ممنون . ببخشيد نميدونستم ايشون عكسهاش اينطوريه ! وگرنه اصلا درخواست نميدادم .نقل قول:
اسم طرف emmanuelle vaugier
هست.و عكسي كه بشه ازش اينجا گذاشت موجود نيست خودت سرچ كن!!!
Printable View
ممنون . ببخشيد نميدونستم ايشون عكسهاش اينطوريه ! وگرنه اصلا درخواست نميدادم .نقل قول:
اسم طرف emmanuelle vaugier
هست.و عكسي كه بشه ازش اينجا گذاشت موجود نيست خودت سرچ كن!!!
قابل شما رو نداشت
از این بازی گند تر دیگه ندیدم زود تموم شد
حتما با ترینر تمومش کردینقل قول:
گرافيكش رو تا ته زياد كردم ولي باز به پاي most wanted نرسيد ...
كسي ميدونه چطوري ميشه هواي پشت ماشين رو برداشت(آخه خيلي چرته)
نذاريد اين عكس ها رو زشته !!!
E A به تازگی تصمیم گرفته که بازیهاش رو همزمان با ویندوز برای مکینتاش هم عرضه کنه. در همین راستا شما میتونید نسخه مکینتاش کربن رو بخرین، اما فقط در آمریکا و کانادا!
=====================
شما حداقل به این سیستم نیاز دارین:
Mac OS X v10.4.9 or later
1.83GHz or faster Intel Core Duo processor
1GB RAM
6GB free hard-disk space
Video card: ATI X1600 series or later; NVIDIA GeForce 7300 or later
DVD-ROM drive
ويندوز براى مكينتاش؟! :happy:
از اون حرفا بودا!
◙
میخوای سوتی بگیری؟!
من نوشتم همزمان با ویندوز برای مک هم عرضه می شه.
شما از کجای این در آوردین که ویندوز برای مک؟!!!
فعلا كه خودم سوتى دادم! :blush:
اينم از معايب شببيداريه ديگه، بعضى اوقات گيج و منگ مىشى! :31:
◙
خب من دارم تو PS2 بازی میکنم بر عکس بقیه بازی ها که قبل از کامپیوتر دستم می رسید این یکی بعدش رسید به هر حال الان سه روزه دارمش wolf و angie و فعلا بردم دارم میرم منطقه اخر
کسی تو بازی کربن با کامیون رانندگی کرده چون باید بگم که من این کار را انجام دادم هرکسی این کار را کرده بگه.
کار جدیدی نکردی عزیز دل برادر
ما خیلی وقت پیش این کار را کردیم
:blink:نقل قول:
چطورى؟
◙
سلام من اين بازي رو تازه خريدم چطوري ميتونم ماشنم رو اسپرت كنم توي uderground II براي هركاري فروشگاهي بود ولي من تو اين بازي چيزي نديدم.........
با سلام
من براي ادامه دادن بازي و خريد Slr با كمبود پول مواجه شدم لطفا براي ادامه بازي و بدست آوردن پول براي خريد Slr راهنمايي كنيد ؟
با برنامه زیر هر چقدر میخوای پول بگیر:
کد:http://rapidshare.com/files/62346480/saveeditor_127.zip.html
با سلام
چطوری میشه آنلاین بازی کرد؟مال من میزنه cannot conect to ea naition
با سلام دوباره اين برنامه رو دانلود كردم ولي حالا چطور ازش استفاده كنم ؟نقل قول:
سلام
profile شما برای این بازی مثلا تو مسیر زیر هستش:
باید تو برنامه از گزینه browse استفاده کنید و فایل save game رو انتخاب کنید تا اسمش تو لیست برنامه بیاد.نقل قول:
E:\Documents and Settings\Batman\My Documents\NFS Carbon\
حالا گزینه Edit رو بزنید و تنظیمات دلخواه را انجام بدید و هر چقدر پول میخواهید اونجا وارد کنید(تو قسمت Money) و دکمه save File را بزنید.
ببخشید من یه مشکلی دارم با ویندوز ویستا
این بازی رو نصب کردم ، وقتی اجرا میکنم آرم EA رو نشون میده ، ولی دیگه اون صحنه ای که دختره میاد حرف میزنه رو نشون نمیده و یه ارور میده و میاد بیرون . ارورش هم همون ارور معمول ویستا هست که میگه Close The Program یا چک آنلاین ...... . کسی نمیدونه باید چیکارش کنم ؟
با سلام
من % 94 بازي كربن رو جلو بردم ولي در ادامه در رويارويي با راننده هاي دو سه منطقه باقي مونده اونجا كه مسابقه دو نفره تعقيبيه كم مي يارم و از نرده هاي كنار جاده سقوط مي كنم .در ضمن بعضي مواقع عقب مي افتم چه طوري مي شه اين بازي رو تموم كنم ؟ دستتون درد نكنه
دوست عزیز باید ردش کنی دیگه ! یه ماشین سریع بگیر راحت ردش میکنی .نقل قول:
با سلام
من % 94 بازي كربن رو جلو بردم ولي در ادامه در رويارويي با راننده هاي دو سه منطقه باقي مونده اونجا كه مسابقه دو نفره تعقيبيه كم مي يارم و از نرده هاي كنار جاده سقوط مي كنم .در ضمن بعضي مواقع عقب مي افتم چه طوري مي شه اين بازي رو تموم كنم ؟ دستتون درد نكنه
سعي كن فقط از گوشه بروني يعني سمت چپ فرمون و سرعت ماشينت هم بايد تيز باشه :8:
سلام دوست عزيزنقل قول:
منظورت از ماشين تيز چيه مي شه توضيح بدين.
dar in bazi mashine shoma bar asare tasadofat sadame khahad did
pas majbvr khahim shod
faghat be ranandegie khobe khodeman tekye konim
:20:
دوست من منظورش اینه که یه ماشین سریع و با شتاب بگیر .نقل قول:
سلام دوست عزيز
منظورت از ماشين تيز چيه مي شه توضيح بدين.
