این ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
یعنی این که isp حق داره یک خط با پهنای باند 512 رو به 10 نفر بفروشه یا به اشترک بگذاره؟؟؟
Printable View
این ضریب اشتراک 1 به 10 یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
یعنی این که isp حق داره یک خط با پهنای باند 512 رو به 10 نفر بفروشه یا به اشترک بگذاره؟؟؟
آورین :31:نقل قول:
بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه :46:
چه طوره اگه اجرا شد و راضی نبودیم یه کاری کنیم همه به مدت یک ماه کل سیستمهای خونه رو نامحدود روشن بذاریم اونوقت درست میکنن ====چطوره؟
با نا محدود شدن سرعت حتما میاد پایین؟
فکر بسیار غلطیه. کل ماه رو سیستمتون در حال دانلود باشه فقط همون 4 گیگ رو می تونین دانلود کنین(اگر همه دانلود کنن هر نفر 4 گیگ حق دانلود داره)نقل قول:
فکر پول برق مصرفی هم باشید.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
جدول کاملا گویاست. حداقل سرعت 128 سرعت 1.6 و حداکثر 16 کیلوبایت خواهد بود(طبق جدول البته)نقل قول:
که این سرعت رو باید ببینیم همین خواهد بود یا تغییر خواهد کرد.
چون اگر 10 نفر با هم دانلود کنند سرعت 1.6 میشه ولی اگر اینطور بشه دیگه کسی نمی ره بخره دقیقا مثل سرویس حجمی شرکت های خصوصی که 128 با 100 یا 200 و حتی 300 دانلود می کنه(برای جذب مشتری و زود تمام شدن حجم) این ها هم سرعت رو باید یکم بیارن بالا تا کسی بیاد بخره. وگرنه دیال آپ بهش می ارزه.
قانون اجرا بشه همه چیز مشخص میشه.
کاملا درسته...........
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
جدول کاملا گویاست. حداقل 128 سرعت 1.6 و حداکثر 16 کیلوبایت خواهد بود(طبق جدول البته)
که این سرعت رو باید ببینیم همین خواهد بود یا تغییر خواهد کرد.[/QUOTE]
خوب این میشه دیال اپ محض... حتی پایینتر...
چه سودی داره نا محدودم باشه........
جدول قیمت سرویس های نامحدود رو که رگولاتوری ابلاغ کرده میذارید لطفا؟
یه جا دیده بودمش حالا نمیتونم پیداش کنم
ممنون
برای من سرعت اهمیت داره
این قانون با این وضعیت مفت نمیارزهنقل قول:
همه جای دنیا قوانینشون رو تغییر میدن تا جلوی سوء استفاده و دزدی کمتر بشه این جا قانون میگذارن تا دله دزدی بیشتر بشه
اتفاقا برعکس. الان با این سرویس های حجمی مثلا 128 یک شرکت خصوصی،کاربر با سرعت 300-100(متغیر) دانلود می کنه که این یعنی اشغال پهنای باند اون هم نه با سرعتی که براش پول داده بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده تا حجمش رو زودتر تموم کنه. یا قضیه دانلود شبانه. که عده ای کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه با سرعت کمتر از دیال آپ حتی 1 کیلوبایت! حالا کدوم دزدی هستش؟نقل قول:
چجوری؟دزدی میشه؟نقل قول:
اینکه شد همون حجمی کیلویینقل قول:
چجوریاس؟ توضیح بیشتر بدین ...
البته من در جواب ایشون اون رو گفتم که یعنی اگر همه 10 نفر در یک اشتراک 4 گیگابایتشون رو مصرف کنند چون 4 ضرب 10 میشه 40 دیگه چیزی باقی نمی مونه.(در سرویس 128)نقل قول:
البته ممکنه کاربر توی یه اشتراکی بیوفته که مصرفشون بالا نیست (وبگردی)
و همینطور در 256. اگر کم مصرف توی گروه باشه کاربر می تونه بیشتر از 8 گیگابایت دانلود کنه.(به میزانی که بقیه کمتر مصرف کردند.)
نقل قول:حرفهای متناقض میزنی !نقل قول:
توی پست اول میگی: در اینترنت حجمی (وضعیت فعلی) ، بعضی کاربرها حق بقیه رو میخورن و پهنای باند رو اشغال می کنن.
توی پست دوم میگی: اگه اینترنت نامحدود (وضعیت آتی) بشه ، هر کاربر یا باید 4 گیگ (!) دانلود کنه و یا پهنای باند بقیه رو اشغال کنه و مثلا 8 گیگ دانلود کنه !
پس طبق گفته شما : یا اینترنت نامحدود با ترافیک 4 گیگ در ماه خواهیم داشت و یا باید حق بقیه رو بخوریم (که عمراً به 40 گیگ برسه) ؟!!!!!!!!!!!!!!!!
چیکار کنیم؟ حق بقیه رو بخوریم یا نه؟!!!!!!!!!!
صد رحمت به اینترنت حجمی فعلی.
در ضمن توی پستهات ، چقدر "اما و اگر" میاری؟!!!!!!!!!!!!
یکی هم از ما داشته باش :
اگه نامحدود (!) کردن و سرعتها در حد دیال-آپ شد ، چی ؟ شما وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!
پست اول گفتم پهنای باند اشغال میشه اونم نه با سرعتی که پولش رو کاربر داده، بلکه با سرعتی که شرکت بهش داده. منظورم از خوردن حق، دانلود شبانه هستش که وضعیتش مشخص هست که "عده ای" کم با سرعت خوب دانلود می کنند بقیه سرعتشون میاد پایین تا سر حد 2-1 کیلوبایت! این از این.نقل قول:
پست دوم گفتم هر کاربر 128 حداقل می تونه 4 گیگ استفاده کنه اونم با سرعتی که اعلام شده و حتی یکم بیشتر . این 40 گیگ برای همه 10 نفر هستش، این خوردن حق نیست یعنی 40 گیگ شرکت به 10 نفر میده. که این 40 گیگ بین 10 نفر تقسیم میشه میشه 4 گیگ. وقتی کسی کمتر از میزان خودش دانلود کنه یعنی اینکه از خط(فرضی)استفاده نکرده همین.
اصلا معنای اشتراک یعنی همین، یعنی بصورت مشترک کاربرا استفاده کنند
ضمنا من اینجا نیستم با شما سر "اما و اگر" بحث کنم چون جایی در این تاپیک طبق قوانین نداره.
اگر نامحدود کردن و سرعت در حد 1.6 کیاوبایت شد اونوقت کسی میاد بخره؟
خوب 4 5 گیگ رو شما چطوری حاضری استفاده کنی؟ با سرعت 15 کیلو / ثانیه!؟
فعلا در دانلود روزانه که کسی حق کسی رو نمی خوره ! اما در دانلود شبانه، هر منطقه ی مخابراتی یه پهنای باند مخصوص داره که چه تا بیت آخرش اشغال بشه چه حتی یه نفر هم ازش استفاده نکنه هیچ تاثیری روی سرعت مناطق دیگه نمی ذاره !
بعضی جاها که مثلا سرعت 128 رو تا 2 مگ می بندن به این دلیله که تو اون منطقه ی مخابراتی تعداد کاربر کم تر از ظرفیت کلی پهنای باند اون منطقه ست و اگه تعداد کاربر زیاد بشه خودشون سرعت رو کم تر می کنن کما اینکه الان بعضی مناطق تو تهران سرعت 128 رو روی 16 می بندن
پس کسی حق کسی رو نمی خوره !
اگر هم بعضی ها سرعت شبانه شون می شه مثل دایل آپ به این دلیله که زیاد دانلود کردن و خود آی اس پی سرعتشون رو محدود کرده
کلا 2 راه کار وجود داره که مانع از این بشن که سرعت به 1.6 کیلو بایت نرسه، یک اینکه برن پهنای باند اضافه بخرن که سرعت همه ثابت رو 16 باشه که خب اگه می خواستن همچین کاری کنن که دیگه اصلا شیر نمی کردن. دو اینکه قیمت نامحدود رو تا حدی زیاد بذارن که کمتر کسی بره سمتش، مثل سرویس های آرت شاتل که 128 با سرعت ثابت 16 و حجم مجاز 18 گیگ دانلود در ماه 28 تومان قیمت گذاری شده و مسلما کم تر کسی می ره سمتش
به فکر اعتراض هم نباشین چون گفتم وقتی قانون همینه اعتراض به هیچ جایی نخواهد رسید
مسئله همینجاست. چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟نقل قول:
توی قرارداد مگه ذکر شده بوده که اگر شما بیش تر از 679 مگابایت دانلود شبانه کردید محدود می شید؟(منظورم قانون fair use نیست)
این کاربر feizol65 یطوری صحبت می کنن انگار من مسئول اجرایی این طرحم!. منم یه کاربر با نیازهای خودش.(دانلود،وبگردی،بازی آنلاین و...)
اگر این طرح خوب نشد خب مگه حجمی ها نیستند؟ طرح خوب نباشه ازش استقبال نمیشه با کمر می خوره زمین تمام. خودتون هم مثال زدین آرت 1 شاتل بخاطر نامحدود نبودن و سرعت 16 قیمت بالا.
با کلنجار رفتن ما ها نه این طرح اجرا میشه نه لغو! پس می بینید که ما "فعلا" فقط تماشاگریم همین.
نقل قول:
منم منظورم همین مصرف برق بود دیگه اینترنت به درک حالا میگی چه کنیم اینم یه روش مبارزست دیگه
همین گنگ بودن این قانون خودش باعث سوء استفاده و دزدی فراوان میشهنقل قول:
مثل این می مونه که یکی بیاد یه خونه رو به 10 نفر اون هم با سند قانونی بفروشه و هیچ کس هم نباشه که بتونه جلوش رو بگیره چون کارش قانونی بوده!!!!!!!!!
ببین یه ضریب شیرینگ تعریف کردن چه وضعیتی درست شده !
بعد میگن تو کشورهای دیگه هم ضریب شیرینگ وجود داره ، یکی نیست بهشون بگه آخه آدمای حسابی تو کشورهای دیگه روی این سرعت ها ضریب شیرینگ دارن ؟
اومدن محدودیت 128 برای کاربر خانگی گذاشتن بعد تازه همون رو هم با ضریب 1 به 10 !
اینا رسما خودشونو مسخره کردن ، خلاصه شده این قانون میشه این : " اینترنت محدود نامحدود !!!!"
پس این کلمه ی نامحدود رو برداریم 40 گیگ برای 10 نفر که اصلا نامحدود نیست همون اینترنت حجمیه دیگه
حالا اگر پی در پی در ماه دانلود بشه کلا میشه 40 گیگ یا اینکه 40 گیگ حجم داریم و امکان داره به ماه نکشیده تموم کنیم؟ و باید دوباره شارژ کنیم چجوریاس؟
ok طی 1 ماه اگر با سرویس 128 دانلود کنید 40 گیگ دانلود میکنید البته اگر او 9 نفر دیگه دانلود نکنند :31:
برای شروع بد نیست یعتی وقتی تعرفه ها عملی بشه تازه کار ما شروع میشه برای شکایت از این شیرینگ مسخره ...
pcsoft جان اگه این طرح اجرا بشه و 10 نفر با هم فایلیو دانلود کنند دلیل نمیشه که سرعتشون برابر باشه.
به احتمال زیاد سرعت یکی بسیار بیشتر از بقیه شون هست.
به عبارت دیگه فکر کن دانلود شبانه ی فعلی رو توی 24 ساعت شبانه روز بسط بدن.
یه نفر روزی 20-30 گیگ دانلود می کنه و بقیه سرعتی معادل 1-2 کیلوبایت دارن.
به نظر من جای حمایت از این طرح مسخره یه طرح مطرح کنید مثلا طرح محدودیت دانلود شبانه و درش fair use رو برای دانلود شبانه مطرح کنید.مثلا هر فرد حق داره در ماه 15 گیگ دانلود شبانه داشته باشه اگه بیشتر داشت سرعتش نصف بشه.یا یه چیزی شبیه به این
چه ارتباطی داره به بحث مالی !نقل قول:
اینترنت محدود 128 (وضعیت فعلی) رو مثلا روی 1 مگ می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
اینترنت نامحدود 128 (وضعیت آتی) رو روی 128 می بندن و حداکثر یه مقدار مشخصی میشه ازش دانلود کرد.
در هر 2 حالت ، مقدار مشخصی بین تعدادی کاربر ، شیر شده.
حالا (طبق گفته شما) اگه کسی بیشتر از حقش (حداکثر حجم تقسیم بر تعداد کاربر شیر شده) استفاده کنه، یعنی حق کاربر دیگه ای رو خورده.
بنابراین در اینترنت نامحدود (طبق گفته شما) یا باید حق کاربر دیگه ای رو خورد یا به 4 گیگ (!) حجم بسنده کرد.
بنابراین واضحه که اینترنت حجمی فعلی بهتره.
این که "پولش رو کاربر داده یا نه" رو شما مشخص نمی کنی.
شرکتی که این سرویس رو داده، مشخص می کنه.
و شما مختاری که استفاده کنی یا نه.
(در هر صورت، کاربر قیمت فوق العاده بالایی پرداخته.)
اگه نامحدود کردن و سرعت در حد دیال-آپ شد و کسی نخرید ، هم ما اینترنتمون رو از دست میدیم و هم مسئولین به خواسته شون میرسن.
اونوقت شما (بعنوان حامی این طرح! :31:)، وضعیت رو به روال سابق برمیگردونی ؟!!!!!!!!!!
"چرا یه آی اس پی به خودش اجازه میده کاربر رو محدود کنه؟"نقل قول:
مگه این طرح جدید ، طبق قانون و به اسم "نامحدود" ، کاربرها رو محدود نمی کنه ؟!!!!!!!!!!!
وقتی بحث راه میندازی ، باید انتظار شنیدن جوابش رو هم داشته باشی ! :31:
در ضمن من طوری صحبت نمی کنم که شما مسئول اجرایی این طرحی.
شما موافق این طرح هستی و من مخالف. مسلماً اختلافاتی وجود خواهد داشت.
سلام. می دونم مشکل همه مون این هستش. ولی هم من هم شما می دونیم اینا کار خودشون رو می کنن.نقل قول:
البته طرحی که گفتید هم به نظر من خیلی هم خوبه چون الان اگه شبانه محدودیتی داشته باشه دیگه طرف نمیاد یه فایل 5 گیگی رو بزاره برای دانلود و بره.
بالاخره باید یه محدودیتی باشه تا کاربرا درست از شبانه استفاده کنند.
من خودم راستش کامل به این طرح اطمینان ندارم ولی از اینکه میبینم شبانه رو محدود کردند ترجیح دادم موافق این طرح باشم.
سرویس من در حال حاضر:
256 مخابرات قم. 4 گیگابایت محدودیت دانلود!
دیگه خودتون حساب کنید ما مخابراتی های قم چی می کشیم از دست اینها. دانلود شبانه هم که نداره و تازگی گفتن 10 % تخفیف برای "مشتریان تازه" اعمال کردند(بچه گول زدن)
باید ببینیم چی میشه این طرح. این پیگیری 20:30 هم که خودشو کشت. فوری خبر داد پیگیری به نتیجه رسید! این همه کاربر گفتن پاشید برید شرکت ها و قیمت ها و حجم ها رو ببینید یه تکونی به خودشون ندادن سایت شرکت ها رو ببینن.
رضا
من منظورم این بود که محدودیتی که گذاشتند رو اعلام نکردند . حداقل اینها(رگولاتوری) از اول دارن میگن محدودیت داره.نقل قول:
ولی شرکتی مثل شاتل کجای قراردادش نوشته که این محدودیت وجود داره؟
اگه می نوشت مثلا 15 گیگ(مثالی که دوستمون زدن) خیلی بهتر بود تا اینکه ننویسند.
من منتظر شنیدن جواب بحث هستم برای همین هم هست که اینجام.:31:
وگرنه حرفم رو می زدم و می رفتم.
من موافق 100% نیستم. فعلا بین بد و بدتر گیر کردیم.
اسم "نامحدود" میزارن روی سرویس و میگن "محدوده" !!!!!!!!!!!نقل قول:
این که آخر حقه بازیه.
من با سرویس محدود فعلی ام، بیشتر میتونم دانلود کنم، تا این طرح جدید نامحدود !
پس همون بهتر که نگن محدودیت داره ! :31:
پس چرا جواب ندادی : :31:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6467763&postcount=828
و طرفدار بدتر هستی !!!!!!!!!!!!! :46:نقل قول:
بله ولی وقتی گند طرح در میاد همون 20:30 میاد نظرسنجی های فروم های بزرگو(مثل اینجا)نشون می ده و میگه ببینید!خود ملت موافق این طرح بودن و هستن.4 تا منافق خود فروخته به دروغ گفتن طرح بد بوده و ملت راضی نیستن.نقل قول:
سلام. می دونم مشکل همه مون این هستش. ولی هم من هم شما می دونیم اینا کار خودشون رو می کنن.
تا حالا اینترنتی با شبانه رایگان داشتی؟نقل قول:
من خودم راستش کامل به این طرح اطمینان ندارم ولی از اینکه میبینم شبانه رو محدود کردند ترجیح دادم موافق این طرح باشم.
من حدس میزنم نداشتی که دنبال اینترنت نامحدود هستی.
شبانه رو ISP محدود نمی کنه خود کاربرا همدیگه رو محدود می کنند.
برو خدا رو شکر کن که شبانه رایگان نداری.نقل قول:
دیگه خودتون حساب کنید ما مخابراتی های قم چی می کشیم از دست اینها. دانلود شبانه هم که نداره و تازگی گفتن 10 % تخفیف برای "مشتریان تازه" اعمال کردند(بچه گول زدن)
حداقلش اگه نیاز به فایلی توی شب داشتی 10 دقیقه ای دانلود می شه ولی اون کسی که شبانه رایگان داره اگه شانس بیاره اون فایل رو 7-8 ساعته بتونه دانلود کنه.
نقل قول:
من منظورم این بود که محدودیتی که گذاشتند رو اعلام نکردند . حداقل اینها(رگولاتوری) از اول دارن میگن محدودیت داره.
ولی شرکتی مثل شاتل کجای قراردادش نوشته که این محدودیت وجود داره؟
اگه می نوشت مثلا 15 گیگ(مثالی که دوستمون زدن) خیلی بهتر بود تا اینکه ننویسند.
شاتل بی شک بهترین ISP ایران هست(البته ISP خوبی نیست ولی از بقیشون بهتره)کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy/
مطمئن باش طرفدار بدترینقل قول:
من موافق 100% نیستم. فعلا بین بد و بدتر گیر کردیم.
شکر تو کلامتون فقط چند تا چیز رو یاداوری کنم...
اولا با اجرای این طرح تعرفه های محدود حذف نمیشن و هر دو مورد سری تعرفه رو خواهیم داشت و برای افراد مختلف فرق میکنه که کدوم بد هست و کدوم بدتر، مثلا الان یه نفر تا خرخره لیست دانلودش پره و شبی چند گیگ دانلود رایگان داره یکی هم 100 مگ نمیتونه بگیره و چیزی که معلومه اینه که عدالت رعایت نشده و یه منطقه خلوته طرف هر شب با سرعت 300 دانلود میکنه و یه منطقه مصرفش بالاتره ولی پهنای باید متناسب رو نداره
ولی کل تاپیک شده اینکه من این طرح رو دوست ندارم چون دیگه نمیتونم مثل الانم دانلود داشته باشم و یا من دوست دارم این طرح رو چون شبی 100 مگ بزور دان دارم، بحث سر این نیست که شرایط هر نفر چطور میشه چون خود طرف اگر شعور داشته باشه میره تعرفه ای که دوست داره رو میگیره مجبورش که نمیکنن بحث سر اینه که چه گلی بگیریم سر این اینترنت کوفتی با این ادمای 3 نقطه صفت... اااااااااههههه :grrr: منتها ادم که میاد تو این تاپیک ناامیدتر از قبل میشه......
دوما مهم تر از اولا اینکه هممون دوست داریم شرایطمون بهتر شه ولی باید بعد کل رو نگاه کنیم نه نفر...
بقیه اش هم موقع تایپ همینا یادم رفت باشه بعد :41::31:
پ.ن: تازه فهمیدیم صاحاب این طرح هم یکی از دوستان خودمون هست :27::31:
کد:pcsoft
این آخرین پست من توی این تاپیک هستش.نقل قول:
وقتی شما شاتل رو بهترین شرکت ISP ایران بدونید دیگه جای من اینجا نیست.
خوش باشید با بهترین ISP ایران!
اینا باید قانونی رو که الان گذاشتن رو اصلاح کنند حداقل
به این صورت که اگه یه شرکت داره اشترک 1 به 10 میده هزینه خط رو هم 1 به 10 کنه نه این که از همون هزینه کامل رو بگیره بعد بیاد اشتراک 1 به 10 کنه
این به معنای واقعی دزدی حساب میشه
من فرصت نکردم همه پستهای دوستان رو بخونم اما به نظر من برداشته شدن هرجور محدودیتی خوبه. البته قبول دارم که با توجه به ضریب یک به ده در بعضی مواقع سرعت خیلی پایین خواهد بود ولی توجه داشته باشید که اگر این طرح اجرا بشه همه کاربرا در همه ساعات شبانه روز مشغول دانلود نخواهند بود. پس در اکثر مواقع سرعت تقریبا خوبی خواهیم داشت( حدس و گمان خودم) الان با این محدودیت حجمی که وجود داره واقعا وبگردی هم با ترس و لرز انجام میشه اما در اون طرح اگر چه با محاسبات میشه فهمید که حجم مصرفی ماهانه باز هم محدوده ولی حداقل این ترس وجود نداره که در اواسط ماه حجممون تموم شه و با تمام مشکلات یک ماه کامل اینترنت خواهیم داشت.
یه چیزی رو توجه داشته باشید که تنها ایراد این طرح قیمت هاست نه اینکه همون اوضاع بد قبلی رو بخوایم
باید بگم وضع فعلی واقعا ناجور هست .
الان شرکتهای ارائه کننده اینترنت isp ها و شرکتهای pap اصلاً هیچ چیزی را رعایت نمی کنند
ضریب اشتراک که معلوم نیست .
الان کاربرها فکر می کنند وضعیت خوبی هست .
ولی حتی بعضی وفتها ضریب اشتراک از 1 به 10 هم بیشتر هست کاربرا متوجه نمی شوند.
قیمتها که قربونش برم اصلاً رعایت نمیشه.
از این بعد شرکتها دیگر باید روی ضریب اشتراک مانور بدهند نه حجم دانلود و محدودیت فقط باید حداقل سرعت را تضمین کنند و ضریب اشتراک را .
با عرض معذرت من فکر نمیکنم! چون ISP ها این 1 به 10 رو رعایت نمیکنند و باعث میشه رو همون حداقل بمونه.نقل قول:
نقل قول:
این نگرانی خیلی ها بوده برای همین با مسؤولان مصاحبه شده و رگولاتوری قول داده که نظارت آنلاین داشته باشه و اجازه نده که isp ها زیرآبی برن!
حالا نمیدونم چی بشه