دوستان این آهنگ های توی بازی خیلی قشنگ کار شده هر چی هم که گوش میدیم خسته نمیشیم ! کسی میدونه از کجا میشه دانلودشون کرد ؟!
Printable View
دوستان این آهنگ های توی بازی خیلی قشنگ کار شده هر چی هم که گوش میدیم خسته نمیشیم ! کسی میدونه از کجا میشه دانلودشون کرد ؟!
این لیست ساند ترک های بازی هستش:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
برای دانلود هم به سایت هایی مثل MP3Skull مراجعه کنید هر کدوم رو که خواستید دانلود کنید...
Waiting for FIFA 13...f
بالاخره fifa 13 هم اومد ،skidrow تو سایتش لینک تورنت گذاشته بدون کرک فعلا!با حجم 7.22 GB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکر نسخه ایکس باکس ریجن ntsc u یا فری رو هم اگه پیدا کردید بذارید
مگه قرار نبود rvp تو منچستر باشه ؟@:18:تو دمو بود یا تو حداقل تریلر ها من دیدم بودم تو من یونایتد بود:5:نقل قول:
اینم یه باگ از صحبت های شما حالا میخوای باگ بگیری از فیفا:27:
=======================>>>>>>>><<<<<<<<<<<<======= ===========================
ایول خدا ثواب اخرت واسه این گروه اسکید رو و دیگر هکرهای بازی بده دل ملت ایران رو دارن شا د میکنن
حذف شود
srry
نقل قول:
نه RVP تو آرسناله!! کلا بجز چند مورد مثل انتقال ابراهیموویچ ، نقل و انتقالات دیگه ای انجام نشده! فیس بازیکنا هم بجز یکی دو مورد خاص مثل آگوئرو تغییری نکرده!
خدا کنه سازندگان تو نسخه نهایی این مشکل لیز بودن زمینو حل کنن خیلی رو مخه :3:
خبرای بدی شنیدم از بازی :(
در مورد اورال ها هستش...دیابی-گیبس:76
ورمالن:82!!!!!
آرتتا:81!!!!!!!!!!!!
چمبرلین:76 (:-(
اسکار:80
تورس: 85!!!! (واقعا که!)
آخه من اینا رو کجای دلم بذارم؟
تورس کلی افت کرده 85 شده،بعد امثال اسکار و گیبس و دیابی و آرتتا که دارن تو تیماشون خوب بازی میکنن اینطوری هستن!
خدا کنه غلط باشه...خدا کنه
تورس تو یوفا عالی بازی کرد و به نظرم به روزهای عالیش داره برمیگرده....نقل قول:
تورس کلی افت کرده 85 شده،بعد امثال اسکار و گیبس و دیابی و آرتتا که دارن تو تیماشون خوب بازی میکنن اینطوری هستن!
هر چقدر هم خوب شده باشه از اسکار که بهتر بازی نمیکنه... حالا اسکار هیچی،پودولسکی حداقل باید 85 می شده.گل زده،پاس گل داده هماهنگ شده...نقل قول:
تورس تو یوفا عالی بازی کرد و به نظرم به روزهای عالیش داره برمیگرده....
اصلا اونایی که مال این فصل بودن هیچ..آرتتای بیچاره چی؟ سوپر استار وسط زمین بود.جایی که نه نصری بود نه فابرگاس و نه ویلشر داشت سلطنت میکرد و جور اونا هم می کشید...گل زد،دفاع کرد،گل ساخت همه کار کرد....
---------------------------------------------------
پ.ن:
اون چمبرلین از والکات بهتر بازی میکنه ولی به دلیل سنش اورال کمی داره.حداقل باید 78 میشد...
دیابی رو که نگم بهتره...کل هوادارای آرسنال از بازی های دیابی و گیبس و جنکینسون تو کفن ولی آخرش اورالشون این میشه.این 3 تا اینقدر خوب بازی کردن که اگر هم ویلشر و سانیا بر نگردن هیچ کمبودی تو تیم حس نمیشه!
من دمو رو نتونستم بازی کنم ولی تو یه تریلر تو این اخرین روز های نزدیک به منتشر شدن دمو دیدم rvp تو منچستر بود الان یعنی نیست؟!!!!!!نقل قول:
لیز بودن !<؟ میشه دقیق بگی منظورتون رو
وای نگو با همین حالش تو سال قبل تو فیفا ۱۲ لامصب عجب شوت ها و هد زدنی های رو انجام میدادنقل قول:
تورس تو یوفا عالی بازی کرد و به نظرم به روزهای عالیش داره برمیگرده....
این یعنی اصله میشه دانلودش کرد.نقل قول:
اگه کسی میدونه بگه .مگه بازی اومده که اینا گزاشتن .شاید مثل پس از دستشون در رفته ؟
وقتی میخوای با بازیکن مانور بدی مثل این میمونه که داری رو یخ بازی میکنی! نمیدونم چجوری توضیح بدم باید بازی کنی خودت متوجه میشی!نقل قول:
سلام . مگه اصلا نسخه ی اصلش اومده ؟ من که تو مغازه ها فقط دموشو دیدم !!!!! امیدوارم کرکش درست باشه.
نسخه اصلی مثل همیشه زودتر روی نت قرار گرفته ولی هنوز کرک نشده . فعلا هم نباید منتظر باشین تا توی فروشگاه ها بیاد
من امروز صبح رفته بودم فروشگاه کامپیوتری یه چندتا گیم بگیرم بهم گفت شنبه عصر بیا فیفا رو بگیر نمیدونم حالا رو چه حساب این حرفو زد
ویدئوی جدید از شادی های بعد گل منتشر شد.
اتفاقا من هم امروز شنیدم یک شرکتی انحصار پخش PES و FIFA رو گرفته و تا یکشنبه توی بازار توزیع می کنهنقل قول:
روی سایت اسکیدرو هم که هست البته هنوز کرک نشده پس میشه نتیجه گرفت و امیدوار بود که این اتفاق رخ بده و انتظارها به سر برسه
پخش انحصاری نسخه ارجینال؟ کرک که پخش انحصاری نمیخواد هر کس دانلود کنه میفروشه!نقل قول:
نه عزیز! نسخه کپی!نقل قول:
مگه شما اطلاع ندارید؟
بعضی از شرکت ها هستن که قانونی کپی میکنن، در واقع قانونی دزدی میکنن!! (پارادوکس رو داری؟)
البته اینجور مسائل فقط تو کشور عزیزمون ایران اتفاق میفته و جالی دیگه دنیا اینارو بگید شاخ در میارن ملت!!
سلام
کسی با نرم افزار FIFA 13 Demo Tweaker کار کرده ؟
همون نرم افزاری که تایم بازی رو زیاد میکنه و امکانات دیگه ای هم داره .
من نتونستم باهاش تایم بازی رو زیاد کنم . ولی باهاش میتونم بازی رو بارونی و برفی کنم .
شما راه کاری داریـــــــــــــد ؟
نقد ها و نمراتی از بازی منتشر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 9.1/10 Computer and Video Games
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت بازی رو روی X360 تست کرده و به آن نمره عالی 9 از 10 داده است...
ویرایش:Eurogamer Spain – 10/10
Everyeye.it – 9.5/10
Games Master - ۹٫۱/۱۰
Meristation – 9.1/10
Games Master UK – 9.1/10
GameStar – 9.1/10
OXM – 9/10
VideoGamer – 9/10
Gameblog.fr – 9/10
3DJuegos – 9/10
XGN – 8.8/10
Gamer.nl – 8.5/10
Gameblog – 4.5/5
مشکل خاصی نداره . فقط باید اون رو در پوشه اصلی بازی نصب کنین و نرم افزار رو اجرا کنین . در تب تنظیمات نرم افزار هم در قسمت Halftime Length عدد 6 رو وارد مکنین .نقل قول:
سلام
کسی با نرم افزار FIFA 13 Demo Tweaker کار کرده ؟
همون نرم افزاری که تایم بازی رو زیاد میکنه و امکانات دیگه ای هم داره .
من نتونستم باهاش تایم بازی رو زیاد کنم . ولی باهاش میتونم بازی رو بارونی و برفی کنم .
شما راه کاری داریـــــــــــــد ؟
Save Setting رو هم که خودتون میدونین که باید بزنین . در کل خیلی راحته و مشکل و قلق خاصی نداره :31:
سلام ...
ليست موسيقي رو كه ديدم دوستان قرار داده بودن 2-3 صفحه قبل.
جالبه كه تو اين سري هم يه آهنگ از گروه Rock mafia قرار دادن. Rock Mafia گروهی هستش كه در نسخه ی قبل كار بسيار زيباي The Big Bang رو درست كرده بودن و در اون نسخه قرار داشت. اين كار جديد هم اسمش Fly or Die هست. كلا من دوست دارم كارهای راك بيشتری باشه تو موسيقي ها ... توی 12 يه سري آهنگ ها خيلي آروم و خواب آور بودش.
+
ديروز كه رفته بودم واسه آپديت كنسولم ... طرف ميگفتش احتمالا از يك شنبه يا شنبه فيفا 13 رو مي تونی بياي و بخري.
نقل قول:دوستان توضیح دادن که منظور نسخه سیلور هستش که کپی می کنند و مجوز ارشاد میگیرند و میشه نسخه اصلی از نوع داخلینقل قول:
بهترین روش واسه تغییر جهت ناگهانی چیه؟!
