آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.نقل قول:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها
Printable View
آره این روش بهتره ... ولی باید کاور بگیره پشت دیوار تا اون swat ها برن ... و مواظب اون پلیس عقبیه باشه چون برمیگرده.نقل قول:
خواستی instinct هات مصرف نشه میتونی از سمت چپ هم بری ها
مرسی عزیز ولی منظورم محل سیو تو ویندوز بود ( تو Documents ) که نبود !نقل قول:
نه دیگه اون پلیسه رو خفت میکنی میندازی تو همون جعبه کنار اون نیروهای ویژه هم زود میرننقل قول:
بچه ها این جمله چی میگه ؟ راست میگفتن یا سرکاری بوده :
Only 20% of players will see the last level in Hitman: Absolution, says director
نمیدونم منظورش واقعا چی بوده !نقل قول:
ولی ما که تموم کردیم. :n16:
من که هنوز بازی رو نگرفتم انشالله بعد از امتحانات ترم اول برم بازی رو تهیه کنم ولی این جمله دوستان راست میگن مفهومش شاید اینجوری باشه که در اخر بازی رو درجه احتمال خیلی سخت یه چیزی رو نشون بده؟
خب خودم گرفتم دیدم خبرتون میکنم شاید جز 20 درصد باشیم دی:n05:(:n19:)
من دارم رو خیلی سخت بازی میکنم. یه مرحله دیگه مونده.نقل قول:
فک نکنم اینجوری باشه.
راست یا دروغشو نمی دونم من از اولین شروع بازی روی همون اخرین درجه بازی شروع کردم و نه میدونم ایتم ها کجان چه شکلین و باقی مسائل ولی موضوع اینه کهنقل قول:
سخت هست ولی دیگه فقط 20 درصد رو نمی دونم برا من که راحت بود و از دلایلی که باعث شد همون شروع کار برنم روی اخرین درجه حذف شدن این امکان دید مخفی و رویت ملت از پشت درو دیوار که اصلا به زات 47 همچین کارهایی نمیاد ، اما روی این درجه اخر نفس گیر هم بود و میتونم بگم رسما بازی بهم به شکل خیلی لطیفی چسبید و هر بار از رد کردن زیبای مراحل به شکل مخفی لذت میبردم
از نکته های منفی بازی داستانش بود که دیگه اخرای بازی واقعا کلافم کرده بود و مجبور شدم یکی از مراحل بازیو با خون و خونریزی برم و از شر مرحله راحت بشم
چون داستان نه تنها ضعیف ساخته و پرداخته شده اصلا هم با گیم پلی چفت نیستن
دوستان این بازی صحنه ی خطری چیزی داره ؟ :دی اگه جاییش مورد اخلاقی داره بگید زایع نشیم :دی
تا این جایی که من اومدم صحنه که چه عرض کنم ولی تو کلوپاش خفن میگردن و میرقصن !:n05:نقل قول:
به نظرم داستانش اوایل خوب پیش میره ولی مراحل آخر دیگه خیلی خسته کننده میشه و الکی کشش میدن.نقل قول:
از نکته های منفی بازی داستانش بود که دیگه اخرای بازی واقعا کلافم کرده بود و مجبور شدم یکی از مراحل بازیو با خون و خونریزی برم و از شر مرحله راحت بشم
منم دقیقا مثل تو اینجوری رفتم ولی الان رو pursit مخفی کاری میرم چون مجبورم زود میبازم :n02:
منم بازی رو تموم کردم...خیلی بازی قشنگ و جذابی بود و خصوصا اینکه خیلی طولانی بود و 20 مرحله داشت ولی...
محتوای مخفی: مراحل آخر
در ضمن اون مرحله اواخر بازی که دوستان در موردش صحبت میکردن که آخرش باید بری تو آسانسور.. خیلی آسون بود
فقط کافی بود لباس خدمتکار هتل (هتل بود اونجا؟ چی بود ؟) به هر حال اون لباس سیاهه خدمتکار هتل رو بپوشید یه کامپیوتر هست اونو میزنید دستگاه هـــ...ک میشه بعد برید سمت آسانسور هیچ کس هم به شما شک نمیکنه کارت رو بزنید صبر کنید آسانسور بیاد پایین برید داخل...
من رو نرمال تمومش کردم ولی یکی از ضد حال های بازی ، اون قابلیت محدود ولی مسخره بود که ctrl رو میگرفتی قیافه اش رو مخفی میکرد بعد خیلی راحت میشد از بین دشمن ها حرکت کنی و هیچکس بهت شک نمیکرد..!!! البته شاید بگید باید روی درجه سختی بیشتری بازی میکردم...
در کل یکی نامحدود بودن قابلیت دیدن پشت دیوار و شناسایی دشمن و همین قابلیت محدود بالا که گفتم کلا بازی رو خیلی خراب کرده بود و هیچ ربطی به درجه سختی بازی نداره و اصلا چنین قابلیت های نباید در بازی می بود...
همون لباسه رو میگی که شبیه لباس خلباناس ؟ :n02:نقل قول:
.
فقط کافی بود لباس خدمتکار هتل (هتل بود اونجا؟ چی بود ؟) به هر حال اون لباس سیاهه خدمتکار هتل رو بپوشید یه کامپیوتر هست اونو میزنید دستگاه هـــ...ک میشه بعد برید سمت آسانسور هیچ کس هم به شما شک نمیکنه کارت رو بزنید صبر کنید آسانسور بیاد پایین برید داخل...
منم رد کردم ... اتفاقا به نظر منم آسون بود.
سری اول که بازی کردم سخت بود برام.
سری دوم راهشو پیدا کردم.
کلا هیتمن یه جوریه که اگه راه اصلی رو پیدا کنی یه مینی میتونی مرحله هاشو بری :n02:
آره فکر کنم همون لباس خلبانیه...:n09:ولی اونجا کجا بود؟ هتل بود ؟ اداره پلیس بود ؟ خلبان هواپیما چیکار میکرد اونجا ؟ :wac:نقل قول:
همون لباسه رو میگی که شبیه لباس خلباناس ؟ :n02:
منم رد کردم ... اتفاقا به نظر منم آسون بود.
سری اول که بازی کردم سخت بود برام.
سری دوم راهشو پیدا کردم.
کلا هیتمن یه جوریه که اگه راه اصلی رو پیدا کنی یه مینی میتونی مرحله هاشو بری :n02:
در کل اینکه با اون قابلیت هایی که تو بازی قرار داده بودند خیلی آسونش کرده بود و اون مرحله هم خیلی راحت بود و نیازی به خشونت نبود..:n06:
خب تو چه جوری اون لباس رو پوشیدی ؟نقل قول:
آخه نمیتونی بری داخل بهت گیر میدن.
لباس پلیس پوشیدی ؟
رو چه درجه سختی داری بازی میکنی ؟ :n17:
گفتم که نرمال بازی میکردم..ولی فرقی برای این مرحله نمیکنه.نقل قول:
خب تو چه جوری اون لباس رو پوشیدی ؟
آخه نمیتونی بری داخل بهت گیر میدن.
لباس پلیس پوشیدی ؟
رو چه درجه سختی داری بازی میکنی ؟ :n17:
چرا نمیشه بری تو ؟
همون اولین چک پویینت که از پست ساختمون وارد black water میشی میتونی از گوشه لابی ساختمون که همه هستن بری سمت راست..
البته یه ذره باید صبر کنی تا یه پلیس که سمت راست به انتهای سالن بره بعدش حرکت میکنی
اگه لازم شد یه چند ثانیه چهره ات رو مخفی میکنی که البته من روی نرمال نکردم و نیازی نبود و بعدش میرسی به اون خلبان یا خدمتکار هتل همونجا دخلش رو میاری و لباسش رو میپوشی کامپیوتر رو هـــــ...ک میکنی و وارد آسانسور میشی
(اینم نقشش)
محتوای مخفی: نقشه
آره دقیقا ، منم یکی دو مرحله ی آخر بازی رو اکشن رفتم.خسته شده بودم.نقل قول:
چیزی بنام داستان انگار نداشت ، فقط شخصیت های بیشتری ساخته بودن تا بهونه ای باشه برای کش دادن و بیشتر کردن مراحل.
پایان blood money خیلی خلاقانه تر بود. واسه من که خیلی خاطره ی خوبی شد، چون اولش فکر میکردم 47 واقعا مرده ، بعدش گفتم چرا ui داره بازی عجیبه ، همینجوری دکمه های کیبرد رو فشار دادم دیدم داره یه اتفاقاتی میوفته ، بعد که بلند شد ، انگار دنیا رو بهم داده بودن ، خیلی حال کردم !!
فکر میکنم منظور از اون 20% گرفتن تمام چلنجهای مراحل بوده. بعضیهاش واقعا سخته
خب رو نرمال اون قسمت خیلی راحته !نقل قول:
همون اولین چک پویینت که از پست ساختمون وارد black water میشی میتونی از گوشه لابی ساختمون که همه هستن بری سمت راست..
البته یه ذره باید صبر کنی تا یه پلیس که سمت راست به انتهای سالن بره بعدش حرکت میکنی
اگه لازم شد یه چند ثانیه چهره ات رو مخفی میکنی که البته من روی نرمال نکردم و نیازی نبود و بعدش میرسی به اون خلبان یا خدمتکار هتل همونجا دخلش رو میاری و لباسش رو میپوشی کامپیوتر رو هـــــ...ک میکنی و وارد آسانسور میشی
(اینم نقشش)
رو هارد و pursit سریع بهت شک میکنن ... اصلا نمیشه رفت داخل وگرنه همه میریزن سرت بهت شلیک میکنن.
البته من در میرم از دستشون و قایم میشم. نیازی هم به کشتن اون بدبخت نیس.
یه اتاق هست که اون لباس توشه میتونی بری بپوشی.:n23:
منم اولش همینو میگفتم ولی وقتی برای دومین دفعه بازی کردم از داستان خیلی خوشم اومد.نقل قول:
چیزی بنام داستان انگار نداشت
البته قبول دارم آخراش خسته کننده میشه.
کلا بعد از مرحله ای که شریف میندازدت زندان دیگه حال نمیده. :n16:
بازی رو برای بار دوم اینبار روی pursit تموم کردم.
واقعا بازی خیلی خوب و خاطره انگیزی برام شد.
لذت بازی رو این درجه سختی خیلی بیشتره مخصوصا اگه بار دوم باشه.
دلم نمیاد بازی رو پاک کنم :n28:
سیوش چجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی بمیرم از چک پوینت میاد و وقتی از بازی خارج شم از اول مرحله میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی سیو نداره.نقل قول:
چک پوینت داره.
چک پوینت با سیو فرق داره.
البته چک پوینت میتونه سیو باشه :n02:
آره همینجوریه که میگی ...
خب نباید خارج شی باید تا آخر مرحله بری
دوستان مرحله Vixen Club رو موندم.اون یارو رو کشتم ولی حالا میگه باید بری طبقه دوم و نمیدونم چه طور : دی
یه مرحله نسبتا ضایع دارهنقل قول:
سلام
مرحله ای که یه یارو که یه شیشه عیکنش شکسته توی کلیسا پدر روحانیو گروگان میگیره و صحنه آهسته هست چه جوری باید اون یارو کشت؟
باید Point Shooting کنی دیگه مگه بلد نیستی :n13:نقل قول:
کذوم مرحله ...؟ :n02: قبلش بگو که امادگی داشته باشیم..:دینقل قول:
اتفاقا این نسخه اصلا چیز بد بد نداره. :n16:نقل قول:
یه مرحله داره که تو کلوبه ... خب اینم دیگه طبیعیه از بس تو بازیا دیدیم.
ولی عالی طراحی شده :n02:
البته یه قسمت دیگه م خفنه :
:n02:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
واقعا بازی داره فاز میده. البته داستان بازی خیلی داره کش پیدا می کنه. مخفی کاری بازی تو لول هارد واقعا سخته . من مخفی کاری می کنم ولی ترکیب با اکشن بازی که خیلی فاز میده. به طور مخفیانه تقریبا همه ی دشمنای مرحله و حذف می کنم. مخصوصا از وقتی دوباره سلاح های خودشو پس گرفت بازی فاز بیشتری گرفت. برای من رو درجه هارد لباس عوض کردن خیلی فایده ای نداره چون instinct زود تموم میشه و سریع لو میرم!!
البته یه نکته ای که ضد حاله تو این نسخه اینکه مراحلی که توش اسنایپ باشه خیلی کمه.
بعذ از اینکه صحنه اهسته شد باید سریع کله طرف رو هدف بگیری و شلیک کنی و سریعا اون حالت آهسته رو قطع کنی( من با space این کار رو می کنم)نقل قول:
چرا اصلا نمیشه مخفی شد مثلا با اینکه لباس عوض کردی همش بهت شک میکنن مگه پلیسا همشون هم دیگه رو میشناسن تازه من اگر برم جلوی پلیسا instinct بزنم هم باهاشون گرم نمیگیره که رد شم
باهاشون نباید گرم بگیره !نقل قول:
جلو بارکد پشت کلشو میگیره تا نفهمن.
یا کلاهشو میاره پایین رو صورتش.
مخفی کاریش خیلی نسبت به قبل سخت تر شده.
لباس هر دسته ای را که بپوشی، همون افراد بهت شک میکنند، ولی دیگران نه. البته این طبیعی تر هم هست. چون اونها همکاراشون را میشناسند و چون چهره جدید نا آشناست، شک میکنند. مثلا میگن "من قبلا تو را ندیدم" یا "گم شدی؟ "
آقا ما که آخرشم این بازیو گیر نیاوردیم...
انصافا خوب بود.دیگه هر بازی ای یه داستانی داره. یه کم و کاستی داره ولی هیتمن همیشه عالیه
من صد باری هی میگفتم خب الان دیگه تموم میشه..الان مرحله آخره ... :-) خیلی خوب بود که مراحل زیادی داشت
بهترین لباسی که توش خودمو مخفی کردم لباس مجسمه آهنیه تو مراحل آخر بود.خیلی جالب بود!
یه بدبختی هم داشت این بازی:وقتی 3 میشد باید میوفتادی دنباله ملت که نرن لو ت بدن :-)
فقط یه سوال:
واقعا چند جور پایان داره ؟؟
لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟نقل قول:
خوب باید لو بره .....!!نقل قول:
لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟
مگه میشه لباس یه شوالیه آهنی خود به خود راه بره...مگه اینه جِن توش بره...:n02:
اون لباس هم فقط به درد این میخوره باهاش همونجا که هستی Hide بشی هر کسی بهت نزدیک شد با شمشیر دخلش رو بیاری...
کسی لباس مترسکی پوشیده بود ؟ :n02:
خیلی باحال بود ...
البته خیلی هم بازی رو غیر طبیعی میکرد :n16:
منظورم این بود که در همون حالت مخفی شک میکردننقل قول: