سلام
ليست USB Wirless
من يك LG LED LM 6600 دارم موقع خريد دانگل USB وايرلسو ندادن حال سوالي كه دارم اينه كه:
ميتونم از USB Wirless هاي موجود در بازار استفاده كنم (((اگه ميشه اسم يا برندشو بگين))) يا بايد دانگل مخصوص LG روبگيرم با تشكر
Printable View
سلام
ليست USB Wirless
من يك LG LED LM 6600 دارم موقع خريد دانگل USB وايرلسو ندادن حال سوالي كه دارم اينه كه:
ميتونم از USB Wirless هاي موجود در بازار استفاده كنم (((اگه ميشه اسم يا برندشو بگين))) يا بايد دانگل مخصوص LG روبگيرم با تشكر
محصولات 2012 هفت ماه از ورود در بازار را سپري كرده حالا بايد قيمت كاهش يابد .
نقل قول:
با این اوضاع دلار گرون تر نشن شانس اوردین.....
موضوع دمود شدن محصول است محصولات الكترونيك پيوسته در حال تكامل است . زماني كه مصرف كننده استفاده ميكند عيب ها آشكار ميشود ضعف هاي محصول خود را نشان ميدهد.
قطعات و المانهاي جديد و كارآمد تر در محصولات آينده بكار گرفته ميشود. ويژگي هاي چون مصرف كم برق - سبك وكارآمد- مقاوم و طول عمر طولاني - و جاي دادن تكنولژي نوين.
مثلا آخرين مدل 29 اينچCRT برند LG كه شاهكار كيفيت بوده با دلار 1000 تومان بود 750000 تومان اما اگر الان آكبند هم باشد 20 تومان هم كسي نميخرد
دوستان یه سوال داشتم
کسی قیمت پنل led 67100 رو داره ؟چون پنلش آسیب دیده و مقداری از تصویر سیاه شده
و یه سوال دیگه اگه پیدا کنم و عوضش کنم آیا ارزشش رو داره و میشه برای چند سالی روش حساب کرد یا اینکه دیگه به درد بخور نیست
ممنون
راستی 42 اینچ هست
روی جعبه ی تی وی های جدید گلدیران یه برچسب digital زده یه برچسب دیگه نوشته به همراه کنترل جادویی اما عکسش magic remote 2011هست نه 2012 که روی کارتن چاپ شده کدومش توشه؟model :lm86000
با سلام
من یه تلویزیون الجی مدل 47lw57000 دارم الان بعد از یه سوال خرید آن کیفیت صدای آن خیلی کم شده مشکل سخت افزاریه یا باید تلویزیونو آپدیت کنم چون الان یه 5 ماهیه که آپدیت نکردم
لطفا راهنمایی کنبد با تشکر
با سلام
من چندتا سوال دارم
آقا من یه 47LM86000 گرفتم میخواستم بدونم کسی هست بهم کمک کنه کالیبره کنمش؟ نور منزل هم متوسط هست
یه سوال دیگه اینکه من فیلم های mkv رو که از لپ تاپ برای تلویزیون share میکنم تلویزیون فرمت فیلم ها رو میشناسه ولی چون زیرنویس فیلم جدا از خود فیلم هست و به فرمت srt هست زیرنویس رو تشخیص نمیده همین مشکل رو وقتی فیلم رو روی فلش میریزم و به تلویزیون وصل میکنم دارم،با نرم افزار MKV Toolnix 4 هم زیرنویس رو با فیلم ادغام کردم ولی باز تلویزیون زیرنویس رو نشون نمیده،حالا میخواستم بدونم چجوری فیلم های زیر نویس دار رو پخش کنم
سوال دیگه اینکه تو ریموت اصلی تلویزیون، پایینش یه جا زده subtitle ولی تو دکمه هاش گزینه ای برای کارکردن با سابتایتل نداره! وقتی هم که یه فیلم رو از داخل فلش پخش میکنم تو قسمت پخش فیلم( نرم افزار پخش فیلم تلویزیون) هم گزینه ای برای کار با سابتایتل نداره
لطفا اگه کسی میتونه این مشکل زیرنویس رو برای من حل کنه که خیلی کارم گیره
کیفیت تصویر تلوزیون چطوره؟ از نمایندگی گرفتین یا بانه؟ چند گرفتین؟ یه مقدار در مورد تلوزیون توضیح بدین ممنون می شم چون منم این مدل رو در نطر دارم؟ راستی سه بعدیش چطوریه چشما رو اذیت می کنه؟نقل قول:
کیفیت فوق العاده خوبه، از نمایندگی گرفتم، همونطور که میدونید قیمت تلویزیون های ال جی تو این 2ماه 20% افزایش پیدا کرد، 86000 حدود 2 ماه پیش 4 میلیون بود ولی الان شده 4.900.000 تومن، البته از شانس خوب من نزدیک به عید غدیر ال جی 10% تخفیف گذاشت و من تونستم تلویزیون رو 4.300.000 بخرم که البته الان دیگه این تخفیف رو هم برداشتهنقل قول:
کیفیت 3 بعدی هم خیلی خوبه و اصلا اذیت نمیکنه منکه خیلی باهاش راحتم،وایرلس هم به راحتی کار میکنه و خیلی راحت با لپتاپ شبکه میشه و فایل ها رو میشه share کرد، کلا تلویزیون خیلی خوبیه نسبت به مدل های هم قیمتش
دوستان سلام ،من یه تلویزیون ls4600 دارم با اینکه پنلش 120 هرتزه ولی بازم احساس میکنم تصویرش یه کم لرزش داره،این طیبعیه یا تنظیماتش درست نیست؟
کیفیت رنگ و روشنایی تصویرش محشره اما این لرزش تصویرش اعصابمو خورد کرده!:sq_10:
یه مساله دیگه اینکه من خوب بلد نیستم این تی وی رو تنظیم کنم ،دوستانی که این تی وی رو دارن اگه میشه راهنمایی کنید چجوری تنظیمش کنم
ممنون
آقا یعنی کسی نیست با زیرنویس فیلم تو تلویزیون قبلا مشکل داشته باشه و بتونه منو کمک کنه؟نقل قول:
نقل قول:
یه lm62000 خونه اقوام من باهش کار کردم زیرنویسو راحت نشون میداد که،
توی منوش حتی یه جایی بود که رنگ زیرنویسو هم میشد تغییر داد،
زیرنویسو باید تو فولدری که فایل فیلمتون هست بزارید و حتما هم نام با اسم فیلمتون باشه، فرمتش SRT رو 100% پخش میکنه.
درباره زیرنویس موقع share کردن با لپ تاپ واسه سامسونگ es6950 خودمم مشکل دارم، البته با مدیا پلیر و وایرلس لپ تاپ فیلمو میفرستم برای تلویزیون اما بلد نیستم زیرنویسو فعال کنم، کلا وقتی میشه با فلش راحت فیلم دید، share کردن جز مصرف برق دو برابر و استهلاک وایرلس لپتاپ و کلی دنگ و فنگ و لرزش تو فیلمای Full HD چیزی عاید آدم نمیکنه.
روی جعبه ی تی وی های جدید گلدیران یه برچسب digital زده یه برچسب دیگه نوشته به همراه کنترل جادویی اما عکسش magic remote 2011هست نه 2012 که روی کارتن چاپ شده کدومش توشه؟model :lm86000
دوستان با بودجه ی حدود 2500 چی معرفی میکنید؟ خودم که چیز بهتری از ls 57000 پیدا نکردم. این مدل کیفیتش چطوره؟ اگه عیبی داره اونا چیه؟
این ls57000 مدل 2012 هست، تصویرشو ندیدم، هوشمده و قابلیت اینترنت داره که کاربرد آنچنانی نداره اگه کامپیوتر داشته باشید.نقل قول:
LW57000 هم هست که 3بعدی و هوشمنده، و Lw45000 که فقط 3بعدیه، کلا سری LW مدل 2011 هستن و مال سال گذشته، اما با توجه به بودجتون این 2 مدل هم هستن.
که هرکدوم یه برتریایی دارن.
یه تاپبک داره ،به آدرس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا مطرح کنید مطمئنا راهنمایی بهتری میتونید بگیرید دوست من.
[QUOTE=saman999999;7106369]دقیقا! کلا ال جی تو ایران با جهان فرق داره مثلا همه جا lm7600 رو خیلی قبول دارن اما تو ایران lm86000 تفاوت خیلی محسوسی با lm76100 داره. تو فروشگاها معمولا از روی فیلم مقایسه سخته ولی کافیه از فروشنده بخواین منو هر دو رو بیاره بعد فونت نوشته ها رو مقایسه کنید اونوقت می فهمید که86 با وضوح خیلی بیشتریه واصطلاحا مشکیش دیپتره همیننقل قول:
نقل قول:
ظاهرا کسی نیست جوابتونو بده، چیزی که همه جای دنیا نرمال هست اینه که با تلویزیونهای سری LM 2012 ال جی کنترلهای جدید که scroll دارن ارائه میشه،
چند وقت پیش که میخواستیم TV بخریم چند نمایندگی ال جی رو که دیدم با مدلهای سری LM کنترل جدید 2012 رو میدادن، به نظرم شما با فروشنده هماهنگ کنید که و تعهد بگیرید که باید با تلویزیون مدل 2012 کنترل جادویی 2012 هم داشته باشه که بعد مشکلی بوجود نیاد.
این مدلهای 2012 همه جای دنیا و تو اکثر سایتها تخفیفهای نجومی خورده و گاها آکبند اونها تا نصف قیمت فروخته میشه،
با توجه به اینکه حدود 40 روز به شروع سال جدید میلادی باقی مونده کم کم مدلهای 2013 ال جی هم رونمایی میشن، باید ببینیم سال جدید چه اتفاقی میوفته،
در سال 2012 بقول خیلی سایتها تلویزیونهای ال جی اگر تصویرشون بهتر نشد که حتی شاید با افت مختصر کیفیت هم روبرو شدن و بنظر من به لطف طراحی عالی و تکنولوژی پسیو موفق به فروش فوق العاده مخصوصا در ایران شدن.
باید دید در 2013 شرکتها چه حرفی واسه گفتن دارن.
خب آخه جالب اینجاست که با فلش هم که میذارم نشون نمیده! زیرنویس با فیلم تو یه پوشه هستن و دقیقا هم نام هستن ولی نشون نمیده!نقل قول:
بعد جالبیش اینجاست که از امروز حتی دیگه فرمت mkv رو تلویزیونم پخش نمیکنه! خیلی جالبه! همه نوع فرمتی رو پخش میکنه جز mkv ، در صورتی که تا همین دیروز فرمت mkv رو پخش میکرد! عجب گیری کردیما، تا دیروز زیرنویس رو نشون نمیداد امروز دیگه خود فیلم هم نشون نمیده!!! حتی اومدم تنظیمات رو ریست کردم و به حالت کارخونه در آوردم ولی بازم دیگه خود فیلم mkv رو هم پخش نمیکنه، خدمات پس از فروش ال جی هم که هویجه!!! زنگ زدم مشکلم رو حل کنم دیدم از من بی سواد ترن و اصلا نمیدونن من در مورد چی حرف میزنم!!! واقعا متاسفم برای خدمات دهی ال جی، خیلی مذخرفه
من که پشیمون شدم از گرفتن تلویزیون ال جی
امکان داره اون فیلمی که با فرمت mkv هست مشکل داره و تلویزیون اجرا نمیکنه چون برای من همین مشکل وجود داشت و یک فیلم رو اجرا نمیکرد اما تو لپ تاپ اجرا میشدنقل قول:
برای زیر نویس وقتی فیلم رو اجرا میکنید دکمه تنظیمات روی کنترل رو بزنید بعد روی set video play برید و گزینه subtitle language رو on کنید و بعد از اون code page رو عربی بزارید زیرنویس قطعا اجرا میشه
موفق باشید
من وقتی فیلم داره اجرا میشه دکمه تنظیمات رو میزنم فقط تنظیمات مربوط به کیفیت پخش فیلم یا حالت دو بعدی و سه بعدی رو میاره، اصلا گزینه ای به عنوان subtitle یا زیر نویس نداره، شما میشه لطف کنید یه عکس از تنظیمات مربوط به زیرنویس رو که در موقع اجرای فیلم نشون میده رو بذارید ببینم شاید منو تنظیمات تلویزیون من مثل شما نیست ، من خیلی دنبال تنظیمات زیر نویس گشتم ولی جایی پیدا نکردمنقل قول:
اقا یکی راهنمایی کنه کالیبره LM86000 رو از کجا گیر بیارم،مرسی
نقل قول:
اینو امتحان کنید ببینید چطوره:
Picture preset: Expert1
Backlight 47
Contrast 85
Brightness: 50
V/H Sharpness: 50
Tint 0
Dynamic Contrast Off
Super Resolution Off
Colour Gamut Standard
Edge enhancer Off
Color Filter Off
Noise reduction Off
Mpeg noise reduction Off
Black level Low
LED local dimming Off
TruMotion Off
Color temperature Warm
Gamma 2.2
RGB Method 2 point
R high -6
G high -11
B high 18
R low -1
G low -2
B low 4
سلام و خسته نباشید..
من کمتر از 2 ماهی هست که led lg 65100 خریدم ولی الان یکدفعه تصویر از وسط نصف طوری که نصف درخشانه نصفش تاریک تر از اون یکیه .. هرکاری کردم تنظیماتشم به حالت کارخونه زدم ولی درست نشد.کسی میدونه مشکلم از چیه
نقل قول:
تو قسمت تنظیمات تصویر شاید گزینه ای مربوط به حالت نمایشی رو فعال کرده باشید که برای پشت ویترین مغازه ها کاربرد داره، تو تنظیمات تصویرو یه بررسی کنید امیدوارم درست بشه.
با سلام به همه
یه 3 هفته ای میشه lm67100 گرفتم و با استفاده از تنظیماتی که تو همین فروم بوده کالیبره کردمش ؛تو این مدت تستهای مختلفی ازش گرفتم و به جرات میگم واقعا عالی عمل کرده
کیفیت پخشش در حالت دو بعدی و سه بعدی بسیار خوب بوده و رنگها مخصوصا مشکی که بعضی نقطه ضعف این مدل اعلام کرده بودند بسیار طبیعی و درخشان هستند ؛از زوایای مختلف کیفیت خوب بود و کیفیت پخش هنگام بازی با کنسول هم من رو شگفت زده کرده، (البته رشیورم فول اچ دی هست و با کابل اچ دی ام ای هم صلش کردم) کیفیت پخش فیلمهای با حجم بالا هم بسیار عالی بوده، از اونجایی که علاقه شخصی من فیلم بوده و هست ،کیفیت فیلم برام مهمه که بر خلاف گفته بعضی از دوستان این مدل کیفیت پخش بسیار مطلوبی داره و نکته جالب در اینجاست که هنگام خرید، این مدل و lm76100 در کنار هم و از یک سورس در حال پخش بودند و هردو عملکرد کاملا یکسانی داشتند و دیگه اینکه همسایه بنده هم lm76100 داره و حقیقتا بعد از کالیبره کردن هردو تی وی ،هیچ گونه تفاوتی در کیفیت اونها مشاهده نشد، اگه برخی از دوستان از این مدل ناراضی هستند و از کالیبره کردن وکیفیت سورس فایلها مطمعن هستند احتمال مشکل دار بودن تلویزیون رو هم بدند ،من که ازخریدم راضی هستم
امیدوارم موفق باشبد
سلام دوستان
اگه مشخصات کالیبره LM66100 را دارید لطف کنید.
یعنی فقط مختص این مدل باشه.
ممنون...
سلام دوستان
در حدود 4 ماه گذشته واسه این سری 2012 4 بار آپدیت اومده.
توی اولین آپدیت مشگل فونت فارسی توی وبلاگها رفع شد.
ولی توی بقیه آپدیت ها من دیگه چیزی ندیدم.
دوستان اطلاع دارن که از کجا باید مزایای این ورژن های جدید را ملاحظه کرد؟
احتمالآ توی سایتهای شرکت الجی باید باشه ولی من که پیدا نکردم.
آقا من یه lm86000 گرفتم 400 تومن هم نسبت به76100 بیشتر پول دادم که cpu دوهسته ای باشه ولی حالا که میرم تو سایت lg app بازیcut the rope رو که خیلی باحاله 3d هم هست دانلود کنم سایت با پررویی هر چه تمام میگه دستگاه شما توانایی اجرای برنامه رو نداره واقعا مسخره اس96و86 آخرین مدلهای lg 2012 اند مثلا... گفتم شاید مال اینه که از فارسی سایت وارد شدم ولی تو آمریکاش هم همین رو میگه! این در حالیه که خارجیا با lm8600(نهlm86000) بازی کردند نظرم دادن واقعا معلوم نیست تو ایران چی گذوشتن تو تلویزیونا اصلا کل بازیها که ساپورت میکنه۱۰ ۱۵ تا هست که خیلی هم چرته! تو سایتش حذاقل ۵۰ ۶۰ تا هست کسی میدونه باید چه کرد؟ گلدیران هم فکر نکنم در مورد برنامه های شخص ثالث و ... جوابگو باشه! با آپدیت درست میشه؟اصلا آپدیتش چندmg؟
دوستانی که مدل lm62000 دارند
بالاخره دیروز کنترل جادویی رو که شرکت برام فرستاده بود بدستم رسید
اگه قبلا با شما تماس گرفتن و گفتن براتون می فرستن که منتظر باشید،
اما اگه تماس نگرفتن حتما با گلدیران تماس بگیرید،
با این شماره: ------> 89522_021 داخلی 1108
و یا این شماره: ------> 84733_021
با تشکر از گلدیران، حالا بهم ثابت شد که LG پشتیبانی خوبی داره (یعنی برای من که تا حالا این طور بوده)
( و قابل توجه دوستانی که از پشتیبانی LG ایراد می گرفتن!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات زیرنویس وقتی فیلم در حال پخش باشه ظاهر نمیشه، باید حتما دکمه Pause رو بزنید، خواهید دید که تنظیمات Subtitle فعال میشه،
امتحان کنید.
نقل قول:
کلا تو ایران گارانتی ینی کشک دوست من، تلویزیونو با ارز دولتی و هزینه گمرکی کم وارد میکنن و دو برابر قیمت میفروشن، بعد یه کنترل 100 تومنی برای 3 میلیون خرید دادن به شما، شما اینقد خوشحال شدین.
بنده هم تماس گرفتم برای تلویزیون یکی از اقوام گفت: ((اگه تو کاتالوگ بوده من عذر میخوام، همین و خداحافظ.))
دوستانی که کالیبره واسه LM66100 یا LM67100 میخواستن:
یکی ازینا احتمالا میخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
فرمابش شما هم صحیح، من هم از اینکه یه کنترل 100 تومنی برام فرستادن ذوقمرگ نشدم
فقط از این خوشم اومد که به تعهدشون عمل کردن و کنترلی رو که تو کاتالوگ نوشته بودن برام فرستادن
دوستان کسی میتونه بگه تو مدل 47lm76100 چطوری میشه فیلمهای تلویزیون را روی فلش مموری ذخیره کرد .
نقل قول:
تعهد و اعتبار یک شرکت و زیرمجموعه گارانتیش در همه جای دنیا یعنی اینکه وقتی شرکت کوچکترین اشتباه یا ادعایی میکنه که نمیتونه اونو براورده کنه، برای همه مصرف کننده هاش جبران میکنه و عذرخواهی رسمی میکنه نه اینکه مثل گلدیران با زور باید ازشون بگیرید.
برای مثال تو کاتالوگشون هرچی خواستن نوشتن، مثل 1000 هرتز، کنترل جادویی، دانگل wifi داخل کارتن و.... اسمشم میزارن اشکال چاپی کاتالوگها و آخرشم مینویسن شرکت هیچ گونه مسئولیتی در قبال اشکالات چاپی یا اشتباه در اعداد ارقام موجود در این کاتالوگ ندارد...!!!!
خب همین جمله کارو خراب میکنه و معلوم میشه چقدر مسئولیت پذیرند.
بعد مشتری مجبور میشه بارها تماس بگیره و با تهدید به شکایت و .... حق خودشو بگیره، و تازه از هر 2-3 نفر 1 نفر موفق میشه حق قانونیشو بگیره.
این یعنی تعهد به نظر شما؟
به نظر من حتی تو ایرانم به این نمیگن تعهد.
با این نظرات شما که شدیدا قبول دارم فکر کنم خریداز بانه به صرفه باشه الان تو بانه مارکت قیمت 55 76100 حدود 4700 شده که با 47 نمایندگی تقریبا هم قیمته اگه 86000 رو با این قیمت بتونم از بانه پیدا کنم صدر صد اونو می گیرم یا مثلا 96000 رو نهایت تا 5500 پیدا بشه. نظرتون در مورد خرید از سایت بانه مارکت یا کلا بانه چیه؟نقل قول:
دوستان 96000 چقدر از 86000 بهتره آیا ارزش هزینه رو داره؟
همچنین 86000 در مقایسه با 76100 (مثلا الان تو بانه مارکت 55 76100 از 47 86000 تو نمایندگی ارزونتره) شما باشید 55 76100 رو می گیرید یا 47 86000؟
ممنون می شم اگه کسی دقیق تو این مورد توضیح بده
الا سری 8 سامسونگ باکیفیتر از ال جیه ولی خوب هم خیلی گرونتره هم اینکه پسیو نیست سونی یه غول 84 اینچی با سه بعدی پسیو ال جی معرفی کرده
تو دو بعدی کیفیت مدل های 2012 ال جی چطوره؟ هم چنین شنیدم تکنولوژی پسیو تو مدل های 2012 با کیفیتر و شفاف شده به نظر می رسه پسیو از اکتیو که تو سه بعدی روشنایی نصف و همچنین سر گیجخه می آره بهتره درسته؟
بچه ها LG DVR چیست ؟ کسی توضیح میده ؟ تشکر