این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی
Printable View
این مدل رو انتخاب کردم
WD Caviar Green 1TB 64MB Buffer SATA3 HDD
به سیستم من میخوره ؟
178000 تومن با گارانتی
سلام .نقل قول:
پاور سیستمتان چهار عدد کانکتور SATA باید داشته باشد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . خوب بگردید تا پیدا کنید . اگر هم از تمام کانکتورها استفاده کردید برای رایترها از تبدیل SATA to Molex استفاده کنید و کانکتور SATA را به هارد دیسک متصل کنید (منظورمو متوجه شدید؟) .
آیا مادربردتان پورت آزاد SATA دارد ؟
میتونید از هارد دیسک سیگیتی که دارید برای آرشیو دیتا هم استفاده کنید بشرطی که وضعیت آن باثبات (Stable) باشد و بعداً دچار مشکلات نشوید.
همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل گزینه مناسبی برای آرشیو دیتا هستو میتونید روی سیستمتان هم نصب کنید ولی اگر میخواهید روی این هارد دیسک ویندوز هم نصب کنید باید مدل پرسرعتتری را انتخاب کنید مثل همین سیگیتی که داشتید .نقل قول:
سلام آقا عطا ...
یک هارد برای نصب ویندوز روی سیستم جدید میخوام که سیستم هم زیاد روشن هست .دوتا هارد اینترنال و یک اکسترنال هم از قبل دارم که باید به این هارد جدید وصل کنم
i5 4690
h87 plus
green 700 w hp
هارد هم 2 یا 3 ترا باشه مدل سریال نامبر و گارانتی هم قید کنید باتشکر
سلام .نقل قول:
اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .
برای سه ترابایت WD3001FAEX
برای دو ترابایت WD2002FAEX
دو مدل بالا از سری قدیمی هستند که در مقایسه با مدلهای جدیدتر (مدل نامبرهای زیر) پرفورمنس بهتری برای نصب و اجرای ویندوز و نرم افزار دارند ولی در عوض صدای بیشتری هم دارند .
برای سه ترابایت WD3003FZEX
برای دو ترابایت WD2003FZEX
اگر بودجه کافی ندارید و یا نمیخواهید زیاد هزینه کنید میتونید سیگیت را با مدل نامبرهای زیر بخرید .
برای سه ترابایت ST3000DM001
برای دو ترابایت ST2000DM001
نقل قول:
سلام
من الان 2 تا هارد رو وصل کردم
فقط پورت ساتا دیتایی که به دی وی دی رایتر وصل بود رو به هارد وصل کردم
3 تا پورت ساتا روی مادربورد هست
حالا برای دیتای دی وی دی رایتر باید چیکار کنم ؟
نقل قول:
چطوری میتونم بفهمم که سالمه تا ازش استفاده کنم ؟ آیا نرم افزاری هست تا تست کنم؟
میگم ماله 5 ساله پیشه طوری نیست فیلمها رو روش بریزم ؟ تا چند ساله دیگه جواب میده ؟
مطمئن نیستم که قبلا خراب شد یا نه
متشکرم از توجهت
با عرض سلام
من قصد خرید دو هارد داشتم. یک اینترنال یک ترا و یک اکسترنال 2 ترا
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چه مارکی رو بهتره بگیرم که از نظر قیمت هم مناسب باشه
و ممنون میشم قیمت ها رو هم بگید
سلام .نقل قول:
یک کابل SATA دیگر بخرید و DVD رایتر را به مادربرد متصل کنید . ضمناً در بایوس اولویت اول بوت را روی هارد دیسکی تنظیم کنید که ویندوز روی آن نصب هست (هارد دیسکی که پارتیشن System و Active دارد) .
ساده ترین راه چک کردن SMART هارد دیسک با برنامه HDtune (قسمت Health) هست . اگر SMART Statusـها OK بودند و مشکلات دیگری مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد و ... نداشتید جای نگرانی نیست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
برای هارد دیسک Internal یک ترابایتی میتونید یکی از دو مدل های زیر را انتخاب کنید . البته مدل دوم پرفورمنس بهتری در مقایسه با مدل اول دارد .
WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX
Seagate با مدل نامبر ST1000DM003
برای هارد اکسترنال دوترابایتی اگر دسکتاپی میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل زیر را انتخاب کنید . چند مورد از تفاوتهای ایندو مدل را در پست دوم همین تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم .
WD my book
Seagate backup plus desktop drive
برای هارد اکسترنال به نظر شما دسکتاپ عمر بیشتری میکنه یا پرتابل؟ (در شرایطی که بیشترین مراقبت ازش بشه)نقل قول:
سلام
این عکس هارد سیگیت 5 سال مونده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زیری هم ماله هارد اصلیمه
در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفت مواد اولیه بکار رفته و ...) معمولاً هارد دیسکهای 2.5 اینچی عمر مفید بیشتری دارند . بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 2.5 اینچی چندین دلیل دارد مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند . ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .نقل قول:
چند مورد از مزایای کوچکتر بودن قطر Platter را در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم .
SMART Status هارد سیگیت یکترابایتی OK هست و مشکلی دیده نمیشود . مدتی از آن استفاده کنید و ببینید مشکلاتی مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد ، صداهای ناهنچار و ... دارید و یا خیر .نقل قول:
دنبال یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میگردم
مادربوردم هم قدیمیه که فقط ساتا 2 رو ساپورت میکنه
حالا بین گرین و بلو کدوم بهتره؟ بازی های سنگین که اصلا نمیکنم. فقط کارهای نرم افزاری انجام میدم و فیلم دیدن و وبگردی
از یه مغازه دار پرسیدم طرف گفت بلو جزو رده اخره و بدرد نخوره. گرین بهتره
دیروز رفتم که قیمت بگیرم وسترن گرین 1 ترا یکی میگفت 175 اونوقت مغازه دیگری 155
هر دو تا هم مدل نامبرشون یکی بود دقیقا و فرقی نداشتن
فرقی هست بین این دو هارد که اون شخص ارزون تر میده؟ ممکنه عیبی داشته باشه که 20 ت ارزون تر میده ؟
مثل این سایت فروش که هارد 2 ترا وسترن گرین تو قسمت فروشندگان قیمتا فرق داره با اختلاف 20 ت
جریانش چیه ؟
سلام .نقل قول:
برای کارهایی که گفتید ؛ من پیشنهاد میکنم WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید . سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 هم قابل انتخاب هست . WD Green پرفورمنس خوبی برای کارهای نرم افزاری ندارد و حرف فروشنده هم قابل اعتنا نیست .
تفاوت قیمت ممکن هست به خاطر میزان اعتبار و معروفیت شرکت گارانتی کننده و همچنین مدت گارانتی باشد .
با سلام
من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر
با سلام
من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر
سلام .نقل قول:
اگر به دفعات زياد و در فواصل زماني كم ، از اطلاعات Backup ميگيريد من پيشنهاد ميكنم هارد ديسك Internal بخريد . اصولاً هارد ديسكهاي Internal احتمال خرابي كمتر و كارائي بيشتري در مقايسه با هارد ديسكهاي External دارند . ولي اگر تعداد دفعات بكاپ گيري كم و در فواصل زماني طولاني از اطلاعات Backup ميگيريد (مثلاً هر هفته يكبار و حتي بيشتر) ميتونيد هارد ديسك External بخريد و پس از ذخيره Backupـها ، آنرا در جاي امني قرار دهيد .
WD Red بهتر از WD Green هست . البته داشتن پاور مناسب ، كيس مناسب و بدون لرزش ، تهويه مناسب كيس و ... در افزايش عمر مفيد هارد ديسك موثر خواهد بود .نقل قول:
وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟
ايرادي ندارد .نقل قول:
و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد.
