خسته نباشه ، بیشتر درامدش هم برای تبلیغ انگاری !
.
Printable View
خسته نباشه ، بیشتر درامدش هم برای تبلیغ انگاری !
.
نوش جونش. ماکه بخیل نیستیم ..
ولی خدا از اون بگیره بده به ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازیکن دیگه ای اندازه بکام حاشیه داشت خودشو گم میکرد اصلا فوتبال یادش میرفت
به نظر من که یه همچین پولی حقش نیست اصلا مگه کیه؟؟؟
من هیچ وقت از بکام خوشم نمیومده !!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که رقابت های فوتبال لیگ های اروپایی رفته رفته به پایان نیم فصل نزدیک می شود، مهاجمان تیم ها رقابت خود را برای آقای گلی لیگ های خود که در نهایت منجر به تصاحب کفش طلای اروپا می شود، آغاز کرده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در رقابت های لیگ برتر انگلستان بنجانی موارواری از پورتسموث با 8 گل در صدر برترین گلزنان لیگ برتر قرار دارد و کریس رونالدو از منچستر یونایتد، فابرگاس از آرسنال، رابی کین از تاتنهام، آنلکا از بولتون و آدبایور از آرسنال با 6 گل در تعقیب او هستند.
در اسپانیا ، لوییز فابیانو از تیم سویا با 8 گل در صدر جدول برترین گلزنان قرار دارد و این در حالی است که سرجیو آگوئرو مهاجم آتلتیکو مادرید همین تعداد گل را به ثمر رسانده است. رائول از رئال مادرید، مسی از بارسا، گیزا از رئال مایورکا، ریکاردو اولیویرا از زاراگوزا و روسی از ویا رئال 7 گله هستند.
ترزگه با 10 گل در سری آ فوتبال ایتالیا حرف اول را می زند. کاکا از میلان، توتی از رم و ابراهیموویچ از اینتر با 7 گل پشت سر مهاجم فرانسوی یوونتوس قرار دارند.
در مسابقات فوتبال باشگاههای آلمان لوکاتونی از بایرن مونیخ 9 گله است و فن در فارت هامبورگ و کلوزه بایرن با 8 گل، او را تعقیب می کنند.
سرانجام در فوتبال باشگاهی فرانسه کریم بنزما از لیون با 11 گل در صدر قرار دارد و دیوید بلیون از بوردو با 10 گل دوم است.
خبر های کوتاه از فوتبال اروپا رو میزاریم
کوتاه از فوتبال اروپا
" ساكرنت- كاكا ستاره برزيلي تبار ميلان مي گويد خشونت هاي جاري در فوتبال ايتاليا، ستاره هاي فوتبال جهان را از خود دور مي كند.
" گل- روبرتوكارلوس مدافع سابق رئال مادريد مي گويد مارچلو، مدافعي كه جاي او را در رئال گرفته تاكنون بازي هاي خوبي ارائه كرده است. وي كه تابستان گذشته به فنر باغچه تركيه پيوست از حضور در اين تيم راضي است.
" ساكرنت- ليليان تورام مي گويد در صورتي كه فرانسه به يورو ٢٠٠٨ صعود نكند، از فوتبال بين المللي كناره گيري مي كند. اين مدافع ٣٥ساله عضو باشگاه بارسلونا، تاكنون ١٣٤ بار پيراهن تيم ملي فرانسه را پوشيده است.
در مرحله نهایی مسابقات جام ملتهای اروپا در سال 2008، ایتالیا قهرمان جام جهانی با هلند، فرانسه و رومانی همگروه شد.
در این مسابقات که تابستان سال آینده میلادی به میزبانی مشترک سویس و اتریش برگزار خواهد شد، تنها دو تیم از هر گروه به مرحله یک چهارم نهایی صعود می کنند.
حاصل قرعه کشی به این شرح است:
گروه 1
سویس
جمهوری چک
پرتغال
ترکیه
گروه 2
اتریش
کرواسی
آلمان
لهستان
گروه 3
هلند
ایتالیا
رومانی
فرانسه
گروه 4
یونان
سوئد
اسپانیا
روسیه
شروع تورنمت: روز هفتم ژوئن سال 2008
عجب بازیهای جالبی !
به نظر من ایتالیا و فرانسه از این گروه صعود می کنند:5:
شک نکنید ایتالیا قهرمانه :40:
ببینید حالا کی گفتم .........
آلمان به احتمال زیاد قهرمان می شه
گروه یک هم واقعا وحشتناکه
چک اوف
پرتقال و ترکیه
خدا کنه مثل دوره قبل صدا سیما از شبکه های دیگه برنداره بازیها رو و حق پخش رو بخره تا مجبور نشیم هی صحنه آهسته بیبینیم
ایران قهرمانه شک نکینید اااااا
ببخشید اشتباه اومدم....
چه قدر بد قرعه کشی کردن....
هلند جون عشق خودم قهرمانه
پيش بيني خودتون را در مورد انتخاب سرمربي انگليس را در نظرسنجي اعلام كنيد
woooooooooooooo عجب گروهی تورو خدا ببین چه گروهی شده این گروه وای وای من طرفدار هلند و ایتالیا هستم که خدا کنه بالا بیان و اما این رومانی هم تیم کوچکی نیست در مقدماتی بهترین تیم شد.
البته اگر به ایتالیا نخوره.نقل قول:
مجله همشهری جوان یه بررسی کرده بود که هر وقت آلمان به ایتالیا خورده کله پا شده.نمونش جام جهانی 2006
گروه 1: پرتغال - چک .باید بازی جالبی بشه.
گروه 2: آلمان این دفعه شانس اورد.جام ملتهای قبلی از گروهش صعود نکرد.
گروه 3: چه بازیهایی بشه! اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافته اما با توجه به مظلومیت هلند و بدشانسی که همیشه همراهشه،حدس میزنم فرانسه و ایتالیا از این گروه بیان بالا.
گروه 4: جالبه ،سه تا از این تیمها جام ملتهای قبلی هم در یک گروه بودند.(یونان،اسپانیا،روسیه )
فقط فرانسه
باز هم اين آلمان .... شانس!!!!:angry:
گروه ایتالیا وحشتناکه. بزارین یه بار هم ایتالیا بد شانسی بیاره
..............................................
دوستان نوشتم آلمان خوش شانسه
وقتی ایتالیا با شانس و اشتباهات داوری قهرمان جام جهانی شد شانس نداشت؟؟؟
خورد به استرالیا
و اوکراین
در حالی که المان خورد به سوئد و آرژانتین
...........................
چیزی که مشخصه آلمان پرافتخار ترین تیم اروپا هستش
غلام پیروانی:42::42::42::42:
به دليل ناخالصي فراوان در جنس ايراني امكان استفاده آنها در انگليس وجود ندارد. :41::5::41:نقل قول:
خواهشا طرفداری از آلمان نکن که دیدیم چجوری ایتالیا اشکتونو تو ورزشگاه خودتون درآورد:27:نقل قول:
I T A L I A
شب دراز است و قلندر بیدار تر!!نقل قول:
آلمانم کم اشک ایتالیا رو درنیاوره:5:
به نظرمن احتمال مورینیو بیشتره..
آخه آلمان با اون فوتبال مسخرش طرفداري داره!!!!!!!!!!!!
مسخره یعنی چی؟نقل قول:
شما طرفدار کجایی؟؟
حتما ایتا لیا!!!
امیر جون چرا باهاشون بحث می کنی!!!نقل قول:
تو اروپا آلمان کم حال ایتالیا رو نگرفته...:21:
فعلا هم که پر افتخار ترین تیم اروپا هستش!!!
حالا یکی این وسط پا میشه میگه آلمان طرفداری داره...:13:
من مطمعنم ایتالیا با 1 امتیازی که از رومانی میگیره 4 ام میشه!!!:31:
شعارشون تو جام جهانی یادته؟!!!......ایتا-----لیا!!!:27:
دمت گرم اینو خوب اومدی:13:نقل قول:
اخه میگن شانس
ایتالیا تو جام جهانی 2006 خوش شانس ترین تیم بود خدایی
من طرفدار فوتبال زيبا هستم. نه آلمان . نه ايتاليا.الان پرتقال از همه زيباتر بازي ميكنه.
فکر کنم کاپللو بشه
سیدبندی قرعه كشی:
سید 1 (صدرنشینان مرحله گروهی) :
رئال مادرید ، بارسلونا و سویا (اسپانیا) ، چلسی و منچستریونایتد (انگلیس) ، میلان و اینتر (ایتالیا) و پورتو (پرتغال)
---------------------
سید 2 (تیمهای دوم مرحله گروهی) :
لیورپول و آرسنال (انگلیس) ، لیون (فرانسه) ، رم (ایتالیا) ، شالكه (آلمان) ، سلتیك (اسكاتلند) ، المپیاكوس (یونان) و فنرباغچه (تركیه)
نظرتون چیه ؟؟
با توجه به حضور لیورپول و آرسنال در سید 2 احتمال انجام دو مسابقه جالب و میهج در مرحله 8/1 نهایی بسیار بالاست!
آرسنال مطمئنا با یكی از تیمهای رئال مادرید، بارسلونا، میلان، اینتر و یا پورتو روبرو خواهد شد! پس توپچیها از حالا باید منتظر یك حریف سرسخت باشند و شاید بهترین قرعه برای آنها پورتویی باشد كه خود سابقه قهرمانی در این مسابقات را دارد و حریف آسانی برای آنها نخواهد بود!
در عین حال لیورپولیها نیز نباید در انتظار قرعه آسانی باشند! چراكه آنها نیز حتما با یكی از تیمهای رئال مادرید، بارسلونا، سویا، میلان و یا اینتر روبرو خواهند شد!
تقابل نائب قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا با هر یك از تیمهای فوق می تواند جذابترین بازی مرحله 8/1 نهایی را رقم بزند.
جای بایرن سالار خالیه:41:
"فابيو كاپلو" به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس برگزيده شد.
به گزارش پنجشنبه شب پايگاه اينترنتي خبرگزاري فرانسه از لندن، كاپلو جايگزين "استيو مك كلارن" سرمربي كنوني تيم ملي فوتبال انگليس شد.
هيات مديره اتحاديه فوتبال انگليس انتخاب كاپلو را به عنوان سرمربي اينده تيم ملي فوتبال انگليس تاييد كرد و اين ايتاليايي امروز وارد لندن شد.
وي پيش از اين سرمربي گري تيمهاي اسپانيايي "آ.ا.ث ميلان" و "رئال مادريد" را برعهده داشته است.
ای بابا.فکر میکردیم مورینیو میشه سرمربیشون.تیمالی کاپلو جذاب زیاد فوتبال بازی نمیکنن.فکر کنم از انگلیس زمان اریکسون هم حرفه ای تر بازی کنن.
اگه شانس چلسیه که سخت ترین تیم بهش می خوره:13:
ببینید کی گفتم!
ولی خیلی دوست دارم چلسی بخوره به لیورپول تا انتقام دو دوره حذف جلوشون رو بگیریم .
این نکته رو بگم که که تیمهای صدر نشین مرحله اول در دور برگشت میزبان خواهند بود
تیم هایی که از یک کشور هستند ، بهم نمی خورند .
مورینیو خودش زیاد تمایل نداشت ...
دستمزدش هم بسیار بالا بود .