الان اون حالتی که گفتم دقیقا شرایط شما بود یا ورودی های دیگری هم اسپیکرتون داره؟نقل قول:
منظورم اینه که آیا آمپلی فایر اسپیکرتون جای دو فیش استریو صدا یا همون دو فیش قرمز و سفید رو داره یا خیر؟
الان اون حالتی که گفتم دقیقا شرایط شما بود یا ورودی های دیگری هم اسپیکرتون داره؟نقل قول:
منظورم اینه که آیا آمپلی فایر اسپیکرتون جای دو فیش استریو صدا یا همون دو فیش قرمز و سفید رو داره یا خیر؟
سلام
دوستان توجه کنن پست اول تاپیک تماما بوسیله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد.
شهاب جان ممنون به خاطر زحمتت.
خب با این تعاریف Ps3 به مانیتور های Smart Flat T720FB وصل نمیشه دیگه . نه ؟
دوست من معلومه صفحه اول رو درست و حسابی نخوندین!!:31:نقل قول:
چرا متصل میشه اون هم با دو روش که توصیه میکنم پست صفحه ول رو مطالعه فرمایید.
اتفاقا خوندم ولی آخه »نقل قول:
من یه مقدار آماتورم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون قسمت رو که مشخص کردم . الان یه هچین چیزی از مانیتور وصل میشه به کیس (چی بش میگن ؟)
خب اونو باید وصل کرد به کدوم یک از اینا ؟
یه مسئله دیگه » اینی که الان میگم درسته ؟
اون قرمز و سفیده رو باید وصل کرد به اسپیکر . درسته ؟
ولی اگه اسپیکر از این قدیمی ها باشه باید از اون روشی که تو پست اول گفتین و با استفاده از تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو باید وصل کرد به اسپیکر ؟
پس اون سبزه چی کارس ؟
شرمنده من زیادی آماتورم ! با هیچکدوم از این اصطلاحات هم آشنا نیستم :41:
یه مسئله دیگه این که قیمت این کابله چنده ؟ Vgabox چطور ؟
به اون کابل ، کابل VGA میگن.نقل قول:
شما اینو باید وصل کنید به کابلی که از پشت مانیتورتون به کیس وصل میشه که دقیقا اون کابل هم عین همین کابله!
بله درسته.نقل قول:
یه مسئله دیگه » اینی که الان میگم درسته ؟
اون قرمز و سفیده رو باید وصل کرد به اسپیکر . درسته ؟
بله دقیقا.نقل قول:
ولی اگه اسپیکر از این قدیمی ها باشه باید از اون روشی که تو پست اول گفتین و با استفاده از تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو باید وصل کرد به اسپیکر ؟
اون سبزه رو کاریش نداشته باشین!:31:نقل قول:
پس اون سبزه چی کارس ؟
شما فقط همون قزمز و سفید رو وصل کنید به اسپیکر.
اینجا همه آماتوریم !:31: اشکالی نداره!نقل قول:
شرمنده من زیادی آماتورم ! با هیچکدوم از این اصطلاحات هم آشنا نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده قیمت روزش رو ندارم.نقل قول:
یه مسئله دیگه این که قیمت این کابله چنده ؟ Vgabox چطور ؟
خب مشکل همین جاس اون دوتا عین همن چیجوری به هم وصل میشن ؟
آهان یعنی منظورتون اینه که هر دو تاشون نر هستن و تو هم نمیرن!!:31:نقل قول:
شما باید تبدیل زیر که معروف به تبدیل دو سر مادگی VGA هست رو بخرید :
شرمنده همون وقت نگفتم آخه فکر کردم خودتون میدونید.:31:
با تشکر فراوان . من که گفتم آماتورم .نقل قول:
راستی این تبدیل ps3 to vga خیلی از کیفیت تصویر کم کنه ؟
به نظرتون ps3 to vga بهتره و کیفیت رو بهتر ارائه میده یا vga box ؟
یه حدوده ی قیمت هم ازش ندارین ؟ مثلا بین 5 تا 15 یا 20 تا 40 ! :27:
سلام...
اگه من یه HDMI to DVI بگیرم بعد میشه با همون کابل که توی جعبه اسلیم هست صدا رو از هدفون گرفت ؟؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
کیفیت تصویر در هنگام استفاده از کابل VGA بیشتر از کابل AV هست! ولی اگه شما از کابل HD یا همون Component یا همون 6 فیش به همراه VGA BOX استفاده کنید کیفیت رنگ ها و رزلوشن بیشتر میشه! ولی به دردسرش نمی ارزه! با خرید یه کابل VGA خودتون رو راحت کنید.
والا چی بگم!:31:نقل قول:
یه حدوده ی قیمت هم ازش ندارین ؟ مثلا بین 5 تا 15 یا 20 تا 40 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حول حوش 20 تا 30 در نظر بگیرین!
بله میتونید.نقل قول:
اساتيد خسته نباشن
من 360 رو با vga به flatron e1940 وصل كردم بدك نيست حالا يه سوال ميشه ps2 رم به اين وصل كنم از شر تلويزيون خلاص شم
سلامنقل قول:
بله میشه.
برای این کار سه راه وجود داره :
1: استفاده از کابل VGA To RCA :
2:استفاده از VGA BOX
3:استفاده از کابل PS3 VGA :
هر کدوم از راه های بالا را که انتخاب کنید نتیجه یکیه.
تشكر به نظرم اين VGA To RCA از همه بهتر باشه
يه سوال سه تا فيش رنگي كه به كابل پلي وصل ميشه اون مشكيه ماله چيه ؟
صدارو از كجا بگيرم ؟
اين كابلو از كجا تهيه كنم گير آوردنش كه سخت نيست ؟
خواهش میکنم.نقل قول:
اون اسمش کابل یا حالا بهتر بگیم تبدیل S-Video هست که کار فیش ویدئوی کابل RCA (یعنی فیش زرد رنگ) را میکنه! و از نظر کیفیت تصویر در حد همون کابل هست.
اين VGA To RCA رو گير نياوردم(روز تعطيل) همون ps3 vga رو بگيرم بهتره
حالا يه سوال اين ps3 vga رو كه يه سرش ميخوره به مانيتور دوتا رنگي به اسپيكر يه دونه هم پشته ps2 ولي من هرجور حساب ميكنم ميبينم يه دونش اضافست :31:
راستي يه قيمتم بده
تشكر
یه تصویر میزارم تا ابهامتون رفع بشه :نقل قول:
قیمت رو هم دقیقش رو ندارم شرمنده.
يه سوال من اينو ميتونم تو توپخونه پيدا كنم ؟
شهاب خان کیفیت تصویر از طریق کابل Ps3 to vga بهتره یا از طریق av به تلوزیون بزنیم ؟
کیفیت VGA بهتره.نقل قول:
با این کابل مبدل هم میشه اون سری که به کنسول میخوره به لپتاپ یا کارت گرافیک pc زد و طرف دیگه رو هم به تلویزیون که کامپوزیت هست
در این صورت خروجی تصویر تو تلویزیون داریم؟ یا
این کابل ها فقط با کنسولها کار میکنن؟
دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن:11:
نه دوست من نمیشه. این کابل فقط مختص دو کنسول PS3 و Wii هست.نقل قول:
شهاب جون این پست اول رو میشه گفت ۷ بار خوندم :دی ولی به نتیجه نرسیدم :دی
من الان برم به یارو فروشنده بگم چی بده برا اتصال ۳۶۰ به مانیتور ؟؟:دی
یدونه HDMI to DVI هست درسته ؟اون تبدیله که حجمش کمه که بشه HDMI رو وصل کرد اسمش چیه ؟ Composite ؟؟ اسمه ساده تری نداره ؟:دی
ممنون از پاسختوننقل قول:
روشی نیست که بتونم پورت hdmi یا vga لپتاپم رو به تلویزیون "21 با ورودی کامپوزیت وصل کنو؟
اولا که باید به پشتکارت تبریک بگم!:31:نقل قول:
دوما ببین :
باید ببینی مانیتورت چه ورودی هایی داره! اگه ورودی HDMI داره که خوب هیچی کارت خیلی راحته! و فقط باید یه کابل HDMI بخری. اما اگه DVI داره که خوب باید کابل HDMI to DVI رو بخری! اینجور که مشخصه مانیتور ورودی DVI دراه! پس میبایست کابل HDMI TO DVI رو بخری. میری فروشگاه میگی آقا من یه کابل HDMI TO DVI (اچ دی ام آی تو دی وی آی) میخوام!:31:( راستی سلام یادت نره!:31:) که خوب سره HDMI رو میزنی به کنسول و سره DVI رو میزنی به پشت ماینتور.
تبدیل؟نقل قول:
اون تبدیله که حجمش کمه که بشه HDMI رو وصل کرد اسمش چیه ؟
کودوم تبدیل؟:31:
ببین Composite اسم فرنگی همون کابل سه فیش خودمونه!:31:نقل قول:
Composite ؟؟ اسمه ساده تری نداره ؟
یعنی این :
اگه مانیتورت ورودی DVI داره وقصد داری که از خروجی HDMI کنسول به وسیله کابل HDMI to DVI استفاده کنی نیاز به این کابل برای دریافت صدا داری! چون کابل HDMI to DVI تنها تصویر رو منتقل میکنه و صدا رو منتقل نمیکنه!
خواهش میکنم.نقل قول:
چرا میتونید با استفاده از کابل زیر که اسمش کابل VGA TO RCA هست لپ تاپتون را متصل کنید به تلوزیونتون :
این کابل PS3 to vga رو از کجا میشه گیر آورد ؟
سلام.ببخشيد اگه سوالم تكراري هست.ميشه ps3 رو به لپتاپ وصل كرد به جاي مانيتور؟لپتاپ من خروجي hdmi و dvi داره.(اگه اشتباه نكنم).
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
شما خودتون دارین میگید خروجی.پس در نتیجه نمیشه ازش به عنوان ورودی استفاده کرد.
ها من بازم نفهمیدم :دی کامپوزیت می خوام باید برم به یارو چی بگم که بفهمه :دی بعدش این کابل کامپوزیت کدوم طرفش به کنسول می خوره کدوم طرف اسپیکر :دی
اگر مخصوص دستگاه باشه که تابیله ، اگر از این معمولی ها باشه فرقی نداره .نقل قول:
samgunعزیز من این دو قطعه راگرفتم اما کار نمی کند آیا باید تنظیمات خاصی در ps3 انجام بدم نحوه کار را کامل بگو لطفا کمی سریع جواب بده :41:نقل قول:
کسی تاحالا روی تلویزیون 3 فیش بازی کرده ؟ من یدونه21 اینچ دارم گروندیگ.کیفیتش یعنی خیلی افتضاحه ؟
یعنی مانیتور روشن نمیشه ؟نقل قول:
خب شما تمام اتصالات رو انجام بده به طور دقیق بعد
زمانی که کنسول خاموش هست دکمه ی Power رو به مدت چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه روشن شود . در این حالت باید Gamepad توسط USB به دستگاه متصل باشد.
وقتی کنسول روشن شد باید تصویر داشته باشی که اگه داشتی میتونی ادامه ی تنظیمات رو انجام بدی.
نه اونقدر هم افتضاح ولی خب HD کجا SD کجا !!نقل قول:
من خودم روی 21" بازی کردم اونم 3 فیش با Xbox 360 کیفیتش متوسط رو به پایین بود .
توی دفترچش سیستم رنگی که ساپورت می کنه زده : pal-secam-ntsc-4.43-av ntsc 3.58نقل قول:
کسی سر در میاره؟ ممنون
samgun عزیز من این کار رو هم انجام دادم تمام اتصالات رو به طور دقیق انجام دادم بعد اون کاری هم که گفتی انجام دادم اما نشد آیا این کار رو خودت امتحان کردی ؟
سلام دوست عزيز واقعيتش من نميدونم مانيتور CRT چي هستش ولي مانيتور من ال سي دي فراسو هستش كه ورودي دي وي آي هم داره آيا اين مانيتور به پي اس3 وصل ميشه؟ممنون ميشم جواب بدي
سلام دوست عزيز با تشكر از راهنماييت ميخواستم بگم مانيتور من فراسو هست و دي وي آي هم داره آيا ميشه ژي اس 3 بهش وصل كرد؟
* سلام . الان مانیتور هایی که HDMI دارن رو با استفاده از کابل به راحتی وصل می کنیم دیگه ؟ پس صدا چی ؟ از همون راهی که تو صفحه ی اول گفتید باید استفاده کرد ؟
* اگه مانیتور از اینا که اسپیکر داره(مانیتور تی وی ) بود چی ؟ دیگه نیازی به اون راه ها نیست ؟
*بله به راحتی میتونید با HDMI تصویر رو بگیرید و با وصل کردن سیم کامپونیت میتونید صدا هم از طریق اسپیکر داشته باشید.....
*من که تا حالا مانیتور HD اسپیکر دار ندیدم اما میتونید اینطوری صدا هم داشته باشید......
البته تمام این مراحل به کنسول شما هم ربط داره.........
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
یاد شهاب به خیر،این تاپیک Exclusive شهاب بود................
چرا هست البته مونیتور نیست تی وی مونیتور هستش .نقل قول:
پس یعنی فقط با HDMI میشه صدا رو داشت ؟