سلام
دوستان این نتایج مال کارشناسی هست دیگه؟ هنوز کاردانی که نیومده؟
سلام
دوستان این نتایج مال کارشناسی هست دیگه؟ هنوز کاردانی که نیومده؟
از 25 تا 30 شهریورنقل قول:
جواب منو که ندادین
اگه منظورت کنکور کاردانی دانشگاه آزاد هست نه این نتایج آزمون سراسری که یه هفته بعد از کنکور برگزار شدنقل قول:
من هم عمران تهران مرکز قبول شدم با تراز 6800 دقیقا تا ببینیم نتایج دولتی چی میشه
نمره آخرین نفر 6576 هستش (اطلاع رسانی)
کسی نیست جواب من و بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من رشته ی خودم تجربی بوده هیچی از هنر نمیدونم ولی شدیدا علاقه دارم
امسال کنکور سراسری مجاز شدم با رتبه ی 5926 و رتبه ی کشوری بدون اعمال سهمیه 14981
میدونم رتبه ی جالبی نیست اما بگید چه رشته ای و کجا میشه قبول بشم لطفااااااااااااا جواب بدید
سلام من برق تهران مرکز قبول شدم با تراز 6928 با رتبه 452 و رتبه اخرین فرد قبول شده 1567!!!!
اما به چه دردم میخوره ازاد مال بچه مایه داراست خدا کنه سراسری خوب بشه:42:
اگه میشه یکم در مورد تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد توضیح بدین که چجوری هستش ؟
برای کسی که قبولی قطعی در انتخابی بجز انتخاب اول آورده هم وجود داره ؟
زمانش کی هست پاره وقت هم داره ؟ کلا یه توضیح کامل بدید چون سوال من و خیلی ها دیگه هستش
من مکانیک علوم و تحقیقات قبول شدم
یکی به من گفت میشه فروختش و جایگزین و این حرفا
کسی در مورد اطلاعات نداره؟
کسی که در انتخاب اول دانشگاه آزاد قبول شده ولی به خاطر دلایلی مثل سربازی نمیتونه این ترم درس بخونه باید چیکار کنه؟شرایط رزرو وجود داره؟چون یکی از دوستانم اواسط برج 7 سربازیش تموم میشه و به خاطر مشمولی منع شده از ادامه تحصیل تا پایان خدمتآیا با اینکه در انتخاب اول قبول شده میتونه در تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟؟؟ زمان تکمیل ظرفیت حدود کی هست؟؟ایا میتونه یک ترم رزرو کنه؟؟
سلام من.یه بار شبانه انصراف دادم .دوبارم ازاد .ایا می تونم کنکور دولتی شرکت کنم؟ازاد چطور؟
یه قانونی چیزی نیست که بگه بیش از 2 بار نمی شه انصراف دادو از این حرفا
اگه من امسال پزشکی ازادو اورده باشم و غیر پزشکیشم و مثلا غیر پزشکیو برم سال دیگه بازم می تونم ازاد بدم؟جفت کنکورا رم؟
من بین المللی هم میارم برای مجدد کنکور دولتی دادن که مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ببینید ازاد اصلا هیچ ربطی به سراسری نداره،انصراف از شبانه هم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه. محرومیت از کنکور مجدد تو روزانه به دلیل محدود بودن ظرفیته تا مثلا کسی الکی هزینه های دولتو هدر نده!نقل قول:
فقط روزانه مشکل ایجاد میکنهنقل قول:
سلام
من نرم افزار تهران واحد شمال قبول شدم با تراز 6000
که البته مال بچه مایه داراست و به درد ما نمیخوره ....
راستی این واحد شمال وضعیتش چجوریاست؟؟؟
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
ترم یک رو به هیچ وجه نمی شه خودمون واحد برداریم؟
می شه برای 2 ترم اول همه عمومیا رو برداریم ؟
از ازاد به دولتی هیچ رقمه تطبیق واحد نمی دن؟
دوستان دو تا سوال داشتم :
1- جواب سراسری ها کی میاد ؟
2- تا کی وقت داریم دانشگاه ثبت نام کنیم ؟
صفحات قبلو یه نگاه مینداختی بد نبودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- خیر ولی ممکنه دانشگاهتون اجازه حذف و اضافه رو بهتون بده که میتونید تا دو درس رو حذف و تا دو درس رو اضافه کنیدنقل قول:
2- شدنش میشه ولی اشتباه هست 100%
3- احتمال بسیار بسیار زیاد نمیشه یعنی دولتی آزاد رو قبول نداره که تطبیق بده!
سلام دوستان
چند تا سوال
اول اینکه الان نتایج دانشگاه ازاد اومده میخواستم ببینم واسه دانشگاه ازاد هم مهلت ثبت نام داره ؟ آخه یکی از دانشگاه های ازاد زده بود مهلت انتخاب واحد تا 21 ام ( باتوجه به اینکه تازه نتایج سراسری 21 میاد ) میخواستم ببینم این شامل مایی که تازه میخوایم وارد شیم میشه ؟ اصلا چطوریه دانشگاه ازاد و سراسری بعد ثبت نام باید انتخاب واحد کنیم درسته ؟
پس این جواب کنکور سراسری نمیاد؟من ذیگه ریختم بهم.یا فیلم میبینم یا باشگاه میرم یا با دوستام میزنم بیرون.مگه وقت میگذره.کی حال داره تا 21 شهریور صبر کنه؟یعنی اصلا راه نداره زودتر بیاد؟
هه . منم دقیقا عین توم ! امروز رو هم با بچه ها رفتم بیرون که بگذره اما نمیگذره لا...نقل قول:
پس این جواب کنکور سراسری نمیاد؟من ذیگه ریختم بهم.یا فیلم میبینم یا باشگاه میرم یا با دوستام میزنم بیرون.مگه وقت میگذره.کی حال داره تا 21 شهریور صبر کنه؟یعنی اصلا راه نداره زودتر بیاد؟
من دلم روشنه که دوشنبه صبح میاد .
بچه ها جواب منو بدین لطفانقل قول:
سلام دوستان
چند تا سوال
اول اینکه الان نتایج دانشگاه ازاد اومده میخواستم ببینم واسه دانشگاه ازاد هم مهلت ثبت نام داره ؟ آخه یکی از دانشگاه های ازاد زده بود مهلت انتخاب واحد تا 21 ام ( باتوجه به اینکه تازه نتایج سراسری 21 میاد ) میخواستم ببینم این شامل مایی که تازه میخوایم وارد شیم میشه ؟ اصلا چطوریه دانشگاه ازاد و سراسری بعد ثبت نام باید انتخاب واحد کنیم درسته ؟
اقا شما چقدر حساسی!!!!!!!!!!هنوز ثبت نام نکرده دنبال انتخاب واحدی:27: اگه نگاهی به صفحات قبل می نداختی می دیدی که مهلت ثبت نام آزاد از 25 ام شروع می شه و سراسری از 26ام.اون موقع هر دانشگاه شرایط خودش رو اعلام می کنهنقل قول:
حساس نیستم هولم :31:
ممنون
خوب یکی از دوستان لطف میکنه بگه من چطوری هم آزادو بخونم هم سراسریو ؟
امکان نداره همچین کاری رو بکنید .نقل قول:
خوب یکی از دوستان لطف میکنه بگه من چطوری هم آزادو بخونم هم سراسریو ؟
اگر بفهمند ....
نمیشه هم آزادو خوند هم سراسری رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واسه چی؟
کلا میشه همزمان با سراسری چیز دیگه هم خوند؟ پیام نور ، حوزه علمیه :31: (نه جدی!) و....
اینطوری که من شنیدم خلافه مقرراته و اگر بفهمند کسی همزمان 2 جا میخونه باهاش برخورد میشه .
حالا اگر کسی چیز دیگه ای میدونه بگه ...
یکی از دوستانم هر دو رو با هم میخونهنقل قول:
اینطوری که من شنیدم خلافه مقرراته و اگر بفهمند کسی همزمان 2 جا میخونه باهاش برخورد میشه .
حالا اگر کسی چیز دیگه ای میدونه بگه ...
ازش پرسیدم گفت باید یه سال صبر کنی بعد با شرط معدل و اینا اجازه بت میدن که آزادو هم بخونی . یعنی صندلی آزادتو باید یه سال رزرو کنی
طبق توضیحات در دفترچه تحصیل همزمان در 2 رشته غیر مجاز است.ولی بعضی ها این کار را انجام میدهند.نقل قول:
ولی اگر در پودمانی علمی کاربدی بخواهید در کنار رشته خودتان بخونید موردی نیست
البته نه سطح علمی و نه مدرک قابل قبولی داره
موفق باشید
سلام /
یه مشاوره میخواستم ازتون و چند تا سوال هم درباره دانشگاه آزاد داشتم.
من امسال میرم چهارم و تابستون واسه آزمون آزمایشی تو دانشگاه آزاد امتحان دادم و نرم افزار رباط کریم قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالم این بود که من از 6 انتخابی که داشتم تو نتیجه ی نهایی( کارنامم) فقط 2 تاش نوشته شده بود دلیلش چیه؟
بعد واسه سراسری سال بعد نظرتون در مورد IT یا نرم افزار چیه کدوم بهتره و بازار کار و این حرفا منظورم هست
ممنون
[QUOTE=AMIR REZAs;7205921]
من امسال میرم چهارم و تابستون واسه آزمون آزمایشی تو دانشگاه آزاد امتحان دادم و نرم افزار رباط کریم قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالم این بود که من از 6 انتخابی که داشتم تو نتیجه ی نهایی( کارنامم) فقط 2 تاش نوشته شده بود دلیلش چیه؟
/QUOTE]سلام
نا همون جایی که قبول میشی میزنه . مثلا چون من انتخاب اول قبول شدم بقیه رو نزد شما انتخاب دوم قبول شدی تا دوم زده برات
-----------------------------------
حالا سوال خودم . این بحث خرید و فروش دانشگاه ازاد ( مثلا امروز تو فیس بوک یکی بهم گفت ازت میخرم اونجایی که قبول شدی ! ) درسته اصلا ؟! میشه همچین چیزی ؟
بچه ها یه سوال معمولا بومی رو با رتبه ی پایین تری میگیرن تا غیر بومی؟؟؟مثلا مال ملایر این جوری بود
کسی میدونه اخرین رتبه ی غیر بومی مال معماری شبانه و روزانه فرق نمی کنه مال کجاست؟؟؟؟
مثل اینکه فردا نتایج سراسری میاد.کاش واقعا اینطور باشه
ميشه منبع خبر و لينکش رو ذکر کنيننقل قول:
نقل قول:
منبع : اینجا ایرانه
گفتن ۲۱ ام تا ۲۳ ام ولی طبق این که اینجا ایرانه ممکنه فردا یا همین اخر وقت امروز یا پس فردا یا ۲۵ ام یا هیچ وقت نیاد اصلا(والا)
اقا من اگه مهندسی کامپیوتر شهید بهشتی قبول شدم میام اینجا همتون رو به یک بار ختم دعای کمیل دعوت میکنم :D
نقل قول:
اصلا نمیشه گفت
چون ممکن هست یک شهر رو شهرهای اطرافش پر کنن یا نه خیلی استقبال نشه
والا شبکه خبر زیرنویس کرد.ولی با این حال به قول دوستمون اینجا ایرانهنقل قول:
استرس جالبیه :)
ایشالا که همتون به خواستتون برسید صفریاااااا :ِ)