با تشکر از پاسخ شما
میشه بگید ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره که WD RED رو بخرم یا همون WD Green کفایت میکنه؟ در مورد Western Digital My Cloud هم میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید. باز هم ممنون
WD Red دارای خصوصیات و قابلیتهای ویژه ای هست که باعث افزایش MTBF ، قابلیت اطمینان ، کیفیت و ... میشود . در شرایط و استفاده های عادی شاید نیازی به قابلیتهای آن نباشد ولی اگر بودجه کافی دارید پیشنهاد میکنم WD Red بخرید . در صورت عدم کفایت بودجه همان WD Green را بخرید .نقل قول:
در مورد WD my cloud بطور خلاصه اگر میخواهید اطلاعات موجود روی چند سیستم از طریق شبکه روی یک هارد دیسک Backup بگیرید و یا اینکه میخواهید اطلاعات موجود این این هارد دیسک را بین دستگاههای مختلف مثل TV ، تبلت ، اسمارتفونها و ... به اشتراک بگذارید میتونید NAS بخرید مثل همین WD my cloud . در غیر اینصورت ضرورتی به خرید NAS نیست . اینترفیس USB3 که در مدل WD my cloud هست برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه برای متصل کردن هارد دیسک اکسترنال دوم و یا فلش مموری به آن و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست .
امروز هارد 1ترا وسترن بلو گرفتم. تا حالا رو هارد نو اصلا ویندوز نصب نکردم
فقط یه سوال پیش اومده
موقع نصب ویندوز یه پارتیشن هست که حجمش 100 مگه
این پارتیشن رو چیکار کنم. بهش دست نزنم ؟ ویندوز رو باید تو یه پارتیشن دیگه نصب کنم؟
با برنامه پارتیشن بندی میتونم حجمش رو 30 گیگ بزارم و روش ویندوز نصب کنم یا به هیچ وجه کاری بهش نباید داشته باشم؟
به این پارتیشن 100 مگابایتی هیچ کاری نداشته باشید . این پارتیشن 100 مگابایتی Active و System که بصورت اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود نه تنها مورد نیاز برنامه bit locker هست بلکه محل استقرار فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل هست (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) . ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .نقل قول:
اونوقت ویندوز رو به روی پارتیشن دیگه نصب کنم و دو پارتیشین دیگه ایجاد کنم وقتی ویندوز بیاد بالا اون پارتیشن 100 مگی مخفی میشه یا نمایش داده میشه به صورت یه درایو ؟نقل قول:
پارتیشن 100 مگابایتی چون letter نداره در my computer نشان داده نمیشود . این برای امنیت هر چه بیشتر آن هست .نقل قول:
سلامنقل قول:
ببخشید میشه در مورد همین پارتیشنی که وقتی با خود ویندوز در حالت بوت پارتیشن بندی میکنیم و حجمی بین 100 الی 400 مگابایت از هارد رو به خود اختصاص میده برای چی هستش؟
من معمولا با برنامه ها پارتیشن بندی میکنم و اجازه ی هدر رفتن فضای هارد دیسک رو به این موارد نمیدم.
ممنون میشم کامل توضیح بدین.
با تشکر
سلام .نقل قول:
میتونید با برنامه های دیگری هارد دیسک را طوری پارتیشن بندی کنید تا در مرحله نصب Win نیازی به پارتیشن بندی نباشد تا فضای 100 مگابایتی (در Win7) هم ساخته نشود ولی به هر حال این اطلاعات مهم (فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل و برنامه Bit Locker) وجود خواهند داشت و در پارتیشن سیستمی دیگری ذخیره خواهند شد . حجم 100 مگابایتی واقعاً ناچیز هست و مسئله حادی نبود که اجازه ساخت چنین پارتیشنی را به ویندوز ندادید .
فرض کنید که دو ویندوز بر روی دو پارتیشن C و D نصب کردید و اگر پارتیشن 100 مگابایتی وجود نداشته باشد ، با فرمت کردن درایو C دیگر نمیتوانید به ویندوز نصب شده در درایو D هم دسترسی داشته باشید چون فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل در درایو C ذخیره شده بود که فرمت شده است .
در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) درباره پارتیشنهای System و Boot و Active و تفاوتهای آنها توضیحاتی دادم .
سلام دوستان
من به یک هارد 2ترابایت اگسترنال نیاز دارم که این شرایط رو داشته باشه لطفا هرکس اطلاعی داره بگه>>>>>1-یو اس بی 3 باشد 2-ضد ضربه 3-ضد آب 4-ضد شک 5- قابل انتقال باشد و از مد دسکتاپ نباشد 6-سرعت بسیار بالا 7-عمر و کارایی بسیار بالا
لطفا هرکس اطلاع دارد خبر بدهد
کارایی خیلی برام مهم است و عمر بسیار بالا...
خودم این مدل را پیدا کرده ام Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB
اگر معایبی دارد لطفا اطلاع بدهید:n02::n02:
با سلام
می خوام یک هارد 3 ترابایت بگیرم و نظر روی این مدل از وسترن هست
Western Digital 3TB RE Edition 64MB Cache Internal Hard Drive
فقط چرا اینقدر نسبت به مدل های دیگش گرونه؟؟
سلام .نقل قول:
WD Re و کلاً هارد دیسکهای سری Enterprise بیشتر در سرورها ، دیتاسنترها و ... بکار میرود داراي قابليتهايي هستند كه باعث افزايش عمر مفید و افزایش اطمينان (AFR پايينتر) در طول مدت كاري مخصوصاً در Workload و Duty Cycle بالا هست كه هارد ديسكهاي معمولي (سری Desktop) چنين اطميناني را ندارند و معمولاً مدت كوتاهي كه در چنين شرايطي قرار بگيرند Fail خواهند شد.
اگر برای یک سیستم معمولی میخواهید WD Black هم کفایت میکند .
برای یک سرور ادلری هست که روزی 9 ساعت روشنهنقل قول:
مدل Western Digital 3TB SE Edition 64MB Cache Datacenter Capacity Internal Hard Drive چهفرقی با قبلیه داره که 200 توم ارزونتره؟؟
مهمترین تفاوتها در MTBF و Workload و Unrecoverable error rates و میزان مصرف انرژی هست . سرور اداری شما اگر کلاینتهای زیادی به آن متصل نمیشود و بار نوشتن و خواندن زیادی روی آن نیست WD Se هم کفایت میکند در غیر اینصورت میتونید WD Re انتخاب کنید .نقل قول:
WD Re و هارد دیسکهای Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD و يا Seagate Constellation ES.3 مناسب برای کاربردهایی هست که عملکرد و کارائی (performance) بالا ، قابلیت اطمینان و دوام (reliability & durability) زیر حجم کار سنگین (heavy workload) در اولویت اول باشد.
WD Se و هارد دیسکهای Seagate Terascale و Seagate Constellation CS در جاهایی استفاده میشود که حداقل قيمت در هر گيگابايت (Cost-Per-GB) ، حداقل ميزان مصرف انرژي در هر گيگابايت (Watt-Per-GB) در اولویت اول هست و performance و یا reliability و durability بالا در اولویتهای اول نیست .
سلام
من یه سوالی داشتم نمیدونم راجع به این بخش هست یا نه
یه بنده خدایی یه هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن مای بوک usb3 میخواد بهم بده . میگه این مدل آداپتور نداره
من چندتا سایت رفتم نوشته همراه آداپتور
ایشون میگه که این مای بوک جدید هست و آداپتور نداره و اصل کره هست
منم حقیقتا هیچ اطلاعاتی راجع به هارد اسکترنال ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام .نقل قول:
مدلهاي 2TB بدون آداپتور هم موجود هست ولي my book نيست بلكه my passport و يا my passport ultra هست .
اصل كره هم اولين بار هست كه ميشنوم ؛ تا الان يا چيني بودند و يا تايلند و مالزي . به هر حال تا زمانيكه نبينم رد و يا تاييد نميكنم .
سلام اقا عطا.
در مورد کیف سوال داشتم......ایا با خرید کیف مخصوص هارد اکسترنال میتونیم تا حدود زیادی جلوی ضربه که موقع حمل و نقل اتفاق می افته بگیریم.
