شرمنده توي ويندوز من كه بعد از يك مدت اين گزينه مفقود شده عكسشم گذاشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
Printable View
شرمنده توي ويندوز من كه بعد از يك مدت اين گزينه مفقود شده عكسشم گذاشته بودم
نقل قول:
شرمنده ويندوز رو من از طریق اندتاسک اکسپلورر ریست کرده بودم و ممکنه یکسری برنامه ها تو تاسک منیجرم غیر فعال شده باشن
به خاطر همین دوباره سیستم راه انداختم
این فایل جدیدتر و کامل تره به نظرم
سیستم عامل من : ویندوز XP هستش.
آنتی ویروسی که دارم : ناد 32 اسمارت سیکیوریتی 5
برنامه ی ضد جاسوسی : ندارم.
لوگ برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عامل من : ویندوز XP هستش.
آنتی ویروسی که دارم : eset smart security 5
برنامه ی ضد جاسوسی : ندارم.
لوگ برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مطمئنید مشکاتون از این ویروسه؟ در این صورت با یک انتی ویروس اپدیت شده و معتبر به راحتی پاک میشه.شاید مشکل از جایی دیگه باشه.اگه هنوز هم این مشکلو دارید بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم.
سلام.نقل قول:
من زیاد از این لوگ سردر نمیارم.اما چندتا توصیه میکنم.
گویا نرم افزار زون الارم ناقص نصب شده یا اینکه کاملا پاک نشده.این نرم افزار یک فایرول قویست.اکه از اون استفاده میکنید باید فایروال نادتون و ویندوزتون رو غیر فعال کنید.
نرم افزار pandora tv رو حزف کنید. کلا نرمافزار هایی که کارایی ندارن رو پاک کنید .
با نرمافزار مالوار بیت به صورت فری نصب کنید و سیستمو پاکسازی کنید.بنظرم رایانتون ویروسی نشده.شاید نسخه ویندوزتون مشکل داره.چون خیلی از نسخه های ویندوز xp دستکاری شدن.کلا مشکل خاصی که نیست.
موفق باشید.
با سلام
شاید این بتونه مشکل شما را حل کنه :
با تشکرکد:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-system/shutdown-command-missing-from-xp-home-task-manager/19d5eb79-3ca2-47ab-af6d-69fa1fe2d4f2
دوست عزیز من هم به مشکل شما مواجه شدم چی کار کنمنقل قول:
کامپیوتر شما درست شد لطفا به من هم بگید!!!!
کسه دیگه ای ام اگه بلده بگه!!!!
دوستان این مشکلی که برای من و دوست دیگری پیش آمده بود که تبلیغات پ.و.ر.ن در همه سایت ها نشان داده می شد من توسط دو تا نرم افزار زیر حل کردم
در کامپیوتر با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در گوشی اندروید ام با نرم افزار cm secority
منم این مشکل رو دارمنقل قول:
من با نود ۳۲ آپدیت شده و کاسپر اسکای ۲۰۱۵ ،آپدیت شده تا به حال دوبار کل کامپیوتر رو اسکن کردم هیچی پیدا نمی کنن
الان با نرم افزار yac در کامپوتر این ویروس عمل تمی کنه ولی هنوز داخل کامپوترم است چون وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم آنتی ویروس cm security ویروس رو پیدا می کنه
دوست عزیز من مراحل این دو لینک که زیاد هم بودن انحام دادام ولی نتیجه نگرفتم من الان تونستم این ویروس رو غیر فعال کنم با برنامه yac ولی من روشی می خوام که ابن ویروس حذف بشه خواهشن کمکم کنیدنقل قول:
سلام
دوستان سیستم منم این ویروس تبلیغاتی رو گرفته
محتوای مخفی: [URL=http://img.upload724.com/
سیستم عامل: ویندوز xp
انتی ویروس ندارم.یه Quick heal total security نصب کردم.اپدیت کردم.اسکن کردم فایده نداشت
با adwcleaner هم اسکن کردم و کلین رو زدم که این ریپورت رو داد
نقل قول:
# AdwCleaner v4.111 - Logfile created 23/02/2015 at 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00
# Updated 18/02/2015 by Xplode
# Database : 2015-02-18.3 [Server]
# Operating system : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (x86)
# Username : MATRIX - MATRIX-16A07FA0
# Running from : C:\Documents and Settings\MATRIX.MATRIX-16A07FA0\My Documents\Downloads\adwcleaner_4.111.exe
# Option : Cleaning
***** [ Services ] *****
***** [ Files / Folders ] *****
Folder Deleted : C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Trymedia
Folder Deleted : C:\Program Files\AskSearch
Folder Deleted : C:\Program Files\MyPC Backup
Folder Deleted : C:\Program Files\Search Results Toolbar
File Deleted : C:\WINDOWS\system32\roboot.exe
File Deleted : C:\Program Files\Mozilla Firefox\Components\AskSearch.js
***** [ Scheduled tasks ] *****
***** [ Shortcuts ] *****
***** [ Registry ] *****
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{9AFB8248-617F-460D-9366-D71CDEDA3179}
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{C94E154B-1459-4A47-966B-4B843BEFC7DB}
Key Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext \Stats\{201F27D4-3704-41D6-89C1-AA35E39143ED}
Key Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext \Stats\{3041D03E-FD4B-44E0-B742-2D9B88305F98}
Key Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext \Stats\{C94E154B-1459-4A47-966B-4B843BEFC7DB}
Value Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks [{C94E154B-1459-4A47-966B-4B843BEFC7DB}]
Key Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{CF739809-1C6C-47C0-85B9-569DBB141420}
Key Deleted : HKCU\Software\AppDataLow\AskSA
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\AskBarDis
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\Trymedia Systems
Key Deleted : HKLM\SOFTWARE\dll-files.com
***** [ Web browsers ] *****
-\\ Internet Explorer v8.0.6001.18702
Setting Restored : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Search [Default_Search_URL]
Setting Restored : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchUrl []
-\\ Mozilla Firefox v35.0.1 (x86 en-US)
AdwCleaner[R0].txt - [2325 bytes] - [23/02/2015 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 07]
AdwCleaner[S0].txt - [2158 bytes] - [23/02/2015 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00]
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt - [2217 bytes] ##########
با Higack this هم این ریپورت رو داد
نقل قول:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.5
Scan saved at 12:31:14 ب.ظ, on 2015/02/23
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
FIREFOX: 35.0.1 (x86 en-US)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE
C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxsrvc.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Documents and Settings\MATRIX.MATRIX-16A07FA0\My Documents\Downloads\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
O4 - HKLM\..\Run: [SkyTel] SkyTel.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://D:\FIREFO~1\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F751E60A-BB2D-4A28-A5E3-C100C9AE4A3B}: NameServer = 217.218.155.155,188.34.0.4
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: PIXMA Extended Survey Program (IJPLMSVC) - Unknown owner - C:\Program Files\Canon\IJPLM\IJPLMSVC.EXE
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
--
End of file - 3718 bytes
ملانصر الدین داداش کامپیوتر من هم ویروس شما رو گرفته اگه روشی برای حذف ایناین ویروس پیدا کردبید بع من هم بگید لطفا من روش حذفش رو در اندروید پیدا کردم با نرم افزار cm security
ولی روش حذفش رو در کامپیوتر پیدا نکردم ولی روش خنثی کردنش نرم افزار yac است
نقل قول:
سلام
من این ویروس رو با trojan killer 2.2.6.5 نابود کردم . امتحانش کن 50 مگابایت هست .
ویروسی که همش باعث ریستارت مدام کامپیوتر میشه رو باچه انتی ویروسی میشه ازبین برد ؟ مرسی
با سلامنقل قول:
شما میتونید قبل از اقدام به نصب آنتی ویروس بر روی سیستم آلوده، آن را با دیسک نجات کسپرسکی آپدیت شده اسکن و سیستم را از آلودگی پاکسازی نمایید.
نقل قول:
من با این برنامه هم اسکن کردم.
ولی بی فایده بود
دوستان خواهشا اگر کسی راه حلی داره کمک کنه
اخرین ورژن spy hunter نصب کنید درایو ویندوز یک اسکن بکنید
حجمش هم طرفای 50مگه
سلام دوست عزیزمنقل قول:
فک کنم سیستم شما هم دچار همین بدافزار شده
برای من که ویبروس حذف شد یک spyhunter 4.18.9.4384 نسخه پرتابل از سافت نود هشت گرفتم و حدود ۸۱ مگ و ۳۰مگ دیگر آپدیتش کردم الان دیگه درست شده من که همیشه آنتی ویروس آپدیت چند ماه نود ۳۲ و چند ماه کاسپر اسکای داشتم می گفتم کامپیوتر من اصلا ویروس نداره ولی این نر م افزار spyhunterنقل قول:
۱۴۳ تا ویروس پیدا کرد ولی الان سرعت بالا آمدن کامپیوتر خیلی کم شده
همه مراحل را نست کردم.نقل قول:
همچنان مشکل باقی است
الان میخوام spyhunter دانلود کنم.
نتیجه اش رو اینجا میذارم
سلام.
متاسفانه یکی از سیستم های من به ویروس New Folder.exe مبتلا شده که هر فولدری رو به نام اجرایی درست میکنه
من با اون یکی سیستم فایل های آنتی ویروس رو دانلود میکنم ولی وقتی میریزم از حالت اجرایی خارج میشه.
من یه آنتی ویروس میخوام که بشه تو محیط داس اجرا بشه یا راه حلی که بتونم این ویروس رو از بین ببرم.
لازمه بگم من از طریق کابل به مودم وصل میشم اما لب تاپ من هیچ دیتایی رو رد و بدل نمیکنه در صورتی که هیچ مشکلی وجود نداره. حس میکنم اینم میتونه بخاطر ویروسی شدن باشه
نظر ٬ پیشنهاد شما چی هست ؟؟
مرسی
:n40:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
راه حل نجات شما اینه
سلام. ممنون حجمش خیلی زیاده.
غیر از این برنامه برنامه کم حجم تر هم داریم ؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
راستش این بهترین دیسک نجات برای تمام سیستمهای آلوده هستش
پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید و سیستم خود را اسکن کامل کنید و آلودگی هارو پاکسازی کنید
راه حل نجات شما اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
سلام دوست عزیز میشه یک توضیح خیلی کامل از این دیسک نجات بدید ؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیسک نجات توسط بوت راه اندازی میشه، مانند نصب ویندوز که با بوت راه اندازی میشه
با بارگزاری فایل ها در قسمتی از هارد و استفاده از دیسک، برای اسکن و پاکسازی سیستم استفاده میکنه
تقریبا میشه گفت شبیه ویندوز های لایو که از روی دیسک اجرا میشن و نیازی به نصب ندارند
به همین دلیل برنامه/فایل مخرب و آلوده نمیتونه اجرا بشه و یا در پروسه ای پنهان بشه
سلام دوستان.
این مشکل باز شدن صفحات تبلیغاتی اکثرا ویروس نیستند..یا این که بد افزاری هستند که در مودم ذخیره شدن یا این که برخی سایت ها این لینک ها را برای شما ارسال میکنند.چون من هم دچار این مشکل بودم.البته در جای دیگری در انجمن این موضوع بحث شد.بهر حال اگر با یک موبایل یل سیستمی که مطمئن هستید الوده نشده است به مودم خود وصل شدید و باز هم این تاپ اپ ها بالا امدند بدونید مشکل از همینجاست که گفتم.
اگه کسی خواست راه حلش رو که امتحان شده و جواب داده براتون بزارم.
اره دوست عزیز بزار، من چند تا کار کردم این تبلیغات پ.و.ر.ن دیگه نمایش داداه نشد ولی الان که ویندوز رو عوض کردم دوباره نمایش داداه می شهنقل قول:
اگر اشتباه نکنم این ویروس فایل ها رو میفرسته تو یک فولدر مخفی و یکی از همونا رو exe میسازه.نقل قول:
لینوکس لایو که داری؟ با یه دیسک لایو لینوکس بالا، فایل های مخرب رو راحت میتونی شناسایی و حذف کنی.
میتونی ClamWin رو هم تو لینوکست نصب و باهاش سیستم رو Scan کنی(مطمئن نیستم بشناسه ولی امتحان کن حجم زیادی نداره).
میتونی تو لینوکست فایل های آنتی ویروس رو هم کپی کنی به ویندوزت و بعد ازش استفاده کنی، مثلا یک نسخه پرتابل یا ...
یک ایده دیگه که به ذهنم میرسه این که فایل ها رو از لینوکس کپی کنی و فرمت exe رو از روش برداری تا ویروست تغییرش نده بعد با cmd تو ویندوز اجراش کنی (اگه بشه).
ممنون میلاد جان.نقل قول:
متاسفانه لایو لینوکسم در اون لب تاپم اجرا نشد. نمیدونم دقیقا چرا ولی اصلا از منو اصلی جلوتر نرفت ! احتمالا به سخت افزارش نمیخوره.
دوست عزیز تا اونجا که من می دونم همچین چیزی کار ویروس نیست یه جور تغییراتی هست که داخل لینکی وقتی وارد می شی در جستجوگرت و رجیستری یه تغییراتی رو ایجاد می کنه که خوب وقتی شما می گی ویروس کش نداری اونم با ویندوز واقعا تعجب اوره برام!نقل قول:
نسخه kasperky internet security رو نصب کنید بعد به روزش کنید، سپس برنامه های SUPERAntiSpyware Professional و SUPERAntiSpyware Professional رو پیدا کنید ، نصب و آپدیتشون کنید.
اول با کاسپر یه دیپ اسکن برید بعد با این برنامه ها هم امتحان کنید البته جستجوگرتون رو هم قبل از این کارا بندازید آشغالی یا همون uninstall کنید و با در آخر با برنامه ccleaner یه دستی رئ سر و روی سیستم بکشید. سیستم رستور رو هم غیر فعال کنید روی تمام پارتیشن ها که دیگه خیلی بهتر می شه.:n01:
دوست عزیز پاور سیستمت مشکل داره نه ویروسنقل قول:
سلام و درود.نقل قول:
اره دوست عزیز بزار، من چند تا کار کردم این تبلیغات پ.و.ر.ن دیگه نمایش داداه نشد ولی الان که ویندوز رو عوض کردم دوباره نمایش داداه می شه
اکثر این تبلیغات اینترنتی رو بعضی از سایت ها که IP شما رو دارند میفرستند براتون.لبته ممکنه از سرویس دهنده اینترنتی شما هم باشه.احتما زیاد مخابرات این کار رو میکنه.
برای رفع این مشکل این کار ها رو که میگم اگه برید بهتره.حد اقل برای من که مفید بوده و از شر این تبلیغات مزاحم راحت شدم.
1. سیستمتون رو با یک انتی ویروس اپدیت شده یکبار اسکن کنید.کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنید.با نرم افزار ccleaner یا نرم افزارهای دیگر پاکسازی سیستم" رایانتون رو کاملا پاکسازی کنید.و از تمام گزینه هایی که مربوط به مرورگر هستند رو فعال کنید.تا کش مرورگرتون رو کاملا پاک کنه.حالا با نرم افزار مالواربایت اپدیت شده که نسخه جدیدشم اومده یکبار دیگه سیستمتون رو پاک سازی کید.
2.حالا باید DNS خودتون رو تغییر بدید..dns شما روی dns سرویس دهنده اینترنتیتون یا همون ISP هست.(مثلا مال من روی مخابراته) که باید به DNS گوگل تغییرش بدید.اموزشش رو نمیزارم چون تو نت بگردید هست.DNS گوگل:
Google DNS
Preferred: 8.8.8.8
Alternate: 8.8.4.4
یا روی این DNS:
OpenDNS
Preferred: 208.67.222.222
Alternate: 208.67.220.220
در اخر هم بهتره که اگه به تنظیمات مودم اشنایی دارید بهتره مودمتون رو یکبار ریست کنید و دوباره تنظیم کنید.لطفا اگه امتحان کردید نتیجه رو بگید.
موفق باشید.
کاری به DNS ندادم ولی بعد از اون که ویندوز رو عوض کردم و دوباره تبلیغات آمد همون موقعه تمام کش مرورگر رو پاک کردم و یک بار مودم رو ریست کردم و الان تبلیغات نشان داده نمی شوند ولی داخل مرورگر Adm android چون لینک دارم نتونستم پاکش کتم که این مشکل فقط در همون Adm پابرجاست ودیگر داخل کامپیوتر چیزی نشان داده نمی شهنقل قول:
نقل قول:
الان متوجه شدم که این ویروس نیست
من با اینترنت سکیوریتی quick heal
برنامه trojan killer
برنامه spy hunter
و چند تا برنامه ی دیگه که توی صفحات قبل گفتم اسکن کردم هر چی هم که پیدا شد رو پاک کردم.
ولی مشکل بود تا اینکه یک دفعه خود به خود ازبین رفت و منم متوجه نشدم چرا
امروز قبل از اینکه پست شما رو ببینم با یه برنامه cleaner سیستم رو پاک سازی کردم.چون برای اکتیو کردنش نوشته بود که اینترنت را قطع کنید منم مودم رو خاموش کردم
حالا که مودم رو روشن کردم دیدم دوباره همون تبلیغات شروع شد.
یادم اومد سری قبل با خاموش و روشن کردن مودم تبلیغات قطع شده بود.
حالا الان dns رو تغییر میدم ببینم چی میشه
تغییر دادم.مشکل همچنان باقی است
روی این گذاشتم
Preferred: 8.8.8.8
Alternate: 8.8.4.4
تنظیمات مودم رو بلد نیستم
نقل قول:
سلام
اون برنامه فقط برای پاکسازی فایل های Temp و بیهوده هست
دکمه ی پشت مودم رو برای ریست کردم تمام تنظیمات مودم به مدت 10 ثانیه نگه داشته تا ریست شود
دکمه ی ریزی هست که باید با خودکار یا خلال دندان فشار داده شود
DNS ها رو هم ست کنید به
Comodo Secure
8.26.56.26
8.20.247.20
سعی کنید مراحل اول رو هم برید.بنظرم پاکسازی با مالواربیت یه چیز دیگست.....کش مرورگر هم یادتون نره که حتما پاک کنید.نقل قول:
درواقع هر دو مرحله که گفتم مکمل هم هستند...
اگه به یک مودم دیگه دسترسی دارید او رو هم امتحان کنید ...تنظیمات مودمتون هم تو نت بگردید هست..
موفق باشید.
من تنظیمات مودم و یوزرنیم و پسوردش رو ندارم.نمیتونم ریست کنمنقل قول:
dns رو هم روی این اعدادی که گفتید گذاشتم باز هم مشکل حل نشد
فک کنم باید امشب یا هروقت که وقت داشتین با تیم ویور به سیستم متصل شم و خودم چک کنم ببینم مشکل از کجاستنقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید کانکشنی که باهاش به نت وصل میشید دستی هستش یا اتوماتیک وارد نت میشد ... اگر دستی باشه که یوزر نیم قابل دیدن هستش می مونه پسورد که یادم روی نسخه های قبلی ویندوز مثلا xp ّبرنامش بود که پسورد رو هم ببینید ... البته راه اسونتر تماس با شرکتی هستش که ازش نت گرفتین و بعد از احراز هویت بهتون یوزر و پسوردتون رو مجدد میگن ...
بعدش همونطور که دوستمون گفتند مودم رو ریست کنید و سپس مجدد کانکشن رو حالت PPPOE (همون اتوماتیک) بسازید ... برای دسترسی به تنظیمات مودمتون توی ادرس بار مرورگرتون این عدد رو باید تایپ کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از این قسمت هم یوزرتون رو میتونید مشاهده کنید ...
و البته بهتره که بعدا درایور مودمتون رو هم با توجه به نوع ویندوزتون با برنامه های آنلاین سخت افزاری به روز رسانی کنید ...