نمیشه یکی (بعد راه افتادن دوباره سرورها) مسابقه fng راه بندازه؟ خرجشم با من :31:
Printable View
نمیشه یکی (بعد راه افتادن دوباره سرورها) مسابقه fng راه بندازه؟ خرجشم با من :31:
دوست عزیز همچین مسابقه ای گذاشتیم برای ثبت نام هم به این سایت مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .اقا سرور ها ران شده ولی کیفیتشون پایینه fng که داغونه block هم که بعضی چیزاش عوض شده .
اون 2 تا سرور هم که pas نداره خارجیا پرش کردن .
امیدوارم زود تر درست شن ادمینا خواهشا رسیدگی کنن :دی
ما هم که همچنان میپلکیم :دی
جیگرتونو .
HaDi
داداش میشه اسم یا ای پی سرور ها و پسشون رو پ.خ کنی!نقل قول:
130.185.73.187:8304
pass:p30
یه رسیدگی به وضع بازیکن ها هم کنید.بی ادبی کردن تو هیچ بازی معنی نداره.ممنون
بچه ها صبر کنید داریم همه چیز رو درست میکنیم:27:
ییخشید میشه بگید xXx parham xXx چرا ادمینه ؟ اونم پول سرورو داده ؟
منو و robin داشتیم مپ میرفتیم یهو با سوپر از تو دیوار رد شد اومد ما رو بلاک کرد ، بعدم گفت noobs :(
نمیخوام باز ناراحتی پیش بیاد ولی ...
چرا چرت میگی دادا !! من کی چیت زدم ؟!! رفتی توفنگ بگیری کشیدمت بلاک شدی.واقعا چه آدم های نوبی پیدا میشن!چقد تخیل به خرج دادی !
باو از دیوار رد شدی
داداش شب غذا سنگین خوردی ؟ :| گیر آوردی مارو ؟!
:3:اخر چی شد
من هميشه دمو ظبط ميکنم که همچين مشکلاتى پيش بياد,طرف انکار کنه بعد من با دمو ثابت کنم
ولى هيچوقت چنين اتفاقى نىافتاد :mad:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
متاسفانه منم نتونستم hajoo
ولی اوله بازی هم با همر ما رو فریز کرد 2 ثانیه :D البته حق داشت چون robin داشت اذیت میکرد ، منم نگفتم اینو ولی حالا که انکار کرد اینم گفتم :)))
اینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کرد :D ما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم :D جالب شد
-----------------------*----------------------
***با تشکر از ادمین عزیـــز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا که سرورا دستم بود اين پرهام رو از ادمينى اخراج کردم. تازه بنش هم کردم تا از ادمينى سواستفاده نکنه
ولى الان انتصاب ادمين دست من نيست
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
اتفاقا کاره جالبی بود من که خوشم اومد .
فکر نکنم کسی هم شاکی باشه چون fun بود :دی .
این fng هم 2.3 روزه مساله سازه امروزم که registeri شده بود ولی برا مسابقاته همچین بدم نشده بود :دی
HaDi
شما میگی فان بود ؟نقل قول:
یه مدرک دیگه بزارم؟ خودت ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با حجم 40کیلوبایت)
(وقتی دیدی اینو بخون)
میدونم بعد از این فیلم حتما با خودت میگی خوب میخواسته بری اونور ولی خوب زبونم خوب چیزیه نه؟:4:
بله پرهام استفاده میکنه از ادمینی برای بلاک دمو هم موجوده.
این hajoo هم خیلی باحاله ادمین بشه خوبه چون سواستفاده نمیکنه از ادمینی.
الان بهترین سرور از نظر من ماله شهابه که 3 تا بیشتر جا نداره :31:
آقا چرا اینطوری شده؟!؟!؟!
من امروز Register کردم Novae هم اومد Member کرد دستشم درد نکنه!رفتیم مپ بعدی میگه You're not registered!.نمیتونم لوگین کنم!دوباره هم که Register کردم باز میگه You're not a member.
داداش خوب خودت میدونی که دارن سرور fng رو درست میکنن حتما داشتن چیزی رو تست میکردن .نقل قول:
منم نمیخوام طرفداری کنم کارش درست نبود ولی فک کنم یکم صبر داشته باشیم همه چیز درست شه بهتر باشه .
HaDi
این register سرور fng رو بردارید میری تو register می کنی بعد login میشی بعد میگه you're not member باگ داره!
باگ نیست.شما رجیستر کردی و لوگین کردی یه ادمین باید بیاد Memberت کنه.
این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
دیگه نمیشه تو سرور های پرشین بازی کرد. سرور ها همه داغون شده و بروبچه قدیمی هم که دیگه نمیان.
ولی به قول امیر شهاب دیروز سرور زد بدون vps با مکس پلیر 4 نفر.
رفتیم بازی کردیم خیلی حال داد.
فعلا هم که شهاب تا 5 روز نیست و دیگه تی حال نمیده.
یا سرور درست و حسابی باشه یا اگه کسی بازی با حال دیگه پیدا کرد مارو هم خبر کنه. :)
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد :8:
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
بچه ها ببخشيد امروزا سرور يكم شلوغ هستش
اگه خدا بخواد تا چند روز آينده همه سرور ها آروم ميشه و شما مي تونين به راحتي بازي كنيد
پس شكيبا باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرهام بچه باحالي هست هر كاري ميكنه داره واسه پيشرفت سرور ها ميكنه مثلا Unfreeze تو fng واسه امتحان اون, كارو كرد نه واسه بازي
تو بلاك هم يكم شيطوني ميكنه اما واسه عكس و fun هست
به دل نگيريد
دادا اینو که خودمم عکس گرفتم یادگاری بمونه :D از خنده داشتم می مردم.:39: اگه هم شما دوس نداری میتونی کیل بدی !نقل قول:
اینم 2تا عکس که ادمین parham ردیفمون کرد :D ما نمیتونستیم تکون بخوریم فقط تیر میزدیم :D جالب شد
داداش چیزی نمی دونی حرف نرن دیگه.هرکی بات بزنه باید unmember بشه.اون خر هم بات زده بود.بعدشم اف کرد member شد :| اگه می خوای بگی بات نداشت بهتره بگم در این باره بحث نکن که اگه مطمئن نبودم این کارو نمی کردم.نقل قول:
این پرهام دیگه اعصابمو خرد کرده!
امروز به خر گیر داده بود که بات داری.اون بیچاره به هر کی داشت قسم میخورد میگفت نه.آخر سر از Memberی درش اورد گفت تا آف نکنی دوباره نمیذارم بازی کنی!این بیچاره میگفت چیو آف کنم آخه؟!آخرشم الکی گفت آف کردم آف کردم ولم کن!
بعدشم که پرهام لول 2 بود و 0 امتیاز!چند ثانیه بعد شده بود لول 3 و 860 امتیاز!در یه مدت کم یعنی 1859 امتیاز گرفته!از ادمینی سواستفاده میکنه الکی هی لول بالا میبره برا خودش!
فقط Novae هستش که واقعا ادمینه!
اینکه میگی امتیاز بالا میبرم.الان بیا تو fng ببین امتیازم چنده :| من برای تست اینکه lvl ها ذخیره میشه یا نه این کارو کردم.
ایده ی رجیستر هم با جیکس بود.گفت این طوری بساز منم ساختم دادم بهش.
در ضمن.شما میاین اینجا آدمو تخریب می کنید:31:اگه حرفی هست تو بازی بگین.یه طرفه به قاضی نرین.من زیاد به forum سر نمی زنم.
اقا یه بار گفتم اینم بار دوم فعلا سرور ها تازی تاسیس دارن تست میکنن که باگ ها برطرف شه خودتون بتونید بهتر بازی کنید !!!
چقدر موضوع رو کش میدین شما ؟ :|
silvermh ولی واقعا تو سرور شهاب حال داد :دی
HaDi
هادی این لاست تویی؟ :D
بابا زودتر بگو :)
آره خیلی حال داد باشه از این سرورا!!
خسته نباشی جیگر زیره همه پستام که نوشتم lol :دیHaDi
دیگه تا 10 روز دیگه خبری از سرور نیست !
حالام باشه ما نیستیم که حالشو ببریم :|
اینم از تابستون :|
:19::41::44:
اشکال نداره بزرگ میشی یادت میره. :)
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!نقل قول:
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
پرهام من که آخر عکس نوشتم با تشکر از ادمین عزیز :|
انتقاد پذیر هستم خفن.در صورتی رو رو در رو باشه.خوب شد یه سری به اینجا زدم.و گرنه ...نقل قول:
والله با رفتار هایی که دیدیم از شما توی بازی آدم بگه بتون در جا unmember میکنید احتمالا!
در مورد لول هم خوب من اونقدر مرد هستم که عذر خواهی کنم!اگرچه که بهتره برای رفع سوءتفاهم اینجور چیزا رو بگید!
والله اون بدبخت رو من داشتم میدیدم!از 10 تا تیرش 9 تاش خطا میرفت : دی
اونقدر بی کار نیستیم که کسیو تخریب کنیم!سرور زدید دستتونم درد نکنه ولی فقط ایراداتو میگیم و فکر کنم که انتقاد پذیر باشدی نه؟!
سلااااااام من اومدم!
مشکلم حل شد از فایروال بود
راهووووووووووو باز کنید من دارم میام!!!!
از ادمینای عزیز تقاضا میگردد حجم بازیکنای سرور بلاک رو زیاد کنند همیشه پره :دی
چقدر بوتر دروغگو زیاد شده! قدیما حداقل بوترا میگفتن اره بات داریم خاموش میکردن ولی اینا دیگه...
این اولیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دومیش که این بابا اصلا از رو نمیره!!!
تو همه فیلم میتونید ببینید بات زده ولی تو دقیقه 2:24 میتونید دقیق ببینید اسمش هم nimany
ما که هر وقت ببینیم کسی بات زده 1 min به ادمین میگیم اونم تو 3 سوت میاد کیکش میکنه نمیدونم چرا شما کارو برا خودتون مشکل میکنید .
خدا رو شکر امتیازام که ثابت میمونه از بازی بیاین بیرون تا به یه ادمین بگین ضرر نمیکنید .
دیگه نیازی به دعوا و فهش کاری هم نیست . (( و خدا ادمین را افرید تا به کار های کاربران رسیدگی کند )) اینم گفتیم که گفته باشیم :دی
HaDi
سلام
دیگه مثل این که سایت فارسی تی هم درست کردن بچه ها:
سر بزنید انجمن هم هستش .
اره داداش من خودم همین کارو کردم ولی تو فیلم هم میتونی ببینی ادمین alie (اسمشو درست ننوشتم!:دی) اونجا بود بهش گفتم ...گفت یارو بات نداره و رفت ..در حالی که این بابا از اول بازی بات داشته و فقط وقتی ادمین میومد خاموشش میکرد... حالا اگه میتونی راه چاره بده!:13:نقل قول: