منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
Printable View
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
روی آیکون بازی کلیک کن و ازRun with graphic processor گزینه High performance رو انتخاب کن! حتی اگر تنظیمات 3D گرافیک رو تغییر دادی باز هم همینجوری واردش شو.نقل قول:
کاری که گفتین رو انجام دادم ولی همچنان مشکل پا بر جاستنقل قول:
از بازی میاد بیرون؟ گرافیکت چیه؟ آپدیته؟ rdl.dll رو دانلود کردی؟نقل قول:
اول ارور می ده که گرافیکت پایینه و ایگنور می کنم می ره تو بازی بعد هنگ می کنه همین طوری می مونهنقل قول:
گرافیکم هم Geforce GT 525M هست ...
این فایل هم هست تو فولدر ، نفهمیدم منظورتون از دانلود کردم یا نه چی هست
منم همين مشكلو با asus n55 داشتم - گرافيكم و آپديت كردم حل شد :20:نقل قول:
اینبار از Run with graphic processor گزینه High perfoemance رو انتخاب کن.نقل قول:
قبلش هم روی دسکتاپ راست کلیک کن و برو توی Nvidia control panel بعد از قسمت Manage 3D setting بازی رو Add کن و قسمت پایین High Performance رو انتخاب کن و بعد هم Apply کن.
سلام من وقتی رو بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد اون دایره آبی میچرخه و در حال لود شدن می مونه و جلو تر نمیره کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
سلام،چیزایی که به ذهنم میرسه:نقل قول:
مطمئن شو دایرکتس و کارت گرافیک رو نصب کردی
آنتی ویروستو غیر فعال کن
اگه درست نشد بازی رو از سر نصب کن
اگه بازم درست نشد ویندوزتو عوض کن
اگه اینبارم نشد دیگه نمیدونم!!
سلام
میخوام آنلاین بازی کنم ... ولی مثل اینکه قبلش یاید آپدیت کنم ! آپدیت هم وسطاش هی گیر میکنه ...
فایل آپدیت جدا میتونم دانلود کنم به بازی اضافه کنم ؟؟؟؟
نقل قول:
این کارها رو هم کردم ، این مشکل لعنتی حل نمی شه که نمی شه :41:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
آپدیت هست برا من دوست عزیزنقل قول:
بازی رو پاک و دوباره نصب کن بعد هم از اینجا:نقل قول:
[sunit-vastblog-com].exeکد:http://20uploads.com/files/1390/aban/rld
[rdl.dll رو دانلود و به جای فایل قبلی توی محل نصب کپی کن
آخرین نسخه DirecX رو هم دانلود و نصب کن.
کارای قبلی که برای گرافیک انجام دادی رو باز هم انجام بده.
نباید مشکلی بمونه!
سلام دوستان
من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:
ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟
ببخشید من با این مشکل عجیب درگیرم
متاسفانه راهنمایی تو اینترنت نیافتم
اگه میشه راهنمایی بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم ناقص نصب شده اگه دوباره نصب كني حل ميشه - مطمئن باش دي وي دي بازي مشكلي نداشته باشهنقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟
تا حالا 100 بار نصبیدم اما همین آش و کاسه
دی وی دی دیگه هم چک کردم وینم عوض کردم تویه اینترنت خیلیا این مشکل دارند اما راه حلی پیدا نکردم
:41::41::41:نقل قول:
سلام
پیشاپیش از اینکه ممکنه این سوال تکراری باشه عذرخواهی میکنم...
اینقدر مشکلات زیاده آدم گیج میشه واسه گشتن...
چجوری گزارشگر درست میشه و ازاین لال بودن در میاد ؟ همش هم بازیها رو میگه والنسیا
لطفا کسی که میدونه راهنمایی کنه خودم میرم اگه پچی هست دانلود میکنم
با تشکر
بسم الله الرمن الرحیمدوستان یک راهنمایی کوچک میکنم امیدوارم مشکلتون البته اگه همچین مشکلی هست برطرف بشه. اول آنتی ویروس خودتون رو کاملا غیرفعال کنید. چطوری؟؟ آنتی ویروس نود 32 رو باز کنید از قسمت ستاپ گزینه اول رو بزنید سه جا نوشته انیبل، اونارو دیزیبل بکنید. حالا بازی رو نصب کنید، اگر آنتی ویروس فعال باشه فایل (rld.dll) رو پاک می کنه. بعد از نصب کامل بازی ، آنتی ویروس رو همچنان که غیرفعاله باز کنید و گزینه F5 رو بزنید، برید به گزینه Exclustion یا همون استثنائات خودمون، بر روی گزینه add کلیک کنید و اوکی کنید. حالا برید به محلی که بازی رو نصب کردید و فایل rld.dll رو انتخاب کنید، با این ترفند دیگه آنتی ویروس شما فایل اصلی بازی رو پاک نخواهد کرد. حالا آنتی ویروس رو فعال کرده و از این بازی زیبا لذت ببرید و مارو دعا کنید
حل شد...
با تشکر از همه کسانی که راهنمایی نکردند ! :13:
سلام
من یه مشکل عجیب با مستر لیگ پیدا کردم
اونم اینه که بعد از برد های خانگی پولی به حساب تیمم واریز نمیشه !!!
لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
دوست عزیز شما پچ پول رو دانلود کن که دیگه احتیاجی به چندرقاض پولی که میخواد بهت بده نداشته باشینقل قول:
با سلام خدمت دوستان
بچه ها من بازی رو نصب میکنم بعدش کرک رو میگیرم اما تا میخوام اجرا کنم (رو لپ تاپ سونی وایو) با این پیغام مواجه میشم.....:41::41::41:
سلام به همه
من cd key اورجینال pes 2012 خریدم و یعد از ساختن کونامی ایدی به راحتی آنلاین بازی می کردم، چند روز پیش چون از اسم کونامی ایدیم خوشم نمی اومد خواستم عوضش کنم ولی دیدم تو سایت نوشنه امکان ویرایش نیست و باید کونامی ایدی حذف بشه بعد از اینکه این کارو کردم کونامی ایدی جدید ساختم ولی الان نه کونامی ایدی جدید لاگین میشه نه قبلی:41: نمی دونم چی کار کنم، چند تا کونامی ایدی دیگه هم ساختم ولی فرقی نکرد، خیلی ناراحتم امیدوارم شما دوستان بتونید مشکلم رو حل کنید. ببخشید وقتتون رو گرفتم. منتظرم مرسی
وقتی میخوام بازی را اجرا کنم به انتخاب اواتار که میرسه میپره بیرون
چه جوری میشه این مشکل را حل کرد؟
دوستان بازیه من تا دیروز اجرا میشد.امروز میخواستم بازی کنم ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس رو هم خاموش کردم ولی بازم ارور داد.کسی میدونه دلیلش چیه؟ :41:
نقل قول:
شاسی دیگه
تقصیر بازی نیست:27:
سیا شاس تو هنوز زنده ای؟ :18::16:نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده!!!؟؟؟؟:41:
از هیکلت خجالت نمیکشی pes بازی میکنی؟:41:
سلام
بچه ها من کارت گرافیکم nvidia gforce
1گیگ بعد از این که بازی نصب میکنم میخوام برم تو بازی ارور میده گرافیک شما کمتر از 256!بعد ایگنور میکنم میرم تو بازی یه مقدار که میگذره گیر میکنه به نظرتون با اپدیت کارت گرافیک درست میشه یا باید بیخیال بازی شم؟؟؟:41:؟؟؟
فایل پاک شده باید دوباره از یکی بگیری بریزی تو پوشه بازی انتی ویروس رو باید قبل اینکه دلیت میزد غیرفعال میکردی :27:نقل قول:
بله دوست عزیز منم همین مشکل شما رو داشتم و حل شدنقل قول:
دوستان من هنوز مشکل گزارشگر بازیم پابرجاست ....
PESEdit 2012 Patch 2.3 & 2.3.2
PES 2012 Konami Official patch For German
اینا رو هم نصبیدم باز هم بعد از چند ثانیه گزارش دیگه هیچی نمیگه
لطفا یه راه درست و درمونی بگید...
تا حالا 1 گیگ تقریبا دانلود کردم فقط بخاطر گزارشگر ولی بی فایده .......
برو از سایت pesbaz فایل گزارشگر انگلیسی با حجم حدود 400 مگ رو بگیر.
مشکل گزارشگر با پچ حل نمیشه
PES 2012 Konami Official patch For German
این هست دیگه دانلود کردم بازم حل نشد
سلام من اپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم بدون مشکل رفت تو بازی اما دوباره خواستم برم تو بازی همون مشکلو داشت(ارور کم بودن گرافیک) اینبار رو بازی راست کلیک که میکنم تا با گرافیک 1گیگ میخوام برم توی بازی اصلا گزینه های انتخاب کارت گرافیک غیر فعاله
بازی رو دوباره که نصب میکنم بار اول بدون مشکل میره توی بازی ولی دفعه های بعد باز همین مشکل داره.
راهی هست؟
دوست عزیز تو نرم افزار dll repair یه قسمتی هست که search dllاسمشه اونجا این dll ی که ارور میده رو بنویس و dll مورد نظر رو دانلود کن ببین مشکل حل میشه یانه.نقل قول:
این نرم افزار در بخش نرم افزار p30worldفکر کنم بود...نرم افزار کمیابی نیست.
موفق باشید
بازی PES 2012 دانلود کردم ولی در حال نصب از فایل های که در پوشه Img است error می دهد به نظر شما چکار کنم ممنون می شم جوابم بدهید ممنون