هزینه خرید کیف حدودا چقدر می شه؟
فرق mybook با my passport چیه؟
سلام .نقل قول:
تا حدودی میتواند در برابر ضرباتی مثل رها شدن از دست از هارد دیسک محافظت کند . از قیمت اطلاعی ندارم .
در پست اول و دوم همین تاپیک درباره هارد دیسکهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم . مدلهای my book در واقع انواع دسکتاپی 3.5 اینچی و آداپتوردار هست که حداقل حجم دو ترابایت و حداکثر شش ترابایت هست ولی my passport مدلهای 2.5 اینچی پرتابلی هست که برای راه اندازی نیازی به آداپتور برق مجزا ندارند و حداقل حجم 500 گیگابایت و حداکثر دوترابایت هست . مدلهای پرتابل به خاطر سایز کوچک مناسب برای جابجائی روزمره هستند .نقل قول:
سلام
می خوام هارد بگیرم مادربردم GIGABYTE G31M-ES2C هست
میخوام بدونم این مادر بورد هارد تا چه ظرفیتی رو پشتیبانی میکنه !!!
شما دوستان چه هاردهایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ اینترنال....
سرعت زیاد مهم نیست...چون فیلم ذخیره میکنم.....همین گه نصب و شناسایی بشه کافیه
ممنون از اساتید گرامی اگه تعدادی هارد بالای 1 ترا رو معرفی کنید که با مادر بورد من سازگاری کامل داشته باشه....که میشه همون sata 3 چون مادربورد من 4 پورت SATA 3Gb/s داره
سلام .نقل قول:
چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان که Intel ICH7R هست به خاطر 48Bit LBA بودن توانايي آدرس دهي تا ظرفیت 128PiB را دارد ولی از آنجائی که مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند نمیتوانید روی آن ویندوز نصب کنید بلکه فقط میتونید بعنوان هارد دوم (غیر ویندوزی) که بصورت GPTد، Initialized شده از آن استفاده کنید .
مدل پیشنهادی WD Green هست که جدیدترین مدلها SATA 6Gb/s و قابل نصب بر روی مادربردتان هم هست . شش ترابایتی WD Green بصورت محدود وارد بازار شده بود و الان نمیدونم هنوز در دسترس هست یا خیر .
ولی اگر قصد نصب ویندوز روی آن دارید هارد ديسك Seagate (از سری 7200.14 و یا Desktop HDD.15) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر 2.19 ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت ExtendedCapacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دنبال کنید .
نکته : سری 7200.14 تا سه ترابایت و سری Desktop HDD.15 چهارترابایتی هست .
ممنون حاجی.....من به عنوان یه هارد ( درایو ) دوم میخوامش که فیلم بریزم روش.....ولی این که گفتی بصورت GPTد، Initialized متوجه نشدم.....منظورت همون پارتیشنه ؟!!
بله خونده بودم.....ولی نمیدونستم که mybook همون دسکتاپی و my passport همون پرتابل هست......ممنون از راهنمایی شما.نقل قول:
هارد دیسکهای بیشتر از 2 ترابایت باید بصورت GPT هارد دیسک را Initialize کنید . در غیر اینصورت نمیتوانید به تمام فضای آن دسترسی داشته باشید . اگر از طریق Disk management ویندوز میخواهید پارتیشن بندی کنید طبق عکس زیر روي قسمت سمت چپ راست كليك و Initialize disk رو انتخاب کنید و سپس گزینه GPT را انتخاب میکنید و سپس پارتیشن بندی و در نهایت با فایل سیستم NTFS فرمت میکنید . دقت کنید که ویندوز XP از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند.نقل قول:
همانطوریکه قبلاً هم گفتم اگر هارد دیسک سیگیت بخرید با استفاده از برنامه Discwizard میتونید به دو هارد دیسک کمتر از دوترابایت شبیه سازی کنید که در اینصورت نیازی نیست بصورت GPT باشد.
سلام اقا عطا....به احتمال زیاد تصمیم گرفتم وسترن بگیرم.
بهترین گارانتی برای هارد های وسترن دیجیتال چیه؟