میشه دقیقتر بگید؟ مگه بعد از اتمام ترافیک بازم میتونیم استفاده کنیم که سرعت میشه 768 ؟!نقل قول:
میشه دقیقتر بگید؟ مگه بعد از اتمام ترافیک بازم میتونیم استفاده کنیم که سرعت میشه 768 ؟!نقل قول:
یه مقدار حجم رو به عنوان ضمانت سرعت ایجاد میکن و بعد اتمام او حجم سرعت رو پاییین میارن . سرویس قطع نمیشه
نقل قول:
یعنی نامحدود دیگه ؟
اینجوری که خیلی خوبه ، ما به نصف این سرعت هم راضی هستیم
چیزهایی که نیازه همون دیش و ددی ووی بی و یه سرویس برای سند کردنه دیگه ؟
تقریبا ماهیانه چقدر باید هزینه بشه برای یه سرویس مناسب ؟
یه سرویس خوب با کیفیت 20 تومن با یه adsl 64 مخابرات 5 تومن مجموعا 25 تومن . کمتر هم هست ولی سرعتش پایینتره.نقل قول:
پس اگه اطلاع تکمیلی دارید و نمیشه اینجا مطرحش کرد شرایط رو برام پ.خ کنید لطفا :20:نقل قول:
اگه میشه من رو هم راهنمایی کنید.ممنون (در پ.خ یا Wall):11:نقل قول:
ای بابا :31:.... این اینترنت ماهواره ای آنلاین یکطرفه هم اونقدر پیچید یه مدت که همه رفتن آموزشهاش رو یاد گرفتن و دارن مک -- میکنن .... تا چند وقت دیگه هم مکی نمیمونه که -- بشه و همه سکیور میشن ...... در واقع یه جوری -- اینترنت ماهواره ای افراد دیگه هست که ایرانی های نابغه ی ما اون رو -- میکنن:27: و در اختیار کاربران ایرونی عزیز میزارن ........ تاپیک شکایت رفت به سمت اینترنت ماهواره ای !!!!!
بدبختی رو ببینا .... چه میکشیم از این اینترنت :31:
سلام ، در چه مورد ؟ :31:نقل قول:
مطمئنا منظورت از یکطرفه دانلود آفلاین نیست چون اصلا به درد نمیخوره :13:نقل قول:
تونستی به لینک برام بزارم.....
مطمئني همين طوره تا اون موقع كه من استفاده مي كردم اين طوري نبود هر چي واسه دانلود مي گذاشتن مي گرفتي ديگه :21:نقل قول:
گفتم که ...... آنلاین یکطرفه .....نقل قول:
لینک در چه مورد بزارم ؟
نمیدونم شما گفتی آموزش هاش تو اینترنت انقدر زیاد شد که همه ....نقل قول:
گفتم اگه لینکی هنوز سراغ داری برام بزاری
دوستان این اینترنت ماهواره ای رو که موضوعش رو مطرح کردم به این خاطر هست که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و دیگه از شر این شرکت های مسخره ی ADSL خلاص میشن...
منم به احتمال خیلی زیاد همین روزا برم سراغش..
نکته ای که هست در مورد اینترنت ماهواره ای اینه که قیمت هاش دیگه مثل چند سال قبل زیاد نیست و الان با 25 هزار تومن میشه یه اینترنت ماهواره ای 512 کیلوبیت بر ثانیه که سرعت دانلودی بین 50 تا 60 داره تهیه کرد...بدون فیــلتر و نامحدود!
سرویس 1 مگ هم 40 الی 50 هزار تومن..
امروز تو چت آنلاین با یکی از مسئولین فنی شاتل این مورد رو گفتم که با این کاری که میکنید خودتون متضرر میشید و الان خیلی ها دارن میرن سمت اینترنت ماهواره ای. خلاصه حسابی از شرمندگیش در اومدیم..مرتیکه برمیگرده میگه شما به خاطر دانلود زیاد سرویستون با اونایی که زیاد دانلود میکردن Share شده!!
حالا خوبه سرویس من اکو 512 هست.
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم! میتونید روزانه دانلود کنید!
منم گفتم چشم حتماً، ماهی 100 هزار تومن ترافیک میخرم دانلود میکنم!!
آخرش هم گفتم الان دچار عذاب وجدان شدم به خاطر این هدایایی که بهمون دادین، یه شماره حساب بدین پول این هدیه ها رو بریزم به حسابتون!
