به نظر من که اینطوره.نقل قول:
آخه وسط یک شهرک آپارتمانی میشه واسه یک باشگاه دولتی ورزشگاه بسازند.مگه اینکه استادیوم رو اجاره کرده باشند.مثل ورزشگاه انقلاب کرج که الان دست سایپاست.
Printable View
به نظر من که اینطوره.نقل قول:
آخه وسط یک شهرک آپارتمانی میشه واسه یک باشگاه دولتی ورزشگاه بسازند.مگه اینکه استادیوم رو اجاره کرده باشند.مثل ورزشگاه انقلاب کرج که الان دست سایپاست.
هر موقع داور به نفعشون سوت بزنه ميشه داور خوب اگر به ضررشون بزنه ميشه داور بد.واقعا اينها عجب روئي دارن.بازي بلد نيستن داور رو مقصر ميكنن.مگه قراره هميشه پرسپوليس و استقلال برنده باشن؟فكر ميكنيد براي چي وضع فوتبال ملي ما تو دنيا اينه.براي همين تبعيضات بيخود ديگه.بازيكنان فقط از اين دو تيم انتخاب ميشن وبراي انحراف افكار مردم يه چند تا از تيمهاي ديگه روي نيمكت ذخيره ميزارن كه نقش تماشاچي رو بازي ميكنن.حرف زياد دارم ولي كو گوش شنوا و تاثير گذار؟؟؟؟؟؟؟؟
واسطه چی این کارو کردن حالا چرا همدان....
عجب بازی زیبای بود . افرین به سپاهان ...
بسیاری از پیش کسوتان این باشگاه به این امر اعتراض کرده اند ...
تبریک به سپاهان و سایر تیمهای شهرستانی و.....
اگه بازی ها رفت و برگشت بود بهتر بود ....
خدمت دوست عزيزم عرض كنم كه بله اون استاديوم متعلق به باشگاه پرسپوليس بود كه بعد از مصادره اموال مرحوم عبدو (صاحب باشگاه پرسپوليس ) به دست با كفايت بنياد مستضعفان افتاد و از اون به بعدش را هم كه خبر داريد .
امید وارم این طوری نشه . پاس باشگاه خوبیه . بره همدان از کیفیتش پایین میاد .
به نظر من به جز پرسپولیس و استقلال باید دم بقیه تیمهای تهرانی رو بگیرن از لیگ بیرون کنند هیچ فایده ای برای فوتبال ایران ندارند فقط بازیکنای تیمهای شهرستانی رو از دست اون تیم در میارن تماشاگر هم که ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست سنگین تیمش در دیدار نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی از حضور در این تیم خداحافظی کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس در شرایطی که تا دقیقه 87 دیدار برابر سپاهان با نتیجه یک برصفر از حریف خود پیش بود در پایان وقت اضافه با نتیجه 4 بر1 مغلوب شاگردان لوکابوناچیچ شد و از حضور در دیدار فینال بازماند.
مصطفی دنیزلی این تیم پس از رقم خوردن این شکست سنگین اعلام کرد دیگر تمایلی برای مربیگری در پرسپولیس و ایران ندارد و فصل بعد هدایت این تیم را برعهده نخواهد داشت.
قرارداد دنیزلی با باشگاه پرسپولیس به پایان رسیده است و این مربی برای تمدید قرارداد باید با هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه مذاکره نماید که با توجه به وضعیت بوجود آمده هنوز هیچ چیز مشخص نیست و باید منتظر اتفاقات آینده بود
سپاهان امسال همه تیم های بالای جدول رو برد . حیف قهرمان نشد ...
اره جدا سپاهان حقش قهرمانی بود ... از وقتی بوناچیچ اومده تیمشون ریخته به هم ....
صندلی های ورزشگاه رو هوا بود
حیف پاسه که به همدان واگذار شه
سلام:20:
خب لابد مسئولان همدان مبلغ زیادی رو بابت خرید این تیم دادن ... ولی درسته به خاطر پول کیفیت بازی این تیم حالا هر چی قوی یا ضعیف باشه رو ازش بگیرن؟!:41:
... فکر نمی کنم کلا فوتبال همدان خیلی مشهور باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم توی لیگ دسته ی اول هم آیا تیم داره یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همین پول رو ور می داشتن جوونای همدانی رو جمع می کردن و مثل تیم های بقیه ی شهر ها به لیگ های ایران می فرستادن دیگه راه یافتن یه جوون مستعد همدانی محال نمی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پولم بدجور چرک دسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي MORINIO
اينجا چت روم نيست .
لطفا مقررات انجمن خبر رو مطالعه و مراعات كنيد :
حال کردم با اینکه از فوتبال بدم میاد
کاپیتان اسبق پرسپولیس درخصوص بازگشت دوباره انصاریفرد به این تیم گفت: این رفتن و آمدنها به ضرر پرسپولیس تمام خواهد شد و انصاریفرد باید دستهای پشت پرده را برملا کند تا مردم بدانند مقصر اصلی این بحران کیست
کاپیتان اسبق پرسپولیس درخصوص بازگشت دوباره انصاریفرد به این تیم گفت: این رفتن و آمدنها به ضرر پرسپولیس تمام خواهد شد و انصاریفرد باید دستهای پشت پرده را برملا کند تا مردم بدانند مقصر اصلی این بحران کیست.
احمدرضا عابدزاده در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)؛ خاطرنشان کرد: از اول هم مشخص بود که انصاریفرد را مجبور به استعفا کردند و او برخلاف میل باطنی خود صندلیاش را تحویل داد، حالا هم دیر نشده هواداران پرسپولیس منتظر هستند که بدانند چه کسانی باشگاه را پلکان ترقی اهداف غیر ورزشی خود قرار دادهاند و دلشان با این قطب بزرگ فوتبال کشور نیست.
وی در رابطه با عدم نتیجهگیری تیم ملی امید مقابل استرالیا تأکید کرد: به گواه اکثر کارشناسان فوتبال فدراسیون دلش برای تیم ملی امید نمیسوخت، چراکه اگر خیر این تیم را در نظر گرفته بود، از همان ابتدای روی کار آمدن بگوویچ لیگ را با برنامههای اردو هماهنگ میکردند و تیمها نیز مجاب میشدند بلافاصله پس از انجام دیدارهای خود بازیکنان را به اردو بفرستند.
عابدزاده اضافه کرد: نباید زیاد بگوویچ و همکارانش را در این عدم صعود مقصر دانست، چراکه آنها در بدترین شرایط تیم را تحویل گرفتند و زمان کافی را برای هماهنگی تیم در اختیار نداشتند. نباید این تیم را به حال خود رها کرد و از حالا برنامهای برای رقابتهای 2012 در نظر گرفت.
havadar.ir
مگه من چی گفتم . من گفتم که بعد از بازی تماشاگر ها تعدادی از صندلیهای ورزشگاه رو شکسته بودندنقل قول:
تلویزیون هم نشون داد
از راديو بي.بي .سي از طريق اينترنت الان شنيدم
ديدار دوستانه بود
مكزيك در دقايق 1 و 25 و 81 و 85 !! توسط بورگتي،لوزانو،فونسكا و تورادو به ايران گل زد و جواد كاظميان هم در دقيقهء 87 بدليل خطاي فاحش روي حريف از بازي اخراج شد
با این وضع دوستانه هم بوده ؟
نقل قول:
جواد كاظميان هم در دقيقهء 87 بدليل خطاي فاحش روي حريف از بازي اخراج شد
اینم از کارای امیر قلعه نویی این اصلا مربی نمیشه
کاپللو کجایی ,بیا که خیلی دوست دارم
من بازیشو دیدم.
اما واقعاً انتظار بیشتری از ایران نیست.
اولاً که مکزیک فوتبالش جلوتر از ماست.
دوماً خیلی از بازیکنای اصلیمون رو نداشتیم...
اره باید دنیزلی مربی تیم ملی بشه :46:نقل قول:
بابا این قلعه نوعی مسخرشو دراورده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست بهش بگه مجبوری با ترکیب دوم بازی کنی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیمه دوم بازی رو دیدم. چه گلهای قشنگی مکزیک میزد
در ضمن رحمتی هم درون دروازه خیلی ضعیف بود
تيم ملي ما همينه!بيش از اين هم نبايد انتظار داشت.
بابا صد رحمت به برانكو .
شايد جالبترين نكته بازي اين بود كه رحمتي كه تو استقلال يه نيمكتنشين هست مياد دروازهبان ثابت تيم ملي ميشه !
قلعه نوعی بهترین گزینه برای مربیگری در فوتبال ما هست.
این نتیجه هم طبیعی هست دیگه خودتون می دونید تیم مکزیک خیلی قویتر هست.
"علي دايي" بازيكن سابق تيم ملي فوتبال ايران و سرمربي تيم سايپا عصر روز شنبه دربازي تشريفاتي تيم منتخب فوتبال اور آسيا با تيم ملي فوتبال ازبكستان گلزني كرد.
به گزارش ايرنا از تاشكند ، در اين ديدار كه به مناسبت خداحافظي " ميرجلال قاسماف" بازيكن تيم ملي ازبكستان از دنياي فوتبال برگزار شد ، دايي دومين گل تيم منتخب اور آسيا را وارد دروازه تيم ملي ازبكستان كرد.
گل اول تيم منتخب اور آسيا نيز با پاس دايي بازيكن نامدار فوتبال ايران وارد دروازه ازبكستان شد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه مركزي تاشكند با نتيجه مساوي سه بر سه خاتمه يافت، "ايگور تارلويسكي" ، "علي دايي" و "آندري كارياكا" براي تيم منتخب اور آسيا گلزني كردند و گلهاي تيم ملي ازبكستان توسط "پاول سالوني"، "ميرجلال قاسم اف" و "مراد بيك مايف" به ثمر رسيد.
دو پسر جوان و نوجوان ميرجلال قاسم اف نيز دراين مسابقه وارد ميدان شده و درمراسم خداحافظي پدرشان از فوتبال، بازي كردند.
اكثر تماشاگران اين مسابقه ، يكصدا علي دايي را تشويق ميكردند.
دايي بامداد شنبه براي شركت در مراسم خداحافظي "ميرجلال قاسماف" بازيكن تيم ملي ازبكستان از فوتبال وارد تاشكند شد.
روسيه ، تاجيكستان ، قزاقستان ، قرقيزستان، بلاروس و ازبكستان از اعضاي سازمان همكاري اقتصادي اورآسيا هستند.
---> ايرنا.دايي.فوتبال.ازبكستان. اورآسيا.
چرا طالب لو تو دروازه نبود؟
یا پیغمبر :18:
دیگه هیچ جا بازی نمیکنه میره کجا ها :27:
انشا الله اونجا هم آقای گل میشه :27:
خوبه اسمش بازی تدارکاتی بود .
المان هم توی بیشتر بازی های تدارکاتی 3 یا 4 گل می خوره ولی توی بازی های رسمیش خوب نتیجه میگیره .
مگه میخایید که مثل بازی های جام جهانی کمبود بازیکن بیاریم( منظور بازیکن که توی تیم ملی راحت بتونه بازی کنه)
قلعه نوعی هم یه سری ایرادهایی داره اما نمیشه با یه بازی تدارکاتی خراب شد سرش
بازم دمش گرم
این آخر کاری خودش رو خوب نشون داد
علی دایی اگه میحواست یکی دو سال دیگه می تونست بازی کنه ...
ترکیب کامل تیم ملی رو یکی بذاره.
من از اونايي كه ميگن قلعه نويي مربي خوبيه تعجب ميكنم!!!!!!!!
قلعه نويي سر تا پاش مشكله اونوقت گذاشتنش سر مربي؟؟؟؟؟؟/
آره فقط تو يه مورد خوب بود (اونم دلال بازيكن بود ) و فقط به درد تيمايه باشگاهي پولدار ميخوره و بس . ولي تو تيم ملي چجوري ميخاد دلالي كنه؟
تا ميبينن يه نفر يك تيمو قهرمان ميكنه تا آسمونا ميبرنش بالا و .........
فوتباله ماهم بزنم به تخته سر تا پاش سياسيه تا ميبينن يه مربي يكم محبوبيتش بين مردم ميره بالا بدون اينكه به هيچي توجه كنن ميزارنش سرمربي تا محبوبيت خودشونو بالا ببرن .
سر مربي موفق به اونايي ميگن كه تيمشونو بدونه بازيكن درست حسابي تونستن جمع جور كنن .
مثله : علي دايي . غلام پيرواني . و فيروز كريمي (اگه خيلي غيرتين رو مربياي ايراني)
راست ميگن خارجي ها قدر ايراني ها رو بهتر از خودشون ميدونند!نقل قول:
اكثر تماشاگران اين مسابقه ، يكصدا علي دايي را تشويق ميكردند.