چنین چیزی ندیدم فکر نکم باشه:41:
Printable View
چنین چیزی ندیدم فکر نکم باشه:41:
بله ، شما میتونید دسته xbox 360 و PS3 رو به تبلت کانکت کنید..نقل قول:
برای گالکسی تب یا سیستم عامل اندروید دسته بازی اومده؟ مثلا از طریق بلوتوث بتونه به تبلت وصل بشه؟
سلام من میخواستم بگم که ویوسونیک ویو پد 7 بگیرم بهتره یا گلکسی تب 1010 ولی کار های تبلت ویوسونیک بهتره به نظر من لطفا قیمت ها شونو بگین و بگین که من کدوم رو بگیرم لطفا جواب بدید کسی ویوسوینک داره بگه کارش چه جوریه ؟
قیمت سامسونگ رو ندارمنقل قول:
ولی ویوسونیک 425000 تومن در سایت didkala هست
و همون طوری که گفتید کاراییش بهتر از سامسونگ هست
ولی
هیچ ارزونی بی علت نیست
من یه تبلت میخوام مثل ویو سونیک تا 480 تومان خوب باشه به نظر شما بالاخره چی رو بگیرم یا ویوسونیک یا گلکسی ؟ لطفا بگین
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
یعنی ویوسونیک به درد من که 14 سالمه میخوره چون من تبلت رو برای وبگردی و بازی کردن میخوام چند روز دیگه هم میخوام برم بگیرم آخر ویو سونیک برام بهتره یا گلکسی البته میخوام پیش دوست هام کلاس بزارم ها :(
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
کسی نبود جواب بده یا ویوسونیک 7 یا گلکسی خودم ویو رو میخوام لطفا بگین کدوم رو بگیرم تا چند روز دیگه هم میخوام بگیرم کسی نبود ؟
والا من نمیدونمنقل قول:
می خوای یه مارک آرکوس (archos) رو هم تحقیق کن
ساخت فرانسه هست
یه نفر نیست جواب بده ای بابا یا گلکسی یا ویوسونیک با رزولوشن و سی پی یوش هم کاری ندارم ولی این امکاناتش با 400 تومان می ارزه کسی اگه داره بگه میخوام بخرم
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه بابا ارکوس مثل ویوسونیک امکانت نداره بعدش میخواستم بگم ایول انقدر به سوالام جواب میدی بعدش ویوسونیک برای کجاهه ؟
ببخشید شنیدم که آپدیت نمیشه اگه نشه یهنی مثلا دیگه با اندریو 2.2 میشه رفت اینترنت یا ربطی نداره آخه داییم هواوی داره آندروید 2.1 داره ولی چون آپدیتش پایینه اینترنت نمیره
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر cpu ضعیف 600 مگاهرتزی و رزولوشن پایین و حافظه کم 512 مگابایتی اینترنال برای شما مهم نیست پس ویوسونیک که سیمکارتخور هست و میتونید مثل گوشی موبایل مکالمه داشته باشید انتخاب مناسبی برای شما هست .
با آندروئید 2.2 هم میتوان از اینترنت استفاده کرد و مشکلی ندارد . ولی در ویوسونیک با توجه به اینکه سیمکارتخور هست میتوانید با استفاده از GPRS هم به اینترنت متصل شوید علاوه بر اینکه مجهز به wi-fi هم هست .
موقع خرید هم از فروشنده بخواهید برای شما کیبورد فارسی هم نصب کند .
ایول داداش خیلی ازت ممنونم اصلا دیگه قطعی شد که میگیرم فقط بدیش اینه که cpu پایینه و منظور شما از 512 مگابایت چیه منظورتون اینه که حافظه داخلیش 512 هست یا کلا 512 مگابایت میخوره ؟ لطفا جواب بدید ؟
حافظه داخلی 512 مگابایته که با خرید micro SD تا 32 گیگ هم میتونید ارتقا بدید .نقل قول:
ایول خیلی ازت ممنونم تازه یه 16 گیگابایتی میگرم بعدش ویوسونیک برای کجاهه ؟
نمیدونم عزیز دلم :31:نقل قول:
lاتفاقا منم یه همچین تصمیمی برا پسر عمم که 6 سالشه دارم (خیلی با آیپد 2 من بازی میکنه و بهش علاقه داره) تازگی ها هم یک چشمش تنبلی گرفته دکترش گفته با این وسایل ور بره براش خوبه (تا از چشم تنبلش کار بکه)
اول میخواستم کیندل فایر بگیرم ولی قیمتش خیلی بالا بودد نزدیک 400 تومن
پی اس پی داره ایشون کنسول بازی هم داره
دوستان چه مدل تبلتی رو پیشنهاد میکنن؟
دوست عزیز میگن امریکایی هست ولی چینیه خود اپل رو هم چین میزنه ولی درجه 1 ولی این درجه 3 هستش ضمن اینکه قطعاتش از کیفیت بالایی برخوردار نیست و موقع فروش هم مشتری اول و آخرش خودت هستی.نقل قول:
من که گلاکسی دارم بسیار لذت می برم. صفحه نایش اصلا خوب نباشه حال نمیده. شما اگه فقط دنبال اینترنت هستی برو یه مینی لپ تاپ سامسونگ بگیر تا 400 توما داره. ولی پول بزاری جمع کنی دیرتر بخری ولی برند معتبر بخری خیلی بهتره و ضرر نمیکنی. ضمنا من الان تو انجمن ها میبینم بیشتر نرم افزارها از جمله مارکت ایارنی Iranapps اکثرا برای سامسونگ هستش و پشتیبانی سامسونگ در نرم افزار خیلی عالیه. من که 2 روزه دارم نرم افزار نصب میکنم هنوز تموم نشده :))) ولی لذت بخشی تبلت به با کیفیت بودنش هست و رزولیشن و کارایی بالا و آپدیت به ورژن های بالاتر.
خوش و خرم باشی
سلام خسته نباشید
یکی از دوستان چینه تبلت irobot رو میگه 120
میخواستم بدونم میارزه تهیه کنه
ایا چند مدل داره
خلاصه هر چی از این تبلت که کپی ایپد هست رو بهم بگید لطفا
نیاز فوری
تشکرات
نقل قول:ویوسونیک یه برند بزرگ و معتبره امریکاییه..فقط ساختش مثل 99 در صد برندهای دیگه تو چین انجام میشه...این حرف که میگن جنس چینی خوب نیست درسته اما اصطلاحا در مورد کالاها و شرکتهایی بکار برده میشه که اصالتا چینی هستند نه اونهایی که در اصل برندهای معروف ومعتبر امریکایی یا اروپایی هستن و تو چین فقط اسمبل میشن...تفاوت محصول یه شرکت امریکایی که در چین تولید میشه با همون محصول که مثلا تو امریکا تولید میشه (که نمیشه البته)..فقط تو ظاهر کارگراشونه !!!..اونا چشم بادومین این یکی ها موبور و چشم ابی !!! و گرنه هر دو کارگرند!!!...مخصوصا که شرکتهای یزرگ و معتبر (مثل همین ویو سونیک) نظارتهای سفت و سختی روی تولیداتشون دارن و هر چیزی رو به عنوان محصول بیرون نمیدن...ممکنه این مدل ویوسونیک از سامسونگ پایین تر باشه اما این بدلیل عدم اعتبارشرکت و عدم مرغوبیت فیزیکی کالا نیست بلکه بخاطر اینه که شرکت عمدا و بخاطر سیاستهای خاص خودش این مدل رو با مشخصات سخت افزاری خاص خودش طراحی کرده...نقل قول:
ولی پول بزاری جمع کنی دیرتر بخری ولی برند معتبر بخری خیلی بهتره و ضرر نمیکنی
خیلی ممنون از توضیحاتتون ولی من با این بودجه ای که دارم فقط دو تبلت ویوسونیک و گلکسی 1010 خوب هستن ولی به نظرم ویوسونیک کاراییش بهتر باشه ولی ممکنه برند خوبی نباشه ولی کاراییش خوبه تازه من تبلت رو فقط برای بازی و اینترنت میخوام شما چه پیشنهاد میکنید به نظر من همون ویوسونیک خوبه با توجه به کارایش با این بودجه ولی فقط بدی که من توی ویوسونیک میبینم آپدیت نشدن و رزولوشن پایینشه من با سی پی یوش کاری ندارم شما چی میگین ؟ بعدش آیا ویوسونیک میتونه کاری کنه که این تبلت آپدیت بشه لطفا جواب بدید
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
ببخشید آقای mrmostafa مگه شما با این تبلت کار کردید این حرف ها رو میزنید اگه کار کردید بگین من چند تا سوال دارم
یه نفر نیست جواب منو بده ؟
نقل قول:
دوستان این سوالم اگه ممکنه سریعتر جواب بدند
فكر نكنم آپديتي بياد . چون cpu آن ضعيف هست . مگر اينكه از رامهاي مختلف استفاده كنيد كه توصيه نميشه .نقل قول:
آقا شما جواب سوالامو نمیدونید ؟ لطفا بگین
من یه تبلت ایسر آ 500 خریدم برای وصل شدن به اینترنت گفتن از کارت گفتن دانگل بخر برم کامپیوتریا بگم دانگل میخوام بگم چی میخوام و چند قیمته
فکر کردم نوشتی 500 خریدمنقل قول:
تعجب کردم
بازار کامپیوتر و لپ تاپ و لوازم جانبی ها دارن ولی مارک های زیادی هستش. شما برند خوب بخر. البته مدل هاوایی هست که همین مودم های وایمکس مبین نت و ایرانسل رو میزنه خوبه از اون بخری چون سیستم عامل های اندروید رو هم ساپورت میکنه اونجوری که رو خودش نوشته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==========================
دوستان خوب شد من تبلت خریدم الان 50 هزار تومان رفته رو قیمت تبلت من تازه بازار گرون تره از اینجا که خریدم ارزونتر از همه جا بود با گارانتی اصلی پارس مایکروتل
آقای mrmostafa آیا شما با ویوسونیک ویوپد 7 کار کردید اگه کار کرید بگید من سوال دارم
ببخشید یعنی من این تبلتو بگیرم ؟ هر کی با این تبلت کار کرده بگه
علتش چی هست که p1010 رو نمیخری ؟؟ به خاطر اینکه سیمکارت نمیخوره ؟؟نقل قول:
یعنی هیچکس نبود در مورد این تبلت نظری بده!!
یه لینک ازش یافتم
هر کی هر چی در مورد تبلت IRobot که کپی ای پد هستش هر چی میدونه بگه
آیا 120 هزار تومن میارزه یا خیر؟!
دوست عزیز 120 هزار تومان پول یه گوشی ساده هستش شما یخوا تبلت بخری؟؟؟ خوب نخری سنگین تری. با 120 هزار تومان انتظار چه تبلتی داری؟؟؟ وقتی یه برند معروف که کمترین امکانات رو داره 700 هزار تومان هستش باید حساب کنی یه فرقی دارن اونم تازه تبلت های چینی درجه 3 هم همشون 200 به بالا هستن و یکی مثل ویوسونیک و آرکوس حدود 400 تا 600 قیمت دارن. شما انتظار هیچی نباید از اون داشته باشی و اینکه بعد 1 ماه خراب بشه بندازیش بیرون. پولت رو دور نریز. یه برند معروف بخر حتی گرون ولی برات کار کنه و لذت ببری.نقل قول:
قیمت گالکسی تب 8.9 تغییر نکرده!
من دیروز قیمت کردم!
920 تومن با گارانتی مایکروتل!!
اینو نگاه:
نسبت به قیمتش و جدیدیش ، خوبه!کد:http://iandf.in/3lxh2L
فک کنم 600 هم بشه تو بازار پیدا کردم!!
برا اونایی که بی سیم کارت میخوان خوبه!!
دوست عزيز من كه از خود نمايندگي هاي سامسونگ 2 جا زنگ زدم همه 970 هر كي يه قيمت ميده و اونجايي كه خريدم 920 تومان ميده 955 تومان ولي آل ديجيتال 920 زده حالا نميدونم قيمت قديم هست يا جديد.نقل قول:
از مدیر این انجمن عاجزانه تقاضا دارم برای بلند شدن صدای این دادخواست کمک کنید تا بتونیم از سرویس های گوگل استفاده کنیم
گوگل ماموریت خود را "سازمان دهی اطلاعات جهان و مفید و دردسترس قرار دادن آنها بصورت عمومی می داند" اما ما هم بخشی از این جهان هستیم و بدون ما ماموریت گوگل انجام نشده خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ابزارهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید خریداری می کنند اما دسترسی آنها به مارکت نرم افزارهای اندروید بسته شده است. ما ایرانی ها برای خرید ابزارهای اندرویدی هزینه کرده ایم و به همین دلیل مستحق استفاده از مارکت برنامه های اندروید هستیم.
اما ایرانی ها برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز خود مجبور به استفاده از مارکت های غیر رسمی و بعضا غیرامن و خطرناک هستند.
لینک دادخواست که نیازمند امضای شماست
لطفا به هرکی میدونید بفرستید:
نقل قول:
به خاطر اینکه امکاناتش خیلی از ویوسونیک کمتره وگرنه که میخریدمش فقط برندش عالیه جیپیاس نداره
یعنی میخوام بلند شم برم تمام این موبایلی ها رو با دوشکا خفه کنم!!:19:نقل قول:
هر کی عشقی یه قیمتی میده!!:2:
من تصمیم دارم به برادرم بگم از دوبی بیاره تو عید میاد.
اما از طرفی شک دارم این کار رو بکنم یا نه
به خاطر گارانتی و بیمه!
به نظرتون کار درستیه؟؟؟
galaxy 8.9 3G میخوام بگیرم
نقل قول:
'گرامی شما فکر میکنم از اون دسته افرادی هستی که عقل و خردشون...
شما لینک رو ببین ، جزئیات رو بررسی کن ، بعد نظر بده...
شما سنگین تر نیسی در مورد چیزی که اطلاع نداری حرفی نزی...
لااقل یه سرچ کن...
شما تو سایت آمازون این تبلت رو تقریبا 130 دلار میتونی تهیه کنی
130*1800 = تقریبا 240 تومن حداقل قیمت آمازون هستش
بخواد بیاد اینجا بیشتر هم میشه
پس با این اکرون و ویو برایری میکنه
این قیمت
میریم سراغ سخت افزار
شما یه سرچ تو یوتوب کنی ویدئو هاشو پیدا میکنی
سوات چیزه خوبیه!!!
سخت افزار سی پی یو 600 رام 256 و اندروید 2.2 و...
من میگم که ایشون اینو از چین با 120 هزار تومن بخره
بعد هم استفاده میکنم بعد 2 ماهم میام میگم خراب شده یا نه!!
اطلاعاتتون رو ببرید بالا ... انقدر برند .. برند نکنید لطفا...
اینکه یه محصول رو با قیمت بالا خرید کنید ، نشان نمیده شما خریدار ماهری هستی...
من میگم از همینجا بگیر. دوستم دیروز زنگ زد داداشش تو بلژیک بفرسته براش گفت اینجا 1 میلیون و خورده ای تبلت گلاکسی 8.9 تازه به پول اونجا نه ایران.من 920 خریدم حالا گرون شد.نقل قول:
نقل قول:
این مسئله که روزه شک دار نداره گرامی
یه محاسبه ساده کن ببین تفاوت قیمت چقدره
طبعا اگر شما با احتساب بیمه و گارانتی تفاوت قیمت زیادی رو دیدی بخر
ندیدی هم که از همینجا بخر
1موردی هم که من میدونم فاصله قیمتی اینجا با دوبی تقریبا 7-10 درصده تقریبا که با احتساب گارانتی و بیمه یکی میشه
اما
حالا اگه اخوی شما با دلار مسافرتی خرید کنه تفاوت قیمت خیلی بیشتر میشه که توصیه میشه خرید کنی والا با دلار عادی تفاوت محسوسی نداره
در مورد بیمه و گارانتی تو ایران ، بودنش بهتر از نبودنش هست اما بازم اگه اختلاف قیمت فاحشه زیاد اهمیت نداره..
نکته آخر تو ایران موقع خرید هزار مدل پک از یک محصول میبینی ( کابل ال نداره ، فلان چیزو نداره و ..) شما محصول رو با تمام ملحقاتش بررسی کن و اینکه خرید این محصول در دوبی چه چیزی به همراهش ارائه میشود...
در مورد بلژیک و کلا
بعضی کشور ها هنگام خرید یه مالیاتی (TAx ) ازتون میگیرن که اگر اون فرد مقیم نباشه و بخواد خارج بشه اونو کسر میکنن و بهش بر میگردونند..
و این تفاوت قیمت بخاطر مالیاتی است که میدند...