میشه لینک تعیین ریفر بودن رو یک بار دیگه بزارید؟
Printable View
میشه لینک تعیین ریفر بودن رو یک بار دیگه بزارید؟
تا جایی که من میدونم باطری تا وقتی که به صورت نرم افزاری یا سخت افزاری دیزیبل نشده به صورت واسط در مدار وجود داره.نقل قول:
وقتی از برق استفاده میکنیم باطری از مدار خارج میشه و مستقیم از برق شهر استفاده میکنه یا باطری به صورت واسط عمل میکنه؟
و اگر شارژ باطری رو غیر فعال کنید مستقیم از برق شهر استفاده میکنه اما به صورت هوشمند اگر برق بره یا اتصال کنه باطری وارد مدار میشه.
شما وقتی از برق شهر استفاده میکنی شارژ باطری رو غیر فعال کن به صورت نرم افزاری.
به نظر من از اونجایی که باطری یه قطعه مصرفی هستش باید به دید یه چیز تمام شدنی بهش نگاه کنی و ازش استفاده کنی خراب شدن باطری خیلی بهتر از خرابی سخت افزارته.
باطری رو همیشه داخل سیستمت نگه دار و هفته ای یک بار عمل شارژ کامل و دشارژ رو انجام بده.
و اگر برای زمان طولانی از سیستمت استفاده نمیکنی کلا اون رو در بیار.
یچرا شده روزای اول کاملا سایلنت بود اما الان یه سرصداهای خیلی خفیفی میده که کاملا طبیعیه،بهشون حساس نباش.نقل قول:
ه سوال
صدای هارد شما نسبت به اوایلی که لپ تاپ نو یود بیشتر نشده؟
با توجه به دوربالا بودن هارد این صداها وجود داره
روزای اول هارد سیستم کاملا خالیه اما الان درش کلی اطلاعات هست که خوب برای پیدا کردن اونها سیلندرها کلی زحمت میکشن:31:و دیسک هارو زیرورو میکنن.برای همینم صداهایی شنیده میشه.
چرا دکمه پاور رو نگه نداشتی؟کد:من خودم یه دفه که هنگ کرده بود باتری رو هم در آوردم که حاموش بشه و اتفاقی هم نیقتاد
آخه رو شات دان نبود تنظیم پاورشنقل قول:
من خودم یه دفه که هنگ کرده بود باتری رو هم در آوردم که حاموش بشه و اتفاقی هم نیقتاد
چرا دکمه پاور رو نگه نداشتی؟
در ضمن هارد من دور بالا نیست
ولی صداش اصلا شبیه صداهای اولش نیست موقعی که کاری نمیکنه
شاید گشنشه شکمش غار و غور می کنه!:31:
بردم گارانتی برام درستش کردن:31::31::31::20:نقل قول:
اون وقت مشکل از چی بود؟!نقل قول:
سخت بود یا نرم؟!
همینکه کار میکنه خداروشکر کن....:31:نقل قول:
در ضمن هارد من دور بالا نیست
ولی صداش اصلا شبیه صداهای اولش نیست موقعی که کاری نمیکنه
شاید گشنشه شکمش غار و غور می کنه
تا چهارشنبه سوری نگهش دار با هم دیگه میبریم یه جا آتیششون میزنیم راحت شیم.
منو خسته کرده هر روز یه جاش مورد داره.
بعد گذشت این چند وقت 8 درصد فرسایش باطری داشت !!!:18:کلا یه ماه نشد:27:
شلغم میخردیم بعد یه ماه فاسد نمیشد.
برای اینکه تاچ پد حالت موس برای اسکرول کردن کار کنه چه باید کرد؟
درود مثل اینکه اشتباه متوجه شدید یا نمیدونم من اشتباه برداشت کردم.:31:نقل قول:
ببینید وقتی باطری به سیستم متصل نباشه و برق قطع بشه احتمال اینکه یه سری از قطعات بسوزه یا اطلاعات از بین بره خیلی زیاده.
حالا اگه باطری متصل باشه و از برق شهر استفاده کنید مشکلی نداره برق بره.
مشکل اینجاست که اگه باطری از مدار خارج نشه دائم در حال شارژ و دشارژ شدن خواهد بود و این باعث کاهش قابل توجه عمر باطری میشه.
الان دفترچه دم دستم نیست میبینم خبرتون میکنم.
درودنقل قول:
طبق انیمیشن از قسمت Battery Meter به نظر میرسه باطری بعد از شارژ 100% از مدار خارج میشه و دیگه شارژ و دشارژ نمیشه ولی برای محکم کاری باید به صورت نرم افزار از همون جا تیک Turn Off Battery Charging رو زد.
خمیر سیلکون با فن:20:نقل قول:
میشه کسایی که این لب تاپ رو دارند بررسی کنن که باتری وقتی وصل لب تاپ لق می زنه یا نه؟
سوالهای قبلی من رو هم جواب بدین !ممنون میشم!:20:
کسی از اساتید نمبتونه کمک کنه ؟نقل قول:
آره درستهنقل قول:
منم کامپیوتر قدیمیم همینطوری درست شد و هنوزم سالمه
حالا الآن حداکثر دمایی که HWmonitor ثبت می کنه چنده؟
چون مال منم موقع بازی خیلی داغ میکنه
مثلا
StarCaft II : 91
CoD: Black Ops :98
Assassin 1: 92
حتی یه بار خاموش شد در اثز گرما Assassin2: 100
Assassin Bro.hood: 86
BattleField 2: 89
این لینکی که میزارم از سابت خود dell دانلود و نصب کن.نقل قول:
کد:http://support.us.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R301357&formatcnt=0&libid=0&typeid=-1&dateid=-1&formatid=-1&source=-1&fileid=453250
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
دوست عزیز این برنامه که شما میگی gadget هستش یا نرم افزار ؟نقل قول:
ممنون میشم لینکشو بزارین .
منظورم اینه HWmonitor
نقل قول:
دوست عزیز این برنامه که شما میگی gadget هستش یا نرم افزار ؟
ممنون میشم لینکشو بزارین .
منظورم اینه HWmonitor
نرم افزاره
توضیحات:
دانلود:کد:http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor-pro.html
کد:http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor/versions-history.html
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
سلام به دوستان عزیز
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
دوستان من لپتاپم خراب شده بود امروز از نمايندگي اوردم ولي رم رو زده 2 گيگ :18: به نظرتون ميتونه مشكل نرم افزاري باشه ؟؟ چون يكي از دوستان تو تاپيك " تجربه شما از مراجعه به گارانتي " همين اتفاق براش افتاده بوده ولي نرم افزاري بوده . حالا نميدونم برا من واقعا 2 گيگ ازش كم شده يا كه اشتباه نرم افزاريه ؟
سلام
من آخرین درایور gefoce که حدود 190 مگ هست رو گرفتم. بازی هم نصب شد (pes 2012)
اما هنگام اجرای بازی و بعد از کپی کردن کرک ، با این ارور عجیب مواجه میشم (عکس سمت چپ رو هم وقتی گرفتم که توی تنظیمات بازی رفتم. جالبه گرافیکم unable هست !! در حالی که خیلی راحت نصب شد )
میشه بگید باید چی کار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال من برای استفاده همه :
شما هم از کسانی هستید که لپ تاپتون دو تا کارت گرافیک Intel (ضعیف تر) و Nvidia (قوی تر) رو داره؟ خب با این مشکل مواجه شدید که چطوری بین کارتهای گرافیک سوییچ کنید و بهترین بهره رو از کارت گرافیک قوی تر ببرید؟ خب با ما باشید تا بهتون انجام این کار راحت رو آموزش بدیم. اول از هر چیز این کارتها چه مزیتی دارن:
OPTIMUS نسل سوم کارتهای گرافیک Nvidia بهره وری در لپ تاپ ها را بالا می برد.
بزرگترین مشکل بر سر راه استفاده از پردازندههای گرافیکی قدرتمند در لپتاپها، مصرف بسیار بالای انرژی در این پردازندهها است. این مصرف انرژی روی طول شارژ باتری لپتاپ تاثیر مستقیم میگذارد. معمولا انتخاب به این صورت بوده که کاربر باید بین کارآیی بالای گرافیکی (با یک پردازنده گرافیکی مجزا وقدرتمند) و طول عمر باتری بیشتر(با پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست یا سی پی یو) یکی را انتخاب کند. برای مخلوط کردن این دو مزیت، کاربر یک انتخاب دیگرهم دارد و آن خرید لپتاپ با گرافیک قابل تغییر (Switchable Graphics) است. حتما لپتاپهایی را دیدهاید که دارای دو پردازنده گرافیکی، یک مجتمع و دیگری مجزا است. پردازنده گرافیکی مجتمع درون چیپست و البته اخیرا درون سی پی یو قرار میگیرد و قدرت پردازش سه بعدی زیادی ندارد.
قدرت پردازنده گرافیکی مجتمع برای کاربردهای عادی که به پردازش سه بعدی سنگینی نیاز ندارند جوابگو است ضمن اینکه انرژی بسیار کمتری نسبت به پردازنده گرافیکی مجزا(Dedicated Graphics) مصرف میکند. در عوض پردازندههای گرافیکی مجزا معمولا، قدرت پردازشی و همچنین مصرف انرژی بالاتری دارند. در لپ تاپهایی که گرافیک قابل تغییر دارند سیستم عامل برحسب نیازهای پردازشی بین گرافیک مجزا و گرافیک مجتمع سوییچ میکند تا اولا قدرت پردازش گرافیکی در هر لحظه، متناسب با نیاز نرمافزارها بوده و ثانیا مصرف انرژی تا حد امکان پایین نگه داشته شود. انویدیا در نمایشگاه CES امسال، نسل سوم گرافیک قابل تغییر با نام Optimus را به کاربران معرفی کرد. این تکنولوژی امکانات جدید و برتری قابل ملاحظهای نسبت به نسلهای قبلی دارد. منبع این مطلب از سایتبود که برای توضیحات بیشتر میتونید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.کد:www.farsigeek.com
برای آموزش سوییچ کردن کارتهای گرافیک میتونید به ادامه مطلب مراجعه کنید.
منبع: P30source.com
موفق باشید…
خب بریم سر وقت اینکه چطوری بین کارتهای گرافیک لپ تاپمون سوییچ کنیم.
برای اینکار شما کافیه هر دو کارت گرفیکتون رو نصب کنید برای اینکار کافیه اول کارت گرافیک Intel رو نصب کنید و سپس به سایت Nvidia مراجعه کرده و جدیدترین آپدیت کارت گرافیک مربوطه رو بگیرید. خب حالا که هر دو رو نصب کردید روی صفحه دستکتاپ اگه کلیک راست کنید باید منوی شما بصورت عکس زیر در بیاد و دو تا کارت گرافیک براتون شناسایی بشه:
خب حالا ما قصد داریم برنامه ها یا بازیهایی رو که نیاز به کارت قوی تری دارن رو با گرافیک قوی تر یعنی Nvidia اجرا کنیم. برای اینکار قبل از هر چیز کافیه که شما مثل عکس زیر عمل کنید:
برای دیدن عکس بصورت بزرگتر روی عکس کلیک کنید.با توجه به عکس بالا شما باید به کنترل پنل کارت گرافیکتون Nvidia برید و مطابق شکل بالا از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده یعنی Global Settings گزینه High-Performance NVIDIA processor رو انتخاب کنید و گزینه Apply رو بفشارید تا تنضیمات ذخیره بشن. ما در این کار به انویدیا تفهیم کردیم که از نهایت ظرفیت استفاده کنه یا نه یا اینکه خودش انتخاب کنه!
خب حالا اجرای بازیها و نرم افزارهایی که نیاز به کارت گرافیک قوی دارن:
به عکس زیر توجه کنید:
برای دیدن عکس بصورت بزرگتر روی عکس کلیک کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به عکس اگه دقت کرده باشید من میخوام بازی Pes 2011 رو که نیاز به گرافیک بالاتری داره با قویترین گرافیک موجود لپتاپم اجرا کنم و برای اینکار با کلیک راست کردن روی آیکون بازیم گزینه Run with Graphics processor و سپس گزینه (High-Performance NVIDIA processor (default رو انتخاب کردم و وقتی بازی اجرا بشه با گرافیک قوی تر اجرا خواهد شد و نهایت استفاده رو از کارت گرافیک قوی تر بردیم.
