برو اين سايتنقل قول:
بعد توي اوون كادره بزن چيز پي اننقل قول:
کد:www.google.com
و تمام :46:
Printable View
برو اين سايتنقل قول:
بعد توي اوون كادره بزن چيز پي اننقل قول:
کد:www.google.com
و تمام :46:
ما هم رفتیم سرویسمون رو 256 کردیم
تا ببینیم کی میتونیم 1 مگش کنیم
فقط یه مشکل کوچک هست اونم اینکه اینا 128 رو روی 192 بسته بودن ولی 256 همون 256 ـه
سلام سرعت دوستان هم هنوز پایینه من 256 دارم از پنجشنبه هفته پیش سرعتم از 30 رسیده به 10 و تا حالا هم مشکل حل نشده
مشکل از خود مخابراته ؟
براي منم دقيقا از پنج شنبه اينطوري شده (256)، سرعت افتضاح از 2 تا 8 كيلو بايت متغييره :41:نقل قول:
البته من كرجم، چه وضيعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من هم کرج هستم پس مشکل سراسری و خودشون درست میکنن ولی خیلی طولانی شده
نقل قول:
نقل قول:یک پیشنهاد دارم براتون . ابتدا به 1899 زنگ بزنید و پیغام بگذارید و مشکلتون رو دقیق بگید. چند ساعت صبر کنید و بعد اگر بهتون زنگ نزدند به 190 زنگ بزنید به اپراتور وصل بشید و بگید با بازرستون می خوام صحبت کنم به احتمال زیاد مشکلتون رو زودتر رفع می کنند.نقل قول:
شما در کدام منطقه مخابراتی هستید؟ منم مشکل شما رو دارمنقل قول:
از پنجشنبه سرعت دانلودم(128) از 16 به 8 رسیده
من در منطقه رجایی شهر هستم
این مشکلو یکی دیگه هم گفته بود توی مرکز رجائی شهر داره
من توی مرکز ثارالله هستم جالبه پسر عموم هم از همین مرکز 128 داره اون مشکلی نداره شانس منه:sad:
نقل قول:
مركز نصرآبادي
سلام :5:
اقایون سرعت شماها که خیلی عالیه برای من از 4شنبه اومده زیر 2کیلو:41:.
من تحقیق کردم بواسطه دوستی که در یکی از isp ها داشتم ظاهرن سیستم شیرینک مخابرات تو بعضی مناطق مثل طالقانی کرج قاطی کرده:19:.فکرم نمیکنم تا 2هفته دیگه هم درست شه.برای همین الان 1smt رو تو بعضی جاها به 30 نفر مدن:18:.
من دیروز رفتم مخابرات رجایی شهر گفتم اینترنتم کند شده علت چیه؟ گفتند ما اینترنت کسی رو کند نمی کنیم اگه کند بشه برای همه کند میشه!درضمن دو بار هم در طول هفته گذشته قطعی داشتیمنقل قول:
شما هم برو مخابرات مرکزتون ببین چی بهت میگن
نقل قول:من هم کرج هستم ولی اصلاً همچین مشکلی ندارم! اتفاقاً از روز پنج شنبه کیفیت سرویسم خیلی بهتر شده (خدا رو شکر)، مخصوصاً پینگش. سرعت باز کردن صفحات عالی شده.نقل قول:
بابا اینا چه مرگشونه الان 3 روز باسه من کلا قطعه هر چی بهشون زنگ میزنم میگن مشکل مخابرات همین بعد ازشون میپرسم کی درست میشه میگن معلوم نیست یه جوری هم حرف میزنن که انگار ما بدهاکاریم
این واقعا یعنی چی ؟
بچه ها من مخابرات شهرری هستم کسی از شما ها به چنین مشکلی بر خورده؟
در جهان آخرین کشو از لحاظ سرعت دانلود ایران هست و بس
فقط ادعا داریم و در حقیقت هیچی نیستیم
همین که باعث میشن اینو بفهمیم خیلی عالیه:8:نقل قول:
من 1 مرداد سرویسم قطع شد (همسایه مون هم همینطور)، زنگ زدیم 1899 پیغام گذاشتیم جوابی نگرفتیم. 5 مرداد خودش وصل شد.نقل قول:
به طور کلی در قطعی های ADSL، احتمال اینکه قطعی فقط برای یک مشترک (شما) باشه شاید 5٪ هم نباشه؛ معمولاً قطعی، کلی هست و تنها کاری که میشه کرد صبر هست. :41:
سلام دوستان من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم. میشه کسانی که از مخابرات سرویس گرفتن سرعت دانلودشون رو بگن؟:37:
سرویس 128: 17 تا 20 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
سرویس 256: 30-29 کیلوبایت بر ثانیه
کسی هست تونسته باشه 512 یا بالاتر بگیره
منظورم افراد با شرایط عادیه (دانشجو بودن یا گرفتن گواهی از دانشگاه برای تحقیق و از اینجور چیزا)
گشتم نبود ، نگرد نیست .نقل قول:
همه با پارتی و . . . گرفتن .
سلام
دوستان مي خواستم ببينم مخابرات 256 رو به دانشجويان مي ده ؟
اره میدن فقط باید بری پیش رئیس منطقه یکم زبون بریزینقل قول:
خب حالا اونایی که با پارتی گرفتن سرعتشون چقدره؟نقل قول:
مثل 128 بالاتر از معمول یا مثل 256 پایینتر؟
دوستان به من اهواز گفتن با کارت دانشجویی تا 512 میدیم بهت.... قراره برم ثبت نام کنم....
اونجارو نمیدونم ...
این پستو یه نکاه بنداز : (مطمئناً فکت میفته )نقل قول:
میتونی از خودش دقیق تر بپرسی چجوری گرفته .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6379551&postcount=563
من بیشتر از این نمیتونم کمکت کنم .
چون خودم 256 دارم .
یاعلی
256 من سرعتش 25-27 هست.البته تا 1 ماه پیش سرعتم 21-25 بودنقل قول:
جالبه بعد از 6 روز هنوز مشکل افت سرعت دانلود ادامه داره جالبتر اینکه ping ام از همه کسایی که آنلاین بازی میکنیم پایین تره
256 من بالای 30 بود تا 35 ولی الان نهایت 10 بشه 6 روزه اینجوریه
من با کارت دانشجویی 256 گرفتم (کرج). البته یه جورایی بند پ هم داشتم.نقل قول:
کرج مشکلی نیست واقعاً همکاری میکنن بچه ها با کاردانی هم 256 گرفتن
سلام اقایون:20:
1خبر داغ :46:امروز بعد از پیگیریهای شدییییییییییییییید در مخابرات علت قطعی و افت سرعت شدید سرویسها رو فهمیدم:21:
واما داستان از اونجا شروع شده که کرج استان شده :27:الان چند روزه که دارن کرج رو از زیر نظر بودن تهران خارج میکنن و سامانه جدید پاسخ گویی دیتا تو کرج راه افتاده یعنی 1899 دیگه به کرج سرویس نمیده و یوزرهای کرج باید با شماره8117 در ارتباط باشن البته این قطعی ها تا 1 شنبه ادامه داره:2:
یعنی سرویسمون از حالت نامحدود درمیاد؟! :18:نقل قول:
اگر از نامحدود بودن دربیاد که خیلی بده یعنی دیگه ارزش نداره من بخاطر نامحدود بودنش از مخابرات گرفتم
خوبه حالا فهمیدیم که تا کی ادامه داره میشه 11 روز کاهش 70 درصدی سرعت که اینم در نوع خودش رکوردیه!
مخابرات تو شهرستان ها هم سرویساشو نا محدود کرده یا نه ؟؟؟(مثلاً تو اراک)
چون من تو سایت اراکش که میرم ، تو قسمت تعرفه ، چیزی از نامحدود ننوشته ، همشون محدودیت حجمی دارن ...
در ضمن سرعتش چجوریه ؟؟؟
مثلاً 512 داشته باشی سرعت چند دانلود میکنه ؟؟؟
سرعت شبانش چجوریه ؟؟؟
به خاطر همين بوده كه گوگل و ياهو خوب باز نميشوند. هنوز هم يكخورده اين طوريه.....
سلام.نقل قول:
فعلا که از مخابرات همدان خبری نیست. همون حجمی ها رو ارائه میدن.
در مورد سرعت هم من 256 حجمی دارم سرعتش 60 تا 64. سرعت شب و روز هم یکیه.
فکر نمیکنم:13:ولی امروز که من با مهندس نجابت مدیر کل دیتای البرز حرف میزدم:10: میگفت این احتمال کمه ولی اگر از ------ یا چیز پی ان استفاده زیاد بشه قطعمون نمیکنن ولی شیرینگ خطو میبرن بالا و سرعتو محدود مکنن:7:نقل قول:
بچه ها بس من برای وایرلس باید یه کد بگیرم ؟
داستانی شده ها بلاخره این سرعت درست میشه یا نا
با تشکر از اخبار دوستان:10:
منم همینطور. اگه محدودیت اعمال بشه دیگه دلیل دیگه ای برای سرویس گرفتن از مخابرات برام نمیمونه.نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مشکلشون یه چیز دیگه بود.نقل قول:
نیست الآن سرعت خیلی بالاست! :41:نقل قول:
یعنی چی کد بگیرم؟ مشکلتون دقیقاً چی هست؟نقل قول:
من الان لایزر دارم 256. سرعت دانلود روی 29 تا 36 میچرخه. ماهی 13600 میدم. با خودم گفتم من که دارم این پولو میدم حالا نامحدود باشه که بهتره.:21: واسه همین راجع به ای دی اس ال مخابرات تحقیق کردم گفتن سرعتش خوبه. میخوام بگیرم. با کارت دانشجویی فقط 256 میدن؟ 512 نمیدن؟:41:
نقل قول:
من پرسیدم 512 میدن با کارت دانشجویی ....
دستت درد نکنه. بعد یه سوال دیگه. جریان این افت سرعت چیه؟:13: