این دو کارت توسط درایور ای ام دی انجام میشه (7650 برای ای ام دی هست) البته اگه درایور ها رو درست نصب کنید
شما وقتی لپتاپ رو خریدی به فروشنده فقط اجازه نصب وین و پارتیشن بندی بده(ترچیها 8 pro x64)
این عکس گرافیک خودم
این هم لینک
این هم برای کارت شبکه
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=608919&p=7590710&viewfull=1#post7 590710
اونو که می دونم!نقل قول:
منظورم بدون وصل کردن سوکت 3.5 بود.
دوستان این لپ تاپ تا چند ساعت باتری نگه میداره؟
کلا باتریش چطوره؟
شش ماهیه 4540دارم مشکلی نداشته.خصوصا مشکل گرافیک نداشته. گرمای تولیدی زیادنیست.بدون کول پد هم اسستفاده میکنم.نقل قول:
از نظر ظاهروزیبایی عالیه.
یکی از مشکلاتی که داره اینه که زاویه دید عمودیش کمه (یعنی اگه از بالا یا پایین نگاه کنید صفحه مات میشه) ولی زاویه افقی که معمولا مهمتره عالیه.
استفاده معمولی سه -چهار ساعت.نقل قول:
من دیروز یه 4540 خریدم سمت چپ تاچ پدش داغیش در حد آتیش گرفتنه، چرا اینجوریه؟ همشون همینطورن؟ 4520 هم یکی از دوستان داره و منم زیاد باهاش کار کردم همیشه خنکه رو همین حساب 4540 خریدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مبارکه :n12:نقل قول:
اول ببین گرافیک ati نصب کردی ؟
اگر نصبه تنظیمات نور صفحه لپتاپ بیار پایین
من خودم ویندوز 8 که نصب کرده بودم همون اوایل وارد شدن به محیط ویندوز با اینکه برنامه خاصی نصب نبود میدیدم چقدر داغ میکنه گفتم شاید ویندوز 8 اینطوریه بعد نصب درایور intel , ati مشکل حل شد
====================
بحث تاچ بد شد دیشب مادرمون واسمون یه لیوان شیر اورده بود هی میگم نمیخوام نمیخوام به زور میخواد بده اخر کمی از شیر ریخت رو تاچ پد اعصابمون خرد کرد سریع خاموش کردیم گرفتیم زیر کولر روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره بعد چند دقیقه دیدیم کرسر موس نمیچرخه و خلاصه اعصابمون داغون شد لپتاپ خاموش کردیم گرفتیم خوابیدیم
صبح پاشدیم دیدیم دکمه ها خیلی نرم شده و سشوار گرفتیم و خلاصه با کلی دعا صلوات روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره فقط دکمه ها یه مقدار سفت شده ولی کار میکنه
حالا اگر خراب شده بود چقدر باید هزینه الکی میدادیم
خلاصه گفتم که مواظب ریختن اب و مایعات باشید رو لپتاپ و نوشیدنی هم تعارفتون کردن همون دفعه اول قبول کنید :n02:
با تشکر
آره درایورهارو نصب کردم خنک تر شدش. اما بازم یکمی داغ میشه در حالت Intel و زمانی هم که رو ATI هست در حد آتیش، چرا اینطوره؟ برای همتون وقتی رو ATI هست اینقدر داغ میشه؟
سلام خدمت همه ی دوستان.
من دلم رو کنده بودم از این لپ تاپ و تا امروز قصد خرید لپتاپ z500لنوو رو داشتم اما اون 2تا مشکل داشت و قابل حل هم نبود(1-باتریش بیشتر از 2ساعت جواب نمیداد و قابلیت جدا کردن از لپتاپ رو هم نداشت2-صفحه لپ تاپش خیلی مثله اینکه بی کیفیته نسبت به لپ تاپای دیگه)
اما این مدل 4540sباز منو طلبید که بیام سمتش.چون 1 مشکل داره و اون هم قابل حله.اون هم مشکل داغیش که میشه با یک کول پد اون رو حل کرد.
دوستان عزیز من میخوام این مدل رو با کانفیگ زیر بگیرم.نظر بدین که آیا ارزش داره یا نه؟(تو رو خدا منصفانه بگید)
cpu:core i7 ram:8gb hdd:750gb vga:2gb ati 7650 ddr5 up to 4
قیمتش:2.560.000
دوستان تورو خدا مشاوره بدین که این مدل رو بگیرم یا نه؟
نقل قول:
چرا؟
البته اگه به من باشه که هیچی نمیذارم نصب کنه
همه رو خودم انجام میدم بهتره.
ولی میخوام بدونم دلیل خاصی داره که این حرف رو زدی؟