چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
Printable View
چرا اینقدر این بازی شبیه پرنس هستش؟ به نظر من یوبی سافت بره شکایت کنه .
اره اسبش خیلی بهتر بود . یه جوری مثل خود وار تو خاطره هم میموند . اما این یکی اسبش شخصیت مهمی نیست اصلا . نسخه قبلی حتی یه صحنه رمانتیک هم با اسبش داشت .نقل قول:
:39: نه تنها یوبی سافت بلکه کلی شرکت های دیگه هم میتونن شکایت کنن . یعنی در واقع نمیتونن هم شکایت کنن . چون اینجور تقلیدها جای شکایت نداره . برعکس تقلید سازنده هم هست .نقل قول:
راستی من یه نکته ظریفی رو توی بازی نفهمیدم که به چه کار میاد . وقتی از این گیاه هایی که به دیوار وصله و در واقع با اونها مثل کوهنوردها میره از دیوار بالا میتونه از سلاح هم استفاده کنه . نسخه قبل بعضی جاها ازش استفاده میشد . اما توی این نسخه با اینکه این قابلیت رو داره به هیچ وجه همچین چیزی ندیدیم .
اینم لینک دی ال سی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین ها sibdownload بنویسید.
سلام بچه ها من یجای بازی گیر کردم، قسمتی که سومین Lord of Dead رو آزاد میکنم basileus:
یعنی وقتی که باهاش میجنگم عنکبوتی که سوارشرو میکشم و خودشم تسلیم میکنم، بعدش دیگه نمیدونم باید چیکار کنم. همینجوری دور خودم میچرخم راه خروج و پپیدا نمیکنم.
یکی بهم بگه این قسمت و چجوری باید رد کرد......
باید فست ترول کنی و از اینجا بری بیرون.
اینا چرا توی سایتشون عین ادم نحوه نصب رو نمیگه . گند زد تو بازیم باید دوباره نصبش کنم .نقل قول:
عزیزانی که این DLC رو دانلود میکنن اولا از خود سایت skidrowgames بگیرن بهتره دوما باید حتما اپدیت 4 ام که 3.11 گیگ هست رو قبلش نصب کنن . البته مثل اینکه این اپدیت با خودش DLC رو هم داره . هم اپدیت هم DLC رو از توی خود سایت Skidrowgames میتونید پیدا کنین .
آپدیت چهارم؟؟؟3.11 گیگ؟؟؟میگم چرا نصب نمیشه!!!پس میمونیم تو کف!!!این همه شارژ ندارم که دانلود کنم:41:نقل قول:
رفع شد :41:
سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !نقل قول:
اگر گیمر باشید میبینید در اکثر گیمها بازی سازان در ساخت بازی های خود از گیم های دیگه الگو و الهام میگیرند مثل : نحوه ضربات , حرکات, تکنیک, سبک و .... اگه هدف رفع و بهبود اشکالات در بازی باشه و در نهایت به نفع مصرف کننده باشد خیلی هم خوبه .
به نظرم darksider 2 نسبت به نسخه قبل ریزه کاریه های بیشتری داشت ولی کلا شخصیت WAR با Death متفاوت هست و به خاطر همین قابلیت های آنها هم در عمل باید فرق داشته باشه و گرنه میشه همون war
درسته اون سر گوشی و سیستم عامل بود که تقلید کامل حساب میشد . در ضمن بحث گوشی و سیستم عامل و نرم افزار از بازی جداست . روزانه بازی هایی با سبک های مشابه میاد . اما هیچ کدوم تقلید نیست . در واقع بخوام بهتر بگم الگو گرفتنه .نقل قول:
اما وقتی یه شرکت بازی سازی بیاد بازی ای با موتور یک شرکت دیگه بسازه و توش حتی از المان های اون بازی تقلید کنه اونوقته که حق شکایت داره . چون معمولا موتورهای بازی سازی به طور انحصاری خاصه یک شرکته .
برای مثال DS نیومده که از unreal engine استفاده کنه . اونوقت کاملا تقلید حساب میشد . ساخت همچین موتوری هم الکی که نیست که بشه کپیش کرد . در کل من تبریک میگم به شرکت سازنده DS که کلی از سبکها رو به صورت جالبی کنار هم در اورده . درسته ارزش کارش با تقلید از سبکهای مختلف کم میشه اما به هیچ وجه این الگو گرفتن ها بد نبوده .
مگه unreal نرم افزاری برای ساحت بازی نیست ؟ یعنی میخوای بگی برای هر بازی یه موتور گرافیکی وجود داره ؟ اینطوری که هزاران موتور گرافیکی داریم ... که فقط من cryteak و unreal رو میشناسم ...
موتور گرافیکی که زیاد داریم.مثل فراست بایت بتلفیلد 3 و IW که برای سری Cod استفاده میشه.یا حتی LIMBO هم موتور خاص خودش رو داشت.ولی همین موتورها هم با اضافه جزئیات بازدهی متفاوت داره. با اینکه Unreal و Cry engine رایگان هستند ولی برای استفاده بیشتر باید پول بدی. کپیه کردن با الگو گرفتن فرق داره .مثل اینکه بخوای بگه تمامی اکشن ها اول شخص از Quake کپی کردن یا سری جدید ماشین های KIA کپی ماشین های Audi هست.,وقتی طرف می تونه بیاد شکایت کنه بگه کپیه یعنی ثابت کنه شرکت مقابل دقیقا همون چیز رو به یک سری تغییرات کم تحویل ملت داده .مثل اینکه پیکان رو برداشتن بعد 30 سال فقط چراغ هاشو عوض کردن.توی فیلم social network مارک زاکربرگ می گفت درسته من ایده شما رو دزدیم ولی اصلا از کدهای شما استفاده نکردم یعنی سازند THQ نیومده کدهای PoP رو کپی کنه تحویل ملت بدهنقل قول:
تو قضیه سامسونگ من اطلاع انچنانی ندارم ولی مثل اینکه چند تا ایکون دقیقا کپی کرده بود
بازی خوبیه ولی برای کسانی که نسخه یک رو بازی کردند ناامید کننده است.کلا هر بازی یکش به نظر بهتره Assasin's creed,Dead space,prototype وخیلی از بازی ها دیگه به غیر از Portal 2
البته نظر شخصی هستش و همیشه اینجوری نیست . نسخه دوم دارکسایدرز چیزایی داشت که یکش نداشت و یکش هم چیزایی داشت که دوش نداشت . من خودم بیشتر از یک خوشم اومد اما این یکی هم نسخه بدی نبود که بگیم نا امید کننده . اکثر کسایی که این بازی رو رفتن ازشون بپرسی شاید تا 3 یا 4 دور رفته باشن حتی 6 دور هم داشتیم .نقل قول:
راجع به بازی های دیگه هم که گفتم نظر شخصیه . من خودم نسخه دو dead space و assassin creed رو بیشتر دوست داشتم .
کسی آرگولز تامب رو تست کرده ببینه چیه من واسه اکس باکس دانلود کردم ولی نمی دونم تاثیر گذاشته یا نه از کجا باید ببینم تغییر رو آخه
بله من Argul's Tomb DLC در نسخه pc را تست کردم مشکلی نداره. DLC 240Mb نصب کردم تو سایتهای ایرانی هست مثل سیب دانل... ابتدا DLC را نصب و کرکش را نصب کنید بازی را اجرا , گزینه Downloadable Content را انتخاب سپس Choose Campaign ,سپس گزینه Argul's Tomb را بزنید , در آخر continue Game
قبل از نصب دی ال سی آپدیت های بازی رو نصب کرده بودی؟اگه آره کدوماشون رو؟من دی اسی رو نصب کردم اما کار نکرد!!!نقل قول:
پس احتمالا اپدیت 4 رو قبلش نصب کرده بودی دیگه ؟ اره ؟نقل قول:
در ضمن میگن باگ داره در حد چی . یه جاش کلا گیر میکنی که بازی دیگه از اونجا به بعد رد نمیشه . توی سایت اسکیدرو همه کامنت داده بودن واسه فیکس کردنش .
update 4 را هنوز نگرفته ام قبلا آپدیت 2 را گرفته بودم . در حال حاضر update 3 را دارم و DLC را بعد از آپدیت 3 نصب کردم (ِDLC Argul's Tomb) و مرحله و boss مرحله کامل بود و مشکلی نداشت. در ضمن این نکته که کرک DLC را در محل نصب بازی اصلی کپی کنید .
احتمالا همون اپدیت سه هم جواب بده پس . هر چند حالا که باید بگیریم 4 اش رو میگیریم که DLC رو هم داره . من اپدیت 2 رو نصب کرده بودم بعد که این DLC رو نصب کردم و کرکش کردم اصلا وارد بازی نمیشد و بازی همون موقع اجرا crash میکرد . بعد توی سایت اسکیدرو نوشته بود که باید اپدیت 4 نصب باشه .نقل قول:
در ضمن هیچ باگی نداشت ؟ تمومش کردی ؟ چون نوشته بود توی غار سنگها ریزش میکنه و راه به کل بسته میشه .
یه سوتی خفن از بازی گرفتم در حد دلار
من الان لول 10 هستم واونجایی که با KARN باید دنبال سه تیکه سنگ برای چسبوندن به غول سنگی باشی
ومن الان بعد از این که سنگ دوم را اوردم وبه غوله چسبوندم(جسبید) بعدش که میخوای بری دنبال سنگ سوم ظاهرا باید از یک دری که تیغه داراه توسط کارن به بالای تیغه پریده و از در عبور کنم
ولی من بعداز اینکه سنگ دوم به غول چسبیده شد با غولی که زیر پاش گوی اهنی داره رفتم طرف دری که تیغه داره وتا دیدم تیغه ها بالاست از غول گوی دار پیاده شدم اشتباه رفتم به مکان های دیگه دنبال راه حلی برای رفتن تیغه ها به پایین و وقتی که چیز خاصی پیدا نکردم دوباره برگشتم طرف همون تیغه ودیدم KARN قلاب گرفته
وسوار قلابش شدم ومنو از بالای تیغه پرت کرد ومن هم اهرم در راکشیدم تا در برای KARN هم باز باشه و وقتی داخل اتاق رفتم دیدم غول گوی دار لازم داره که بتونم سنگسوم که سبز رنگ هم هست رو بیارم
ونکته جالب اینجاست که وقتی اومدم دنبال غول گوی دار که قبلا طرف در تیغه ای ازش پیاه شده بودم دیدم سر جاش نیس وهر چی هم اون محوطه رو به طور کلی گشتم پیداش نکردم اصلا انگار غیب شده
حالا موندم چیکار کنم برای بدست اوردن سنگ سوم نیاز به اون غوله داره که هر چی میگردم دیگه پیداش نمیکنم
لا مصب بازی یه جوریه که نمیشه از مرحله قبل اورد
حالا به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟
خوب دهنت به کل سرویسه .نقل قول:
ولی فکر کنم اگه دوباره سیو رو بیاری درست بشه . یعنی دوباره لود کن بازی رو .
اگه احتمالا درست نشد و دنبال یک راه میگشتی دو کار هست که البته دقیق یادم نیست ولی یه امتحانی بکن .
1.سنگ اول رو که خواستی بیاری یادته اولش یه پل داشت که کنارش روی دیوار گوی انفجاری داشت که باید دست بنفشت رو گیر میاوردی تا بتونی اینو بگیریش ؟ دقیقا توی همون محوطه غوله است . از اونا هی بردار و اون سنگ زردها رو با اونا منفجر کن . یکم طول میکشه .
2.یه ادم سنگی قبل از این داشتی . همون راهی که برمیگرده به tri stone رو برگرد غوله رو میبینی . همون که راهروی پر سنگ های زرد رو باهاش نابود کردی .
البته کلا بازی جوری طراحی شده که اگه از روش درستش نری به مشکل برمیخوری .
مثلا همین غول سنگیه که میگی ناپدید شده غول اخر همین مرحله میشه . یعنی الوده میشه و بهت حمله میکنه و برای گرفتن سنگ سوم حتما لازمه چون دره با اون باز میشه . پس راه اول رو بیخیال شو و راه دوم رو برو شاید نتیجه داد . البته بعید میدونم اون غوله رو بتونی تا محوطه بیاریش .
نه مشکل نداره
با همین آپدیت 3 و DLC قسمت Argul's Tomb , مشکلی که نتوانی مرحله رو رد کنی وجود نداشت. من تمام راه های مسیر را گشتم مشکل نداشت.
به گفته کاربران update 4 نیز هنوز مشکلاتی دارد.
من gharn رو کشتم ... ولی به نظر شما دکمه 6 که قدرتی میشه بد جا نیست ؟ من خیلی بد میدونم بزنمش .. نمیشه تغییر داد چون هرچی تنظیمات رو نگاه کردم نداشت که تغییرش بدم ...
من میخوام با دسته پلی استیشن بازی کنم اما نمی تونم دارک سایدرز 1 رو میشد اینجوری بازی کرد
سلام من تولول 15 که اون یارو با عنکبوتشو میزنم بعدش هر جا میرم هیچی نمیشه باید برگردم تو دنیای مردگان ولی نمیدونم چجوری ......!!!
منم همین مشکلو دارم ....!!نقل قول:
من میخوام با دسته پلی استیشن بازی کنم اما نمی تونم دارک سایدرز 1 رو میشد اینجوری بازی کرد
بزن Fast Travel از رو نقشه از اون قسمت خارج شونقل قول:
بازی واقعا قشنگ ولی افتضااااااااااااااااح در حد تیم ملی ... اینقدر حالم بهم میخوره از گیم پلیش که نگو ... دکمه 6 رو میزنم از بدن یارو رد میشه بعد یارو مشت که میکوبونه زمین از خونم کم میشه . طوری که اصلا از دکمه 6 یا همون قدریش استفاده نمیکنم ... این چه وضع مضخرفیه .. این آپدیت لامصب پس چه غلطی تو این بازی کرد ؟ چون فقط افت فریم مارو بیشتر کرد ....
:39: بابا اینکه گیم پلیش معرکه است . خداییش گیم پلی روونی داره توی همه بازی ها . دقیقا مثل نسخه 1 . اینایی هم که میگی باگ نیست که با اپدیت رفع بشه .نقل قول:
تو اگه پس یه بازی مثل Dark souls رو بازی کنی چی میگی ؟ مضخرفترین کنترل ها توی تمام بازی های عمرم رو دیدم توی اون بازی . خداییش این بازی باز خوب کار شده . در ضمن اگه میتونی با دسته بازی کن چون اصلا با کیبرد حال نمیده . با دسته بازی کن ببین بازم میگی بده ؟
منم باهات موافقم.نقل قول:
اما نه کاملا موافق.
این شرکت THQ دیگه داره خودشو خراب میکنه.
اون نسخه ی 1 بازی از نظر من گرافیکش بهتره
ولی این خیلی کم.
شنیدم داره نسخه ی 3 رو هم میزنه ببینیم این دفعه
چیکار میکنه خدا کنه گرافیکش خوب باشه.
باتشکر:
حسین.
dark soul رو که من دانلودش کردم واقعا گفتم این دیگه چه بازی هستش .. افتضاح بود ..نقل قول:
ولی این خیلی بازی خوبیه فقط همون یه تیکش واقعا باگ بزرگیه نمیدونم تست کردی یا نه .. همون یارو ربات که شبیه ghorn هستش که مشت میخوبه زمین ... اونو من وقتی میخواست مشت بکوبه بهم 6 رو میزدم از بدنش رد میشه خونشو هم کم میکرد ولی وقتی مشک میکوبید زمین با اینکه من از بدنش رد شدم و اونطرف بودم از خونم کم میشد ... وگرنه اون یه تیکش که دوتا ghorn با یه مشت خورده زیزه ها میریزن سرت رو من بیش از 50 بار بازی کردم تا ردش کردم .. خیلی سخت بود .. این خورده ریزه ها سخت تر از غول هاشه ...
الان یه جا گیر کردم یادم نمیاد چطوری بود. چطوری باید از چوب بالایی خودمو ول کنم رو چوب پایینی .. شاید سوال مسخره ای باشه ها ولی اصلا یادم نیست چطوری بود شاید برای اینه که من iam alive زیاد بازی کردم دکمشو یادم رفته ولی باور کنید هر دکمه ای رو بگید زدم .. E رو که میزنم خودشو بکل ول میکنه میام کف زمین ...
نقل قول:
در مورد اون انمی ها واقعا جای تعجب داره!!!با یکم تمرین تو جاخالی دادن کلا دیگه به حساب نمیان،البته اگه اسلحه قوی هم داشته باشید که هیچی!!!
سوال دوم هم که جوابش E هست.وقتی میزنی سکو رو ول میکنه البته بعد از ول کردن سکو بالا رو بگیرید تا وقتی رسیدید سکوی پایینی بگیرتش.
نقل قول:
دوستان کسی میدونه اون قسمت که اون عنکبوت بزرگ رو وقتی میکشی(همون که یکی از روح سبزها میپره روش کنترلش می کنه) بعدش باید چکار کرد؟!
من زدم نفلش کردم حالا این کلاغه اسمش چی بود dust! توی همون محوطه رو فقط نشون میده(داخل یک غار هست هیچ چیزیم توش نیست)
حامد این یعنی چجوری؟!نقل قول:
بزن Fast Travel از رو نقشه از اون قسمت خارج شو
ببخش تو را به خدا...اینا همش اقتضای(میدونم غلطه!) کهولت ســــنِ : دی
نسخه PS3 ورژن امریکا که 8 ساعت پیش امد:
Darksiders_II_USA_PS3-ANTiDOTE
مگه چند سال داری؟؟؟نقل قول:
به راحتی میتونی فست تراول کنی.برو تو نقشه!!! بعد بزن نقشه اصلی بیاد(تو کنسول نمیدونم اما رو پی سی با زدن اسپیس حالت نقشه رو عوض میکنه) بعد یه قسمت دیگه رو انتخاب کن و با زدن اینتر فست ترول میکنی.
ولی واقعا مشتاق شدم بدونم چند سال داری.
من کفرم دیگه داره در میاد من آرگول رو ریختم حجمشم حدود 400 مگ هست ولی چجوری باید بدونم تاثیر گذاشته هیچ تایتل آپدیتی هم نیست بریزم کسانی که آرگول رو دارن بگن چطوری میشه تاثیر این دی ال سی رو دید کجاست این آرگول تامب
نمیدونم بگم مضخرف یا بگم عالی .. این بازی اینقدر عالیه که منو معتاد خودش کرده اونقدر مضخرف که اعصاب ادمو میریزه بهم ... آخه چه دلیلی داره من وقتی دارم با شمشیر طرف و میزنم اونم میتونه منو بزنه ؟ یا اصلا چرا در حین این که دارم فن های قدرتی مثل اون تابوت ها رو از توی زمین میارم توانایی اینو داشته باشن که بهم صدمه وارد کنن پس این انرژِی قدرتیه ؟ اصلا بازی ایراد داره ... شما تو هر بازی که نگاه کنید در حال فن قدرتی زدن هیچ کس نمیتونه به شما حتی نزدیک شه ... وتاقعا سر 4 تا دونه ریزه پیزه من 20 30 بار بازی میکنم تا ردش کنم