مکانیک بابل حدودا چه رتبه ای میخواد؟:31:
مکانیک بابل حدودا چه رتبه ای میخواد؟:31:
جالبه من 89 اقتصاد صنعتي تهران مركز قبول شدم ولي نرفتم البته الان كه فكر مي كنم ميبينم اشتباه كردم چون اقتصاد از نظر درآمد فوق العادست فقط بايد تا دكترا بخوني يعني تو دانشگاه هاي آمريكا بيشترين درآمد واسه ي اقتصاددان هاست ولي با ليسانسش تو ايران كم كار هست ولي خوب تو بورس و جاهاي ديگه با ليسانس هم ميتوني سركار برين .مديريت هم بستگي داره كدوم گرايش بزني ولي با ليسانس اكثرشون درآمد بالايي نخواهيد داشت مثلا با ليسانس مديريت بازرگاني مي تونيد بازار ياب يه شركت شين ولي بنظرم از همه بهتر تو گرايش هاي مديريت مديريت صنعتي هست كه مشابه مهندسي صنايع هست و بازار كارش خيلي خيلي خوبه شخصا يكي رو ميشناسم با فوق ليسانس اين رشته ماهي 7 ميليون ميگيره...نقل قول:
شرمنده ببخشید چط.ری تکمیل ظرفیت برق اراک قبول شدی اما نرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اگه کسی تکمیل ظرفیت قبول بشه رشته قبلیش باطله وباس تورشته جدید درس بخونه
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
3000-4000منطقه2نقل قول:
ما یه غلطی کردیم گفتیم بابل...حالا همه میزنن...رقابت میره بالا شان قبولی میاد پایین...:31:نقل قول:
7 تومن؟!!!!!!نقل قول:
شخصا يكي رو ميشناسم با فوق ليسانس اين رشته ماهي 7 ميليون ميگيره...
بابا دکترای دندانپزشکی هم این درآمد رو نداره!!!!!
البته خدای نکرده نمیگم شما دروغ میگین ولی اتفاقا در هر رشته ای که شما نگاه کنید هم آدم موفق هست و هم ناموفق. تو همین رشته رشته مدریت صنعتی که میفرمایید من کسی رو سراغ ندارم ولی مطمئنم آدم هایی با همین مدرک فوق لیسانس هستن که که درآمدشون به زحمت 500 تومن در ماه میرسه. پس فکر نکیند اگر مثلا فلان رشته رو برید درآمدش خیلی زیاده.
هر رشته ای به نسبت میتونه درآمد بالا یا کم داشنته باشه.
اون آقایی هم که شما فرمودین مطمئنا خودش خیلی تلاش کرده یا کار و شغل خاصی داره و تقریبا بقیه فارغ التحصیلان این رشته از این قاعده مستثنی هستن.
خودم به شخصه دندان پزشک و داروساز در فامیلمون سراغ دارم که یکیشون درآمد خیلی زیادی داره و دیگری حتی به زحمت درآمدش به 1میلیون تومان هم میرسه.
پس فکر نکیند که بچه هایی که میرن رشته های پزشکی و دندان و داروسازی یا مثلا فلان مهندسی در فلان دانشگاه پرآوازه دیگه نونشون تو روغنه. اصلا اینجوری نیست. بزارید وقتی وارد دانشگاه شدید همه این چزیا خیلی زود دستتون میاد.
جدا؟؟؟؟؟پس چرا همه بهش بد و بیراه میگن؟؟؟؟ من خودم الان روزی 2-3 تا سیستم میبندم تو شرکت....وکلا به سخت افزار وارد ترم تو کامپیوتر...تو موبایل به نرم افزار وارد ترم...رباتیک و برنامه نویسی هم در حد مسابقات کشوری کار کردم...با اینحال به معماری هم علاقه خاصی دارم ولی تا الان هیچ کار خاصی نکردم تو زمینش....نقل قول:
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
با هردوتا از این رشته ها می تونی تو ادارات و بخصوص بانک ها با داشتن لیسانس قبول بشی.... اما خب بازار کار مدیریت ها واسه کارشناسی بهتره...بازار کار اقتصاد برای ارشد به بالا...البته خیلی از رشته های دیگه هم میان و ارشد اقتصاد امتحان میدن...این یه مقدار رقابت رو برده بالا واسه کنکور ارشد اقتصاد...چون رشته نسبتا آسونیه...نقل قول:
یه نگاهی به همین رشته مهندسی شیمی که رشته خودم هست بکنید...
تا همین چند سال پیش حتی از مکانیک هم پرطرفدار تر بود.... ولی الان چی؟!!!
تا همین 3 4 سال گذشته شرکت نفت عسلویه و اینجور مناطق آماری خیلی بالایی در استخدام داشتن... دیگه چه برسته به فارغ التحصیلان خود رشته مهندسی شیمی...
طوری شده بود که اگر شما شب میخوابیدین و تصمیم میگرفتین که برید اونجا کار کنید فردا صبحش سر کار بودین.
حتی یادم میاد که آرایشگر سر کوچمون هم قصد رفتن به اونجا رو داشت که البته بخاطر دوری از فرزند و خانمش گفت پولش نمی ارزه برم.
به هر حال میخوام بگم مملکت ما حساب کتاب نداره. هر روز یه حرف و حدیثی هست و اصلا نمیشه روش حساب باز کرد. پس رشته ای رو برین که علاقه دارین و فقط به فکر پول نباشین.
نقل قول:
الان داشتم یه چی لحیم می کردم بوی اون که در اومد یاد قدیما افتادم.راهنمایی که بودم عشق الکترونیک و برق بودم. هنوزم که هنوزه از بوش خیلی خوشم میاد. تاحالا حس کردید؟منظورم بوی قطعات الکترونیکیه!
منم همینطور. از دوره راهنمایی با این کیتا علاقه مند شدم و هنوز هم خیلی علاقه مندم. واقعا هر رشته ای برم، این جای خودش رو داره!نقل قول:
آخ گفتی..
به خصوص وقتی روغن لحیم تو کار باشه ...
منم که یه چند وقتیه فقط قطعاتو رو برد بورد میزارم دلم واسه هویه تنگ شده..
حالا چرا راهنمایی؟یعنی الان به الکترونیک علاقه ای نداری؟!
ولی خب بوی هویه کاری خب معلومه خوب نیست، ولی خوشه! . راستی گفتی روغن لحیم، من هیچ وقت از روغن لحیم استفاده نکردم، یا خودش داشته یا هم همینطوری اینقدر الکی میشد خودمم اعصابم خورد میشد.( ولی بازم از روغن لحیم خوشم نمیومد )
برد بورد هم واقعا چیز خوبیه. یکی دو ساله از برد بورد استفاده می کنم، واقعا کار رو راحت کرده. مخصوصا واسه کار میکروکنترلر.
راستی فکر نکنید اینا اسپم بود که نوشتما.نه، اهداف خوبی پشت این مطلب نهفتست. یکیش همین علاقه مند کردن شما. ( البته به ضرر خودم تموم میشه :27:)
ببخشید تا کی وقت داریم انتخاب رشته کنیم ؟ و نتایج کی میاد ؟
اگه یازدهم نتایج بیادنقل قول:
احتمالا نهایتا تا 19یا20مرداد وقت انتخاب رشته باشه
یه سوال فنی
میخواستم بدونم مثلا یکی رتبش میاد 90هزار و میخواد انتخاب رشته کنه میتونه دانشگاه تهران رو بزنه؟یا فقط نسبت به رتبه ای که میاره میتونه انتخاب رشته کنه؟یا هرچی میخواد میتونه انتخاب کنه؟
پس اگه اینجوری باشه دیگه فرقی بین کسی که رتبه مثلا 1000میاره با 90هزار هست؟
آره میتونه،تهران که هیچی،شما اصلا با 90000 بزن برق شریف!نقل قول:
یه سوال فنی
میخواستم بدونم مثلا یکی رتبش میاد 90هزار و میخواد انتخاب رشته کنه میتونه دانشگاه تهران رو بزنه؟یا فقط نسبت به رتبه ای که میاره میتونه انتخاب رشته کنه؟یا هرچی میخواد میتونه انتخاب کنه؟
پس اگه اینجوری باشه دیگه فرقی بین کسی که رتبه مثلا 1000میاره با 90هزار هست؟
ولی ...
ولی متوسفانه کسی که مثلا 1000 آورده مهندسی شیمی دانشگاه تهران میاره ولی اون 90000 نمیتونه بیاره،به فرض اینکه جفتشون شیمی تهران زده باشن ...
البته باید مجاز به انتخاب رشته بشید که بتونید انتخاب رشته کنید مثلا پارسال فکر کنم تا رتبه 60000 مجاز به انتخاب رشته شده بودن و با رتبه 90000 نمیشه انتخاب رشته کرد!!! اما در مورد تهران زدن... من پارسال با رتبه یازده هزار منطقه 2 انتخاب اولم برق شریف بود...:31: هیچ مشکلی هم پیش نیومد... فقط قبول نشدم... و دوباره کنکور دادم. اگه سال اول دانشگاه روزانه قبول میشدم نمیتونستم دوباره کنکور بدم و من هدفم موندن پشت کنکور بود که اشتباه هم کردم اما به هر حال میخواستم رشته ای بزنم که قبول نشم و همه انتخاب هام برق و مکانیک و عمران شریف و دانشگاه تهران و صنعتی اصفهان و امیرکبیر بود...:27:نقل قول:
این اخبار که بازم هیچی نگفت
نقل قول:
آره فک کنم امشب خبری نباشه و بره واسه فردا ...
خوب عزيزم منظور من هم اين نبود كه اگه مديريت صنعتي بخونه ماهي 7 تومن درمياره البته شما اين رو هم مدنظر داشته باش يكي كه بزشك تخصصي هست كه معمولا بالاي 35 سالشونه بالاي 5 تومن درآمد دارن و باز يكي رو ميشناسم متخصص مغز و اعصاب ماهي حداقل 12 تومن درمياره ولي خوب مشخصا يه برشك عمومي با اينكه خيلي درس خونده حقوقش بسيار كمه و شما مثلا نمي توني يه دكتري دندون رو تصور كني كه زير 2 تومن درآمد داشته باشه باز ميگم استثنا هم هست ولي خوب اكثرا درآمد فوق العاده اي دارن ...نقل قول:
الان به شما بگم يه رشته اي مثل كتابداري كه همه ميگن بازار كار نداره و فلانه و همه مسخره ميكنن شما دكتراشو بگير ميري عضو هيئت علمي دانشگاه اونموقع حال ميكني ماهي بالاي 2-3 تومن درآمد.
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
فردا هم خبري نيس ميره واسه 12 مرداد الكي دلتونو صابون نزنيد................نقل قول:
فرق معماری و عمران چیه؟
نقل قول:
چرا آیا ؟!
درمورد دستمزد و درآمد هیچ ربطی نداره به اینکه چی بخونید ... زرنگ بودن خود طرف مهمه ... مثلا تو همین آی تی من کسیو میشناسم که لیسانسه و کافی نت باز کرده و کسی که کف درآمدش 10 میلیونه ...
به نظر من که فردا شب نتایج میاد
فکر کنم تا سیزدهم چهاردهم نیاد
اره ایشا.. اومدی دانشگاه میفهمی 90درصد کساییکه فارغ تحصیل میشن درساشونو بزور پاس کردننقل قول:
بعد میان بیرون میگن کار نیست...
همین ITاگه چیزی بارت باشه..یه شبکه معمولی که ببندی کمتر از10تومن نمیشه تازه پشتیبانیشم که خودش درامد داره ..اما به شرطی که کاربلد باشی:31:
اگه من بخوام برا فوق mba بخونم (دور اندیشی رو!:31:)باید لیسانسم رو تو چه رشته ای بگیرم؟حتما باید مدیریت بخونم؟
من ریاضی رو خیلی دوست دارم فقط یه خورده با هندسه حال نمیکنم گسسته هم دوست دارم مث اینکه توش استعداد هم دارم:27:.حفظ کردنی برام خسته کنندس فیزیکم هم بد نیست فقط مدار رو اصلا دوس ندارم:13:
با توجه به این علایق شما میشه یه چندتا رشته پیشنهاد کنید:31:
تورشته های مهندسینقل قول:
گسسته به ITونرم افزار نزدیک
فیزیک هم به مکانیکو برقو عمران...البته باس بگی کدوم مبحث فیزیک...
