سلام دوستان
سمند ef7 بهمن 90، که موتورش ایراد داشته اما ایران خودرو کامل موتورشو تعویض کرده، چند میرزه؟؟
سلام دوستان
سمند ef7 بهمن 90، که موتورش ایراد داشته اما ایران خودرو کامل موتورشو تعویض کرده، چند میرزه؟؟
سمند EF7 دوگانه مدل 90 ---->17.100.000نقل قول:
سمند EF7 بنزینی مدل 90----->16.400.000
سمند EF7 دوگانه مدل 91----->19.300.000
این موتوری که عوض شده ، دردسری که نداره؟نقل قول:
سلام دوستان
دوستان این خودرو رانا که میگن کسی داشته تا حالا ؟ چطوریه ؟ ارزش خرید داره ؟
ممنون
اگر موتور توسط نمایندگی ایران خودرو تعویض گشته خیر مشکلی نیست ، فاکتور ها رو کنترل کنید .نقل قول:
نقل قول:مدل 85 :20:نقل قول:
قراره از مهر تحویل رانا شروع بشه البته الانم هست ولی خیلی کم توزیع اصلی همون مهر ماهه.......نقل قول:
سلام دوستان
ریو 86 ،بدون رنگ زیتونی،بیمه تا برج8 قیمت می گه 11.700 به نظر شما قیمتش می ارزه؟
۲۰۶ تیپ ۲ ، ۱۰ \ ۹۰ ، تمیز
مرسی
و ۲۰۷ ، ۹۰ ، تمیز ؟
پژو 405 مدل 85 ---->9 ملیون ( بیمه هم ازش کسر میشه )
ریو 86 تمیز ----->11 تا 11.500 بسته به شرایط
پژو 206 تیپ 2 مدل 90 ( نزدیک به 91 هست ) ----->19.500.000
پژو 207 مدل 90 اتومات یا دنده ایی ؟
این هایی که الان هست چنده قیمتشون؟؟نقل قول:
من می خوام یه خودرو در حد مدل 88 بگیرم،یا ریو88 یا پارس 88،می خواستم بدونم قیمت اینا در چه حدی خوبه،کدوم یکی بهتره،با توجه به اینکه مصرفم کارمندیه به فنی ماشین اصلا سررشته ندارم می خوام اذیتم نکنه،خانواده دو نفری هستیم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان ، شما باشین ، خب من الان اگر این اتیپ 5 رو بخرم ، کارکردش هم 90 هزارتاست ، سر 10 تا حدود 2 میلیون باید خرجش کنم ؟ (قیمت 11 میلیون)
خب الان با این وضعیت تیپ 3 که تصادف هم داشته و کارکردش 70 هزارتاس رو بخرم ؟ (قیمت 10 میلیون )
یا کلا بی خیال اینا بشم برم یک تیپ 2 بخرم مثلا با کارکرد 40 هزارتا ( قیمت 13 میلیون )
بازم ممنونم از وقتی که میذارین و کمکم میکنین
هرچه اتومبيل مدل بالاتر بخريد ، ممكن است خرجش كمتر باشه،درحال حاظر خريد هر مدل ٢٠٦ به صرفه و معقول نيست ، قطعاتش گرون بودن و الان بسيار ناياب شدن .نقل قول:
تيپ ٥ برق بيشتر درش بكار رفته و در صورت خرابي هزينه ي بيشتري براي شما به ارمغان مياره،تيپ ٣ هم به همين صورت . با ١٣ مليون تيپ ٢ مدل ٨٦ تميز فكر كنم گيرتون بياد .
با سلام
قیمت ریو مدل 90 تمیز چند قیمت میخوره؟
با تشکر
ريو مدل ٩٠---->١٦.٥٠٠.٠٠٠نقل قول:
سلام
قیمت 206 تیپ 3 مدل 85 با یه گلگیر رنگ با 4 ماه بیمه ثالث و بدنه چند در میاد دوستان؟
پژو ٢٠٦ تيپ ٣ مدل ٨٥ گلگير رنگ --->١٢.٠٠٠.٠٠٠نقل قول:
دوستان زانتیا سفید 87 - 48 هزار کارکرد . فقط گلگیر سمت چپ تعویض شده و باقی موارد الکترونیکی و فیزیکی بجز کیلید صندق که برقیش کردیم سالمه و کار میکنه. چند فروش میره الان؟
--
بفروشیم بهتره یا نگه داریم با توجه به وضعیت بازار.
سلام.یک دانشجو هستم یرای مصرف داخل شهر وسالی یک مسافرت با11میلیون چی پیشنهاد میکیند.پراید یابرم سراغ دست 2یاواستم تا ابان بودجم رو به 17تومن افزایش بدم.میترسم تا اون موقه با 17 تومن یه پرایدم نتونم بگیرم ولی به شدت مخالف پرایدم.شماچه پیشنهادی دارید.
دوستان عیدتون مبارک،امروز رفتم یه ریو 88 نقره ای دیدم،خیلی تمیز بود بدون رنگ بیمه تا برج 7،می گه 13.200 کمم نمی کنه،به نظر شما می ارزه؟با این قیمت ماشین بهتری گیر میاد؟ریو با توجه به توقف تولیدش مشکلی برای قطعاتش یا فروشش در آینده پیش نمیاد؟خودم ریو رو دوست دارم نسبت به 405 و قیمت نجومی 206،لطفا سریعتر راهنمایی کنید تا فردا می خوام اقدام کنم
قیمت مناسب هست ، در مورد قطعات ریو نمیشه نظر داد اما باید برای برخی قطعاتش وقت بزارید ... در حال حاظر نایاب هست .نقل قول:
با 5 تومن بهتره یه پراید 84 گرفت
یا یه روا 86 !؟
با توجه به شرایط بازار و سواری نچندان جالب روآ ( که در آن سال روآ نبوده و آر دی بوده ) پراید بیشتر توصیه میشه ، البته شاید در برخی جاها روآ بهتر باشه مثل ایمنی در تصادف یا جاداری اتاق ( که باز هم دیفرانسیل برای سرنشینان عقب دردسر ساز شده ) اما مصرف بالا ، صدای زیاد موتور ، راندمان بسیار پایین ، عدم استفاده از کولر ، جا ماندن در سربالایی از مواردی هست که پراید به نسبت برتر است .نقل قول:
قطعات پراید فت و فراوون ، بسیار ارزان ، مصرف پایین ، موتور کم صدا از برتری های پراید به نسبت روآ هست .
سلام
من حدود 13 تومن دارم و میخوام ماشین بگیرم واسه کار توی آژانس :
به نظرتون یه پراید دوگانه 131 صفر بگیرم که 11 تومنه
یا یه پژو 405 دوگانه بگیرم؟
راستی با این 13 تومن چه مدل پژو دوگانه میتونم بگیرم؟(کمی هم رنگ شدگی داشته باشه)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ، در وحله اول چون برای کار و آژانس قرار هست استفاده بشه پراید دوگانه با توجه به کم خرج بودن و ارزان تر بودن قطعاتش بیشتر پیشنهاد میشه ، مخصوصا دوگانه سوز که بسیار به صرفه هست .نقل قول:
405 هم خوبه اما کمی خرجش بالاتر هست ، مخصوصا اینکه بخواید صفر نخرید ، اما در عوض رانندگی بهتر ، ایمنی بیشتر و راحتی بیشتری رو برای شما به ارمغان میاره . با 13 ملیون مدل 89 تمیز دوگانه راحت گیرتون میاد .
ممنون آقا پوریا بابت پاسخ خوبتون
ولی اینی که فرمودی خرجش بیشتره ، اگه به قول خودتون یه پژو مدل 89 یا 90 بگیرم چه خرجی داره؟
خیلی ها میگن این مدل(یعنی مدل بالا) خرجی نداره و فقط بنزین و روغن و لنت
در کل خیلی دو دلم بین این دو انتخاب
با اجازه پوریا جاننقل قول:
برای استفاده در آزانس این ماشین با توجه به اینکه 2 سال کارکرده(پژو 89,مدل 90 با این قیمت گیر نمیاد) لنت -دیسک وصفحه که در مدل 89 اصلا کیفیت مناسبی نداره رو احتیاج داره که به نسبت پراید از قیمت بالاتری برخوردارند.
سلام.یک دانشجو هستم یرای مصرف داخل شهر وسالی یک مسافرت با11میلیون چی پیشنهاد میکیند.پراید یابرم سراغ دست 2یاواستم تا ابان بودجم رو به 17تومن افزایش بدم.میترسم تا اون موقه با 17 تومن یه پرایدم نتونم بگیرم ولی به شدت مخالف پرایدم.شماچه پیشنهادی دارید.
فعلا یک پراید کارکرده تمیز خریداری کنید تا بودجتون رو بتونید افزایش بدید و خودروی مذکور رو بدون افت فروخته ، جدید بخرید ، پیش بینی میشه تا آبان با رشد 30 درصدی خودروهای داخلی مواجه بشیم ( یعنی قیمت پارس و مگان یکی بشه )نقل قول:
حسین جان ممنون که زحمت کشیدید و جاب دادید
با این اوصاف فقط هزینه لنت و دیسک و صفحه هست که واسم خرج داره و اگه 89 یا 90 گیرم بیاد خرجی نداره در ضمن اصطحلاک پژو از پزراید کمتره و یه سواری دسگه ای بهت میده
پس به امید خدا میرم به جنگ یه پژو :)
راستی من دکمه تشکر رو پیدا نکردم ..... :9:
سلام دوستان
این سمند با مشخصات زیر با این قیمت ارزش خرید داره:؟
سمند ef7 بنزینی 90 (که موتورش توسط ایران خودرو تعویض شده)، با 7000 کار،
هشت میلیون نقد و 3 تا چک 2,700,000 هر شش ماه.
مناسبه؟
بله چون شرایطی هست مناسبه .نقل قول:
ميخام يه پرايد خانوادگي دست دو بگيرم بين 6و 7 ميليون تميز باشه چي گيرم مياد؟
تو اين رنج X100 پبدا ميشه يا نه؟
هر سال مدل پايينتر پرايد چقد افت قيمت داره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين
راستي از جمعه بازار ميتونم بگيرم يا سرم كلاه ميره؟ چون تازه كارم و اين اولين ماشينم كه ميخام بگيرم
سری X100 از سال 89 تولید شدن و ماقبلش صبا و نسیم بودن .نقل قول:
با 6 الی 7 ملیون مدل 87 تمیز گیرتون میاد . حدودا سالی 500 تومن از قیمت خودرو + اصطهلاک ، تصادف و خوردگی از خودروی شما کسر میشود ( سال های اول بیشتر کسر میشه )
جمعه بازار هم بد نیست ، خودروی خونگی زیاد توش پیدا میشه ، شما در هر صورت ماشین رو به مکانیک و صافکار زبر دست نشون بدید تا از سلامتش مطمئن بشید ، اگر هم توانایی پرداخت اقساط دارید ( حدودا ماهی 80 هزار تومن ) برید سایپا 7 ملیون و خورده نقد ، 2 تومن هم وام روشه ، خودروی صفر بخرید بدون مشکل سوار بشید و لذت ببرید .
موفق باشید .
تمام نقد چقدر میارزه؟نقل قول:
راستی این ماشین های قسطی، سندشون قابل انتقال هست؟؟
سلام دوست عزیز یعنی قراره بازم قیمتارو بالا ببرن! طی چند ماه اخیر دو بار قیمتو رو بالا بردن عجب رویی دارن.نقل قول:
من اصلا رانندگی بلد نیستم! تازه میخوام برم یاد بگیرم... ( ضمناً ماشینی که میخوام بخرم دیگه تمرینی و آزمایشی و اینا نداره صاحاب اول و آخرش خودمم تا یه حدودی! )نقل قول:
و وزنم حدود 120 کیلو هست!
به هزار بدبختی 5 تومن جور کردم، خانواده ای 5 نفره هستیم، سفرهای دور زیاد باید باهاش بریم ( در حد ماهی یه سفر )
و اینکه توی شهر هم زیاد میرم و میام ( :دی )
با این وجود و گرمای بیش از 60 درجه خوزستان، میخوام ایمنی و اتاق خوب داشته باشه، جادار باشه، محکم باشه، شیک باشه، ترجیحا دوگانه بشه شرکتی یا اینکه داشته باشه... همچنین بالابر و ... آپشنهای معمولی رو داشته باشه...
حالا با این وجود چیزی گیرم میاد!؟
سمند EF7 مدل 90 ----->16.600.000نقل قول:
نقل قول:
بله باز هم قیمت ها بالاتر میره ، چند روز پیش به درخواست تولید کنندگان داخلی جلسه ایی مبتنی بر افزایش قیمت های خودرو های داخلی برگذار شد که با مخالفت ستاد حمایت از مصرف کننده مجوز افزایش قیمت موقتا صادر نشد و این بدین معناست که به زودی شاهد افزایش قیمت ها خواهیم بود بی شک !
نقل قول:
والا با 5 تومنی که میخواید بخرید متاسفانه گزینه ایی جز پراید ندارید و انتخاب دیگه ایی هم نیست ، در مورد آر دی هم که اصلا طرفش نرید چون توی گرمای شدید خوزستان به صورت عادی جوش میاره ، کولر گیری و ... هم که بماند . برای 5 نفر هم مناسب نیست ( به علت دیفرانسیل عقب )
پراید 141 خوشم اومده از شکلش!
آیا کارکرده اش تا 5ت گیر میاد!؟
چه جوریاس!؟
دوگانه هستن!؟ کولرشون ردیفه!؟ وضعیت ضبط و دیفرانسیل و انجینشون چطوره!؟
کم مونده برم پیکان :دی بگیرم...