دوست عزیزنقل قول:
اول باید تاریخ و ساعت تلویزیون تان را بطور دقیق فعال کنید بعد به اینترنت وصل شده و از برنامه آن استفاده کنید برای اطلاع از کاربرد بهتر از سیستمتان منوال آن را مطالعه کنید
منو ----> پشتیبانی ---> e-manual
دوست عزیزنقل قول:
اول باید تاریخ و ساعت تلویزیون تان را بطور دقیق فعال کنید بعد به اینترنت وصل شده و از برنامه آن استفاده کنید برای اطلاع از کاربرد بهتر از سیستمتان منوال آن را مطالعه کنید
منو ----> پشتیبانی ---> e-manual
با سلام خدمت دوستان من یک ال ای دی ال جی مدل sl90دارم که چند سال پیش از بانه گرفتم حالا پنلش شکسته از نمایندگی بگیرم سریال پشت ال ای دی رو میخواد اگه کسی لطف کنه سریال این مدل رو داره برام بزاره بسیار ممنون میشم.LG =model SL90
اینا خیلی زرنگن بعدش که اومدن خونه با موبایل از سریال و هزارجای دیگه تلویزیون عکس می گیرن و دقیق چک می کنن آبروریزی میشه.نقل قول:
سلام دوستان:
1-بنده یک تلویزیون 6980 مدل ES دارم اما نمی تونم بین تلویزیون و لپ تاپ ACER ام از طریق وایرلس ارتباط برقرار کنم یکی بنده را راهنمایی کنه چطور بایستی عمل کنم؟
2-چطور می تونم از طریق وایرلس یا کابل مودمم با تلویزیونم به اینترنت متصل باشم و از گزینه هایWeb Browser استفاده کنم...
با درود جناب نمایندگی ال جی شهرستان خودمان اشناست میگه فقط سریال پشت ال ای دی باشه کافیه کاری هم ندارند اگه اوراقی هم باشه مشکلی نیست چون مدت زیادیه تولید شدند دیگه شامل گارنتی نمیباشند مشکل اینجاست که این نوع که من خریدم تو سامانه کامپیوتری خودشان ثبت نشده اگه کسی داره چه سالم یا جه اوراقی سریال رو برام بفرسته ممنون میشم .نقل قول:
سلام
شما اول باید نرم افزار samsung allshare play را از لینک زیر دانلود کنید. سپس نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس اشتراک گذاری Samsung برای یافتن و پخش فیلم، مشاهده عکس و پخش فایل های موسیقی در رایانه، تلویزیون، تلفن های همراه، دوربین های دیجیتال، دوربین های فیلمبرداری دیجیتال و سایر دستگاه هایی است که از AllShare از طریق اتصال بی سیم یا سیم دار پشتیبانی می کند.
برای راه اندازی نصب کننده، روی فایل نصب دو بار کلیک کنید و دستورالعمل ها را برای نصب AllShare دنبال کنید.
1. زبان مورد نظر برای استفاده را انتخاب کرده و روی "تأیید" کلیک کنید.
2. محل نصب نرم افزار و قرار داد مجوز را مجدداً بررسی کنید، گزینه "با شرایط قرارداد مجوز موافق هستم" را انتخاب کرده و سپس روی "بعدی" کلیک کنید.
3. فایل های مورد نیاز برای اجرای نرم افزار نصب می شوند.
4. پس از پایان نصب و ایجاد میانبرها، انتخاب کنید که آیا می خواهید نرم افزار راه اندازی شود یا خیر و سپس برای پایان نصب روی "پایان" کلیک کنید.
حال برنامه رو اجرا کنید.
این مسیر هارو برید:
ابزار ها>برنامه جادویی تنظیمات اتصال
کار هایی رو که میگه انجام بدید اخر کار دستگاهتون اماده ی اشتراک گذاری فایل هاست.
برای وصل شدن به اینترنت اول باید وارد محیط smart hub شوید بعد به آیکون وب بروزر وارد شوید بقیه مراحل واضحه. تایید میکنید و پسورد رو وارد میکنید در اخر میتوانید از اینترنت لدت ببرید.
دوست گلم در قسمت وضعیت شبکه تلویزیونم اسم وایرلس لپ تاپم را نشان می دهد اما نمی تونه بین تلویزیون و لپ تاپ اتصال و ارتباط برقرار کنه.... خواهشا بیشتر بنده را کم کنید...نقل قول:
سلام
من سامسونگ d 6940 دارم و چند وقت پیش اپدیتش کردم الان احساس میکنم بعد از اپدیت صدای تلویزیون به شکل محسوسی کاهش پیدا کرده یعنی قبلا ولوم روی 10 بود صدا کاملا واضح شنیده میشد ولی الان مجبورم بذارمش روی 40 50 راهی برای حل این مشکل هست؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن تاثیر بدی به تلویزیون تان نمی گذارد بلکه کیفیت آن را هم ارتقا می دهد. لطفا به منوال تلویزیون تان مراجهع کنید تا بتوانید بطور کار بردی تنظیم صدا را انجام دهید چون با آبدیت یک سری تنظیمات با روش دیگر تنظیم کار خانه ای می شود
سلام دوستان. تلويزيون من 7750 هست. چطور ميشه samsung apps رو فعال كرد؟
راستي برنامه آب و هوا هم داره؟
دوست عزیزنقل قول:
و برای اینکار اول ساعت و زمان را تنظیم کنید
تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
دوست عزیز
هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.
منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.
اول یک مودم به تلویزیون وصل کنید و سپس شبکه تلویزیون تان را فعال کنید و بعد به قسمت اسمارت هاب رفته و از آپشنهای آن استفاده کنید و با کلیک روی samsung apps به صفحه مر بو طه رفته و هر برنامه ای را که می خواهید دانلود و از آن استفاده کنید.
یه سوال دیگه: تلویزیون 7750 ، تعویض کانالهای دیجیتال یخورده با مکث همراه هست. طبیعی هست؟ راهی داره زودتر عوض شه کانال ها؟
دوست عزیزنقل قول:
این مسئله طبیعی است و مشگلی ندارد.
آيا راهي داره هنوز كيفيت تلويزيون بيشتر بشه؟
فيلم با فرمت avi 3d گذاشتم ولي 3d نشون نميداد ولي با فرمت mkv نشون داد. دليلش چه مي تونه باشه؟
آيا راهي داره كه بشه روش فيلترشكن نصب كرد يا وي پي ان؟
دوست عزیزنقل قول:
حتما منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید منو----> پشتیبانی----> e-manual
چرا میشه با V*P*N وصل شد مشکلی نداره
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.
ویا روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
سلام خدمت دوستان؛
تلويزيون es46 7750 ميشه كيبورد يا موس هم بهش وصل كرد؟
راستي ميشه background منوي اسمارت رو عوض كرد، خودش دو تا بيشتر نداره. ميشه بهش اضاف كرد؟
دوست عزیزنقل قول:
بله هم با کیبورد و موس می شود با بلوتوث وصل بشوید هم معمولی
ميشه background منوي اسمارت رو عوض كرد، خودش دو تا بيشتر نداره. ميشه بهش اضاف كرد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر من تا حالا نشنیدم کسی عوض کرده باشد.
سلام. دوستان میشه فونت زیرنویس رو بزرگتر کرد؟ یا مثلا رنگشو عوض کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
شما در تلویزیون این امکانات را ندارید این کار را با نرم افزارهای زیرنویس انجام می دهند.
ممنون . ولی با چه برنامه ای؟؟نقل قول:
سلام دوستان ، من یه سوالی برام پیش اومده که چرا در مشخصات LED تی وی ها ی مثلا سامسونگ تو سایتشون اصلا کنتراست را نمیزنند ؟
مثل لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا اگر هم بزنند داینامیک کنتراست را میزنند که یه جا خوندم بیشتر یک حقه تبلیغاتی میباشد ، پس کنتراست اصلی را باید از کجا فهمید ؟
نقل قول:
نسبت کنتراست داینامیک یا Dynamic and Mega Contrast Ratio در واقع یک ابزار تبلیغاتی و بیفایده است. به جز صفحه نمایش OLED هیچ تکنولوژی قادر به تولید این عدد تبلیغاتی نیست و شما به هیج عنوان نباید این عدد را معیار انتخاب قرار دهید. این مقدار نشان دهنده بیشترین روشنایی ممکن رنگ سفید در حالت ۱۰۰ درصد روشنایی تقسیم بر کمترین میزان روشنایی رنگ سیاه در پایینترین میزان قابل تنظیم روشنایی تصویر است. یعنی شما نمیتوانید به این کنتراست در یک تصویر دسترسی داشته باشید، بین سیاه تاریکتر و سفید روشنتر باید یکی را انتخاب کنید. در صورتی که در OLED شما سفید بسیار روشن را میتوانید در کنار سیاه کاملا تاریک در یک تصویر داشته باشید
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونها هرچقدر پشرفته تر و هوشمند تر بشود باز کنتراست آن بسته به محیط و نوری که در آن است و فیلمی یا تصویری که شما آن را می خواهید ببینید متفاوت است که بر حسب نیاز مشتری در قسمت تنظیمات تصویر گنجانده شده و آن چیزی را که شما در بدو تماشای تلویزیون می بینید آن پیش فرضی عمومی است و بطور شخصی به شما ربط دارد که از چه امکانات نور ورنگ در چه محیطی می خواهید بهره ببرید خاطر تان جمع تلویزیونهای جدید تماما خواسته مشتریان را برآورده می کنند برای کار برد کنتراست به این تایپیک رفته و قسمت کنتراست را مطالعه کنید
برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره وتی ئی فول اچ دی هست
تصاویر ارسالی از صداوسیما اصلا HD پخش نمیشه تا شما بخواین HD دریافت کنین.نقل قول:
سلام دوستان
من یک ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand دارم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه اپدیتش از خود سایت تایلند گرفته تا مالزی و سنگاپور هیچکدوم کار نکردند قبلا 4 ال ای دی را اپدیت کردم چنین مشکلی نداشتم اگر از دوستان کسی وارده اپدیت اینا از کجا بگیرم ممنون میشم در ضمن گوگل هم سرچ کردم میگه چنین ال ای دی وجود ندارد .......... متشکرم
ua40d6600wmxhc
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
.................................................. .................................................. .............................نقل قول:
دوست عزیز
این یکی هم زدم نگرفت مدلش تو گوگل سرچ کردم اصلا نبود اگه میشه نوضیع مختصری درباره اش بدی در جمع چیز خوبی است با نه
دوست عزیزنقل قول:
پسوندهای بعد از m مهم نیست
این دقیقا مدل تلویزیون خودتان است و این فریمور آخرین آبدیت این مدل است واگر روش آبدیت را بدانید و به آن عمل کنید و انجام نشود می تواند علتش این باشد که محتوا فریمور دستگاه شما با فریمور سایت یکی است و بخاطر این است که جواب نمی دهد. و اگر روش آبدیت را نمی دانید از مسیر زیر عمل کنید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
استاد بزرگ
اگر در پست835 نگا گرده باشی گفته شد فبلا 4 ال ای دی داشتم هر 4 تا را اپدیت کردم وبه روش کار کاملا استادم اما این بکی منا کلافه کرده حتا با چند فلش مموری دیگر نمشه که نشد .... موقع اپدیت فلشا میگرده میگه فائلی برای ارتقاء پیدا نشد دوباره امتحان کنید ...........ورزنش 001016 مدل ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand
دوست عزیزنقل قول:
اینم یک روش برای ارتقاء است که در مدلهای از تلویزیون که مشگل دارند انجام میدهند
1- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.
2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.
3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
================================================== ===============نقل قول:
استاد گرامی
کمی واضعتر توضیع دهید .گزینه اول ایا پنل روش باشد یا استدبای
ولی من دوتا کارا کردم نشد...با تشکر
تلویزیون من سامسونگ 6980 که نام گذاری خارجیشUA46ES6800W است وای فا داخلیش غیر فعال شده کار نمیکنه تا چند روز پیش بهش وصل میشدم
جستجو شبکه که میزنم هم هیچی پیدا نمیکه تنظیمات هم نمیاد مشکل از چیه
بعضی وقتیی ها که زبان را از فارسی به انگلیس تغییر میدم چند ثانیه میاد دوباره مینویسه این عملکرد در دسترس نیست در ضمن آخرین آپدیت را هم ریختم باز حل نشد
در حالت روشن USB را خارج کنید اگر ارتقاء نداد یکبار ریست کارخانه کنید اگر باز نشد همانطور که گفتم ممکن است محتوای فریمورتان با سایت یکی باشد شما به ورژ نی که نوشته نگاه نکنید محتوای فایل مهم استنقل قول:
سلام عزبزانم من lg ٧٦١٠٠ دارم led ولي نميدونم جرا هدفون نميخوره..چيكا كنم
Sent from my iPad using Tapatalk HD
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................نقل قول:
استاد گرامی
جناب آقای متین پور
همه راهها را استفاده کردم باز هم نشد با عرض معذرت ما دیگه اینقدر خنگ نیستیم فریمور پنل با فریمور سایت یکی باشه وسعی به اپدیت بکنیم فریمور پنل 1019 است وفریمور سایت 1032 و ما دسرسی به محتویات فریمور پنل نداریم از سرویس منو نگاه میکنم با هم فرق دارند اگر راهی دیگر است کمک کنید..............................
دوست عزیزنقل قول:
تنها چیزی که من می دانم اگر تلویزیون را در داخل و از نمایندگی های سام سرویس گرفته اید .ممکن است فریمور سایت امارات که برای شما گذاشتم با سیستم شما سازگار نیست چون گاهی فریمورها را برای کشورهای خاصی می نویسند که باسیستم خود آن کشور ساز گاری دارد. این مطلب از گفته های خود شرکت سامسونگ است.
این سایت سنگاپور ببین این چطور است