نگاه کن در مورد رشته ریاضی چون پارسال داشتم برای بچه ها انتخاب رشته می کردم تا رشته 64 هزار و خورده ای روزانه و شبانه قبول می شدند یعنی حساب بکن 200 هزار تا حداکثر می رفتند امتحان می دادند تا این رتبه روزانه و شبانه قبول می شوند . و تا 90 هزار خورده ای هم پیام نور و غیر انتفاعی قبول می شوی
من خودم هدفم رتبه زیر 8000 است که راحت روزانه برق قدرت شهبد باهنر کرمان قبول می شوم . و به خودم فشار نمی اریم .
پس رشته ریاضی راحت می توانی قبول بشوی اگر در این تابستان فقط روزی 4 ساعت بخونی و 2 ساعت بفهمی راحت رتبه زیر 10000 می اری .
فقط رشته ریاضی بخون . عالیه .
از نظر من رشته ریاضی از لحاظ شخصیتی از لحاط تیپی از لحاظ برخورد از نظر سواد و کلا همه چی باید فرق بکند با تمام رشته ها در ضمن بی احترامی نشه نسبت به بقیه دوستان عزیز رشته های دیگر .
چون در تمام رشته های دیگر خواندنی است . مثلا وقتی من در یک روز کتاب ادبیات 200 صفحه را می خوانم و می رم امتحان می شوم 20 پس حتما کتاب های دیگر خواندنی را هم اگر بخوانم می توانم نمره خوبی بگیرم .
ولی درس های فهمیدنی مثل حسابان جبر و احتمال . و هندسه و دیفرانسیل و انتگرال و غیره باید حتما بفهمی که در خیلی از رشته ها نیست . پس این رشته متمایز از رشته های دیگر هست
مثلا الان اگر جایی بگویی رشته ریاضی هستی اصلا کلا با یک نگاهی دیگر بهت نگاه می کنند .