با شتاب یعنی یه ماشینی که وقتی یه جا هست و شما گاز میدی خیلی سریع حرکت کنه .
دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم .نقل قول:
dar in bazi mashine shoma bar asare tasadofat sadame khahad did
pas majbvr khahim shod
faghat be ranandegie khobe khodeman tekye konim
اول از همه لطف کن فارسی تایپ کن . مثل ما.
دوما اینکه ماشین توی این بازی انقدر هم صدمه نمیبینه ! فقط یکمی شیشه های ماشین ترک میخوره !
سوما لازم نیست انقدر کتابی صحبت کنی . البته به خودت مربوطه ولی من واسه راحتی خودت گفتم .
یعنی کسی بلد نیست Carbon رو با Vista اجرا کنه ؟نقل قول:
ببخشید من یه مشکلی دارم با ویندوز ویستا
این بازی رو نصب کردم ، وقتی اجرا میکنم آرم EA رو نشون میده ، ولی دیگه اون صحنه ای که دختره میاد حرف میزنه رو نشون نمیده و یه ارور میده و میاد بیرون . ارورش هم همون ارور معمول ویستا هست که میگه Close The Program یا چک آنلاین ...... . کسی نمیدونه باید چیکارش کنم ؟
من کربن رو براحتی با ویستا اجرا میکنم
حالا اونم ماجرایی داره! کرین رو روی مدیا سنتر نصب کرده بودم بعد اونو پاک کردم و بعد از هفت هشت بار ویندوز عوض کردن های متوالی وقتی تست کردم دیدم همون فایل هایی که روی مدیا سنتر نصب شده بودند براحتی در ویستا هم اجرا میشند
اوراكل جون گفتن ديگه يعني شتاب خوب و سرعت عالي كه خيلي خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف کردیم . پس پرو استریت کی میاد ؟؟؟!
جيگر پرو استريت از اون طرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مي خواستم بدونم كه اگه ويندوز رو دو باره نصب كنم بايد دوباره كربن رو نصب كنم؟ با توجه به اينكه بازي رو تو يه درايو ديگه نصب كردم.
بيشتر بازي ها اينجوري هستند كه نميخواهد دوباره نصب كني خب اگه نارحتي سيوتو يه جا كپي كن
یه 2 ، 3 هفته ی دیگه . 23 آبان ماه انشالاه .نقل قول:
کف کردیم . پس پرو استریت کی میاد ؟؟؟!
آقا ما به یک مشکل اساسی برخوردیم !
یه 3 4 تا محله رو به تسخیر خودمون در آوردیم ! اما تو بعضی Race ها ماشین های رقیب به طرز فجیعی پرسرعتتر از من هستن ! من که تا میتونستم ماشینم رو قوی کردم ! دیگه به فکرم نمیرسه چه کنم !
اساتید راهنمایی خاصی ندارن ؟!
اون قسمتی که موتور ماشین رو دستکاری میکنن ... از بین 3 گزینه یکی رو انتخاب میکنن ... شما بهترین تنظیمات رو روی چه گزینه هایی گذاشتین که سرعت و شتاب و ترمز ماشین رادست شده!؟ :27: دمتون گرم !
منتظرم !
من تو یک مرحله گیر کردم :
چجوری باید ماشینو ببریم بالا ( جولوشو )
مثل عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خوب شما هم باید ماشینتو عوض کنی .نقل قول:
آقا ما به یک مشکل اساسی برخوردیم !
یه 3 4 تا محله رو به تسخیر خودمون در آوردیم ! اما تو بعضی Race ها ماشین های رقیب به طرز فجیعی پرسرعتتر از من هستن ! من که تا میتونستم ماشینم رو قوی کردم ! دیگه به فکرم نمیرسه چه کنم !
اساتید راهنمایی خاصی ندارن ؟!
اون قسمتی که موتور ماشین رو دستکاری میکنن ... از بین 3 گزینه یکی رو انتخاب میکنن ... شما بهترین تنظیمات رو روی چه گزینه هایی گذاشتین که سرعت و شتاب و ترمز ماشین رادست شده!؟ دمتون گرم !
منتظرم !
همش نمیشه که با یه ماشین بری !
شما چند جا سئوالتو مطرح میکنی ؟!نقل قول:
من تو یک مرحله گیر کردم :
چجوری باید ماشینو ببریم بالا ( جولوشو )
مثل عکس:
توی تاپیک خودش جوابتونو میدهند .
اینو میدونم دوست عزیز ! اما ماشین هایی که واسه من برای فروش نشون میده سرعت و امکاناتش کمتر از ماشین خودمه !نقل قول:
قبول نداری؟!:21:
من بعد از کپی کردن کرک با ارور Don't Send
مواجه می شم ؟
به نظر شما مشکل از کجاست و من چی کار باید انجام بدم؟