این فیلم کجاس اگه میشه لینک دانلودشا بزاریننقل قول:
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
:11:
Printable View
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
:11:
کسی نمی دونست؟ :41:نقل قول:
اره توی vg247 هم درمورد اساسین بگردی به خبر میرسی. خودشون گفتن خط داستانی این سری سال بعد با خود دزموند تموم میشه.دقتم کنی اخر هیمن مسخه.خوده دزموند میگه من میدونم چیار باید کنیم و خودش هم پیغام رو از خدایان میگیره.نقل قول:
در ضمن اگر بخوان 3 رو بسازن بازم باید شخصیت جدیدی بسازند و این یعنی کش دادن الکی داستان.
کلا اساسین قرار بود 3 گانه باشه. الطایر-اتزیو - دزموند ولی یهو اتزیو کارکترش گرفت خودش3 گانه شد.
از نظر من بهتر که تموم شه.نیاز به یک تغییر اساسی داره روند و داستان بازی.
دوستان متاسفانه کاور رسمی بازی برای PC پیدا نمیشه تو اینترنت و هر چی هست یا مونتاژ شده است و یا با کیفیت پایین.
من خودم با استفاده از چند کاور مختلف و با اضافه کردن چیزهایی به اون یه کاور جدید و شبیه به کاور اصل طراحی کنم.(البته برای پشتش مجبور شدم از نسخه X360 استفاده کنم.
تقدیم به شما ، فکر می کنم کاور خوبی شده و با رزولوشن بالا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
کد:http://www.mediafire.com/?aua553byba32uhf
برای استفاده از امکاناتی که در نسخه کالکتور وجود داره می تونید از روش زیر استفاده کنید.Assassin’s Creed Revelations Collector's Edition UNLOCKER 1.2
امکاناتی که این نسخه دارا هست:
Incluing a bouns mission.(Vlad The Impaler prison)l
All uplay rewards
Some weapon Upgrades.l
Some outfits.(Desmond miles,Armor of Brutus,Altair's outfit,Turkish Assassin Armor)l
-------------------------
Tested On All Versions
The bouns mission is in sofia's shop.l
لینک دانلود ACR Unlocker
کد:http://www.mediafire.com/?ogql0rl9dzvon4k
در صورتی که پچ 1.01 رو ریختید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید:
C:\Users \ AppData \ Local \ Ubisoft Game Launcher \ savegame_storage \ c2tpZHJvdw== \ 40
در صورتی که از ورژن 1.0 استفاده می کنید باید فایل هارو تو مسیر زیر کپی کنید
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations\orbit\40
نکته: اگه وارد یکی از مراحل Desmond's Jurney بشید لباس های داخل outfits دیگه قابل استفاده نیستند...
نقل قول:میتونید بیاید اینجا با هم بحث کنیمنقل قول:
و نقطه نظراتونو بگید.
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1828
نقل قول:
قضیه این جمله عربیه برمیگرده دوران الطایر
همون زمانی که دارین المعلم رو می کشین المعلم به اطایر میگه:امکان نداره دانش آموز معلم رو بکشه
الطایر در جوابش همینو میگه
معنی
هیچچیز غیر ممکن نیست بلکه همه چیز ممکن است
یه همچین چیزیه معنیش
بعدش هم که خودت می گی اتزیو تو Brotherhood (قبلش توی برج توسط mario auditore ) گفته می شه
می گن گروه ما در این کلمات نهفته شده(حداقل یه همچین چیزیه)
اين عكس ها هنوز در حد شايعس(البته ممكنه واقعي باشه)نقل قول:
درضمن يكم دوستانه تر صحبت بكني بدنيست:20:
ببخشید تصحیح می کنم عزیزم گولم هانی پوسی کت مای لاو اگه میشه یه لطفی در حق من بکن بگو ببینم این عکسا را از کجا آوردی قوربونت برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:40::11:نقل قول:
اینجوری خوبه دیگه؟؟؟ دوستانس؟؟؟؟؟؟؟:5:
آقا یکی لطفا" به من بگه ای پچ 1.01 با 1.0 چه فرقی داره؟:5:
سلام دوستان
باز هم می پرسم
پچ هفتصد و خرده ای مگابایتی 1.01 رو با هزار تا مصیبت دانلود کردم تا Desmond Journey رو بازی کنم ولی موقع نصب ایراد میده
ایراد هم در مورد installation folder هست
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted
کرک Skidrow قاینال رو هم دارم
هز کاری کردم نشد. حتی پچ رو به محل نصب بازی کپی کردم تا شاید از اونجا نصب بشه ولی باز هم نشد
چی کاز کنم ؟؟؟؟
کمک کنید
ضمنا موضوع بخش desmond journey چیه ؟
ارزش بازی کردن رو داره ؟؟؟
منتظر کمک دوستان نشستم
شما اگه يه سرچ ساده توي گوگل بكني به اين عكسا ميرسي.:46:نقل قول:
5تا از assassin هام بیشتر از لول 10 نمیرن!!!!!!!!!!
نقل قول:
شما مستر اساسین رو بزنید شاید رفت
فقط اساسین هایی میتونن بیشتر از 10 لول بگیرن و مستر اساسین بشن که فرماندهی یک Den رو به داده باشید بهشون .نقل قول:
بیخیال این desmond journey بشین. من که یکیشو رفتم حالم بهم خورد. بازی فکری گذاشتن داخل بازی ؟؟؟ :دی دوستان با پچ 47 مگی میشه رفت لازم نیست 700 مگ دانلود کنید.
سلام
فقط یک مرحله desmond journey یعنی پارت یکش بازه
واسه بعدی ها یه چیزی میخواد.
یکی کمک کنه
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
نقل قول:
سلام
لطفا لینک اون پچ 47 مگی رو برا desmond journey قرار بده. یه راهنمایی هم بکن
اینکه این بازی نمیشه اسب سوار دش خیلی ضد حاله. تو نسخه قبلی اسب سواری خیلی حال میداد مخصوصا وقتی از روی اسب یه سرباز سواره و میکشتیم :دی.
به نظرم این بازی تغییر چندانی با نسخه قبلی نداشته جز اینکه اتزیو ظاهرش پیر تر شده!! تواناییش که کم نشده هیچی خیلی هم زورش بیشتر شده و کلا مرگ تو کارش نیست :دی.
البته هنوزم بازی زیبایی است و شاهکار به حساب میاد ولی خوب نیاز به یک خونه تکونی اساسی داره!!
یه سوتی خفن دیگه پیدا کردم تو بازی!! برای من 4 تا از اساسین هایی که گرفتم قیافشون کپی همه! 2 تا 2 تا شبیه همن! نمیدونم چرا بیشتر اساسین هایی که باید آزاد کنیم زن هستند! :دی . من یکی دو تا بیشتر اساسین مرد تو اکیپم نیست!!
چه جالب من فقط دوتا زن دارم تو گروهم:20::11:نقل قول:
شما باید از اون Fragment های انیمس که تو محیط شهر استانبول پراکنده هستن پیدا کنین تا بتونیننقل قول:
این مراحلو باز کنید.معمولا رو پشت بومها یا نوک جاهای بلند هم پیدا میشن،رو نقشه هم معلومن بعضی وقتا
و یه علامت مشخص دارن تو شهر بگردید راحت پیدا میکنید.
من که اینقدر اساسین تربیت کرم (تقریبا 50 تا) نمیدونم کی زنه کی مرده .نقل قول:
:18::18::18: مگه میشه؟؟؟ آخه همش 10 یا 12 جا واسه اسسینا گزاشتن ...(منظورم اونجایی ک میره دستور بدی کجان برن درواقع میفرستیشون ماموریت)نقل قول:
کلا شما 12 اساسین مبتونی بگریی که 7 تاش مستر میشن بقیش همه تا لول 15 میره ولی مستر نمیشن
خوبی مسترها این هست که وقتی بفرستیشون ماموریت شکست بخورن میرن یه جایی یعد از 20 دقیقه دوباره خوب میشن برمیگردن
روی عکسشون هم علامت صلیب سرخ میزنه
دوستان اونایی که تو بعضی مراحل مشکل دارن میتونید برید تو این سایت راهنمای کامل بازیو گذاشته
کد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedrevelations
چند تا den assasin میشه گرفت
نقل قول:اره میشه . شما 7 تا اساسین داری که اگه بزاریشون توی den ها تا لول 15 میرن و بعدش میشن مستر اساسین .نقل قول:
بقیه فقط تا لول 10 حداکثر میتونن برن و میشن اساسین معمولی .
در ضمن میتونی اساسین هات رو توی شهر های مختلف قرار بدی تا دفاع اون شهر زیاد بشه . اینطوری جای اون اساسینت خالی میشه و میتونی یه اساسین جدید به جاش تربیت کنی
حالا اگر یکی از مستر اساسین هات رو بزاری توی یک شهر یکی از Den هات خالی میشه و میتونی یک اساسین دیگه (مثلا یک لول 10) رو بزاری توی اون Den که تا یه مدت دیگه اون هم مستر اساسین بشه .
آخه وختی اونارو میفرستم جاهای دیگه بعد از یه مدت خاص برمیگردن ....نقل قول:
اینکه میشه اسسین ها را فرستاد ماموریت و درآمد زایی کرد خیلی فاز میده :دی.
اون که ماموریت میدی بهشون . ولی میتونی توی هر شهر که تحت سلطه اساسین هاست حداکثر تا 5 تا اساسین بزاری تا بر اساس لولشون تمپلارها دیرتر اون شهر رو بگیرن .نقل قول:
شما نياز داري كه از رجيستري فيكس آپديت كني، اينم لينكش :نقل قول:
کد:http://up9.--------.com/images/lfc5ikuc4fx92zexl0l.zip
سلام من امروز رفتم این بازیو خریدم و نصبش کردم ولی وقتی اجراش میکنم وقتی شروع میشه اینگار خش داره و موقع بازی هم همینطوره
اساسین 2 بازی کردم گرافیکش خیلی بهتر از این بود
رمم 3 گیگ دی در ار تری و گرافیک 1 دارم
میشه کمکم کنین؟روی گرافیک خیلی اذیت میکنه
چرا اینقدر فریم ریت من پایینه ؟
10-12 بیشتر نمیشه
با لپ تاپ بازی میکنم و رم 4 دارم
گرافیکمم 2 گیگ دی دی آر 5 هست
سی پی یو هم Core i7
بازی خوبیه ؟
چه امتیازی به بازی میدین ؟
به نظر من نمرش از 10 نمره 7.5 باشه خوبه
نه خداييش بي انصافي نكنين از10نمره 9 ميشه بش داد واقعا بازيش فوقالعادست:10:نقل قول:
بازیش ک عالیه....ب نظر من 9 :46:نقل قول:
نقل قول:
;یکی کمک نمیکنه؟:11:
انصافا هرچی بازی جلو تر میره ردیف تر میشه. اولش تو ذوغم زده بود یجورایی ولی الان خیلی فاز میده. تو این قسمت خیلی خوب روی قسمت اساسین ها مانور دادن . از من میشنوین سعی کنید مراحل و 100% تموم کنید خیلی فازش بیشتره! من اول نظرم به 8.5 بود الان میگم 9 از 10
شما اینجا مطرح کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=530763&page=45
اگه داستانش رو نگیم بقیه بازی یه چیز تکراریه. گیم پلی. گرافیک. صداگذاری. هیچ چیز نویی تو بازی دیده نمیشه. ولی به هر حال یه AC هست و بازی کردنش واجب :دی
گرافیکش نسبت به بتمن جدید پایینتره