در مورد پمپ بنزین ، من از اینجا خوندم ، چند تا سایت دیگه هم نوشته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پلیس تو پادکست IGN شنیدم که گفت اگه سرعتتون زیاد باشه پلیس می تونه دستگیرتون کنه .
Printable View
در مورد پمپ بنزین ، من از اینجا خوندم ، چند تا سایت دیگه هم نوشته :نقل قول:
در مورد پلیس تو پادکست IGN شنیدم که گفت اگه سرعتتون زیاد باشه پلیس می تونه دستگیرتون کنه .
درمورد پمپ بنزین به نظر من بهتر بود توی تنطیمات میذاشتن هر کس خواست فعالش کنه هر کس نخواست نکنه !
شاید یکی بخواد بازیش به واقعیت نزدیک باشه یکی هم حوصله این کارا رو نداشته باشه،نخواد وقتشو هدر بده
توی خود سایتشم گفته این طرح هم موافق داره هم مخالف !
کاش قسمتای ناجور بازی رو کمتر می کردن(متوجه منظورم که میشین:n02:)
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟! :n02:)
کلا این جور چیزا بده :n02:
اگه نظر منه من که میگم واسش هات کافی هم بذارن مثل سن اندریاس عالی میشه :n02:نقل قول:
کاش قسمتای ناجور بازی رو کمتر می کردن(متوجه منظورم که میشین:n02:)
من به خاطر همین مسایل iv رو نتونستم درست بازی کنم(یکی دو مرحله بیشتر نتونستم برم)
همش باید با ترس و لرز رفت جلو که نکنه یه دفعه موقع رد شدن یکی از اعضای خانواده از جلو کامپیوتر یه اتفاق ناجور تو اون مرحله ای که هستی بیفته(متوجه منظورم که میشید ؟! :n02:)
کلا این جور چیزا بده :n02:
بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟:n03:
مثل اینکه بازی Gold شده.
بازی توی PSN برای pre-load قرار گرفته و حجمش هم 18 گیگ هست،افرادی که پیش خرید کردن میتونن دانلود کنن ولی تا 17 سپتامبر نمیشه بازی کرد.
از الان باید منتظر لیک شدنش باشیم :n09:
+
واسه پی سی تایید نشده هنوز :|نقل قول:
بلاخره واسه Pc کی میاد ؟ یعنی باید 2 ماه بعد از انتشار بازی صبر کنیم تا اونم تازه شاییییید برای Pc بیاد ؟:n03:
ولی به احتمال زیاد میاد،به نظر من بعد از متشر شدن DLC های بازی برای کنسول ها باید منتظر نسخه پی سی باشید.............
اگه برای پی سی بیاد که این چیزا مشکل نیست. هزینه اش یه ترینره :دینقل قول:
برای کنسولا رو نمی دونم
حرف دل منو زدی :دی اصلا ضد حال میخوره ادم همش باید حواسش باشه که چیز بدی نیاد تو بازی....:دینقل قول:
کلا سری GTA با چیزای ناجور گره خورده:n02:
چیزای ناجورشو کم کنن پس چی بذارن توش؟!
الله وکیلی هات کافی نزارن من بازیش نمیکنم.
هات کافی بزارن...مخفی باشه :دی هر کی خواست لذتشو ببره... اما یهو وسط ماموریت یه صحنه هایی نشون میده مجبوری بزنی بره هیچی از بازی نمیفهمی :دی
یا توی اتاق بازی کنید یا با خونواده هاتون بشینید صحبت کنید توجیه بشن. پیر دارید میشید خیلیاتون :دی
بچه ها اگه چیزاییه ناجورشو بردارن که دیگه نمیشه بهش گفت GTA... :D
خب این کامیپوتر لعنتی رو بزارید تو اتاق خیلی راحت صفا کنید D:
لابد منظورت اینه که بریم بگیم مامان بابا من میخوام صحنه های هات یا س ک س ی نگاه کنم آره ? عجججججججب !!!!!نقل قول:
نمیدونم شما مکس پین رو تا اخر رفتید یانه ولی یه صحنه داشت باور کنید رده سنیش بالای نود سال بود . که دونفر دارن یه زنه رو ...
خلاصه من تا اون صحنه اومد هول کردم و با یک جهش سریع کامپیوترو ریست کردم
ولی شانس اوردم کسی ندید وگرنه دیگه کامپیوتری وجود نداشت که من بازی کنم .
