دیروز y570 با ssd قیمت:دومیلیون و دویست هراز تومن.
البته مغازه ها ندارن.من از یه جای خاص قیمت گرفتم.
Printable View
دیروز y570 با ssd قیمت:دومیلیون و دویست هراز تومن.
البته مغازه ها ندارن.من از یه جای خاص قیمت گرفتم.
دوستان باتری شما چند ساعت دووم میاره؟
در حالت عادی ؟ موقع اجرای بازی ؟
فک کنم باتریم مشکل داره .... :41:
حدود 4 ساعت تو حالت عادی دووم میاره ..
------------------------------------------------
چند روز هست بلوتوث سیستمم از کار افتاده میخوام دوباره نصبش کنم سیستم اصلا بلوتوثی تو سیستم شناسایی نمیکنه و نمیشناسه !!
دیروز 2 ساعت به وایرلس وصل بودم،باتریم از 100 به 0 رسید !!!!نقل قول:
حدود 4 ساعت تو حالت عادی دووم میاره ..
تاپیک چه افت شدیدی داشته !!!
مال منم خر قاتیه:31:
دیروز زده بود 1 ساعتو 20 دقیقه بعدش الان می زنه 3 ساعتو نیم:18:
چرا اینطوریه؟به نظر شما مشکل از چیه؟راستی اگه وایرلس وصل باشه بیشتر مصرف داره؟یا بازی بکنی؟
سوالام خیلی شد ولی این آخریشه:من اون اولش نزاشتم شارژدرست و حسابی بشه و تا 30% پر شد بعدش دوباره کاملش کردم.مشکل از این نیست؟
ممنونم.
فک کنم با توجه به نوع استفادت اون تایم رو میگه ...
بازی ....
با احتمال 99% ربطی نداره؛مگه دوره قدبمه !:دی
سلام به همه دوستان"
من این لپ تاپ رو یه هفته قبل از عید خریدم"با این مشخصات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم شدیدا پشیمونم" به نظر من مشکل اصلی این سری گرافیکشه"
من 2 تا مشکل اصلی با این لپ تاپ دارم: 1- وسط بازی Call Of duty Black ops" وقتی بازیسنگین میشه eror صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
2- وقتی دارم با اتوکد کار میکنم برای اجرای بعضی از دستورات یهو قطع و وصل میشه"
هنوز باهاش 3d max کار نکردم" چون دیگه حوصله ندارم ببینم تو اون برنامه هم یه عالمه مشکل واسش پیش بیاد.
از دوستانی هم که قصد خرید این لپ تاپ رو دارن میخوام یکم بشت تحقیق کنن" برندا دیگه رو هم در نظر بگیرن:41:
ولی من بازی هایی که فوق العاده سنگین هستن و توی هیچ لپ تاپی(لپ تاپای رفیقام)که اجرا نمی شد لپ تاپ من اجرا می کرد بدون حتی یه ذره گیر کردن.
و بازی mw3 رو که بازی می کنم فکرنمی کنم دمای لپ تاپ بالاتر از 40-50 بره و توی وب گردی هم باد خنک ازش بیرون میزنه.
من که راضیه راضیم به همه هم اینو پیشنهاد دارم که بخرن.
البته من گفتم حدود 4 ساعت کار میکنه معمولا رو energy saver با شفافیت نور پایین میذارم..
راجب بازی هم من تا حالا نشنیده بودم تو بازی دچار مشکل بشه با این گرافیک قوی! شاید سوییچ نشده باشه چون اتوکد منم وقتی گرافیک رو سوییچ نمیکنم قاطی میکنه که با سوییچ کردن گرافیک انویدیا ردیف میشه :46:
فقط از این بلوتوثش ناراضی هستم !!!!!!
یه چیز خیلی خیلی فوری برام پیش اومده:
لپ تاپ رو که روشن کردم یه صفحه به نام انرژی منیجمنت اومد:
سه تا زبونه با نام های:battery health,smart power-saving,smart sensing
توی battery healthدو گزینه به نام های:optimize for battery runtime ,best battery helth
داره........چه کنم؟؟؟؟
جون فقط سریع....من لپ تاپ رو خاموش نمی کنم تا جواب بدین.
فکر کنم قبلنا واسه منم پیش اومده بود دقیق یادم نیست اما پنجرشو بستم هیچکدومو نزدم:31:
فک نکنم چیز خیلی مهمی باشه:46:
ولی نوشته که 45 تا 50% باطری رو بهتر می کنه.
راستی کسی از قیمت این لپ تاپ با ssd رو داره؟اصلا هست؟
یه حساسیت کوچولو:
یه نگاه به usbبندازین ببینین برای شما هم لق می زنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اینکه دربیاد,ولی یه کم سرجاش لق می خوره.برای شما هم همینطوریه؟؟؟؟
خیلی کم.....نقل قول:
با سلام
من یه هفته پیش این لب تاپ را با هارد ssd گرفتم 2میلیون از یه جای خاص
الان توی لیست درایوهم تو my computer هارد ssd که دیده نمیشه
اما تو قسمت manage که با همه هاردها را نشون میده این هارد به اسم سامسونگ هست ولی اجازه دسترسی اصن نمیده
میخواستم بدونم واسه همه دوستانی که ssd دارند اینطوریه؟ اصن شما میتونید هارد ssd را پیدا کنید و روش چیزی بریزید؟
من هم اوایل همین مشکلو داشتم و هنوزم دارم:31:نقل قول:
اونجایی هم که گرفتین رو من می دونم:46:
اگه تونستی جواب سوالتو پیدا کنی به من هم بگو.می تونی به سازگار زنگ بزنی و بپرسی.
بنطرتون این لب تاب نیاز به cool pad داره یا نه؟
به نظر من تو بازیهای سنگین نیاز هست اما تا اونجایی که من شنیدم کول پد 1 یا 2 درجه بیشتر دما رو پایین نمیاره پس هزینه الکیه.نقل قول:
فقط و فقط من بازی need:the run رو نمی تونم بدون کول پد اجرا کنم و بقیه عالی هست.توی بازی درایور سان فرانسیسکو دما شاید به 40 هم نرسه.
منظورت از اینکه نمیتونی چیه؟؟
من call of هم بدون کول بازی میکنم باد گرمیم از کنارش بیرون میزنه مشکلی ایجاد میکنه؟؟؟
یه سوال دیگه بهترین انتی ویروس چیه؟؟؟
داداش کلا دنبال چیزی به عنوان بهترین نباش، در هر زمینه ای.نقل قول:
شما چیزایی که برات مهم هست رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگو تا دوستان راهنماییتون کنن.
یعنی این که اگه کولر نزارم داخل بازی چت می زنه.نقل قول:
من که برای بازیهای سنگین از کول پد استفاده نمیکنم مشکلی برای لپتاپ ایجاد نمیکنه؟؟؟نقل قول:
هر چی خنک تر باشه عمر لپ تاپ بالاتره.
لپتاپم داغون شده ...
لطفا ببینید اگه میتونید کمکم کنید ...
تشکر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من قبلا در قسمت مشاوره راهنمایی خواستم این مدل رو معرفی کردند اما به دلیل شرایطی نتونستم بگیرم و بجاش 5110 dell گرفتم .چند روز پیش اونو به یکی از آشناها فروختم.
حالا تصمیم دارم این مدل رو خریداری کنم.
فقط چند تا سوال داشتم از اونایی که دارن.
کلا لپ تاپ خوبی هست؟
به قیمتش میارزه یا برم سراغ چیز دیگه؟
قیمتش الان چنده؟
از کجا بگیرم ؟
کسی اگه جایی سراغ داره که گارانتی سازگار ارقام داشته باشه و قیمت مناسب ممنون میشم کمک کنید.:11:
دل که به مفت نمی ارزه در ست نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
تا الان که برای من عالی بوده.........................................
به قیمتش الان رو نمی دونم ولی اون موقع که من با ssd خریدم 1900 عالی بود ولی الان بدون ssd ،بدون 4 گیگ رم،بدون ویندوز اورجینال قیمتش 1950 هستش.(قیمت ssd حول وحوش 300 هزار هستش.)
از نمایندگی های سازگار توی گوگل سرچ بکن پیداشون می کنی.توی سایت ساز گار sazgar.com هم هستش.
موفق باشی.
خب یه چیز بگیم همه ی y570 دارا بسوزیم::31:
لپ تاپ جدید لنوو سری y580 به زودی(تیر ماه)عرضه می شه:42:
پس همه ی ما 570 دارا باید لپ تاپ هارو بزاریم کنار:39:
امروز هم پاساژایران بودم هیچ y570 همراه با ssd نبود و متصدیش هم گفت اگه گیر آوردی من 2200 ازت می خرم.:27::21:حالا هم تو فکر اینم مال خودم رو بفروشم و ...........:12:
به هر حال خداحافط
یعنی چی بدون ssd و 4 گیگ رم و ویندوز؟!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بنده با کانفینگ:i7/8/750+64 خریدم به قیمت 1900.........(فقط قیمت اون 64 گیگ هارد ssd قیمتش حدود 300 هزار تومن هستش)الان بدون همه ی اینا دارن 1900 می دن.
قیمت ویندوز تقریبا 100 هزار تومن هستش و ssd حدود 300 هزار تومن و 4 گیگ رم 50 هزار تومن هستش.خودتون یه حساب سر انگشتی بکنید ببیند چه خبره.......................
از کجا میدونی تیر ماه عرضه میشه؟؟ داخل با خارج از کشور میگی؟؟نقل قول:
الان لپتابمونو بدون ssd چقدر میخرن؟؟
برای شما 1940 نو و آکبندش هست.خودت حالا دیگه حسابش رو بکن
ولی بین خودمون باشه من لپتابمو به هیچ لپتابی نمیدم چون خیلی باهاش حال کردم و هر کدوم از دوستامم که دیدن خوششون اومده
هم ظاهر خوشکل و هم کانفیگ عالی
y580 در جمهوری چک عرضه شده
i7 با 64 ssd قیمت 1450 دلار
i7 بدون ssd قیمت 1300 دلار البته به پول خودشون بود که من تبدیل کردم به دلار
CONFIGURATIONS
- Intel Core i5 3210M, glossy 15.6 "FHD LED-backlit display, 8 gigabytes of RAM, NVIDIA GeForce GTX 660m, 1TB 5400rpm HDD
- Intel Core i7 3610QM, glossy 15.6 "FHD LED-backlit display, 8 gigabytes of RAM, NVIDIA GeForce GTX 660m, 1TB 5400rpm HDD
- Intel Core i7 3610QM, glossy 15.6 "FHD LED-backlit display, 8 gigabytes of RAM, NVIDIA GeForce GTX 660m, 1TB 5400rpm HDD + SSD 64 gigabytes
Price First 23 999 Second 26 999 3: 29 999
جدیدترین و با گرافیک ترین بازی هم اجرا شد ...
امروز Max Payne 3 رو نصب کردم.
روی Very high یکم لگ میزد ، اما روی high کاملا روون اجرا شد ...
جناب شما روی fhd بزار ببین لگ داره یا نه ؟؟؟نقل قول:
Y570 صفحه نمایشش FHD نیستنقل قول:
پس با این حساب حدود 2500 توی ایران در میادش.راستی y580 یا y480 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 580 توی june تازه عرضه می شه.