تايپيك شكايت از isp هاست ولي يه نكته ميخوام راجع به اين چند پست اخر بدم.
يه از خوبي هايي كه اينترنت ماهواره انلاين داره اينه كه ديگه از شيلتر توش خبري نيست و راحت همه سايتها رو برات باز ميكنه.و سرعت خوبي هم داره.
اما اين اينترنتي كه الان تو سايتها دارن ميفروشن از هك كردن مك ديگران بدست مياد ، ميشه گفت يه جور دزديه(ببخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) .
اين تايپيك ايجاد شده تا از دزديدن حجم توسط isp ها شكايت بشه.
حالا چه فرقي بين استفاده كنندگان اينترنت ماهواره اي كه راجع بهش صبحت شده و اين isp وجود داره؟
در مورد جمله اخرتون حرفی ندارم که بزنم ولی اینم میگم که اگه بخوان پهنای باند رو راحت افزایش میدن ولی در مورد "این طرح" باید بگم قانون مصوبه این طرح ها متأسفانه اجرا نشد و در عمل بازم متأسفانه رسیدیم به همونجایی که حدث میزدیم: طرح خوب است ولی در ایران، در اجرا، در عمل طرح بد است و همچنان به نظرم به نفسه طرح خوبه ولی این که دیگه اجرا نمیشه و باقی موارد (چند تا پست اخرم رو بخونید متوجه میشید) دیگه... :41:نقل قول:
نقل قول:
سلام....
دوست عزیز به هیچ وجه دنبال اینترنت ماهواره ایی نباش!! به دلایل زیر:
1-اکانت های شرکتی(اصلی) به قیمت گزافی فروخته میشن...
2-اشتراک هایی که مد نظر شماست و به اصطلاح ارزونه همون اکانت های ه_ک شده هستند که به راحتی توسط افراد (یوزر نیم و پسورد) شما دزدیده میشه...
چند نفری از یوزر های شرکت خود بنده این اشتراک ها رو تهیه کردند و متحمل ضرر شدند...چون هیچگونه تضمین و پشتیبانی در کار نیست...
در پناه حق تعالی باشید:11:
نقل قول:محتوای مخفی: INTERNET
این اینترنت ماهواره ای هم با هزار دنگ و فنگ و نصب و تنظیمات و ... فوق فوقش بتونی بزنی یه مک ، سرعتت میشه 150 کیلوبایت ، نهایت 200 ... به ندرت گیر میاد مکهایی رو بزنی که سرعتشون بالا باشه ....... کی میره حالا این همه راه رو ....... تازه همین فروشنده های اینترنت ماهواره ای دقیقا کار همین ISP ها رو میکنن ... یعنی بین چند نفر شیر میکنن تا پول بیشتر به جیب بزنن ..... میبینی ؟ ایرانه دیگه
واسه من چه نامحدود باشه و چه محدود سرعت دانلود رو همین 16K مونده و تکون نمیخوره :31:........یه چند روزی میشه که بعد از ظهر ها سرعت میاد روی 150K به مدت 2 ساعت تقریبا ............. تازه این ماه من کلا 5 گیگ ترافیک داشتم و الان 9 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده ...... میترسم رویه ای جدید پیش گرفته باشن و به ما نگن و یهو بری واسه شارژ ماهه بعدی بگن : آقای فلانی 4 گیگ اضافه دانلود کردیااااااااا . اول پولش رو بده بعد ماهه بعدی رو حساب کن :31:
دقیقا دزدی رو درست اومدینقل قول:
من یه چند وقت پیش دنبال همین قضیه بودم ولی وقتی دیدم دزدی و حرامه راضی نشدم حق کس دیگه ای رو بخورم حالا من وسعم نمیرسه با این قیمت های گزاف نامحدود سرعت بالا بگیرم دلیل نمیشه حق کس دیگه ای رو ازش بگیرم... به دوستان هم از طرف خودم توصیه میکنم پی این کار نباشن البته باز خود دانید
پ.ن: اگر اکانت اصلی و غیر قابل ه ک با سرعت خوب و قیمت پایین دارید بگید ما هم استفاده کنیم
واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنهنقل قول:
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
من که دو سال پیش ADSL به اسم 128 گرفتم و حداکثر تا 12 کیلوبایت میرفت! اینو با یک گیگ ماهیانه و با حساب رفاقت و چاخان و این حرفا بهم داد 19 تومان بعد موقع شارژ هم 5 تومان هزینه رانژه! (درست گفتم؟) و 5 تومان هم مالیات!! گرفت! اینترنت 128 کیلو بیت که 12 کیلوبایت زوری میداد و هی قطع میشد با یک گیگ حجم مجاز ماهیانه 24 هزار تومان برام تموم میشد! البته من همیشه اضافه گیگ داشتم برای هر گیگ اضافه 8 تومان میگرفت!!!!!!!!!!!!!!! شبانه هم یک اکانت جدا داده بود واسه اونم پول میگرفت هر گیگ 5 هزار تومان از ساعت 1 نصف شب تا 7 صبح!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنه
خلاصه هزینه راه اندازی 5 تومان رانژه و 45 تومان یک مودم چینی قاچاقی بدون جعبه! شد 50 تومان و شارژ ماهیانه هم 24 تومان و دو ماه یکبار هم مخابرات 6 هزار تومان آبونمان میکشید روی قبض تلفن (همون موقع که تصویب شده بود 2000 بگیره ولی غیر قانونی 6 میگرفت!)
یعنی اینترنت 12 کیلو بایت با یک گیگابایت مجاز و یک گیگا اضافه میشد 32 هزار تومان برای هر ماه که دو ماهش میشه 70 هزار تومان و اگه از همون دیالاپ استفاده میکردم دو ماهش میشد حداکثر 45 هزار تومان با خرج تلفنش و البته باش بیشتر یک گیگ میشد دانلود کرد.
قرارداد هم یک نسخه ای برای خودشون بود و چیزی دست من ندادن! چقدر رفاقت آدم رو خام میکنه!!! شما گول نخورید.:19:
ای بابا من این قضیه دزدی بودن اکانت ها رو نمی دونستم !نقل قول:
اگه صحت داشته باشه منم یطور کامل بیخیال اینترنت ماهواره ای میشم .
این دزدی بدجوری داره تو خون ایرانی ها نفوذ می کنه !!؟:41:
همین لطفو به منم کردن اینترنتم کلا شبا قطع شده روزاهم بد!نقل قول:
به پشتیبانی گفتم سرعتم از 16KB که دیگه نباید پایین بیاد الان شده 2!بهم میگه 128 رو قانونا با 10نفر باید شیر کنیم پس اگه از 1.6 پایین اومد بعد اعتراض کن.بهم لطف کردن اینترنت 16Kbps دادند:19:
زنگ زدم شکایت کنم میگه راست گفتن بهت لطف کردن همش ماهی 10 تومن میدی! اگه 128 میخوای باید ماهی 100 بدی! (ایضا :19:)میگم با ماهی 10 دلار همه جا بهت اینترنت فضایی میدن دستتم میبوسن میگه ایران اینجوریه همینه که هست:18:
والا دیگه موندم چیکار کنم.دنباله یه تامین کننده بهترم ولی همه سر ته یه ...اند!
منم دوشبه كه اينترنتم شبا قطع ميشه.
سه روز ديگه تموم ميشه. نميدونم برم يه شركت ديگه يا نه
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
ISP. های دیگه به روش های دیگه دزدی می کنن .
من فقط در صورتی که می تونین 512 به بالا نامحدود از خود مخابرات بگیرید توصیه میکنم شاتل رو ترک کنید وگرنه بقیه جاها همین آش هست. (مگر تو شرایط خاص)
جایی تعرفه های مخابرات رو نوشته ؟؟نقل قول:
لینکش رو میدی ؟
تعرفه های مخابرات دقیقا همون سرویس های جدید CRA هست که همه ISP ها جدیدا اضافه کردن چند درصد هم ارزونتر.نقل قول:
فقط مخابرات بیشتر استان ها برخلاف ISP ها سرعتش تقریبا واقعی هست و 1/10 از اینجور حرفا نیست.
نقل قول:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
الان باید نامحدود مخابرات بهتر باشه نه؟
ظاهرا پولی برای رانژ کردن خط هم نمیگیرن؟
تعرفه های مخابرات مشهد با تهران یکیه یا فرق داره؟ لینک میدین اگه فرق داره؟
ممنون
الان من باید به کجا مراجعه کنم برای فعال سازی ؟؟؟
512 بهم میدن ؟؟؟هنوز کارت دانشچویی بهم ندادن.ترم اولیم.راهی داره ؟؟
دوست عزیز شما اگه میتونی نامحدوداز مخابرات بگیر.چون مخابرات هم قیمتاش کمتره و هم سرعت واقعی بهت میده اما شرکتهای خصوصی قیمتا بالاتر و سرعت کمتر بهت میده:20:نقل قول:
سلام
امروز چرا اینترنت انقدر سرعتش رقته بالا
من که همیشه رو 50-60 میگرفت حالا رسیده 200-220 !!!
خبری شده... ISP ها عاقل شدن؟!
برای بقیه دوستان هم اینجوری شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من هم یه چند روزی میشد که ساعتهای 2-3 بعد از ظهر سرعت یهو میرفت به 160 از 20 ...... به مدت 2 ساعت فقط البته ...... بعد برمیگشت سرجاش ... اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم ...... البته دیگه نظر خورد و سرعت همون 20 کیلو مونده و تکووووووووون نمیخورهنقل قول:
تازه 5 گیگ ترافیک داشتم این ماه و 15 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده هنوز !!!!!!!!!! :31:
دوستان این تست من هستش با مخابرات اصفهان.هر گیگی 2500 تومن بدونه شبانه رو قبض هم میاد تا 50000 تومان هم بیشتر نمیشه استفاده کردم با سرور تهران هستش قبلا سرویسم 128 بود همین سرعت دانلودم با شبانه یه مدت شبانه پکید و هزینش هم ماهی 10300 تومن بود 3 گیگ بعدش هر 2 گیگ اضافه 5000 تومن بود.ولی این طرح جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات كه گنده من رفيقم داره هي قطعي داره سرعتشم درست و حسابي نيست :21: مگر اينكه الان درست كرده باشن ؟ :21:
آره. حتما.نقل قول:
الان من بايد توي شيراز برم كجا؟
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه
سرعت سرویس های نامحدود CRA درست شد یا نه؟
دوستانی که از این سرویس ها گرفته بودن اعلام وضعیت کنند
_______
نقل قول:
اینجا مطرح کنید سریع تر جواب می گیرید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268184&page=453
فرمایشات جناب مسعود منطقی و قابل تامل هست. با وجود این تحریم و محدودیت پهنای باند وقتی قانونی تصویب میشه باید پیگیرش شد . اگه همه شکایت کنن مسلما" نتیجه میده وحد اقلش این هست که سعیمون رو کردیم ومن تا حدی به این قضیه خوش بین هستم. در مورد پهنای باند این مسئله کاملا" جهانی هست . هیچ جای دنیا ترافیک اختصاصی برای کاربر ارائه نمیکنن مگر در شرایط خاص . به عنوان مثال در بزرگترین دیتا سنتر های هاستینگ و اینترنت دنیا هم حداکثر تراقیک تعلق یافته به یک پورت 1 گیگابیت در هر سروری که بصورت مستقیم به شبکه اینترنت ( نه داخلی) وصله 100 ترابایت در ماه هست که ممکنه هزاران کابری که ممکنه از خدمات این سرور استفاده میکنند از این ترافیک محدود استفاده کنن. ولی چنانچه شما این لینک رو بصورت اختصاصی بخوایید باید حدود 300-500 دلار در ماه بیشتر بپردازید . باید در نظر داشت که همه همیشه همزمان دانلود نمیکنن یا اینکه لااقل اگه فرض 1-10 درست باشه در شرایط خوش بینانه میتونیم این رو به نصف کاهش بدیم . پس نه کمترین و نه بیشترین رو میشه انتضار داشت و این مسئله رقابت رو ایجاد میکنه .
مال من که خرابه و اینطور که به نظر میاد درست بشو نیست و باید بیخیال این قانون شد... مگر اینکه مخابرات بیاد این سرویس ها رو بده که اون موقع میشه امید داشت قانون رو درست اجرا میکنن
خب مخابرات بعضی شهر ها قبل از این طرح هم سرویس های نامحدود حدود همین قیمت میدادن (سرعت هم همون سرعت اسمی ) ولی 128 به بالا به مردم عادی خیلی گیر میدادننقل قول:
البته بهتره به جای کلمه مسلما از احتمالا استفاده کنیم :31:نقل قول:
چون در بسیاری ار موارد (غیر اینترنت ) خیلی ها شکایت کردند و هیچ چیزی هم تغییر نکرده !!
.................................................. .................................................. .........
در ضمن کسی از نامحدود های شاتل یا صبانت استفاده کرده ؟؟:11::11:
سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و عوضي ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟اما يارو دگيه جواب نداد.
بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
اين پست رو توي تاپيك شاتل هم دادم اينجا هم نوشتم شايد به درد بعضي ها بخوره!