نقل قول:
اره دقیقا ....
من 2 مگ دارم از 2تا splitter استفاده کردم تا نویز اوکی شد .... الان نرمال شده !
Printable View
نقل قول:
اره دقیقا ....
من 2 مگ دارم از 2تا splitter استفاده کردم تا نویز اوکی شد .... الان نرمال شده !
فقط چند تا سوالنقل قول:
1- دو تا اسپلیتر رو چه جوری به مودم وصل کردی؟
2- وقتی اسپلیتر گذاشتی snr بالاتر رفت؟ چون تا جایی که میدونم اسپلیتر و نویز گیرها فقط نویزی که گوشی روی مودم میندازه رو میگیرن و نویز خود خط رو نمیتونن بگیرن؟
3-الان من یه اسپلیتر دارم اس ان ار 23 هست ولی یه هویی لینک میپره اگه یکی دیگه بزارم درست میشه؟
الان دوستانی که 2مگ دارن داون استریم روی 4 مگ بستن براشون . دوستانی که 1مگ دارن وضعیت جدیدشون چطور شده ؟! :11:
سلام.دوستان میخام 512 ثبتنام کنم.خواستم ببینم سرعت چنده؟ شب ها که ترافیک رایگانه چطور؟
دوستان من 2مگ دارم دانلود 250 ~ 300 هست. کمه یا همینه سرعت؟
ساعت رایگان چند تا چند؟ باید مودم رو خاموش کنیم موقع ساعت رایگان و بعد روشن کنیم یا نیاز به اینکار نیست؟
یه اشنا توی مخابرات اندیمشک دارم میگفت مخابرات خوزستان میخواد سرویس 3 مگ و 4 مگ هم ارایه بده.
روز 120 کیلوبایت شب 60 کیلوبایتنقل قول:
سرعتت نرمالهنقل قول:
2تا 6 صبح رایگانه
نیازی به خاموش کردن نیست .....
من از اسپلیتر استفاده نمیکنم و Snr روی 5 هست
ببخشید این snr مخفف چی هست و از کجا باید فهمید چنده ؟؟؟؟نقل قول:
سلام .خط من تو ماهشهر فيبرنوري بود .دو ماهي بود كه اينترنت رو كلا تو منطقه ما قطع كردن الان از مخابرات زنگ زدن كه خود مخابرات به فيبر ارائه ميده .الان دو تا پنل دارن : 1 مگ 2 گيگ 1 ماهه 16.500 و 1 مگ 4 گيگ 1 ماهه 18.900 نه سرعت و پهناي باند بيشتر ميدن نه كمتر . الان بگيد سرعت و كلا پشتيباني چجوريه ؟دانلود شبانه رايگان داره؟ سرعتش چنده؟ (فوري عصر ميرم ثبت نام )
نقل قول:
یعنی با این snr لینکتون نمیپره ؟ مارک مودمتون چی هست؟
نه.. اصلا لینکم نمیپره. lDlinkنقل قول:
نقل قول:
یعنی مودمو مستقیم وبدون splitter زدی به تلفن ؟؟؟
Signal to Noise Ratioنقل قول:
وارد 192.168.1.1 میشی بعدش توی اطلاعاتی که جلوت میبینی معلمومه
خط مستقیم از پریز تلفن به مودمنقل قول:
الان 128 دارم سرعتم 40 کیلو هست.
میخوام از ماه بعد 2مگ شارژ کنم
نقل قول:
عددش باید کم باشه یا زیاد ؟ کدوم بهتره ؟؟؟
هیچ کس 1 مگ نداره ؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
من الان 128 دارم و down stream روی 4 مگ هست
عمرا داداشنقل قول:
:9:
من هم 512 دارم هم 2مگ
کلی فرق داره بابا
فکر کنم برای همه روی 4 مگه که اگر کسی خواست سرویس 4 مگ بگیره مشکلی نداشته باشه.احتمالا همین روزا سرویس ها رو ارایه بده
کی 4 مگ رو ارائه میدن اطلاع داره کسی ؟؟؟؟
lدروغی ندارم بگم ولله.. upstream هم روی 1021 هست.نقل قول:
الان snr upstream روی 3 هست!!!
شما مدل دقیق مودمتونو میشه بگید لطفا .....نقل قول:
الان با Gnet AD544 کار میکنمنقل قول:
دوستان لینک واسه شما هم پرش داره و گاهی از نت dc میشید ؟؟؟
نه. همه چی اوکی هستنقل قول:
واسه من اره ولی روی مودم یه کارایی انجام دادم با snr 6 حدود 38 ساعته که لینک نپریده
این مخابرات هم مرض داره انگار !! اومده همه داون استریم هارو برده روی 4 مگ ولی سرعت دانلود همون سرعت سرویس خریداری شده هست . اخه یکی نیست بگه میبرید روی 4 مگ نویز خط فوق العاده زیاد میشه !!!! هی میخوام بیام مخابرات این چیزارو میبینم پشیمون میشم !!!!! :13:
نقل قول:
چه کارهایی ؟ بگید ممنون میشم
من تنظیمات مودم شما رو بلد نیستم اما مال خودم رو گذاشتم روی t1 ---annex aنقل قول:
مرض داشتنش که داره ولی داون استریم رو به خاطر سرویس های جدیدش برده بالا مثلا 3 مگ و 4 مگ و قرار نیست سرعت شما بیشتر بشه چون اکانت روی 2048 لیمیت شده .. سرویس های 128 -256 -512 هم روی دوبرابر خودشون لیمیت شدن و ربطی به دون استریم نداره..نقل قول:
نقل قول:
مودم من d-link 2600u هست .....
گفتم که من تنظیمات مودمتو بلد نیستم اما مال خودم یک قسمتی داره که میتونم خط رو بزارم روی 1.5 مگ و اپلود 512 که لینک نپره ...اتوماتیک برام تنظیم میکنهنقل قول:
خوب دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه ! من اگه بخوام 2 مگ بگیرم نخوام داون استریم رو روی 4 مگ ببندن کیو باید ببینم ؟!!! رو 4 مگ نویز خط خیلی شدید میشه و چراغ لینک مدام میپره !!نقل قول:
سلام دوستان
شماره خونه ما فیبر نوری است (مرکز انقلاب اهواز)
مخابرات توی اهواز روی فیبر نوری خدمات adsl ارائه میده ؟؟
تا ماهی 55.000 تومان میتونم بدم . به نظر شما چه سرویسی بگیرم که راحت بشه دانلود کرد ؟؟
آدرس سایتش چیه ؟
شما 2 مگ بگیر ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ادرس سایت .....
فکر نکنم بشه کاریش کرد هزاران نفر مثل شما همین مشکل رو دارن اونا که وقت نمیزارن تا داون شما رو تغییر بدن میندازن گردن مرکز مخابراتی و خودتون.تازه این که چیزی نیست اگه 10 مگ هم مثلا بخوان ارایه بدن اونوقت ممکنه خطهامون رو بندازن روی10 مگ اونوقت دیگه کانکت نمیشه....نقل قول:
درسته . میگم مودم شما چیه که میتونی داون استریم و آپ استریم رو خودت تغییر بدی ؟! مودم من tp-link 8901g . میتونم مثل شما اینکارو بکنم ؟نقل قول: