لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفاً مجدداً رأی بدین:
با توجه به اینکه مخابرات قائمشهر دوباره شروع به دادن سرویس کرده :
به نظر شما میارزه از آسیاتک بیام مخابرات؟
(آسیاتک دوباره افت کرده دانلود شبانش 2 گیگ نهایتا)
سرویس های 512 - 1مگ یا 2 مگ مخابرات فرقی هم میکنند؟
آخرین سوال میشه رو دانلود شبانه 4-5 گیگ حساب کرد یا خیر؟!
از نظر شما کدوم سرویس دهنده ی اینترنت بهتره ؟؟؟نقل قول:
سلام خدمت همه عزیزان.
من مودم tenda d810 دارم
چن روزی هست که خیلی زود داغ میکنه که این یه مشکله
نمیدونم چرا ریست میشه خود به خود. چراغ adsl و lan یک دفه خاموش میشه بعد انگار تازه روشن کردم.
خواهشا کمک کنین
یعنی شده 512 با 16 گیگ مثل سابق ؟؟؟؟
اگه اینجوری شده که عالیه
با سلام ذوستان،چرا ساعت 1 که اینترنت قطع می شه،باید یک بار مودم و خاموش روشن کرد تا اینترنت وصل بشه،چرا تا این کار و نکنین وصل نمی شه؟
سلام.نقل قول:
به خاموش و روشن کردن مودم ربطی نداره.
برای من شده که گاهی اوقات 20 تا 30 دقیقه قطع بوده،انصافا خیلی نامردند.
در واقع اصلا نباید قبل شروع ساعات رایگان اینترنت قطع بشه و مجددا وصل بشه.
اینترنت که قطع میشه خیلی از لینک ها مشکل دار میشند و دوباره باید بهشون آدرس دهی کرد.
سلام و عرض ادب
عرض شود که بنده به راحتی شبی 7 گیگ دانلود میکنم, ولی چه فایده, الان که اومدم خونه, دقیقاً سه دقیقه است که منتظرم ایمیلم لود بشه, برای باز شدن یه وبلاگ ساده دقیقاً دو/2 دقیقه طول میکشه تا کاملاً باز بشه, به احتمال قوی, دیگه سرویسمو با مخابرات تمدید نمیکنم(در طی روز سرویسم افتضاحه)نقل قول:
ضمناً سرویس یه مگ یا دو مگ تو مخابرات به همه نمیدن, جز به پارتی یا شرکتها, از زیرمیزی خبر ندارم, ولی تو ایران این مورد هم نشد نداره
ضمناً شما با چه سرویسی شبی دوگیگ دانلود میکنید؟ از کدوم شهر؟
دوست عزیز, عرض شود که همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودند, قطع شدن نت در ساعت یک بامداد از طرف مخابرات اعمال میشهنقل قول:
امَا یه سری مودمها به صورت خودکار و اتوماتیک, بعد دیسکانکت شدن, کانکت نمیشن, یعنی بعد قطع شدن نت در ساعت یک بامداد مجدداً باید چندبار مودم خاموش-روشن کنید تا کانکت بشه
:11:
اینم از تست امروز غروب ساعت 6 :
سلامنقل قول:
من از سرویس ۱ مگ آسیاتک استفاده می کنم شبا هم بین ۲.۵ و ۳ گیگ دانلود میشه کرد(بسته به سرور!)
شما از مخابرات کدوم منطقه سرویس میگیری ؟مخابرات همه جا همینه یا فقط ناحیه شما؟
شبی ۷ گیگ که خیلی عالیه من جای شما بودم هیچوقت سرویسمو عوض نمیکردم !
منطقیش اینه که شرکتی که اینقد پهنای باند داره که مشترکینش میتونن شبی ۷گیگ دانلود کنند نباید اینقد روزانه مشکل داشته باشه(با فرض این که پینگ شبانه شما نرمال باشه)
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز .
شما یه تست از آسیاتک بگیرید و اینجا بذارید.
مخابرات قائم شهر فیکس شد . از سرور خوب شبی 6 تا 7 گیگ میشه دانلود کرد. من 512 دارم البته .
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه آسیاتک با سایت اسپید تست مشکل داره ولی فکر کنم تو عکس زیر به چیزی که میخوای برسی
پینگ 70 و سرعت آپلود هم 40 کیلوبایت هست.
سلام همشهرینقل قول:
شما اخیرا سرویس گرفتی؟
همون 512 2گیگ در ماه یا 16 گیگ؟
سرویس 1 مگ یا 2 مگ میدن؟ (کلا با 512 فرقی میکنه به نظرت؟)
سلامنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز, بنده از آمل هستم, پینگش الان هم خوبه, ولی با تعجَب و درماندگی باید عرض کنم که باز کردن سایتهاش واقعاً افتضاحه, مخصوصاً وبلاگهای بلاگفا؛ و حتی پنل کابری خودم, 30 ثانیه طول میکشه تا بازش کنه
باور کنید نمی ارزه, وقتی میام خونه, و به سختی یه سایتی رو باز میکنم, اعصابم داغون میشه:9:
سلام .
