اون قسمت باز شو رو تا حالا ندیده بودم !نقل قول:
واتر مارک هم می ندازه ؟
Printable View
اون قسمت باز شو رو تا حالا ندیده بودم !نقل قول:
واتر مارک هم می ندازه ؟
نرم افزارایی مثل xilisoft تعدادی اپشن پیش فرض دارن که واسه کار برای کاربرای معمولی در این زمینه خوبه اما نرم افزاری مثل megui که بسیار کامل و حرفه ای هست و شما میتونید با مقداری تمرین و یادگیری گزینه ها به نتیجه مطلوب برسید.. الان اکثر انکودرای معروف مثل yify از این نرم افزار استفاده میکنن.. البته اینم بگم انکود هر چی سرعتش کمتر باشه بسته به میزان قدرت سخت افزارتون کیفیت بهتری تحویل میده.. mkv با h264 بهترین نتیجه رو واسه انکود بهتون میده و همینطور برای انکود صدا aac خیلی خوبه.. بعضی از انکودرها بدون داشتن نرم افزار و تنها با notepad و کدکهای h264 و... فرمانها رو مینویسن و نتیجه عالی میگیرن.
سلام من یه نرم افزار تبدیل فرمت ویدئویی میخوام که بشه به فرمتای مختلف تبدیل کرد خودم یه دونه دارم اما وقتی تبدیل میزنم یه فیلم 22 دقیقه ایرو
میکنه 4 دقیقه میشه در این مورد راهنمایی کنید
سلام
باید نرم افزار مورد استفاده را کرک نمایید.
مثلا نرم افزار زیر بدون کرک شدن فقط 5 دقیقه را کانورت می کندولی پس از کرک بدون مشکل کانورت می کند.
[HTML]http://www.p30world.com/1554/download-4videosoft-video-converter-platinum-full/[/HTML]
محتوای مخفی: مراحل کرک
میتونید برنامه پایین هم امتحان کنید ::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:n12:
نرم افزاری هست که بشه باهاش حجم فیلم ها رو کم کردن مثلا رزولوشن و کیفیت و..... یه مقدار پایین بیاره که حجم کم بشه؟؟؟
کم حجم ترین فرمت چیه ؟؟
با تشکر
سلام. برنامه پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:
من به شخصه از Aimersoft Video Converter Ultimate خوشم میاد... هنوز بهترش پیدا نکردم، برای بعضی از فرمت ها هم کانورت با GPU رو داره که سرعتش فوق العاده اس...
قبلا همچین سوالی پرسیده شده بود ... نرم افزارهایی که معرفی شدن Convert میکنن فیلم رو . بطور کلی کیفیت فیلم بستگی به دو عامل رزولوشن و بیت ریت داره ... هر چقدر مقدار این دو بیشتر باشد مثلا رزولوشن بیشتر > تعداد پیکسل بیشتر > حجم بیشتر خواهد بود و متعاقبا کیفیت بهتر
شما باید از نرم افزارهای Encode استفاده کنید . مثل HandBrake یا StaxRip یا RipBot264 و حرفه ای ترین اونها MeGUI هست
سلام لطفا من را راهنمايي كنيد
سلام به همه دوستان عزيز و عرض خسته نباشيد .
من يك مشكل بزرگي دارم لطفا راهنمايي كنيد. من مي خواهم فايل ها را به فرمت ts تبديل كنم با اكثر نرم افزار ها تبديل كار كردم و فايل را به ts
تبديل مي كنم ولي فايل جانبي idx را نمي توانم توليد بكنم فايل idx را لازم دارم كه بتوانم فيلم را به جلو و عقب ببرم از نرم افزار
CT Movie Maker هم براي توليد فايل idx استفاده كردم ولي وقتي فايل ts و idx مربوطه را به دستگاه پخش مي دهم اثري ندارد . فايل ts به خوبي كار مي كند ولي فيلم جلو وعقب نمي رود احتمالا فايل idx اشتباهي توليد مي كند . سپاسگزارم. بي صبرانه منتظرم
در پناه حق باشيد.
سلام
من هر وقت میخوام با عکس هام کلیپ درست کنم با اکثر نرم افزار ها تست کردم
در آخر کیفیت عکس ها رو میاره پایین :n13:
حتی با خروجی HD هم کیفیت ها رو بشدت پایین میاره
نرم افزار ی هست که کیفیت خروجی پایین نباشه و بشه یه کلیپ واقعا HD ساخت.
آقای ALI-R عزیز هم این برنامه رو معرفی کردن (Microsoft Windows Essentials)میشه بپرسم امکاناتش ایا مثل Ulead هست یا Power Director ؟
آخه Movie Maker یکم ساده بود
ممنون
سلام. اگر به برنامه حرفه ای تر نیاز دارید میتونید از نرم افزارهای پایین استفاده کنید :نقل قول:
سلام
کانورتور خوب برای تبدیل فرمتهای تصویری که کیفیت رو تغییر نده چی پیشنهاد میدید؟
باتشکر:n16:
سلام به همه دوستان
کلآ از زمان فایلهای VCD تا FullHD با نرم افزارهای زیادی کار کردم و یکی از بهترین نرم افزارهای تبدیل فایل که من خودم زیاد ازش استفاده کردم نرم افزار AVS Video Converter هست که به گفته سایت toptenreviews اولین برنامه شناخته شده:
تنظیمان خیلی خوبی برای افراد مبتدی و پیشرفته داره هم برای رزولوشن و هم برای بیت ریت و چیزای دیگه حتی زیرنویس
کسانی هم که میخوان فایلاشونو رو DVD یبزنن قابلیتی داره که بهتون میگه چنتا DVD برای اینکار احتیاجه که شما با کم و زیاد کردن تنظیمات میتونید اون تعداد رو تغییر بدید
آخرین ورژنش 8.5 هست اما تو سایت خودمون ورژن 8.3 با کرکش هست
به امتحانش میرزه
سلام
متاسفانه دوستان 1- توجهي به عنوان تاپيک نميکنند 2- به سوالات مشابه در پستهاي پيشين و جوابهاي آن توجه نميکنند!
بهرحال، خلاصه اينکه:
چندتا از بهتزينها توي هر رده بشرخ ذيل معرفي ميشوند:
بهترين مبدل چندرسانهاي رايگان (البته با آزمايش تواناييهاي متداول و بعضاً اختصاصي)
1- Freemore Audio Video Suite
2- Format Factory
3- MediaCope 4.0
4- Video to Video
5- Freemake Video Converter
بهترين مبدل چندرسانهاي غير رايگان!
1- Wondershare Video Converter Ultimate
2- WinX HD Video Converter Deluxe
3- Blaze VideoMagic Ultimate
4- Xilisoft Video Converter Ultimate
5- VSO Video Converter
6- Movavi Video Converter
7- Aiseesoft Media Converter Ultimate
8- Bigasoft Total Video Converter
9- Any Video Converter Ultimate
10- WonderFox Video Converter Factory Pro
بهترين نرم افزار کم کردن حجم فيلم:
Advanced Video Compressor
بهترين نرم افزار ساخت اسلايدشو با عکس:
Photodex ProShow Produce r -1
2- ALSee MovieMaker
بهترين نرمافزار ميکس و مونتاژ فيلم:
1- Adobe Premiere Pro
2- Wondershare Video Editor
3- Xilisoft Movie Maker
سپاس
سلام
یک نرم افزار برای تبدیل فایل های MP3 به OGG می خواستم که به صورت حرفه ای و با تنظیمات زیاد این کار رو انجام بده تا بشه به کمترین حجم ممکن دست یافت.
لطفا یک نرم افزار حرفه ای پیشنهاد بدید
ممنون
سلام. نرم افزار پایین رو پیشنهاد میکنم ::n01:نقل قول:
نقل قول:
سلام
خيلي نرمافزار هست که ميتونه بهت کمک کنه ولي يه نرم افزار خوب و توانا در اين زمينه xrecode II هست.
Freemake Audio Converter هم خيلي راحت و قدرتمنده، ديگه خودت ميدوني
اينا هم هست:
سپاس
سلام دوستان
بهترین کانورتور تصویری رو میخواستم که هر فرمت تصویری رو بتونه به هر فرمت تصویری دیگه تبدیل کنه بدون کوچیک ترین افت کیفیتی!!
کامل ترین کانورتور حال حاضر چیه؟
که هر فرمتی رو که فکرش بشه کرد رو ساپورت کنه.
سلام
دوست عزيز مگه پستهاي ارساليرو نميخوني؟ توي اين پست که خودم ارسال کردم واضح و کامل توضيح دادم.
دوستان عزیز من از بین بهترین ها :
Xilisoft Video Converter Ultimate
WinX HD Video Converter Deluxe
Aiseesoft HD Video Converter
Bigasoft Total Video Converter
Wondershare Video Converter Ultimate
اینارو تست کردم ولی جواب نداد!!!
من یک سری سریال با فرمت mkv دارم . حجم 1.5g هر فایل. با این مشخصات:
همینطور که دیدی. بیت ریت 3 مگ تقریبا....حالا با برنامه های بالا به همین فرمت تبدیل میکنم فقط بیت ریت و 2 مگ یا 1.5 مگ میکنم که حجم به حدود 700 مگ برسه، ولی خیلی خیلی کیفیت بد میشه! حتی یه جاهایی آهسته میشه!!!کد:Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 43mn 19s
Bit rate : 3 811 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
**در صورتی که فیلم های دیگه ایی که با همین مشخصات و بیت ریت 1.5 مگ یا 2 مگ یا حتی 1مگ از سایت های خرجی با همین حجم حدود 700 مگ دانلود میکنم کیفیت خیلی خوب دارند. اینا با چه برنامه ایی تبدیل میکنم که اینقدر خوب میشه؟؟
با تشکر
نقل قول:
من بیشتر این نرم افزار ها رو تست کردم ولی هیچ کدوم چیزی که می خواستم رو تبدیل نمی کردن
تا اینجا بهترین نرم افزار که کارم رو راه انداخته ( کیفیت خیلی خوب و حجم مناسب ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ـه Dvdvideosoft بوده که از همون اول ازش استفاده میکردم
ممنون
درود بر همه دوستان
برای اضافه کردن زیرنویس به فایل تصویری برنامه های زیادی امتحان کردم،همه اونایی که تو سایتهای مختلف معرقی کرده بودن اما نمیشه که نمیشه.
تنها برنامه ای که به راهنمایی اینجا بدرد بخور بودش برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate بودش که متاسفانه همون اول کار ارور Avc application has stopped working رو بهم میده و هیجوری راه نمیاد!!!
عصبی شدم واقعا، لطفا راهنماییم کنید.
با درود:نقل قول:
دوست عزیز جنابعالی از نرم افزار موجود در لینک زیر استفاده نمائید،
بنده خودم شخصاً از این نرم افزار برای اضافه کردن زیر نویس و یا فایل دوبله فارسی بعضی از فیلم ها استفاده می نمایم، و تا به این لحظه هیچگونه مشکلی نیز با این نرم افزار نداشته ام و همچنین هیچگونه پیغام و یا ارور نامفهومی نیز تا به این لحظه از سوی این نرم افزار دریافت ننموده ام، به شما هم پیشنهاد می کنم حتماً این نرم افزار را نیز تست بفرمائید،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333814&p=8345149&viewfull=1#post8345149
موفق باشید.
سلام دوستان
سایت دانلود*ها چند وقت پیش یه سریال کپچر تی وی گذاشته بود ، بیت ریت 541 و رزولیشن 720*576 با aspect ratio 5:4
و کیفیت خیلی خوبی هم داشت ، ولی جالب اینجاست حجم هر قسمت 30 دقیقه ایش حدود 120 مگ بود.(MKV)
میخواستم بدونم اینها توسط چه برنامه انگود میکنن که بدون افت کیفیت محسوس انقدر کاهش حجم دارن
من وقتی کپچر میکنم با فرمت ts یه فایل 30 دقیقه ای کمتر از 500 مگ نمیشه و بعد از تبدیل ، هم کیفیتش کم میشه هم حجمش به زیر 250 نمیرسه اصلا.
تنظیمات خیلی زیادی رو با برنامه های مختلف تست کردم ولی به نتیجه مطلوبی نرسیدم.
آخر سر به این نتیجه رسیدم که حتما انکودر ها از برنامه های خیلی قویتری استفاده میکنن.
اگر امکان داره یه برنامه کاملا حرفه ای معرفی کنید بهم ، مهم نیست چقدر طول میده فقط میخوام در عین اینکه حجم رو کم میکنه کیفیت رو به طور محسوس کاهش نده.
مرسی.
یه سری از برنامه هایی که تست کردم ولی جواب نگرفتم :
videoenc
ACDSee Video Converter Pro
AVS Video Converter
Aimersoft Video Converter Ultimate
Aiseesoft Video Converter Ultimate
MediaConverter 8
Xilisoft Video Converter Ultimate
Bigasoft Total Video Converter
Format Factory
mediAvatar Video Converter Pro
mediAvatar MKV Converter
.
.
.
متاسفانه با این برنامه هم همون ارور تکرار میشه:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من اینجا بصورت یک پست جداگانه مشکلمو گفتم به این امید که جواب بگیرم:(
نقل قول:
این نرم افزار هایی که شما استفاده کردید همشون در حد تبدیل های معمولی است و برای استفاده کاربر های معمولی ساخته شده اند
نرم افزار های قوی دارای تنظیمات بسیار زیاد و پیچیده هستند
من دقیق اطلاع ندارم انکدر ها از چه برنامه ای استفاده میکنند ولی من از یک برنامه استفاده می کردم قبلا و نتایج خوبی باهاش بدست می آوردم : GordianKnot
GordianKnot Rip Pack 0.35 رو سرچ کنید ؛ تعداد زیادی افزونه داره باید نصب بشه و کار کردن باهاش هم کمی پیچیده
یک آموزش فارسی هم براش بود فکر کنم
میتونید از نرم افزار جت ایدیو استفاده کنید
بد نیست
سلام.
من به یه برنامه احتیاج دارم که بتونه فایل mkv رو با افت کیفیت کم به فرمت DVD تبدیل کنه. چند تا برنامه رو هم امتحان کردم که جالب نبود. مثلا ConvertXtoDVD که افت کیفیتش زیاد بود. یا یه برنامه ی دیگه که فقط 12-13 ساعت طول کشید تا آیودیو رو دیکود کنه.
سلام
دوستان من پارسال یه DVD آموزشی خریدم که فایل های ویدئویی داخل اون به فرمت mob تبدیل شدن ( برای اینکه کپی نشه )
و فقط با پلیر مخصوص خودش ( که روی DVD دادن ) باز میشه که پلیر خودش اصلا خوب نیست و اذیت میکنه ...
میخواستم ببینم چطور میشه این فیلما به فرمتای رایج تبدیل کرد؟
خودم فکر میکنم این نرم افزار های اتوران ساز این کارو کردن.چون خودم یه مدت با Auto Play Media Studio کار کردم و میدونم وقتی یه اتوران رو Publish میکنن فرمتشو تغییر میدن تا با نرم افزارهای دیگه قابل باز کردن نباشه ...
نهایت تفکر خودم این بود که فیلم رو با notepad باز کنم ببینم چی نوشته :دی همون اوایلش یه دونه .wmv پیدا کردم ولی وقتی فرمت فیلمو عوض کردم ( با Rename ) اتفاق خاصی نیفتاد ... فکر کنم همون بحث های انکدینگ و کدک و ... باشه که من متاسفانه سر در نمیارم ، میخواستم اگه کسی سررشته داره لطفا کمکم کنه.
ممنون
دوست عزیز جنابعالی برای تبدیل فرمت فایل های ویدئویی می توانید از یکی از نرم افزارهای زیر استفاده نمائید،
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=668126&p=8361112&viewfull=1#post8361112
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333814&p=8345149&viewfull=1#post8345149
سلام
ممنون دوست عزیز ولی این نرم افزار ها برای تبدیل فرمتهای استاندارد به همدیگه طراحی شدن و کار منو راه نمیندازن ... Xilisoft رو دانلود کردم ، فایل های مورد نظر رو فایل صوتی شناسایی میکنه.
با ویندوز مدیا پلیر بازش کردی ببینی پخش میکنه یا نه؟نقل قول:
بله ، KLite codec pack هم دارمنقل قول:
اصلا این فرمت ویدئویی نیست ، من میخوام ویدئوش رو استخراج کنم
سلام
اگه از راه های متعارف به نتیجه نرسیدید می توانید از راه های غیر متعارف استفاده کنید:
نرم افزار زیر را نصب کنید و پس از اجرای فایل ویدئویی فوق از قسمت video capture از فیلم در حال پخش فیلم برداری کنید!
اینم به ذهنم رسید ولی با camtasia و snagit که تست کردم صفحه سیاه فیلمبرداری میشد ...نقل قول:
بازم امتحان میکنم
ممنون
سلام به همه ی دوستان
میشه نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو ؛ آخرین آخرین ورژنش به همراه کرک یا پچ یا سریال نامبر برام بذارید ؟
خیلی ممنونم.
تو رو خدا آپدیت ترین ورژنش رو بهم بدین.
دوست عزیز آخرین نسخه از نرم افزار مورد نظر جنابعالی قبلاً داخل سایت قرار داده شده است،
جنابعالی به لینک زیر تشریف ببرید و نرم افزار مربوطه را دانلود نمائید،
ضمناً جهت یادآوری خدمت مبارکتان عرض شود که اگر با نحوه دانلود از لینک های موجود در آن صفحه آشنایی لازم را دارید که چه بهتر،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=668126&p=8361112&viewfull=1#post8361112
اما اگر احیاناً با نحوه دانلود از لینک ها آشنا نیستید بهتر است در تاپیک زیر درخواست بدهید تا اساتید مجرب آن بخش از سایت لینک مورد نظرتان را برایتان لیچ نمایند، ( لیچ کردن=> به معنی مستقیم سازی لینک آپلودسنترها می باشد).
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=665679
یک نرم افزار برای عوض کردن بک گراند عکس میخوام که راحت باشه راهنمایی کنید با لینک مربوطه
یه برنامه برای واترمارک ویدیو بدون تبدیل میخوام