آپدیت جدید EX520 به تاریخ 23 Aug 2012لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر یادتون نره
آپدیت جدید EX520 به تاریخ 23 Aug 2012لینک فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر یادتون نره
با تشکر لز شما میشه بگی چی کار میکنه؟
Improvements over earlier version:نقل قول:
- Improve performance and stability of Internet features.
دوستان قدیمی که از دیجیتال داخلی تی وی سونی استفاده میکنید... تازگی ها مشکلی نداشتید؟؟؟
مثلا قطع هر روزه دیجیتال؟؟؟
احساس میکنم دیجیتال تی وی خراب شده یا حالا یه جورایی نیم سوز شده!!!
آخه فرض کنید از ساعت 3 عصر روشن باشه تا مثلا 8 شب یهو دیجیتالش کلا میپره و اصلا همه شبکه ها اسکرامپ میدن
تا یه یک ساعت بعد خاموش روشن کردن همه چی عین روز اولش
البته نه همیشه@
اوایل فکر میکردم ماله پخش دیجیتال توی اصفهانه
ولی یکم پرس و جو کردم دیدم توی محله خودمون کسی همچین مشکلی نداره با دیوی بی تی و سامسونگ و الجی فقط متاسفانه تو محل ما کسی سونی نداشت وگرنه دیگه خاطر جمع میشدم
گفتم ببینم بقیه همچین مشکلی با سونی داشتن؟
نه من همچین مشکلی ندارم...
سلام
من یک مودم مبین نت گرفتم. با کابل به تی وی وصل کردم. نتونستم به اینترنت وصل شوم. کسی میتونه من را راهنمایی کنه؟
با تشکر
سلام
ویژگی های خوبی داره این مدل ، مدل های الان تو بازار ارزش خرید دارن ، آیا ؟ قیمت ش چنده ، و از کجا بخریم بهتره ،
این مدل رو میخوام بگیرم
40" LED EX520 smart TV
نسبت به این مدل سامسونگ 40" EH5000 (UA40EH5000J) - چطوره ؟ به نظرم سامسونگه حرفی واسه گفتن نداشته باشه ، درسته ؟×!
سلام ، در پست شماره 2 نوشته اید که این مدل (ای ایکس 520) ، زاویه دید 176 داره . من این تی وی رو دارم . اما تو خود سایت سونی ایران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در مشخصات چیزی در این مورد ننوشته و قضیه رو مسکوت گذاشته . یعنی زاویه دید 176 نداره ؟؟؟؟ موافقید ؟؟نقل قول:
موافق نیستمنقل قول:
به نظر شخصی من تا این زاویه رو داره
ببین چشم من گونیاو اندازه گیر نیست ولی از بقل به راحتی میشه بدوت هیچ مشکلی تصویر رو دید البته ex 520 نه cx چون همون جور که میدونید ال ای دی زاویه دید وسیع داره نه ال سی دی
دوست عزيز ! ابتدا توسط Pc مودم خودت رو به شكلي تنظيم كن كه مستقيم به اينترنت كانكت بشي( بعد از روشن كردن Pc نياز به كانكشن نداشته باشي و مستقيم به اينترنت وصل بشي). بعد يكبار ديگه تنظيمات ارتباط با سيم رو كه خود تي وي به صورت اتوماتيك انجام ميدهد رو شروع كن. سپس از منوي HOME و مرورگر وب به اينترنت وارد شو و حالشو ببر. اگر توضيح بيشتر خواستي در خدمتيم.:15:نقل قول:
دوستان این مدل و کلا سونی ها هنوز مشکل نشون ندادن زیرنویس فارسی رو دارن؟ مشکل نشون دادن فایل تصویری با پسوند های مختلف ، مثل .MKV رو هم دارن هنوز؟
سلام
من امروز ex520 40 گرفتم یه مشکل داره وضوح تصویر 576هست هر جارو گشتم پیدا نکردم که 1080 کنم
لطفا راهنمایی کنید
آره ولی با DLNA این مشکل حل شدهنقل قول:
به تاپیک های مربوط مراجعه کن
مرسی. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ این DLNA چی هست؟نقل قول:
ادیت: چه جالب! کلا نمایندگی های سونی اینجا فروش تی وی ندارن! یعنی اگه انتخاب من 50-50 بین سونی و سامسونگ بود دیگه الان راحت کردن کار منو!
قیمت بانه : 2 ملیونو 950
قیمت گارانتی 3.200
حالا که تفاوت قیمت بانه و نمایندگی انقدر کم شده اصلا" خرید جنس بدون گارانتی ارزش نداره و به صرفه نیست که مشتری بخاطر تفاوت این مبلغ ناچیز از خدمات خوب گارانتی محروم بشه و با خیال راحت نتونه از جنس خریداری شدش استفاده کنه و لذت ببره .نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
این مسئله واسه منم به وجود اومده
میشه یه راهنمایی بکنید
خیلی ممنون و متشکر
در پاسخ به اين دوستان عزيز عرض ميشود كه : وضوح تصوير يا اصطلاحا" رزوليشن تصاوير، آن صورتي كه مدنظر شماست، ارتباطي با نمايشگرها شامل تلويزيون و مانيتورها ندارد. بلكه مشكل سيستمي است كه در حال پخش آن تصاوير مي باشد. از آنجاييكه وضوح تصاوير پخش شده از فرستنده هاي صداوسيما همين 576 هست بالطبع تصاوير دريافتي شما نيز به همين ميزان وضوح مي باشد. اگر شما ر-ي-س-يور با قابليت full HD به تلويزيون خود وصل كرده و شبكه هاي HD را با آن ببينيد و يا فيلمهايي با كيفيت 1080 با آن تماشا كنيد، ميبيند كه وضوح تصوير را در نمايشگر بالاي صفحه 1080 نشان مي دهد. نتيجه آنكه: مشكل از سيستم پخش و فرستنده ي صداو سيما است. قرار بود كه شبكه ورزش اولين شبكه HD ايران باشه كه طبق معمول خلف وعده گرديد. انشاالله بتوانيم در آينده شاهد ارتقائ سخت افزاري صدا و سيما باشيم.نقل قول:
راستي تشكر فراموش نشود. به همراه تشكر به ابراز همدردي شما هم نياز دارم. علت اونو كه يك نكته ايمني و بسيار بسيار بسيار مهم در مورد تلويزيون رو اگه بخواهيد براي يادآوري همه دوستان عرض خواهم كرد.
بابت پاسختون ممنوننقل قول:
ولی خدممتون بگم که اونجوری که من شنیدم شبکه نمایش HD هستش. (البته با ر س ی و ر اچ دی)
با تشکر
من شبكه هاي داخلي رو با گيرنده ي خود تلويزيون ميگيرم. تجربه اي در خصوص در يافت از ر-ي-س-يور ندارم. ولي تا اونجاييكه ميدونم هيچ كدوم از شبكه هاي داخلي HD نيستند. حدود دو ماه پيش همايشي درون سازماني در صداوسيما با حضور مديران ارشد و فنيي برگزار شد كه موضوع آن بررسي امكانات پخش HD و تصميم گيري در خصوص آن بود. يه گزارش چند دقيقه ايي هم از اين همايش در برنامه شما و سيما همان روزها پخش شد.نقل قول:
نكته بسيار مهمي كه در دو پست قبل به اون اشاره كردم به شرح ذيل است :
دوستان عزيز! هشدار! به هيچ عنوان براي تميز كردن پنل تلويزيونتون، به صورت مستقيم روي سطح پنل آب يا مايع تميز كننده نپاشيد. اگر يه وقت مجبور به اينكار شديد حتما" بلافاصله آنرا با يك دستمال خشك پاك كنيد تا مبادا مايع با پايين آمدن از سطح پنل، از درز پايين قاب به داخل نفوذ نكنه. من به اجبار اين كارو انجام دادم اما بر اثر يه سهل انگاري ساده كمي از مايع به داخل تلويزيون نفوذ كرد و بعد به همين سادگي پنل تلويزيون سوخت و داغش به دلم موند. جهت اطلاع به عرضتون برسونم كه متاسفانه فلتهاي اتصال پنل به مدارات و بردهاي تلويزيون در پايين قرار گرفته و تحت هر شرايطي اگر مايعي به فلت ها برسه، اگر حجم مايع زياد باشه بلافاصله و اگر حجم آن كم باشه به مرور فلت ها رو سولفاته كرده و در نهايت باعث از بين رفتن پنل ميشه.الان يه سه هفته ميشه كه گذاشتمش نمايندگي براي تعويض پنل. نمايندگي ميگه در شرايط عادي حدود يكماه زمان ميبره تا پنل از دوبي بياد و روي تلويزيون تعميري نصب بشه. قيمت پنل بدون هزينه نصب (( 1 ميليون و 500 هزار تومان )) ناقابل. خود تلويزيونو ( سايز" 46)بهمن ماه 90 خريدم 1.900. متاسفانه الان به خاطر وضعيت خراب بازار ارز خود تلويزيون شده 4.300 اگه بتونيد پيدا كنيد. چون نمايندگيها وانمود مي كنند موجود ندارند.
يه نكته آموزشي ديگه :
هرچند تو كشور ما گارانتي معني درستي نداره اما باز هم توصيه مي كنم وسايل مختلف رو به خصوص تجهيزات الكترونيك رو بدون گارانتي معتبر نخريد.
اين مشكلي كه برام پيش اومده اگه تلويزيونم بدون گارانتي بود حدود دو برابر آب ميخورد. چون گارانتي داشت 150 هزارتومان اجرت تعميرات نگرفتن قيمت پنل هم با 50% تخفيف شد 1.500.
سینمای خانگی سونی با دو باند بیسیم هستش که نمیدونم چجور بلندگوهای بیسیمشو فعال کنم. کسی هست بدونه؟
من یه مشکلی دارم !
وقتی از طریق پورت VGA یا همون کامپوننت به تلویزیون تصویر می دم از ریزولوشن 1280 بیشتر نمی تونم ببینم ، یعنی تصویر می افته وسط صفحه و فول اسکرین نمیشه ! اشکال از کجاست ؟ هر کاریش می کنم نمیشه لپ تاپ من تا ریزولویشن 1680*1050 رو ساپورت می کنه ولی روی تی وی نمی تونم فول اسکرین ببینم !
خواهشا راهنمایی بفرمایید
چطوری اصل این مدل تلویزیون با تقلبیش تشخیص بدیم ؟ یکی از آشناها از بانه خریده و پشت تلویزیون هم زده made in malaysia
سلام
من امروز با اجازه تون به گروه شما پیوستم و یک تلویزیون KDL-40EX520 را (بدون گرانتی :sq_3:) به قیمت دو میلیون و پنجاه هزار تومان از شهر بستک - هرمزگان گرفتم. الآن هم دارم صفحات این تاپیک رو یکی یکی میخونم. الآن همزمان داره نرم افزارش آپدیت میشه با وصل کابل شبکه به پشت تلویزیون و آپدیت اتوماتیک
ای کاش مطالب اصلی . مهم در پست اول یا صفحه ی اول تاپیک قرار داده می شد تاهر کسی جدید میاد اینجا مجبور نباشه 83 صفحه بخونه
سلام ... مبارکتون باشه ...نقل قول:
من پارسال همین موقع ها بود خریدم و بسیار هم از این خرید راضی هستم و شما هم کار خوبی کردید از این تلویزیون خریدید ...
تنها عیبی که من دیدم توی این تلویزیون اینه که بعضی موقع ها موقع عوض کردن شبکه صدا و تصویر نا هماهنگ میشن به غیر از این تا حالا ازش ایراد دیگه ای ندیدم ....
مبارکتون باشهنقل قول:
خوش اومدید
مدل ex620 رو با زیر نویس فارسی تست نکردید؟سونی گفته زیر نویس رو ساپورت میکنه از یواس بی
منوهاش رو هم من رفتم دیدم عوض شده بود
احتمالا امروز زیر نویس روهم خودم میرم تست میکنم خبرش رو میدم
در مورد نکات مهم تیوی من شخصا تو صفحه اول پست ندارم وگر نه ادیت میکردم باید از مدیرها بخوایم
ممنون از دوستانی که کمک های بی دریغ خودشون را برای دارندگان این مدل تلویزیون ارائه می دهند.نقل قول:
من هم موقع اتصال به ویدئو و موسیقی های اینترنتی همین مشکل را دارم و بهتر بگم که Track ID ظاهرا نمیتونه آی دی من رو تشخیص بده و خطای شبکه میده در حالی که در مرورگر آن می توان سایت سونی و یا سایت های دیگر را مشاهده کرد و اتصال اینترنت هم بر قرار است.
آیا دوستان دیگه تونستند از محتویات اینترنتی آن استفاده کنند یا این سایت ها فیل تر است و باید از پ ر و ک س ی استفاده کرد؟ سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بدون فیل تر شکن بالا میاد و مشکلی نداره.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی و کمک دوستان حاضر در تاپیک
سلام من یکساله این مدله رو از بانه خریده ام به قیمت 910 هزار تومان و راضی ام .نقل قول:
وحید جان من هم دقیقا همین مشکل رو بهعلاوه چند مشکل دیگه درمورد دیجیتال مثلا قطعی ناگهانی پریدن به یک شبکه دیگه نداشتن در چند روز مشخص یک کانال و دست آخر هم ناهماهنگی صدا و تصویر داشتمنقل قول:
نمیدونم با آبدیت درست شد یا دیجیتال اصفهان قوی شد
به هر حال الان اصلا این مشکلات وجود نداره
یادش به خیر میزدیم شبکه دو صدا یه چیز دیگه بود تصویر یه دو ثانیه عقب تر بعد تند تند یکی کانال رو کم و زیاد میکردیم حل میشد حیح
نقل قول:برای استفاده از ویدئوهای اینترنتی مجبور شدم از پ ر و ک س ی استفاده کنم و در قسمت تنظیمات شبکه، آی پی و پورت را وارد کردم و توانستم از محتویاتی که توسط اینترنت ارائه می شوند استفاده کنم هر چند اینترنت 512 ADSL ما هنوز برای استفاده از امکانات اینچنین تلویزیون هایی خیلی خیلی سرعتش کنده ولی به تستش می ارزید. لیستی از پ ر و ک س ی هایی که می توانید استفاده کنید در سایتنقل قول:وجود دارد که تعدای از آن ها فعال هستندکد:http://sockdaily.org/category/proxy-daily/
من تست کردم با این سرعتی که من دارم فقط می تونم عکس ویدیو ها رو ببینم !نقل قول:
یعنی ممکنه بخاطر آپدیت باشه ؟؟نقل قول:
چون من توی مشخصات آپدیت هایی که میاد می خونم فقط واسه امکانات اینترنتیش هستش !!! البته این رو هم بگم من تا حالا آپدیت نکردم ...
آپدیت جدید نسخه 4.017GAA تاریخ 07/12/2012
System Software Update (Version 4.017GAA) For Asia Pacific
من از تلویزیون آپدیت کردم و تغییر محسوسی ندیدم. جایی هم پیدا نکردم تفاوتش با نسخه ی قبلی نوشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . این تی وی قفل کودک هم داره واسه کلیدهای کناریش ؟ کلیدهای کناری دستگاه غیر فعال بشه . :n22:
درود، دوستان مدتی که 2تا 40 از این سری تهیه کردم، اما احساس میکنم که این سری زاویه دید کمی داره! به این صورت که از کناره ها به tv نگاه کنید، رنگ ها شفافیت و وضوح تصویر از روبه رو را نداره، و مثلا رنگ قرمز کمی به بنفش میزنه و یا بلور ِ. میخوام بدونم برای بقیه هم به همین شکلِ؟ رفع شدنی ست؟ سپاس
سلام دوستان
من هم KDL-40EX520 را گرفتم از گچین به قیمت 1750 تومن ! :n28: :n03:
البته توی گچین چیز به در بخور دیگری نبود ! بیشتر سامسونگ داشتن
کاش یک هفته قبل این تاپیک را دیده بودم . :n13:
فعلا نیستم که درست تستش کنم ولی تا جایی که دیدم کیفیت تصویرش خوب بود ( من که نمی خوام فوتبال ببینم ) ولی چیزهایی که من را از خرید پشیمون کرد اینه که فرمت Ntfs و هارد اکسترنال را پشتیبانی نمی کرد ! بر خلاف تبلیغات سایتها نمیشه فیلمها را روی فلش ظبط کرد ! یک مشکل خیلی بزرگ هم اینه که فرمت MKV را نمیخونه ! بقیه مشکلات هم بعدا که تونستم تست کنم مشخص میشه !!!
راستی به نظر شما دایو ایکس را فرق می کنه چه کشوری ریجستر کنیم ؟ مثلا ایران بزنیم محدودیتی نداره ؟
با سلام
يه سوال من اين تلويزيون رو امروز 1900 گرفتم.قيمت هاش نسبت به يك هفته قبل 50 تومان بيشتر شده بود
من مشكلي كه دارم اين هستش كه شبكه هاي تلويزيون ايران را تار (نويزدار) نشون ميده حالا نمي دونم مشكل به خاطر شبكه هاي ايراني هستش يا نه؟چون با دستگاه ديجيتال خود تلويزيون مشاده مي كنيم و رس-يور نداريم تا شبكه هاي م-ا-ه-و-ا-ر-ه -ا - ي رو ببينيم و مقايسه كنيم
لطفا بگيد مشكل در تنظيمات هستش ؟
این مدل من از نزدیک دیدم یمقدار توی تصاویر SD ضعیفه - ونیزهم داره ولی هرچی به صاحب متعصب سونی دوستش میگم قبول نداره:n01:نقل قول: