شهريار جون ممنونم بي صبرانه منتظر بنچماركهات هستم
چه ميكنه اين شهريار
Printable View
شهريار جون ممنونم بي صبرانه منتظر بنچماركهات هستم
چه ميكنه اين شهريار
Mr شهریار جان کارت خیلی درسته ولی تنها مشکل در این تاپیک معرفی نکردن سخت افزار های جدید هست (منظورم این نیست
که اصلا انجام نمیدی ) ولی آخه خیلی کم این کار رو میکنی و یه چیزه دیگه اینکه برای معرفی فقط به cpu و mother بسنده نکن
این همه سخت افزار مختلف وجود داره امیدوارم
امیدوارم به نظر بنده ی حقیر توجه کنی
+++
شهریار جان بنده هفته دیگه میرم سیستم ببندم میخواستم بدونم به نظر تو AM2 3.2 بهتره یا Pentium D 3.2 کدومش؟؟؟
+++
انوقت با چه مادربردی کارایی cpu به حداکثر میرسه (در این دو مدل cpu رو که بالا گفتم)
1- با اجازه شهریار جان جواب شما رو من میدم:
معرفی سخت افزار های جدید صورت میگیره ولی نه در اینجا در بخش اخبار جدید پردازنده ها و مادربورد ها و کارت گرافیک و اینکه روی بقیه مثل این چند قطعه وقت گذاشته نمیشه دلیلش اینکه از اهمیت کمی برخوردارند و بسته صلیقه داره مثلا برای گرفتن کیبورد خوب من لاجیتک رو میگم ولی وقتی قیمتش خیلی بالاست کسی با 500 یا 600 تومن بودجه برای خرید سیستم سعی میکنه تا یک CPU بهتر بگیره تا اینکه بره کیبورد بگیره!!! در مورد بقیه سخت افزار ها هم این مثال صدق میکنه
اما پاسخ دیگر سوالات:
1-در قسمت دوهسته ای ها Intel بهتر از AMD کار کرده و شما با خرید یک Pentium D 920 که فکر کنم همون 3.2 باشه مادربوردی که براش تهیه میکنی اول اینکه خیلی برات میمونه چون همین الانشم AMD خبر از اومدن سوکت AM3 داده و دوم اینکه ساپورت رم با سرعت های بالاتر و OverClock بهتر از ویژگی های این CPU هاست
2- به مادربورد خاصی بستگی نداره ولی اگر بتونین یک مادربورد ASUS با چیپ 975X تهیه کنی خوبه و امکانات زیادی در اختیارت میذاره البته GIGA هم خوبه ولی از نظر من امکاناتی که ASUS روی برد هاش قرار داده بیشتر از GIGA هست
چشم دوستان اين چند روزه نمي تونم بيام ولي فردا را شايد بتونم نمي دونم الان خيلي بهم ريختم ...
به هر حال شما همتون نظز لطف دارين نسبت به من ...
دوست من به نظ من اي ام دي بهتره ولي در هر وقتي يكي از اين دو تا بهتر هستند من توصيه مي كنم حتما 3.2 پنتيوم دي بردار خيلي بهتره . البته قيمتش بالاست مشكلي نداري بگو ؟
مين را هم بايد بگم كه چقدر مي خوايند پول بدين من اگه شما مشكل مالي از نظر خريد ندارين حتما asus p5wd2-e prenium كه 225تومن قيمت امروزش هست را بردارين ولي من هميشه حدود 100 تومن بيشتر مادربورد بستم پس اين هم 100 تومني :
ASUS - P5WD2 هست كه 170 تومن هست امروز و ASUS - P5PL2 هست كه قيمتش هم 99 تومنه .
دوست من شما هم چشم بنچ مارك را باشه اگه چند روز صبر كني به خدا نمي تونم الان مي دونيد بالاخره سخته ...
پس حتما بعد مي گذارم .
ان شا ا... اگه خداي متعال بخواد چند روز ديگه مطالبي در مورد معرفي انواع سخت افزار دارم.
باتشكر شهريار
سلام دوستان ...
من در حال خرید یک سیستم هستم ( فقط کیس ) .. حدود 550 تومن هم میتونم هزینه کنم ... برای من مادر بورد - سی پی یو و رم خیلی مهمه چون کارم برنامه نویسیه و باید کلی نرم افزار روش نصب کنم ... لطفا نظرتون رو بگید ک من حسابی گیج شدم با این همه تنوع مادر بورد و .....
قبلا از همه دوستان تشکر میکنم .
موفق باشید .
vampire و شهریار عزیز از کمکی که به من کردید مچکرم
راستشو بخای بیشتر از 150 هزار تومان نمیتونم مادربرد بندازم
راستی شهریار جان من دیروز به فامیلمون زنگ زدم گفتم گرافیک خوب و جدید چیه گفت 7300 با رم 256 با برد msi نظرت چیه؟؟؟؟
شهریار جان از فت پدر بزرگت واقعا تاسف خوردم و امیدوارم که غم آخرتون باشه و همچنین دعای اون مرحوم همیشه توشه ی
راه زندگی تو و خانواده ی محترمت باشه
دوست عزیز به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک برین خودتون متوجه کیفیت این کارت و قابلیت هاش میشیننقل قول:
نوشته شده توسط samgun
در ضمن هادی جان در پست های چند صفحه قبل با بودجه 550 و 500 و 600 بچه ها چند کیس خوب بستن میتونین از اونها هم استفاده کنین
مرسي خيلي ممنون خدا رفتگان شما را هم بيامرزه...نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
خيلي آقاييد ...
عزيزم پس براي مادربورد يا بايذ اون 160 را برداري يا يكي از اون 100 تومني ها كه گفتم ببخشيد بايد برم رستوران . من هم الان زوري اومد خونه . فعلا نمي رسم بيام ... ببخشيد ...
گرافيك هم قيمتش فكر كنم حدود 80 تومنه توي همين تاپيك معرفيش كردم ... كامل كامل ...
باتشكر از شما
با سلام مجدد ....
جناب Vampire عزیز ممنون از توجهت ... من با تحقیقاتی که تو انجمن سخت افزار انجام دادم فکر میکنم سیستم زیر مناسب باشه !!
در ضمن نظر شماها برام خیلی مهمه ...
Main Board : Asus P5ld2 - se
CPU : Pentium D 920
Hard : 160 GB Maxtor
Ram : 2 *512 Kingston
VGA : Giga EXPRESS 256
DVD RW : Sony
DVD R : Sony
Case : Green
Floppy : Teac
بچه ها سرانگشتی و با قیمت روز میتونین بگین چه قدر برام آب میخوره ؟؟؟ فکر میکنم دوروبر 600 بشه !!
و اصلا تاییدش میکنین یا نه ؟؟
قبلا از همه تشکر میکنم .
دوستان من ميخوام يك كيس تا 500 تومان جمع كنم ( فقط كيس) و بيشتر براي بازي ميخوام باشه .
شما چه سيستميو پيشنهاد ميكنيد ؟
مرسي
شرمنده مرورگرم مشكل پيدا كرد. دو تا پست اومد :sad:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
خوب پول شما به اینتل نمیرسه اگر هم بخواین 805 رو بگیرین باز بایدفن پاور وبورد خوبی داشته باشین مشخصه سیستم زیر اینه که برای آپگرید کارت گرافیک این سیستم نیاز نیس کارت گرافیک گرانقیمتی بخرید تنها کافیست کارتی مشابه کارتی که تهیه کردید رو به سيستم اظافه كنيد(در واقع مادربرد دو کارت گرافیک رو بصورت همزمان پشتیبانی میکنه منوط باینکه دو کارت از هر نظر یکسان باشند)
بهتره از نمایشگاه ال کامپ که روز دوشنبه شروع به کار میکنه تهیه کنید
CPU: 939S Venice Cr 3200+ -->90
MB: Jetway 939GT4SLI_G_VC -->73
VGA: PixelV/Club 3D 7600GS 256mb +with Fan-->120-130
Ram: Patriot PDP PC3200 DDRI-400 2*512mb -->80
Modem: Aztech Internal V92 -->9
DVD-Rom: Pioneer -->27
HDD: Samsung SataII 250G -->75
Case+PSU: Farassoo FCH-4818 + 400Real-->~40
Total Price: ~515
دوستان ديگه نظري ندارن ؟ مخصوصا آقا شهريار
شهریار تورو خدا دارم میمیرم
cpu pentium d 3.2 330 هزار تومان چه خبره چه را انقدر گرون مگه نگفتی 200 تو خورده ای بیشتر نیست
بعدشم گرافیکی که رو که در پست قبلیم بهت گفت مدل GS است برای بازی خوبه یا نه
عزیز جان شما چرا یک سوال رو چند دفعه تکرار میکنی؟؟ هم من و هم شهریار گفتیم که :نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
1- 7300GS در صفحات قبل (یعنی حدود 20 30 صفحه قبل کاملا معرفی شد
2- 7300Gs در بخش مقایسه انواع کارت گرافیک کامل تست شده ونتایجش مشخصه
:biggrin: :biggrin: :blink: :biggrin:
در مورد CPU هم قیمت ها چند هفته دیگه خیلی کم میشه یکم صبر کنید بهتر میشه
و اینکه شما هزینه مربوط به 3.2 رو میتونی بزاری واسه خریدن 2.8 با یک سیستم خنک کننده خوب که قیمتش هم کمتر در میاد در عوض اونو OverClock کنی تا بشه 3.4 یا 3.6 که کاراییشون هم البته یکم با هم تفاوت داره :happy:
nVidia جان پيشنهاد من اينه :
Pentium d 820 180 Toman
Board Asus P5WD2 170 Toman
RAM Geil 512 60 Toman
HDD WD 160G 60 Toman
Modem Gigabyte 10 Toman
Power 400W Acbel or higher 50 - 70 Toman
Case Aopen 30 Toman
سرجمع ميشه : 480 هزار تومن .
چيزي از قلم ننداختم ؟
------------------
VGA رو از قلم انداختم اونم دوستان ديگه بيشتر واردن ولي فكر كنم يه 70 تومن حداقل پياده بشي .
سرجمع سيستم ميشه 550 تومن .
عوضش چيز خوبي در مي آد .
دوست من كي من گفتم 3.2 200 تومنه ؟؟؟؟ اگه گفتم ببخشيد يا ري پلي پست را بده !!!نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
چشم حتما ... جي اس را دوست من به خدا من و امين _ متال 1370 بحث كرديم من بنچ مارك گذاشتم و با قيمت . ديگه اگه مي خواي بگو دوباره بگذارم ..
قربانت شهريار
ضمن قيمت امروز هم 2.8 180 تومن هست پنتيوم دي و 3.0 اون 2 مگ كشش 210 تومن هست .
شهریار جان منظورم این بود که این کارت گرافیک برای بازی های جدید به درد میخوره یا نه
بعدشم من حوصله ندارم برم 50 تا پست رو بگردم تا ببینم در مورد این گرافیک چی نوشتین
چشم :نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
دوست من 580 تومن ميشه اين كه مي خوام ببندم كه مي توني از رم يا گرافيك بزني . البته غم كالاك سي پي يو را نداشته باش كه مي دوني اوركلاك ميشه .
CPU 2.6 INTEL 805 PENTIUM D :120T
MAIN ASUS P5LD2 SE : 105T
HARD MAXTOR 80 SATA : 44T
COMBO ASUS :35T
CASE GREEN OR PORSCHE : 35T
10 MODEM GIGABYTE T
GRAPHIC 7600GT:240T
GRAPHIC ATI X800 : 230T
RAM 2*256 : 44T
البته نمي دونم يكم بيشتر 580 ميشه كه اين كارو بكن اگه نمي خواي پول بدي :
6600 جي تي كه 160 تومنه ام اس آي اون.
قربانت شهريار
1- دوست عزیز اگر حوصله ندارین به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک رجوع کنین!! (شما اصلا پست هایی که من میدم رو میبینین؟؟؟؟ :blink: :blink: :laughing: )نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
2- این کارت یک کارت متعادل از نظر قیمت و کیفیت و بیشتر قیمت هست البته این که این کارت از 6600GT ضعیفتره
شهریار جان توروخدا منو ببخش فکر کنم دیگه از دست من خسته شدی با این سوال های چرت و پرت من
بابا سام گان جان جي اس نوعي هست كه ارزان هست و قيمت تقريبي معمولي را داره و ولي كاراييش زياد تره كلا بين جي تي و معمولي هست .
ومپیر جان دمت گرم دنبال همین بودم که بدونم این کارت گرافیک نسبت به چه کارتی ضعیف تره
آخه فدات شم اگه از همون اول به بخش مقایسه انواع کارت گرافیک میرفتی خیلی زود تر از این حرف ها متوجه میشدی
اين هم عزيزم لينكي كه مقايسه هست و صفحه قبليش حالا خوب شد .نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
ممنون
قربانت شهريار :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهریار جان این چیزایی رو که بهت میگم یکی به من قیمت داده 645 هزار تومان
مادربرد گیگا چیپ 945
گرافیک 7300gs 256 ddr2 pci -e
رم 1 گیگ ddr 2
هارد 200 sata
ببینم فکر نمیکنی یکم گرون میگه
آقا ظاهرا منو فراموش کردین ! من منتظر جواب شما هستم ....نقل قول:
نوشته شده توسط hadi2345
ممنون .
Giga Express 256 یعنی چی ؟؟ مدلش رو هم میدونی؟؟
ومپیر جان شهریار فعلا دیسکانکت کرده حداقل تو به من بگو
نه متاسفانه فقط میدونم که قیمتش دور و بر 60 تومن هست ( چون من به فروشنده گفتم که کارت گرافیکی برام مهم نیست و اون هم این مدل رو پیشنهاد کرد ) ... نوشته : Giga Express 6200-256mb
ممنون از توجهت...
چی بگم دوست عزیز؟؟؟ سوال بپرس بتونم حتما کمک میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این کارت کاراییش خیلی پایینه شما حداکثر قیمتی که میتونی برای گرافیک بدی چقدره کمکت کنمنقل قول:
نوشته شده توسط hadi2345
همون 60 یا نهایت 70 تومن ... چون نمیخوام از بقیه قطعاتم بزنم و گرافیک رو بالا ببرم ...
من به شما یک پیشنهاد میکنم:
شما Cpu رو به جای 920 یک 820 بردار و یک کم پول برای یک سیستم خنک کننده خوب براش بده که دیگه 50 تا 70 تومن بیشتر نمیشه قیمت این Cpu هم 150 تا 170 تومنه که نسبت به 920 حدود 100 تومن ارزونتر در میاد که میتونی در عوض یک کارت قوی بگیری تا بازی های و کار های گرافیکی قوی هم انجام بدی و سیستم آینده نگرانه ای داشته باشی
اگر هم اون سیستم خنک کننده قوی رو بگیری میتونی اون 820 که کلاکش 2.8 گیگاهرتزه رو تا 3.4 یا 3.6 اورکلاک کنی راستی قیمت کلی سیستمی که داری میگیری حدودا 700 به بالاست نه حدود 600 اونم فقط به خاطر Pentium D 920
سلام سلام
از همه دوستاني كه اين چند وقت به سوالهام جواب دادند (هر چند ناقص) خيلي سپاسگذارم. شوخي كردم ناراحت نشيد.
آقا نظرتون رو خيلي فوري در مورد مادربوردهاي اينتل تا حدود 100- 120 و نوع مدل بگيد.
ديگه امروز بعد از كلي گرفتاري ميخوام برم و مادربورد و cpu رو بگيرم. يك cpu 2.6 دو هسته اي بقيمت 135 و يك مادربورد احتمال زياد اينتل و يا گيگا.
خيلي فوري نظرتون رو بگيد من يك ساعت ديگه سر مي زنم .ممنون
موفق باشيد.
خيلي فوريه ها.
البته ماردبورد های اینتل سازگاری بسیار بالایی دارند ولی اون چیزی که ندارند کیفیت ساخت و امکانات هست
خوبي دوست من ؟نقل قول:
نوشته شده توسط hadi2345
خوبه اين كيس فقط يك فقط همين طور بحث شد گرافيك نداره كه بايد بگم 6200 با اين قيمت توربو كش دار هست و يا به عبارتي خوب نيست . پس شما با اين پول اگه داري يك 6500 بردار كه 80 تومني داره و 59 تومني هم داره البته هر دو 256 هستند كه دومي ex-byte هست كه نمي دونم خوب گيرتون بياد يا نه و اگه هم نمي خوايند 6500 برداريد 5500 برداريد بهتره . رم را خوب برداشتيد و مادربورد را هم همين طور ولي سوني مارك خوبي نيست به نظر من ايسوس البته اگه اصلش گيرتون بياد از همه بهتره و ان اي سي هم بهترين دي وي دي رايتر جهان هست با قابليت آپگريد سرعت.
به نظر من از هارد بردارين به گرافيك بدين .
قربانت شهريار ;)