[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفا اینجا اسپم ندیدنقل قول:
این تاپیک بو یه فنا دادید
بابا پست اول تاپیکو بخونید
یه بازی فلشی که خیلی قشنگه رو فقط باید معرفی کنید. نه اینکه سایتی رو که توش پر بازی فلش هست و کپی پیست کنید اینجا.
در صورت تکرار تخلفتون گزارش می شه.
در ضمن با اینکه این تاپیکو دوست داشتم و قرار بود که فقط بازی های خاص معرفی شه متاسفانه به نظر می رسه دوستان جز اسپم دادن کاری نمی کنند احتمال زیاد با این روال بدم تاپیکو ببندند
آرهنقل قول:
بگو ببندن!! یه تاپیک دیگه با این عنوان همینجا بزن!! بعدش تو پست اول بنویس که بازی هایی رو بزارید که قشنگه!!
من هم 2 3 از بازی هایی رو که خوشم اومد رو می زارم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی آسونی هست تو دسته بازی ای معمایی که باید با کلیلک کردن بری جلو قشنگ ساختتش و یه کمی ترسناک:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی فکری مهارتی به بازی ساده پلتفورمر است که باید یه بچه رو تنها با کلید چپ و راست و بالا به مامانش برسونید ولی بدین آسونی هام نیست. تو هر مرحله شما یه صفحه از بازی دارید که تکه تکه شده و نا منظم است و هر چه جلوتر می رید تکه ها بیشتر و پیچیده تر می شه. بنابراین نمی دونید که اگر به چپ یرید یا راست ممکنهسر از کجا درآرید باید هی تلاش کنید که بفهمید دقیقا هر تکه کجاست. یه ذره نا مفهوم گفتم ولی بازی در عین سادگی واقعا جذاب و سرگرم کندده است امتحانش کنید متوجه می شید زیاد اینجوری نمی شه توضیح داد. ولی واقعا این بازی نشون می ده که چطور با یه ایده کوچولو می شه بازی درست و حسابی ساخت.
در این بازی باید اسلحه و شمشیر بسازید ، آهنگری کنید و به جنگ با دشمن بروید، حتما تست کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی پلت فورمر گرافیکش قوی نیست مثل بازی قدیمی هاست ولی داستان داره همین قشنگش کرده. شما در نقش پدری هستید که همراه دخترش در زمانی زندگی می کنه که یکی با یه سم زندگی همه موجودات رو روی زمین به خطر انداخته ولی دختر شما به نظر فرد خاصی می آد که هنوز سم روی اون اثری نداشته. به خاطر همین دختر شما دزدیده می شه و کار شما پیدا کردن اونه.شما اول توانایی های زیادی ندارید ولی به تدریج در بازی جلو می رید و ماموریت های مختلف رو انجام می دید توانایی های مختلفی به دست می آرید. و چندین باس رو باید با روش های مختلف توی بازی شکست بدید. بازی چند مرحله ای نیست ولی خوب بزخی مواقع نقشه بازی یه کم گیج کننده می شه. همچنین ماموریت های بازی غیر از بزن بکش یه مقداری هم فکری است. کلا برای وقت گذرانی بازی خوبیه. در ضمن تو همین صفحه ای که باز می شه لینک راهنمای بازی (واک ترو) به زبان انگلیسی موجود می باشد.
شما توی سرزمین عجایب هستید و کشف میکنید که الیس مرده میخواین بدونید چی شده و در نهایت به حقایق جالب تری میرسید.در حالی که نمیدونید کی هستید و باید جواب این سوال هم بفهمید
بازی توی سبک point &click هست .باید تا حدودی انگلیسی بفهمید تا بازی کنید و اهنگ و گرافیک جالبی داره .
مدت زمان بازی کردنش ممکنه طول بکشه بستگی به خودتون داره چون باید معماهارو کشف کنید .البته اگه به مشکل برخوردید یه گوگل بکنید به نتیجه میرسید یا از خودم بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عکس از بازی
این هم الیس مرده
در این بیا بانی که می بینید تعدادی سرباز و ژنرالهای آنها گم شده اند. هر کس بتواند در مدت 60ثانیه تعدادبیشتری از این افراد را به پادگان برساند برنده معرفی می شود.البته جاده در دست تعمیراست دقت به فرمایید.
بازی بسیار ساده 400 سال.
شما به عنوان نماد قبیله تون 400 سال وقت دارید که جلوی یک فاجعه را بگیرید. بازی روند بسیار آرامی داره حتی ممکنه برخی حوصله شون سر بره اما ابده قشنگی پشت بازی است برای همین اینو اینجا گذوشتم. محیط گزافیکی سادی و تنها 4 جهت اصلی لازم است کلا ساده و روند بازی خیلی آروم است. می شه گفت تا حدودی فکری است بازی.
در کل همانطور که در بازی گفته می شه شما باید برخی مواقع صبر کنید...
راستش نمی خواستم معرفیش کنم چون به نظرم خیلی نو آوری نداشت اما من که تا حالا نشده بازی های مرحله ای فلشو ول کنم و دوباره برم سرش این یکی رو می خوام به تهش برسونم.
چون جذبش شدم به نظرم جالبه
بازی بزن بکش است
دو بعدی
حالت سامورایی
در هر ماموریت که روی نقشه مشخص می شه شما باید فقط برید جلو آدمها رو بکشید
البته یه سری ماموریت های کوچیکم پیش می آد مثلا آب چاه رو برای فلانی ببری در ازاش بهت یه چی می ده.کلا بازی ساده است اما می تونی اسلحه های متعدد داشته باشی همین طور لباس و زره متعدد که هر کدوم قابلیت های خاصی داره. در طول بازی هم امتیارکسب کنی که رتبت بره بالا بتونی قابلیت و ضربه های مختلف رو به بازیکنت اضافه کنی که البته قابل تغییر است. برخی مراحلش شهر خودتونه می ری اونجا تا چیزهایی که پیدا کردی رو بفروشی و چیزهای دیگه رو بخری
همین
نقل قول:
بازیش یه کم شبیه world of warcraft ه!
یه بدی اش این بود که class هانتر رو باید با پول باز کنی!
اینم قشنگه به ذره حوصله می خواد. یک خرگوشی هست که باید با دکمه های چهارجهت اصلی در هر مرحله از نقطه شرو به پایان برسونی. ولی هر مرحله با مکل جدیدی روبرو می شی. یه باز قدت کوتاه می شه یه بار برعکس می شی و...
خوش باشید
Ilovu allعزیز اینم به خاطر شما :n26:
این بامزه است
یه جور بازی رکوردی است که من خوشم اومد
یه کلانترو باید از یه صفحه گردان به صفحه گردان دیگر پرت کنید فقط با کلیک ماوس. در بین راه هم می تونید بطری و لامپ و اینا بترکونید امتیازتون بره بالا. اوایلش آسونه ولی بع از یه مدتی باید حواستون به زاویه پرتاب باشه و اگر نه کلانتر می افته و گیم اور می شید
صداشم بامزه بود
خوش باشبد و خندان
این یک بازی فلش فوق العاده زیبا به نام کلوکوس است. این بازی اکشن در یک مکعب با طراح گرافیکی بسیار زیبا انجام میشود. شما باید با تعداد زیادی از نیروهای دشمن مبارزه کنید تا بتوانید دوستان خود را نجات دهید و از مکعب فرار کنید.
برای انجام این بازی فلش به
مراجعه کنید.
در این بازی فلش شاه دستور داده است قلعه قدیمی تخریب شود، چراکه قصد دارد یک قلعه جدید و مستحکم بنا کند. برای تخریب قلعه از ۸ موشک استفاده کرده و مردانی قدرتمند را به کار گرفته است.
برای انجام این بازی به این سایت مراجعه کنید :
امیدوارم از این بازی لذت ببرید.
سلام من با یک بازی فلش جدید اومدم :
توضیحات بازی :
در این بازی اکشن مهیج تعداد زیادی از کرم های قاتل زمان کریسمس حمله کرده و میخواهند گوزن ها را بخورند و جشن را خراب کنند، شما باید آنها را نابود کنید و مانع خراب شدن کریسمس شوید.
برای انجام این بازی فلش بر روی لینک زیر کلیک کنید :
اگه از بازی خوشتون اومد کلید تشکر رو بزنید :X
سلام دوست مننقل قول:
مرسی از اینکه در این تاپیک شرکت می کنی و بازی معرفی می کنی
نکته ای که هست اینه که این تاپیک زیاد برو بیا نداره نباید منتظر تشکر زیاد باشی:n01:
اینجا یه چند نفری که به بازی فلش علاثه دارند فقظ میاندو می رند. مام به همین راضی ایم. گفتم که اگر ازتون تشکر نشد ناامید نشید. بیاید بازی هایی که فکر میکنید قشنگه رو معرفی کنید. و در ضمن از این تاپیک قبلا یه ذره سو استفاده شده. پست های بدون دلیل کاربرا دادند تنها برای بالا بردن تعداد پست هاشون. اما این پستهای با توضبح که شما می دید خوبه. لطف کنید بازی هایی که فکر می کنید واقعا با بازی های دیگه فرق دارند و سرگرم کننده هستند رو معرفی کنی.
بازم ممنون از همکاری شما در این تاپیک.
سلام
این بازی بسیار بازی کوتاهی هست. اما بیشتر به خاطر ایده اش اینجا گذوشتم.
قبل هر چیز بدانید که باید یع ذره انگلیش بلد باسید واگر نه اصلا نمی تونید بازی کنیدش.
ایده بازیم اینه که شما با ازتباط برقرار کردن با هوش مصنوعی بازی بتونی سر در بیارید چی شده. خیلی کوتاهه گفته باشم. ولی واقعا ایده اش خوبه اگر با این ایده بازی سازی بشه خیلی خوبه.
:n16:
نمونه این بازی قبلا هم بود اما اینم جالبهیه دخترو پسر هستند که می خوتند به هم برسند. دختره می تونه از جاهایی با سقف کوتاه رد بشه وپسزه می تونه بلند بپره. و پدرو مادر دختر هم مخالفند ک این دو به هم برسند. دختر با کلیدهای جهت و پسر با
ASDW
کنترل می شه و شما باید این دو رو بهم برسونید بدون اینکه پسره با پدرو مادر دختره برخورد پیدا کنه. من خودم تا تهش نرفتم اما بازی با مزه و البته بد آموزی هم داره. شما یادتون باشه که باید برید خواستگاری و حتما هم خونه و ماشین داشته باشید. حالا کهخ ندارید فعلا این بازی رو انجام بدید تا بعدا:n02:
شما کریستال بسیار گران قیمتی در اختیار دارید و باید از آن در برابر نیروهای اهریمنی محافظت نمایید. این بازی فلش ده مرحله دارد که در آن شما می توانید ۵ نوع برج برای دفاع از آن بسازید و سعی کنید هیولا را از بین ببرید. این یک بازی فکری فلش فوق العاده است، که ذهن شما را شدیدا درگیر خواهد نمود.
هم اکنون بازی کنید :
این یک بازی فلش فوق العاده زیبا به نام کلوکوس است. این بازی اکشن در یک مکعب با طراح گرافیکی بسیار زیبا انجام می شود. شما باید با تعداد زیادی از نیروهای دشمن مبارزه کنید تا بتوانید دوستان خود را نجات دهید و از مکعب فرار کنید.
هم اکنون بازی کنید :
اشتباها این مطلب را دو بار ارسال کردم ، از تمام دوستان معذرت می خواهم.
نقل قول:دوست من می دونم که از این بازی خیلی خوشت اومده ولی قبلا هم این بازی رو معرفی کرده بودینقل قول:
سلام
امروز می خواهم براتون لینک ، بازی فلش بسکتبال را قرار بدم .
امیدوارم از این بازی خوشتون بیاد.
لینک بازی :
یک بازی موتوری با گرافیک سه بعدی فوق العاده
بازی فوق العاده منطقه جنگی
تو این بازی هر مرحله یه سوال هوشو حل می کنید
انگلیسی در حد خیلی کم بهتره بلد باشبد هر چند بدون اونم می شه یه کاریش کرد
ازون بازیاست که من دوست دارم
خلاقیتشم بد نبست
شاد باشید
اینو حتما پیشنهاد می کنم بازی کنید. یه قول خارجی ها بازی چلنجینگ است. یه نوع پازل زنده هست به قول خودشون. شما باید یه تصویر متحرک رو باز سازی کنید. که باعث سختی حل پازل می شه. پازل های این بازی مرحله ای است. و می تونه حرکات ماهی ها باشه یا یک بازی شظرنج. کلا بازی باحالیه حتما بازی کنید
چند وقت بود وقت نداشتم بیام اینجا ولی این بازی واقعا جالب یود
اصلا بازی سختی نیست شاید 5 دقه ای تموم شه اما خلاقیتش جالبه.
فقط باید بدونین که به مقدار کمی باید انگلیسی بلد باشید نه در حد جمله فقط کلمات که بازی براتون مفهوم دار بشه و به خلاقیتش پی ببرید
شاد باشید
بازی آنلاین تمام یا دوام:
بازی Ultimate Assassin 3:
بازی تنیس روی میز (پینگ پونگ) :
بازی تمرکز حواس (Escape) :