تو این نسخه میشه پرس گذاشت؟ توی 2012 اصلا پرسینگ نمیشد گذاشت! من هنوز هم 2011 دارم بازی میکنم بخاطر این مساله حالا اگه این مشکل حل شده بیام رو 13؟
اگه منظورتون پرسینگ ــه میتونید توی 12 تنظیمات رو روی Legacy قرار بدین که مثل 11 بشه...نقل قول:
البته مقصود از پرسینگ که شما اشاره کردی اگر منظور شما گرفتن سرعت و A (در حالت فابریک) باشه ، توی نسخه ی 12 با اضافه شدن سیستم جدید دفاع کردن - Tactical - حالت قبلی دفاع کردن حذف نشد و با تغییر آن به - Legacy - (یعنی به ارث برده(از نسخه های قبلی) ) میشد به قول شما مثل 11 دفاع کرد...نقل قول:
توی 13 هم مثل 12 انتخاب این دو مورد دست گیمر است...:11:
دیشب چند دست روی Legendary بازی کردم من یوونتوس بودم و سی پی یو سیتی
خیلی بازی از 12 بهتر شده
هم سرعت بازی هم سرعت پاس دادن
کلا خیلی حال کردم
اینقدر جو منو گرفته بود همه بازیارو بردم از سی پی یو
بازی سی پی یو واقعی شده و مثل 12 فضایی نیست
میشه فهمید چیکار میخواد بکنه
در کل عالیه
دوستانی که دمو رو بازی کردند ، آیا از لحاظ فیزیکی هم گیم پلی تغییراتی داشته؟
از 98 دارم فیفا رو سال به سال دنبال میکنم
اما 13 رو فکر نمیکنم دیگه بخرم
انگار سنم از بازی گذشته:23:
گیم ربطی به سن و سال نداره من الان 24 ساله ام و تا وقتی بمیرم بازی میکنمنقل قول:
سن عقلی فرق میکنه خوبنقل قول:
وقتی از چیزی لذت نبرید یعنی از سنیش گذشتید
الان علاقم به پول خیلی خیلی بیشتره تا بازی لول
یعنی ترجیح میدم همون زمان رو کار کنم و بیشتر یاد بگیرم تا بتونم بهتر پول در بیارم
یکم خارج از تاپیک بود شرمنده
متاسفانه روند ماشینیزم و سیستم سرمایداری و در نهایت بیعدالتی باعث میشه ماها هممون یک زمانی از زندگی رو مجبور بشیم از علاقمندی هامون بزنیم و به پول و انباشت ثروت فکر کنیم و این پولدار شدن هم یک دوست داشتن کاذب هست زیرا اگر در جامعه ای عدالت و رفاه برقرار بود پول بکلی بی معنی نابود میشدنقل قول:
در نتیجه
فیفا بازی کردن و پول در اوردن ربطی به بی عقلی و عاقل بودن هم نداره
استراتژی و تاکتیک ها در این بازی به مثابه یک بازی فکری بزرگ مانند شطرنجه ....
البته همه مثل شما نیستند. من هم ازدواج کردم هم کار می کنم هم در حال گرفتن فوق لیسانس هستم. هر روزی که تکنولوژی در دسترسم باشه بازی می کنم. از زمانی که یادم میاد هم بازی می کردم و تا امروز بازی کردنم مانع از پیشرفتم که نشده هیچ، دلیل اصلی موفقیت شغلیم توی زندگی هم همین بازی ها بود چون زمان ما مثل الان دسترسی به مکالمات خارجی نبود و تنها از طریق بازی تونستم زبانم رو تقویت بکنم.نقل قول:
کلا سوای بقیه مزایا و معایبی که بازی ها میتونند داشته باشند، هدف اصلی بازی کردن لذت بردن و سرگرمیه، آدم توی هر سنی به سرگرمی احتیاج داره. حال میخواد چرخ زدن توی اینترنت باشه یا نشستن پای تی وی یا بازی کردن. پس بازی به عنوان سرگرمی چیزی نیست که بخواد به قول شما با بلوغ عقلی کنار گذاشته باشه.
pess13 اومد داره میره به امید fifa13 بهتر
مثل اینکه تاپیک رو تار عنکبوت گرفته مارو هم خوره -دوستان باورتون میشه هردوی این بازی هارو در حد حرفه ای بازی میکنم فعلا که با پسسس سر میکنیم تا پیف پاف13 هم بیاد:12:
Eurogamer Spain – 10/10
Everyeye.it – 9.5/10
Games Master - ۹٫۱/۱۰
Meristation – 9.1/10
CVG – 9.1/10
Games Master UK – 9.1/10
GameStar – 9.1/10
IGN – 9/10
Eurogamer – 9/10
OXM – 9/10
VideoGamer – 9/10
Gameblog.fr – 9/10
3DJuegos – 9/10
XGN – 8.8/10
Gamer.nl – 8.5/10
Gameblog – 4.5/5
خدا رو شکر... خبر قبلی خراب از آب دراومد
آرسنال
Gervinho - 82
Diaby - 80
Djourou - 75
Giroud - 80
Rosicky - 80
Arteta - 83
Fabianksi - 76
Szczesny - 80
Frimpong - 72
Mertesacker - 82
Chamahk - 77
Walcott - 81
Andre Santos - 79
Chamberlain - 76
Podolski - 86
Ramsey - 79
Wilshere - 82
Vermaelen - 85
Arshavin - 81
Koscielny - 82
Santi Cazorla - 85
Gibbs - 79
Sagna - 83
خب بازی توی ارجین برای پری لود گزاشته شد با حجم 6 گیگ و خورده ای.ارجینال دارا برن تو کارش.تاریخ انتشارش رو هم عوض کرده و زده 24 سپتامبر یعنی پس فردا.