مدار هم به برقو نرم افزارو سخت افزار
با این حساب
مکانیکو عمرانو IT:5:
نقل قول:
خدارو شکر از این لحاظ کاربلد شدن و اینا خوب ساپورت میشم پس دیگه حتمی میرم it :31::8:
اصلا بايدي در كار نيست و اتفاقا بيشتر قبولي هاي mba رشتشون غير از مديريت بوده و البته رياضي رو معمولا چون بالا ميزنن راحت ميارن مديريت ها معمولا رياضي تعطيلن بغير از صنعتي.راستي دكترا هم بري مالزي ديگه همه چي حله(به اين ميگن دورانديشي) بنظرم شما تو ليسانس صنايع بخونين بهترهنقل قول:
نتایج یا فردا یا پس فردا ساعت 9 تا 12 شب اعلام میشه
به نظر من هر موقع که بیاد خوش اومد....:31:
دوستان الان سهمیه ی بومی هر رشته چند درصده ؟ مثلا رشته ای که 80 نفر پذیرش داره چند درصد بومی میگیره ؟ بعد تعریف از بومی چی هست ؟ بومی شهر ؟ استان ؟ منطقه ؟ قطب ؟
ممنون
من اصلا نمی فهمم چرا یه تاریخ دقیق اعلام نمی کنن همش میگن از 10 تا 15 نتایج میاد اگه یه تاریخ دقیق اعلام کنن خیلی بهتره
میخوان سورپریز کنن بچه ها رو!:31:نقل قول:
پارسال یادش بخیر .کسی اینجا ازاد داده بود؟
صبح که نتایج می خواست بیاد سایت ه *ک شدش توسط یه عده خیلی باحال بود تا 3 4 ساعت سایت ه *ک بودش
خب منی که همون 60000میارم از کجا بدونم باید چه رشته ای رو بزنم که حتما درمیام؟
درضمن میخواستم بدونم حسابداری خوبه یا مهندسی کامپیوتر-نرم افزار؟
خوب عزيز به قبولي هاي سالهاي گذشته نگاه كن بعد رتبه ي كشوري مهم نيست رتبه در سهميه مهمه چون شما رو با رتبه در سهميه ور ميدارن نه رتبه ي كشوري.نقل قول:
سوال دومت هم خوب ببين همه ي رشته ها خوبن و يه نيازي ديدن كه گداشتن شما ببين به كدوم رشته بيشتر علاقه داري و دروس تخصصي اون رشته رو نگاه كن و بازار كار و احتمال قبولي تو شهر خوب و...
این حرفو اصلا قبول ندارم....نقل قول:
بزشك تخصصي هست كه معمولا بالاي 35 سالشونه بالاي 5 تومن درآمد
یه بار تو خود تلویزیون اعلام میکرد که پزشکای متخصص درآمدشون بین 2 تا 200 میلیون درماه هستش.حتی من خودم جراح قلب دیدم که درآمدش به زحمت به 2 میلیون میرسه. چرا؟؟!!!! چون اصلا مریض نداره و خوب پزشک خیلی خوبی نیست.
2میلیون؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!نقل قول:
دكتري دندون رو تصور كني كه زير 2 تومن درآمد داشته باشه.
خیلیاشون هستن که آرزوی 2 میلیون تومن دارم. مجوز به هیچ عنوان در شهرهای بزرگ داده نمیشه اگر مجوز بگیرن اصلا مریض نیست.به نظرتون دندان پزشکا در درمانگاههای دولتی چه درآمدی دارن؟؟؟!!! یعنی دولت به این همه دندان پزشک در درمانگاهاش حداقل 2 تومن پول میده؟؟؟!!!! درمانگاههای خصوصی هم به همین ترتیب.
دست خیلی زیاد شده....
این حرف رو هم خیلی قبول ندارم.نقل قول:
الان به شما بگم يه رشته اي مثل كتابداري كه همه ميگن بازار كار نداره و فلانه و همه مسخره ميكنن شما دكتراشو بگير ميري عضو هيئت علمي دانشگاه اونموقع حال ميكني ماهي بالاي 2-3 تومن درآمد.
مگه به استاد یه دانشگاه چه پولی میدن؟!!!!!!
اولن که شما تا مدرک دکترا گرفتید عضو هیئت علمی نمیشید و باید سالها بگذره....
دوم اینکه بهترین استادا که عضو هیئت علمی هستن و خیلی هم خرشون میره نهایتش خیلی که زور بزنن 2 تومن درماه درآمد دارن. اونم نه بعد از اخذ مدرک دکترا. تازه عضو هیئت علمی بودن که خیلی هنر نیست باید کارای تحقیق زیادی انجام بدن تا دستمزدشون افزایش پیدا کنه و صرف اینکه عضو هیئت علمی باشن خیلی درآمد بیشتری نسبت به بقیه استادا نداره.
به راحتی . رشته تکمیل ظرفیت که قبول بشی مثل انتقالی میمونه اگه براش اقدام نکنی کان لم یکن تلقی میشه:27:نقل قول:
تفاوت معماری و عمران چیه؟
اگه میخوای تو زیر شاخه شبکه به جایی برسی بهتره بری ICT ، من که اینو دارم انتخاب میکنم ! رشته نوپا و درآمد زایی هست....نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
تا اونجا که من خبر دارم...شرکت در تکمیل ظرفیتوقبول شدن یعنی رشته قبلی کان لم یکن نه جدید!!!!
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
بابا پس بیا دانشگاه بیرجند دست ما فقیر فقرا رو هم بگیر...نقل قول:
جدی اینجارو هم بزن واقعا از هر لحاظ خوبه:5:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
ICTرو علمی کاربردی داره ...نقل قول:
که فکر نکنم کسی چیزی یاد بگیره از اونجا مگه خودش تلاش کنه...
عمران بیشتر درسهای محاسباتیه مثل استاتیک و مقاومت مصالح و این جور چیزها و باید ریاضی و فیزیکت قوی باشه... معماری بیشتر کارهای عملیه اگر چه درسهای محاسباتی داره اما خیلی کمتر از عمران درس محاسباتی داره... معماری بیشتر کار با برنامه هایی مثل revit و اتوکد و از این جور برنامه هاست و باید نقشه بکشی و ماکت درست کنی و از این جور کارها... کلا برا اینکه از معماری لذت ببری باید یه ذره ذوق هنری هم داشته باشی... یه مهندس معمار باید نقشه خونه رو بکشه و یه مهندس عمران باید با محاسبات اون نقشه رو به شکلی قابل اجرا درش بیاره و همچنین خونه رو بسازه و بر ساخت نظارت کنه و از این جور کارا... البته یه مهندس معمار اگه کارش خوب باشه خیلی درآمد میتونه داشته باشه خیلی یعنی بالا چند میلیارد! اینو الکی نمیگم...من کسی رو میشناسم که فوق لیسانس معماری دانشگاه تهران خونده و الان بالا 10 میلیارد پول داره... اما مهندس عمران فکر نکنم اون قدر بتونه درآمد داشته باشه! :46:نقل قول:
یکی از رفقا ازاد را خراب کرده ولی دولتی نسبتا خوب بوده(میخواد تهران باشه ولی سراسری بعیده که بتونه تهران قبول بشه)
اگر روزانه شهرستان را بزنه بعد ازاد هم قبول بشه بره ازاد چه اتفاقی میافته ؟(منظورم اینه که محرومیت از تحصیل یا جریمه نقدی چیزی داره)
اگه رشته ای رو که تو دولتی قبول میشه روزانه باشه و نره از کنکور سال بعد محروم میشه اما اگه شبانه باشهنقل قول:
هیچی...همین