سایت برای پیش فروش سورن بسته هستنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از بازار خرید کنید
Printable View
سایت برای پیش فروش سورن بسته هستنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید از بازار خرید کنید
سلام دوستان
اصلا من قيد ماشين خريدن رو زدم
اين چه وضعشه واقعا مسخره بازي هست
يه چهار تا آهن پاره مي فروختن حالا همونم ول شده و اوني هم كه هست قيمت غير منصفانه مي دن
واسه گرون كردن خوب گرون مي كنن حالا اگر فردا دلار بياد پائين يك ريال كم نمي كنن
سوار الاغ هم بشم ماشين نمي خوام اصلا
دوست عزیز اگر الان همون پارس سال رو ثبت نام کنید به نفعتونهنقل قول:
چون چند وقت دیگه میشه مثله همون جریانی که 23 تومن میفروختن و شما ثبت نام نکردید
ممکنه تا انتخابات قیمتها ثابت باشه
ولی اگر به همین روال تحریم و قیمت دلار پیش بره باز قیمتها بالا تر میرند
دوستان پژو 405 جی ال ایکس مدل 89 به قیمت 21 تومن خوبه یا سمند se صفر که خود ایران خودرو 21.800 میده
21 میلیون تومان گرونه دوست مننقل قول:
صرفه با سمند SE شرکتی هست
سلام دوستان
گویا پژو پارس elx توی سایت ایران خودرو اومده با قیمت 37 میلیون ماشالله
می خواستم بدونم ماشین خوبی هست یا نه؟؟!!! گزینه ی دیگه با قیمت مناسب تر که بهتر از این باشه نیست؟؟؟
مسئله بعد اینکه قیمت ها بعد از عید چطور پیش بینی می کنید؟؟؟
و سوال بعد اینکه آیا سورن elx با موتور ef7 بهتر نیست؟؟؟آیا امکان داره فروش داشته باشن با قیمت مناسب تر از این؟؟
به این نکته هم توجه کنید که مذاکرات نتیجه داده و دلار داره میاد پائین
با تشکر
از همه نظر بهترین گزینه برای خرید با قیمت 35الی37 تومن به ترتیب زیر استنقل قول:
پارس elx
ال90 مدلe2
پارس معمولی
سورن elx با موتور ef7
سلام حسین جان
تو همین تاپیک گفتن سورن elx با موتور ef7 بهتر از پارس elx هست
کدوم بهتره؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
من امسال
تیر ماه سمند ef7 خریدم و به خاطر مشکلاتی که ایجاد کرد فروختمش و پارس elx گرفتم
البته چند ماه پیش فروختم
در کل تجربه ی من از این دو ماشین به این صورت بود
شاید سمند و سورن از شاسی کشی بهتری نسبت به پارس برخوردار باشد و برای رانندگی داخل جاده روانتر و نرم تر باشند
ولی شتاب و سرعت و استحکامی که موتور پارس elx داره را جوابگو نیست
خودم از موتور ای اف سون خیلی خوشم میاد ولی با این شرایط که آدم میخواد 37 میلیون پول بابت یه ماشین ایرانی بده
نباید ریسک کنه و اعصاب و روان خودشو توی این به اصطلاح نمایندگی داغون کنه
در هر صورت سورن elx با موتور ef7 به نظر بنده هیچ برتری نسبت به پارس elx با موتور l4 نداره
در آخر انتخاب با شماست
سلام به دوستان و اساتید محترم
قصد خرید خودرو دست دوم بین 30 تا 35 میلیون و در صورت لزوم و نبود گزینه مناسب حداکثر 40 میلیون دارم .
خواسته هام از ماشینم زیبایی - مناسب سفر - دردسر کم - استهلاک و هزینه نگهداری - مشکل سوخت خیلی پیدا نکنم( الان یا آینده مثلا بحث محدودیت سوخت و کارت سوخت ...) ( دوستان میتونند خودشون به موارد اضافه کنن یا اولویتهارو تغییر بدهند )
گزینه هایی که فعلا تو ذهنمه و قابل تغییره ایناست :
مزدا 323 - ام وی ام 530 - لیفان 620 - زانتیا - پارس و 206 که یه ذره دلمو زدند چون دیگه تو دست همه پره . تندر هم با قیافش نمیتونم راه بیام . 206 صندوقدارم هیکلش خیلی نامتناسبه
ضمنا خواهشا دوستان بگن آیا قیمتا داره میاد پایین ؟ الان ماشین بخرم یا نه ؟ البته تو عید نیاز واجب ندارم ولی داشته باشم بد نیست . آیا هر کدوم از اینا بعد از عید چقدر افت مدل پیدا میکنه که صبر کنم بعد عید بگیرم ؟
عزیزان چون احتمالا تا یکسال بعد میخوام ماشینو عوض کنم به علت افت قیمت زیادش نمیخوام ماشین نو بخرم .
ممنون میشم اگه کامل و با تحلیل و اعلام قیمتاشون راهنماییو کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بهترین گزینه ای که میتونی انتخاب کنی پژو پارس ELX صفر کیلومتر با قیمت 37 میلیون تومان تحویل 15 روزه هست.
همه جوره با ملاک های شما همخوانی داره
شکی تو خریدش باقی نمیمونه
اگه میتونی تا بعد عید صبر کنی بهتره
احتمال زیاد قیمتها میاد پایین
از راهنمایی های شما متشکرم با راهنمایی های شما یه اریون بابا خرید و خیلی توپه _ من خودم 20 تا 23 تومن دارم چه ماشینی پیشنهادی میکنید ؟ به نظرتون نو یا دست دوم ؟ ملاکم نرم بودن و لذت رانندگی هست و اینکه بی دردسر باشه _ نو هم باشه بهتره _ من نظرم روی سمند se هست خواستم نظر شما هم رو بدونم ممنون :n16:نقل قول:
شما لطف دارین دوست مننقل قول:
تو رنج 20 تا 23 میلیون تومان به نظر من پزو 405 با موتور TU5 یکی از بهترین ها میتونه باشه
با ملاک های شما همخوانی داره
خیلی عملکرد خوبی داشته و هرکسی خریده راضی بوده.
اگر چه شاید نتونی صفرش رو بخری اما در حد صفر رو میتونی با کارکرد کم پیدا بکنی.
ممنونم عزیزنقل قول:
پستمو ویرایش کردم چون ماشین نو نمیخوام . ( ضمنا تندر و 206 صندوقدارم به نظرم خیلی بیریخته )
با این حساب اگه میشه مجدد راهنمایی بفرمایید راجع به مزدا 323 و mvm530 و لیفان 620 نظرتون چیه ؟ پارس ایلکس از نظر استهلاک هزینه و دردسر و مشکل سوخت چطوره ؟ با توجه به ظاهرش اون دو تا چینیا یا 323 بهتر نیستند ؟
سلام دوستان
الان يه سر تو سايت mvm زدم ديدم هم قيمت پژو پارس elx ماشين mvm 530 هست با قيمت 40 ميليون مي خواستم بدونم بين اين دو ماشين يعني پژو پارس elx و اين mvm 530 كدوم بهتره؟؟؟ هر چند قيافه mvm زياد تو دلم نمي ره ولي از لحاظ فني كدوم بهتره؟؟؟ و تجربه افرادي كه mvm رو داشتند چيه؟؟؟
در ضمن mvm 315 هم هست كه خوشگل هست با قيمت 38 ميليون مي خواستم بدونم اين چطور ماشيني هست؟؟؟ هر چند فكر كنم قدرت موتورش كمتر باشه
لطفا اين دو ماشين mvm رو با پژو پارس elx برام مقايسه كنيد
با تشكر
در مورد مزدا 323نقل قول:
تو این رج قیمت باید مدل پایین بردارین مثلا مدل های 85 یا 86 که پیدا کردن
موارد تمیزش کمی سخته اما از نظر فنی مزدا 323 عالیه و ماشین سخت کاریه و اصلا بحثش نسبت به لیفان و MVM530 جداست.
در مورد لیفان و MVM530 هر دو خودرو از روزی که وارد بازار شدن تا الان طرفدار زیادی پیدا کردن البته باید چند سال صبر کرد تا
این خودرو ها کاملا امتحان خودشون رو پس بدن
اما خوب ویژگی که دارن یکی اینکه امکانات و آپشن در حد قابل قبول دارن همچنین از نظر فنی تا الان خوب جوابگو بودن و به راحتی تونستن محصولات
ایرانی رو به چالش بکشن و حتی پشت سر بزارن.
پارس ELX تنها رقیب ایرانی این دو خودرو محسوب میشه. از نظر استهلاک - مصرف سوخت مخارج و لوازم یدکی هیچ مشکلی نداره
پارس ELX خودروی بسیار چلاکی هست و از قدرت و شتاب خوبی برخورداره زیبایی هم که از هر نظر داره امکاناتش هم در سطح عالی نباشه در حد متوسط هست.
از نظر امکانات و آپشن MVM530 میتونه از پارس برتر باشه اما از نظر فنی - خدمات پس از فروش و مصرف سوخت پارس ELX میتونه برتر باشهنقل قول:
ELX به هر حال خودرویی هست که چند ساله داره تولید میشه و همه جوره از هر نظر امتحان خودش رو پس داده و شما خیالت بابت همه مواردش راحته
اما MVM به نظر من هنوز باید زمان بگذره تا خودش رو کاملا نشون بده خصوصا خدمات پس از فروشش و کمیاب بودن لوازم یدکیش
هردو خودرو از نظر فضای کابین و راحتی چیزی کم ندارن و میتونم بگم در یک سطح هستن.
زیاد دنبال شتاب و سرعت نیستم _ بیشتر دنبال رانندگی نرم و لذت بخش هستم _ از سمند se خوشم اومده _ به نظرتون انتخاب خوبیه ؟؟ 405 نسبت به سمند خیلی خشکهنقل قول:
سمند SE رو برداشتن برخی از امکاناتش رو حذف کردننقل قول:
اگر سمند دوست داری به نظر من روی سمند LX فکر کنی خیلی بهتره
حالا بازم میتونی فکراتو بکنی.
اگر دنبال رانندگی نرم و لذت بخش هستی من بازم 405 با موتور TU5 رو پیشنهاد میکنم چون از پسش برمیاد.
حقیقتش منصرف شدم از دست دوم _ نو چی ؟
برای خرید خودروی صفر خشکنقل قول:
بودجه رو باید به بالای 28 میلیون تومان تا مرز 40 میلیون تومان افزایش بدین تا بشه خودروهایی مثل
پارس ELX
تندر 90 فول
پژو 206 SD V8
انواع 405 و سمند
که هرکدوم انتخابش برمگیرده به ملاک های شما برای خرید خودرو .
اینطوری که شما میگی اصلا سمند se رو پیشنهاد نمیکنی با 21.22 تومن ؟؟نقل قول:
مشکلی داره این ماشین ؟؟:n16:
سمند SE مشکلی ندارهنقل قول:
اما خوب وقتی خودرویی در این رنج هست که همه میدونیم عملکرد بهتری داره ( 405 با موتور TU5 )
سمند SE به سختی میتونه انتخاب بشه.
سمند SE با موتور XU7 قدیمی که مصرف سوخت بالا و بازده کمی داره اما 405 با موتور TU5 با مصرف سوخت کمتر
و بازددهی خوب و موتوری نرم و کم سروصداتر داره که این امروزه یه مورد مهم تلقی میشه.
اما خود در نهایت این شما هستین که انتخاب میکنید و میدونید چیکار باید بکنید ما فقط خودروهای مناسب تر رو
طبق تجربه خودمون و دوستان عزیز پیشنهاد میدیم.
دوست عزیز جدا از سرعت و شتاب تفاوت پارس سال و ELX چیه . زیبایی ( تفوتهای ظاهری و درونی ) ، سوخت ، استهلاک ، خرج لوازم ، کم دردسرتر . شنیدم موتور ELX براش سنگینه بهش نمیخوره و زود ماشین به سروصدا میوفته و خودشو میندازه . اینم درسته ؟ آخه با این محدودیت تو جاده ها خیلی سرعت و شتاب بالا مدنظرم نیست .نقل قول:
دوست من چرا سرعت بالا و شتاب مد نظر نیست؟نقل قول:
برای برخی افراد ملاک محسوب میشه.
موتور ELX با اتاق پارس خیلی عالی باهم ست شدن و همین باعث شد تا پارس ELX
یکی از بهرتین محصولات ایرانی باشه. واقعا خودروی مناسبی هست و همیشه یه سر و گردن هم از پارس سال
بالاتر قرار میگیره. مصرف سوختش از پارس سال به مراتب کمتره و قدرت بیشتری داره
اگر سرویس هاش رو به موقع انجام بدین و رعایت حال ماشین رو بکنید یه عمر ماشین هست.
محمد جان منظورم اینه که برای من ملاک نیست لطفا از دید من نگاه کن و نظرتو بگو . تفاوتهای ظاهری بیرون و درون ماشینارو هم بگو همچنین تفاوت استهلاک و خرج لوازم . دستت درد نکنه داداش . من میخوام فعلا یه ماشین باکلاسی در این حدود قیمت داشته باشم و کمتر از یکسال به دو سه برابر قیمت ارتقاش میدم پس نگهش نمیدارم محمد جاننقل قول:
از نظر میزان استهلاک و مخارج تقریبا مثل هم هستن. هردو کم استهلاک و کم خرج اما به مراتب قیمت برخی لوازم یدکی ELX ( مثلا برخی قطعات موتور ) از پارس سال گرون تره.نقل قول:
از نظر نمای داخلی و خارجی شبیه به هم هستن و فرقی ندارن
اتفاقا هردو خودرو هم به صورت سفارشی عرضه شدن که اونم شبیه به هم بود.
کیفیت ادوات داخلی و خلاصه تمام موارد دیگه شبیه به هم هستن.
فقط پارس ELX صندلی های طبی با گرم کن و سرد کن و تنظیمات صندلی های جلو هم تمام برقی هست.
ELX سیستم هوشمند ( همون سیستم هوشمند سمند ) رو داره که پارس سال نداره.
در ادامه صحبت محمد جاننقل قول:
الان صندلی ها دیگه گرمکن رو ندارند البته شاید مدلهایی به صورت سفارشی بذنند ولی در حال حاضر صندلی فقط مثل پارس سال
زاویه ی پشتیش برقیه
یه نکته دیگه اگر قصد خرید و فروش بعد از یه مدت کوتاه رو دارید اینکه پارس elx نسبت به پارس سال توی اکثر شهرها به جز کلان شهرها
از بازار سرد تری برخورداره ,در کل خریدارانش خاصترند
ولی از نظر فنی اصلا با پارس سال قابل مقایسه نیست و از این بابت کاملا برتری داره
با سلام و تبریک سال نو
میخواستم ببینم با بوجه 20-25 تومن خرید یه خودرو خارجی دسته دوم را پیشنهاد میدین یا همین اشغالای وطنی رو ؟
نظر خودم سیه لو/کراسیدو/مزدا 323 هست در حالت کلی خرید کدوم رو توصیه میکنید و آیا این سه تایی که گفتم خیلی تمیز و در حد صفر میشه گیر آورد ؟ معیار ها هم خودرو نرم و کم استحلاک هست
با سلام ، با این بودجه مزدا نمیتونید بخرید اما با کمتر از این بودجه میتونید دوو تمیز پیدا کرده و خریداری نمایید ، اما با 25 ملیون میتونید به سمند ال ایکس و پژو 405 صفر فکر کنیدنقل قول:
با تشکرنقل قول:
از بین سیه لو و اسپرو کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
دوو سیلو خودرویی کم استهلاک - کم مصرف با قدرت و شتاب مناسب و فضای کابین مطلوبنقل قول:
دوو اسپرو الان دیگه با کارکرد های خیلی بالا و احتمالا دارای تصادف و رنگ شدگی باید پیدا کنی استهلاک و مصرف سوختش از سیلو بیشتره
قطعاتش کمیاب تره اما جادار تر و راحت از از سیلو هستش
آقا محمد تشکرنقل قول:
از محصولات تویوتا چی میشه خرید تو این رنج ؟ کرونا کرولا کریسیدا اینا چطورن ؟
یا حتی میتسو بیشی لنسر
میتسوبیشی لنسر یا تویوتا کورولا رو بهتر از بقیه میشه پیدا کردنقل قول:
چون از اون زمان تا امروز طرفدار دارن خصوصا لنسر که برای اسپرت و تیونینگ زیاد دنبالش هستن.
اما خوب باید وقت زیادی بزاری تا بتونی چند موردی رو پیدا کنی و بررسی کنی ببینی برای خرید ارزش دارن یا نه
سلام. به نظرتون بین پارس و سورن و دنا کدو یکی رو برای خرید انتخاب کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. مرسی
پارس مدلهای مختلف داره با قیمتهای مختلف، سورن هم مدل Elx داره و قدیمی که قیمتاشون متفاوته. دنا هم تولید نشده. معیاراتون برای داشتن خودرو و بودجتون رو بگین می شه راهنمایی کرد.نقل قول:
دوستان میخوام بعد تعطیلات عید ماشینو ( پارس ) بخرم چون ملت تو عید ماشینو استفاده کردند و کسایی که فروشنده اند میان برای فروش و قیمت افت میکنه . نظرتون چیه ؟ تحلیلم درسته ؟
بعد از عید تا اوایل خرداد ماه بازار راکد هست و میتونی ماشین با قیمت مناسب تر از اول تابستون بخری.نقل قول:
تحلیلت درسته
سلام دوستان
L90 e2 با 55 iهزارتا کارکد چقدری میارزه؟
بدون رنگ.