کلا راک استار علاقه خاصی به این موضوعات داره :دی تو هیچ کدوم از بازیهاش هم بیخیالشون نمیشه :دی
البته این چیزیه که گیمر طلب میکنه و اوناهم تو بازی میزارن....حالا این که ما میگیم نزارن شوخیه مگرنه خیلی مسخره ست این حرف.
gta که بازی خوبیه از این لحاظ....هر کس witcher رو بازی کرده باشه gta براش معمولیه :دی
من اگه تو اتاق تنها نباشم اصلا نمیتونم بازی کنم...حتی اگه بخوام COD بازی میکنم..چه برسه به gta و max payne و....
من موندم چطوری بعضی ها وسط حال خونشون میشینن کنسول بازی میکنن...!
کلا تنهایی بیشتر حال میده...:n10: خیالتم راحته...:n02:..خدا رو شکر کسی هم مزاحمم نیست تو اتاق..:n06:
یه راه حل برای این موضوع هست..منتها باید یه نفر ادم مشتی و داوطلب پیدا بشه :دی یه نفر که از این لحاظ مشکلی نداشته باشه :دی
بازی رو تا ته بره و هر جا که موردی دید یادداشت کنه و به بقیه کاربرا هشدار بده :دی
در واقع راکستار همواره سعی کرده واقعیت های جامعه آمریکایی رو به مردم دنیا نشون بده حالا چه خوب باشه چه بد .نقل قول:
به رده سني بازي دقت كن ! براي عمه من كه نزاشتنش رو جلد بازي ! براي اينه بري بخوني ببيني زده +١٨ شما طرفش نري !نقل قول:
اين اسپم هاي مسخره هات بودن بازيو هم تموم كنين !
این همه موضوع خوب گیر دادید به چی !!! دوست عزیز شما چن سالته ؟! کجا بازی میکنی ؟!
خوبی که gta میشه cutscenes ها رو کرد.مشکلی نداره که.حداقل انیمشینه !! دیگه مث مافیا 2 عکس واقعی نیست.
دوستان به نظرتون برای همین یه دونه بازی xbox بگیرم بعد بفروشمش ؟!
اینو بازی کن بعد Xbox رو بفروش!:دی
نمیخواد بگیری کرایه کن من یه جا طرفای ملاصدرا میشناسم کرایه میده البته ازت بد جور تضمین میگیره.
نسل بعد داره میادنقل قول:
احتمالا فروختنش یکم سخت باشه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
آقا من هر چی این جا میگم درموردش بحث میشه،اون از Watchd Dogs(املای درستش یادم نیست!) این از این
من فقط گفتم کاش نگفتم که بازی بدیه،فقط نظرمو گفتم این جا هم همه نظراتشونو میگن،اصلا خدا کنه برا PC بیاد من همه ریسکارو به جون میخرم(:n02:) ولی شمام اگه شرایط منو داشتین اینارو نمی گفتین...
اصلا بی خیال دو تا سوال دارم من از سریای قبلی فقط San Adress (املای درستش یادم نیست)رو یه بخشاییش رو(همه بهش می گفتن GTA5)و یکی که قبل از اون بودو بازی کردم(همه بهش می گفتن GTA 4)
توی اون که بهش می گفتن GTA 4 خونه های قشنگی بود،یه خونه هم بود که مال یه نفر بود که اسمش دیاز بود اگه اشتباه نکنم بعد اونو که می کشتیم خونشو میداد به ما،خیلی خونه بزرگی بود،یه بخش بزرگی از یه جزیره مال اون خونه بود یه سرش هم توی دریا بود و قایق داشت،San Andries رو من زیاد بازی نکردم ولی ا اون جایی که من رفتم خونه هاش به اون قشنگی نبودن،توی سری های بعدی هم خونه هست؟ توی این سری هم هست؟ مثل اون خونه مجلل و بزرگ دیاز چی؟
یه چیزی هم توی San Andries بود میرفتیم باشگاه رزمی فن یاد می گرفتیم توی سری های بعد هم هست؟ پیشرفته تر هم شده؟
ببخشید شاید این سوالام برای GTA بازها خنده دار به نظر بیاد !
سلام؛نقل قول:
خونه که در همهی نسخههای بعد از San Andreas هست. مثلاً تو GTA IV اگر Playboy X رو میکشتید، خونهی اون مال شما میشد که میشه گفت مجلل بود!!
تو این نسخه هم باید خونههای مجلل وجود داشته باشن؛ مثلاً خونهی مایکل!!
اون باشگاه بدنسازی هم از بعد San Andreas دیگه در نسخههای GTA وجود نداشته؛ در این نسخه هم فعلاً صحبتی در موردش نشده...
یکی از دوستان دنبال تراکتور بود ، اینم عکس رسمی از بازی : :n02:
تصاویر جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اسم مغازه و جاش رو برا من پ.خ کنید؟ کرایه اش چنده؟ واسه ضمانت چی میخاد؟نقل قول:
ما که PS3 نداریم ولی شما برید حال کنیئ:
کد:http://mggame.ir/?p=714
چطور همچین چیزی ممکن است هنوز 22 روز مونده به انتشار بازی:n04:نقل قول:
میشه دانلودش کرد؛ ولی نمیشه بازیش کرد.نقل قول:
الان توی PSN هم برای دانلود گذاشتن...
بازی رو بعد دانلود نمی تونید بازی کنید ، فقط pre load هست .
راک استار رسما اعلام کرد که بازی گلد شده :
(عکس رو بچه های بازی سنتر گذاشته بودن و آپلود خودم نیست....)
+
مثل اینکه از اون نسخه ی pre-load که سونی روی psn گذاشته بود به جز soundtrack های بازی ،ویدئوی های بازی هم کشیدن بیرون و تا الان 40-50 تا ویدئو روی you-tube آپلود شده(اکثرشون پاک شدن ولی دوباره آپلود میکنن)
پیشنهاد میکنم اگه میخواید چیزی از بازی براتون اسپویل نشه دور youtube و یه سری فروم ها رو خط بکشین،برای احتیاط بیشتر هم میتونید تا وقتی خودتون بازی رو تهیه نکردید به اینترنت وصل نشید :دی
آقا من می خوام ببینم ، از کجا ببینم :دینقل قول:
پ.خ لطفا :دی
راکستار تایید کرد: تمام شایعات مبنی بر لیک شدن GTA V فیک هستند
برای کسانی که سوالات بسیار زیادی در مورد لیک شدن عنوان GTA V داشتند باید بگوییم این عنوان به هیچ وجه لیک نشده است تنها فایل های Pre-Load نسخه پلی استیشن 3 بازی برای کسانی که بازی را پیشخرید کرده اند لیک شده است و باز هم دسترسی به بازی ندارند اما باید بدانید که حجم کلی بازی طبق اعلانات 18 گیگابایت می باشد. افرادی که پیشخرید کرده اند به موسیقی های بازی نیز دسترسی دارند. راکستار رسما اعلام کرد هر چه به زمان عرضه بازی نزدیک می شویم افرادی در اینترنت هستند که سوءاستفاده می کنند ما باید در همین جا اعلام کنیم هیچ نسخه ای از بازی لیک نشده است و قابل بازی نیست. همچنین شایعه شده بود به دلیل در دسترس قرار گرفتن نسخه Pre Load بازی راکستار در نظر دارد در عرضه بازی تاخیر بیندازد که رسما راکستار این شایعه را نیز رد کرد.
منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون بر فرض اگه برا PC بیاد، ما که کرک شده نصب می کنیم، نمیتونیم که آنلاین بازی کنیم؟
مگر در سرور ها خصوصی یا با برنامه هایی مثل گیم رنجر و ...نقل قول:
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
:n19:*خیلی خیلی مهم*:n19:
دوستای عزیز اگه دوست دارید بازی زیبای GTA V رو با PC هم بازی کنین و از این بازی زیبا لذت ببرین
اول برید به این لینک :
بعد فرم رو تکمیل کنید و به جای اون جای خالی که نوشته :
Why is This Important To You ?
بنویسید:
Because i love GTA V
و روی گزینه ی Sign کلیک کنید !!!
ممنون از این که به عرضه شدن بازی زیبای GTA V بر روی PC کمک کردید
در انتها به شما آمار شرکت کنندگان و آمار لازم برای اجرایی شدن پروژه ( GTA V For PC ) رو نشون میده.
با تشکر از همراهی شما :n06:
فکر نکنم کاری از پیش ببرید چون رییس راکستار خیلی کله شق هست کار خودشو انجام می دهدنقل قول:
اینو از آپارات پیدا کردم :n08::n02:. امیدوارم تکراری نباشه براتون:
واکنش نیکو بعد از دیدن گیم پلی GTA v: