من مرکز شهید فرشچی ام.
Printable View
من مرکز شهید فرشچی ام.
سلام بچه ها سرعتا که خوب شده تازه دوبرابر قبل شده
این قضییه که ساعت12 شب باید دیسکانکت شی چیه ؟من اصلا تا حالا همچین کاری نکردم فکر نمی کنم مشکلی هم برام پیش اومده باشه اصلا لازمه همچین کاری؟:n13:
سلامنقل قول:
چی؟؟؟
256 نامحدود سرعت دانلودت 90 هستش
غیرممکنه
عمراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
من سه سال 256 نامحدود داردم 1 هزاروم ثانیه هم ندیدم سرعت دانلود بشود 50 چه برسد که شما می گوی 90
یا اشتباه می کنی
یا اینکه........نمی دانم والا شاید معجیزی چیزی برات داره رخ می ده!!!
سلام دوست عزیز ممکنه. با 256 نامحدود مخابران سرعت 90 دان میکنم راستی از قزوین هستم.تازه این که چیزی نیست پسرعمومم 256 نامحدود داره با سرعت 110 دانلود میکنه.نقل قول:
من که بعثتم همون 120 بود.
lol
به ما زنگ زدن میگن هزینه تعرفه ها افزایش پیدا کرده
الان اینا روی چه منطقی این کار رو کردن ... ؟؟
به روح اعتقاد دارن .. ؟؟؟
خیلی هم سرویس هاشون خوبه که این کار رو میکنند .. ؟؟؟
تو روز روشن دارن حق مردم رو میخورن.....
سرعت توی مشهد درست شده؟نقل قول:
خوبه اوضاع اونجا الان؟
غرب کشور که فعلاً مشکل سرعت آی پی های رنج 2 حل شده ... شرق اوضاعش چطوره؟
من که هنوز نا محدود دارم و سرعتم مثل قبل روی همون 60-70 ـه نه بالا میره و نه پایین میادنقل قول:
اونایی که طرح بعثت دارم رو نمیدونم ولی مثل اینکه بهتر شده
+
دوستان تا یک ذزه سرعت بهتر شده خوشحال نشید برید اعتراض و شکایت کنید
من دوباره میخوام شکایت بنویسم بایت افزایش هزینه ها
سلام!
من طرح بعثت ندارم ولی کسی میخواد سرعتش زیاد باشه باید در ساعت های 9 تا 10 شاید8 صبح دانلود کنه!
الآن من سرعتم روی 350 است!
شما از کدوم سایت داری دانلود میکنی که سرعتت 350 ست؟ من که همون 50 ئه الان. هنوز سرعت پایینه
شما که قزوینی بهتره تو همون تاپیک استان خودتون پست بدی هی می ری تو تاپیک های دیگه پست می دی باعث می شی بقیه رو هم به اشتباه می اندازی چون سرعت شما هرچی باشه به درداستان های دیگه نمی خورهنقل قول:
والله دوست عزیز دیگه چیزی نمونده به بخوان قیمت زیاد کنن مهم ترین طرحشون که نامحدود هابودبرداشته شد اونای دیگه هم که گرونترین همین بعثته که دیگه نهایت 40تومان می شه که کیفیتش افتضاخهنقل قول:
که البته بااین وضعیت احتمالا همه ازمخابرات کوچ می کنند
دوستانی که میگن سرعتشون بالا رفته و به 350 هم میرسه چجوریاست؟! چرا مال من من زیاد نشده پس؟! من نهایت 60 میرسه. (طرح بعثت)
فدات شم اونا منظورشون طرح های صبا هستش که تا350می ره که البته اونا دیگه شبانه ندارهنقل قول:
دیروز زنه گفت تا فردا درست میشه. پس کو آخه؟ چرند میگه. هر روز داره بدتر از روز قبل میشه
من که تا دیروز مشکل نویز شدید داشتم. هر دو دیقه قطع میکرد. کلی زنگ زدم و بهشون گفتم فعلا بهتر شده. دیشبم سرعتم بعد مدتها قابل تحمل شد.
من که رفتم با نت برگ از آسیاتک برای یکی از آشنایان گرفتم ( LOL سه ماه 5 هزار تومن ) اگه سرویسش خوب بود از مخابرات کوچ میکنم
من از سایت s-o-f-t-9-8از جاهای دیگر هم که دانلود میکردم سرعت قابل رضایت بود!نقل قول:
بابا ایول.نقل قول:
مرد حسابی تو که میتونی خوب برو از یک جای دیگه سرویس بگیر خوب.
آسیاتک,نوین نت ,آریا گستر و.....
مایی که چسبیدیم به این محابرات واسه اینه که فیبرنوری هستیم وفقط باید از مخابرات سرویس بگیریم.ولی شما چرا...
البته تنها چاره ام اینه که کارت دی وی بی دارم.میرم یه اکانت ما هو ا ر ه ایی میگیرم.
1 مگ نامحدود 25 تومان و 2 مگ هم حدود 45 ت واسه هر ماه.
یا هم که میذارم واسه دانلود آفلاین 2مگ.
چه طرحی گرفتین با این قیمت ؟خیلی ارزونه کهنقل قول:
طرح چابک 1024 مگ ماهی 1 گیگ ( آساتک ) تخفیف داشت 90%نقل قول:
خیلی خوبه فقط بدی داره این که شبانه نیم بها هستش
نه اتفاقا حرف نداره خدایش.نقل قول:
من از مرکز استقلال گرفتم .پریروز صبح تا شب قطع بود.چند روزی هم شبا سرعت 5 کیلوبایت بود ولی الان خدارو شکر خوبه.سمت 17 شهریور خونه یکی از اشناها طرح بعثت بالاتر از 40 نمیرفت
راستی امروز از مخابرات تماس گرفتند گفت به دلیل اختلال به اشتراکتون اضافه میشه.الان من 256 نامحدود دارم میخوان به تعداد روزاش اضافه کنن؟
اکانت ماهواره ای چجوری میگیری؟مگه میذارن استفاده کنی بدون مجوز؟نقل قول:
منم تا امروز فکر میکردم هنوز نامحدود دارم اما گول اون سایت مسخرشونو خوردم و مثل اینکه از 10دی طرحم کمپین شده بود و امروز رفت تو پاچم 10 گیگ دانلودم تموم شد مجبور شدم شارژش کنم...نقل قول:
یه طرفه مشکلی نداره.نقل قول:
یعنی دریافت ( دانلود ) از طریق د ی ش و ارسال ( آپلود ) با ADSL.
مشکلی هم نداره.
ولی اگه بخوای هم دریافت و هم ارسال رو باهم داشته باشی آره باید مجوز بگیری و خیلی هم گرونه.
وااااای مخابرات کولاک کرد. سرعتم که اومده سرجاش هیچ به خونمونم زنگیدن گفتن به اعتبارتون اضافه شده .به حجمم که اضافه نشده ولی به روزاش .45 روز اضافه شده.:n19:
چگ شد برای من که فعلا چیزی اضافه نشده
ای باباااااااااااااااااااااا اااااااااااا. مث اینکه فقط مال ما مشکل داره. دانلودم 40 بیشتر نمیره:n14:
:n08::n08::n08:نقل قول:
:n02:
منم سرعتم برگشته.....
با این حرکت که زنگ زدنم حال کردم .....فقط دوستان توجه داشته باشین که گفتن اضافه میشه نگفتن اضافه شده!:n02:
طرح بعثت تو منطقه کوثر وضعیتش چطوره؟شبا میشه دانلود کرد؟دارم دیوونه میشم بعد 6 سال نامحدود دانلود کردن الان دارم زجر میکشم :n28::n28::n28:
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: نخستین شبکه
چند رسانه ای تلفن ثابت کشور (NGN-IMS) روز چهارشنبه 28 دیماه 91 در این استان راه اندازی خواهد شد.
ارتباط تصویری ,, ارسال SMS و MMS و IP TV , ... بر روی خط تلفن منازل
فقط در منازلی که سرویس ADSL انها فعال باشد چون بر پایه ای پی IP شبکه کار می کند
****در مرحله اول به صورت رایگانه تا قیمت تعرفه ها مشخص بشه
می ترسم این سرویس سرعت اینترنت رو پایین بیاره بدلیل استقبال گستره از این سرویس چون ممکنه پهنای باند شبکه مخابرات مشهد رو کمی شلوغ تر کنه
سلام!
قابل توجّه دوستان:
اگه یک وقتی یک وقتی سرعتتون اومد بالا و بعد این جا همش نوشتید سرعت ها اومده بالا یک ماشاءالله هم بنویسید که چشم نشه و باز سرعت ها برنگرده پاییین و مخابرات را اینقدر لعنت کنید{البته حق دارید}:n02:
ساعت 5 صبح. :n02:
سرعت 120.
بد نیست.تازه شده عین اولش.
ولی کاش بشه مثل اون اول اولش.اون زمان که تا 370 میرفت. :n19:
سلام من قبلا مخابرات نامحدود داشتم ولی اعتبارم تمام شد و الان بعثت 3 ماهه گرفتم.ولی پرا اینقدر سریع حجم کم میکنه یک زمانی فکر میکردم صبانت دزده! این شلانه رایگانش از ساعت چنده؟با همین اکانت باید کانکت شد؟ تشکر
ماشاءالله ماشاءالله ماشاءالله سرعتم خیلی خوب شده .دیگه پایین نمیاد. خدا روشکر . دیشب 1.8 گیگ دانلود کرده . ماشاءالله بترکه چشم صبات و شاتل ...:n02:نقل قول:
واسه شبانه با همین یوزر نیم خودمون باید وصل بشیم؟