نه داشتم . 1 مدت بود اصلا نمیشد دانلود کرد.
الان 1 هفتست که 2 باره فیکس شده .
512 -16 گیگ
1-2 رو نداشتم ولی سرعت دانلود زمان فری 512 از 256 بیشتره تو روز زیاد فرق نمیکنه حدود 100kbps سرعت روزه این بیشتره . قاعدتا باید 1 -2 سرعت بالا تری داشته باشه .
برای گرفتنشم فقط اشنا میخواد . در حالت عادی به خونگی 128 میدن .
یعنی همه اونایی که بالاتر از 128 گرفتن پارتی داشتن؟؟! :18:
نه . میشه با صحبت 256 گرفت
سلام.نقل قول:
با نامه از دانشگاه یا اداره جات دولتی میتونید بگیرید.
سلام همشهرینقل قول:
گفته بودی بعد از عید و اجرای طرحشون بیام تا ببینیم وضع چطور شد،خب حالا چطور شدش؟
هنوز هم همون مقدار دانلود شبانه دارید؟
روز زیاد برام مهم نیست،فقط دانلود شبانه
در ضمن تو این تستی که گذاشتین سرعت عالیه پس چطور میگین صفحات خوب لود نمیشه؟فقط وبگردی (تو روز) اینطوریه یا دانلود هم (تو روز) اینطوریه؟البته همون طور گفتم روز برام زیاد مهم نیست
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، طبق فرمایش دوستان قرار بود، سرویسها اسمی و رسمی بشه، ولی تا این لحظه همه سرویسها مثل قبل شب و روز رو چهار مگ بسته شده، فقط با این تفاوت که ترافکیش دو گیگ شده، سرعت دانلود مثل قبله!!!
عرض شود که اکثر دوستانی که از مخابرات سرویس دارند، به کندی سرعت در لود شدن وبها اذعان دارند
امّا در مورد سرعت دانلود شبانه، دیشب ساعت دو اومدم خونه، سیستم رو روشن کردم، تا صبح؛ 6 گیگ و 50 مگابایت دانلود کردم، تا این لحظه هیچ فرقی با سابق ، لااقل برای سرویس من نداشته، اگه هدف شما صرفاً دانلود شبانه است، ای دی اس ال مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه، البتّه بازم بستگی به منطقه مخابراتی و ... داره.
موفّق باشید:11:
سلام. نمیدونم چرا downstream من رو 2400 بسته شده. زنگ زدم میگم کم شده. میگه این که خوبه. شما 512 دارین باس رو 64 بسته بشه؟!!!!
یه مشکل دیگه که دارم اینه که ارتباطم با اینترنت قطع میشه زنگ می زنم میگه اینترنت قطع نیست. از طرف شما نویز میاد اینجا max.... نمیدونم دقیق چی گفت ولی میگه 5 دقیقه ارتباطتون قطع میشه برا امنیت.
من نخوام امنیت داشته باشم کیو باس ببینم؟!
دانلود رایگان فقط مال نصفه شبه ؟ جمعه ها چی؟
ممنون بابت جوابتنقل قول:
گفتی الآن دوگیگ شده،حالا قبلا چقدر میدادن؟قیمتا رو بالا بردن یا پایین؟
من منطقه مخابراتی امام رضا هستم،شما کدوم منطقه این؟کسی رو میشناسی که بدونه وضع مخابرات تو اینجا چطوره؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که سرعت متوسط مربوط به هر سرویس چقدره(KB/S)توی سرعتهای 128و256و512و1024و2048
دیگه مصمم شدم که بیام مخابرات و هر طوری شده با پارس آنلاین قراردادمو لغو کنم(قرارداد یکساله هست)
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزیز عرض کردم پارس آنلاین رو بیخیال بشید؛ اصلاً بدترین گزینه تو شهر آمل محسوب میشه
امّا در مورد منطقه مخابراتی، بنده در منطقه مخابراتی شیخ فضل الله نوری هستم، ولی در مورد منطقه مخابراتی امام رضا تا جایی که خبر دارم، اصلاً وضعیت خوبی نداره، ولی شاید محلّه به محلّه فرق داشته باشه، نمیدونم؟!
بله قبلاً 16 گیگ ترافیک ماهانه میدادند با همین قیمت، یعنی قیمت تفاوتی نکرده ولی ترافیک کاهش پیدا کرد
ضمناً سرعت دانلود 128 با دومگ، تا این لحظه فرقی باهم ندارند، همشون شب و روز رو چهار مگ بسته شده، هرچند که قرار بود اسمی و رسمی بشه
یادتون باشه هیچوقت قرارداد یه ساله با هیچ شرکتی نبندید و خودتون رو مقیّد نکنید
موفّق باشید
دوست عزیز، دانلود رایگان فقط برای شبهاست، یعنی از ساعت یک بامداد تا شش صبح، جمعه ها و غیر جمعه ها هم نداره، فقط شبها رایگانه.نقل قول:
بازم ممنوننقل قول:
توی این چیزایی که گفتی دوتا چیز برام عجیب بود یا شاید من بد متوجه شدم
1=قبلا 16 گیگ ترافیک با همین قیمت میدادند؟یعنی چی؟مثلا 16 گیگ یک ماهه 10 تومن و الان 2 گیگ یکماهه 10 تومن؟:42:
2=سرعت تو هیچ کدوم از سرویسها فرق نمیکنه؟پس همه باید 128 بگیرن که!:18:
و اینکه واسه ثبت نام تو مخابرات کجا باید بریم؟و برای انتقال از یه پارس به مخابرات،باید هزینه راه اندازی و رانژه رو دوباره داد؟
موفق باشید
من مشترک جدید مخابرات هستمنقل قول:
1 ماه 512 رو 13000 تومن میدن
اما تو سایت کاربری چیز دیگه نوشته
متاسفانه اینترنت ما رو 4مگ نبستن و همون 512 بسته شده
هروقتم زنگ زدیم میگن شنبه جلسه دیتا هست معلوم میشه
جالبتر اینکه 192.168.1.1 رو میزنی هروقت مودم یه بنده خدا رو نشون میده و دسترسی کامل به کانفیگش داری
دیگه واستون بگم سرعت سایت باز کردنش خویه
شب هم خیلی زور بزنه 1 گیگ
حالا خدا میدونه
اینجا آسیاتک رو 4 مگ میبنده
ولی متاسفاه تلفن ما روی کافو مسی هست و فقط مخابرات سرویس میده
قضیه چیه؟
دیگه downstream من رو 4 mg نمیبندن. بیشترین حالت 3600 هست.
نکنه میخوان کم کنن؟
اگه کم کنن دیگه اصلا نمیشه باهاشون کنار اومد. من به خاطر 16 gig و سرعتش اومدم. یه ماه هم نمیشه.
اگه سرعت و کم کنن من سرویس عوض میکنم.
downstream شماها هم تغیر میکنه؟
واسه من که همیشه نوسان داره. میگن به خاطره شلوغ بودنه که ربطی نداره
دوست عزیز یعنی downstream شما 512 هست؟نقل قول:
برای منم همینطوره.نقل قول:
بخاطر نویز خطتونه.
این نویز میتونه یا از سیم کشی داخل منزل باشه یا بیرون. اگه بیرون باشه که تقریبا کاریش نمیشه کرد. اگه داخل باشه باید از سر خط یه سیم مستقیم بکشین تا مودم.
برای فهمیدن اینکه نویز از داخل هست یا نه، باید مودم رو ببرین به سیم تلفن سرخط وصل کنین، یعنی همون جایی که سیم وارد خونتون میشه. اگه داون استریم بالاتر رفت، یعنی خط داخلی مشکل داره و باید همون کارو بکنین که گفتم.
موفق باشین
509 بسته شدهنقل قول:
تا 1شنبه صبر میکنم که ببینم این جلسه دیتا چی میشه
اگه نشد میرم 2مگ میگیرم چون راه دیگه ای ندارم
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، قبلاً تنها تفاوت سرویسها، برحسب میزان ترافیک ماهانشون بود، بالفرض سرویس 128، شش یا هشت گیگ ترافیک ماهانه، و سرویس 512، شانزده گیگ ترافیک ماهانه داشت، تنها تفاوتشون فقط در میزان ترافیک و قیمتشون بود
سرعت همه سرویسها تا این لحظه برابره، یعنی 128 بخرید هم، سرویس شما شب و روز رو چهارمگ بسته شده و 2 گیگ ترافیک، 512 هم بخرید دو گیگ ترافیک با همین سرعت، تا این لحظه همه سرویسها اینجوری هستند(بقول فرمایش شما کاش سرویس 128 میخریدم):27:
عرض شود که برای کانفیگ مودمتون بالاجبار باید ده تومن یا هشت تومن پرداخت کنید، هزینه دیگه ای نداره، البتّه باید به مخابرات منطقه خودتون مراجعه بفرمایید
سلام دوست عزیزنقل قول:
عرضم به خدمت شما، نمیدونم قضیه چی جوریاست، یکی از دوستان همین فروم چند روز پیش اعلام فرمودند سرویسشون رو اینترنتی تمدید کردند، به جای دو گیگ، شانزده گیگ بهشون ترافیک دادند همچون، دوره های قبلی!
بنده هم هفته پیش سرویسم را تمدید کردم، 13 تومن دادم، برای یه ماه، ولی سرویسم سه ماهه تمدید شد و با شش گیگ ترافیک(برای سه ماه)
سرعت دانلود بنده هم شب و روز رو چهار مگ بسته شده، دیشب هم 7200 مگ دانلود داشتم، مثل دوره قبل سرعتم خوبه، حتّی بهتر هم شده، با باز کردن وبها هنوزم مشکل دارم، خیلی کنده، نسبت به آسیاتک و شاتل!!!
بهرحال ، بنده عرض کردم، که این شرایط سرویس بنده است و عمومی نیست، امیدوارم سرویس همه دوستان مثل قبل بشه
ممنون keyvan.
من الان تقریبا یه ماه از مخابرات گرفتم. اوایل که شب نمیتونستم دانلود کنم.
ولی الان خوب شده. شبی 4 . 5 gig دانلود میکنم البته اگه سرورایه خوب انتخاب کنم.
من هم رفتم اینترنتی تمدید کردم. همون 20840 تومن. 512.
ولی ننوشته که 16 گیگ داره یا نه. فک کنم همون سرویس باشه.
9 شهریور اون فعال میشه. اطلاع میدم که 16 گیگ داره یا 2.
از دوستان میخوام که در مورد سرعت و هر چی که میدونن در باره ی سرویس مخابرات بگن.
ممنون
دوستان اگه میشه لطفا لینک زیر رو تست کنین ببینین دانلود میشه یا نه.
برای من نمیشه، مدیر سایت میگه سرور سایت ISP شما رو بلاک کرده!
امروز توفیق شد بعد مدتی که وقت نداشتم رفتم مخابرات ببینم سرویس میدن یا نه!
چنتا نکتش جالب بود که مهمترینش بیسوادی کارمندای پاسخگو بود هر سوالی می پرسیدم چرت و پرت جواب میدادن!
مثلا خانومه میگفت این طرح 2گیگ پهنای باند داره!:39:
ازش میپرسم دانلود شبانش چطوره سرعت چنده؟!میگه خوبه !میگم معمولا رو چه رنجیه میگه بد نیس حالا میگیری میفهمی!!!
فارق از همه چرت و پرتایی که امروز شنیدم یه یارویی بم گفت سرویسای جدیدشونو نگیر(همینایی که 2گیگ ترافیک داره) میگفت شبانه اینا 1 به 8 تقسیم میشه مثلا 512 نهایتا به 70 میرسه!
منشی هم میگفت سرویس ها فقط 1 ساله و 6 ماهه داده میشه و ماهانه نداره!!!! همه جا همینه؟
128 و 256 به همه میدن اما واسه 512 باید از یونی نامه بیاری.
سرویس 1مگ 32 گیگ در ماه هم میگفت فقط به کافی نت میدن باس جواز کافی نت بیاری که سر این موضوع کلی بحث کردیم (یاسین به گوش:34:میخوندم) که نتیجه نداشت!
(خیلی اتفاقی موقع خروج یکی از دوستان پدرم رو دیدم حالا فهمیدم کارمند اونجاس میخوام برم تو نخش ببینم میتونه کاری بکنه یا نه.)
دوستان شهرهای شما هم 1مگ فقط به کافی نت ! میدن؟
سلام و عرض ادب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی آی پی ما مال ایران نیست؟ مال افغانستانه؟
عرضم به خدمت شما، تو آمل، سرویس 512 به همه میدن، ولی یه مگ و دو مگ؛ میگن باید از مخابرات مرکزی نامه بگیری، که اونم میشه گرفتنقل قول:
به منم همین گفتن و رفتم از دانشگاه اشتغال به تحصیل گرفتمنقل قول:
از 256 تا 2 مگ هم بهت میدن ماهانه 2 گیگ هست در همه سرعت هاش همینه
هیچ تخفیفی هم نداره فقط گیگ اضافه 2200 هست
کمه کم هم باید 3 ماه شارژ کنی
چه 128 بگیری چه 2 مگ واست 4 مگ میبندن اینطوری که فهمیدم
منطقه مخابراتی ما هنوز اینطوری نشده و هرجی میخری هست
امروزم زنگیدم گفتن از 7 8 روز دیگه همه مراکز مخابراتی 4 مگ میشن و سرعتشون خیلی بیشتر میشه
درمورد بیسوادیشون شک نکن اما بعضیا خیلی حالیشونه
ببین تو مرکزتون کی از مخابرات نت داره بعد میفهمی خوبه یا نه
من رفتم اینترنتی تمدید کردم. همون مبلغ سابق بود.نقل قول:
یعنی چی؟