:: حالا برای اینکه از شر گزینه بالا هم خلاص بشیم و خود سیستم تشخیص بده که ما کدوم بازی رو با کارت Nvidia همیشه میخوایم اجرا کنیم کافیه که مانند مرحله اول به کنترل پنل کارت گرافیکمون بریم و از منوی سمت چپ روی گزینه Manage 3D settings کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده سمت راست از سر برگ مشخص شده Program Settings رو انتخاب کنیم و از زیر منوی باز شده روی گزینه Add کلیک کنید و هر برنامه ای رو که میخواید همیشه با کارت گرافیک Nvidia اجرا بشه رو Add کنید. اینطوری با هر بار کلیک کردن روی آیکون بازیتون براحتی انویدیا میفهمه که باید با کارت گرافیک قوی خودش بازی رو براتون اجرا کنه. مطابق شکل زیر:
برای دیدن عکس بصورت بزرگتر روی عکس کلیک کنید.امیدوارم از مطلب فوق استفاده کافی رو کرده باشید. التماس دعا.
شاید قفل هاش خرابه یا خوب بسته نشدهنقل قول:
وگرنه نه لق نمیزنه
بله یه لقی خیلی کوچیک داره که به شانس برمیگرده !نقل قول:
میشه کسایی که این لب تاپ رو دارند بررسی کنن که باتری وقتی وصل لب تاپ لق می زنه یا نه؟
باطری اینها معلوم نیست از کدوم شرکت ملعون چینی وارد شده بعضی هاش قالب خوبی داره و خوب فیت میشه بعضی هاشم عین مال من یه کمی لقی داره.
(اگر لپ تاپ رو دستت بگیری تکون بدی کاملا متوجه میشی و یا با دست روی باطری فشار بدی)
راستش من اینقدر عیب تو این لپ تاپ دیدم چشمامو دیگه بستم و حاضر نیستم برای این مشکلات ببرمش گارانتی.
به نظرم شما هم بیخیال باش ارزش نداره دل و روده لپ تاپت رو بریزن بیرون چهار روز الافت کن آخر صدتا مشکل جدید برات درست کن اون اولی رو حل کنن.
من وقتی لپ تاپ رو بردم گارانتی فقط هزار تا خط و خش بهش افتاد اینقدر که تمیز کار میکنن نمیدونم اینا تعمیر کار لپ تاپن یا تعویض روغنی.....:31:
:2::2:
عزیزم این تاپیک مشاوره خرید لپ تاپ نیست فکر نمیکنم اینجا جواب کاملی بگیری ولی از اونجا که تاپیک طرفداران و دشمنان 5110 هستش توصیه اکید میکنم سراغ این موجود مزخرف جیب خالی کن نری.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
هرچیزی بخر غیر 5110:31:
تو چندین باری که رفتم گارانتی عین چی فقط 5110 میومد برای تعمیر و اونم همشون مشکلاتون مشابه.
تاپیک فعلی رو هم بخون تا ببینی این لپ تاپ چقدر ایرادات عجیب و غریب و دردسر داره.
به نظرم روی ایسوس فکر کن.
دوست عزیز منم 5110 دارم و مشکل خاصی باهاش ندارم. نمیشه مشکلات پیش اومده رو تعمیم به همه داد.
بهتره قبل از خرید ، روی گارانتیش تمرکز کنین و گارانتی درپیت نگیرین.
دوستان من وقتی شروع به نوشتن میکنم نوشته می پره به جایی که ماوس هست یا یه همچین چیزی..
خیلی پرش دارم
میشه بگید مشکل چیه ؟
باید حساسیت تاچ رو کم کنم ؟ چطوری ؟؟
موقع تایپ تاچ پد رو قفل کن ببین درست میشه یا نه (fn +f3)نقل قول:
لب تاپ 5110 عالیه. یکی از قفل های باطری من یکم ایراد داره و یک لق ضعیف میزنه. من که از خریدم خیلی راضی هستم. امیدوارم همه راضی باشن. البته موقع خرید باید به یک سری جزییات توجه کرد مثل ریفر بودن و یک گارانتی معتبر.
اگه منظورتون اون قفل ایه که با داخل کردن باتری بسته میشهنقل قول:
اون مدلش همینطوره خراب نیست
نقل قول:
اگه دقت کنی موقع تایپ دستت گوشه تاچ پد قرار میگیره به همین دلیل باعث پرش اشاره گر میشه..
هم با کاهش حساسیت تاچ میتونی مشکلتو حل کنی هم با دقت در تایپ کردن.
برای اینکار به Control Panel>Mouse مراجعه کنید.
مشت نمونه خروارهنقل قول:
دوست عزیز منم 5110 دارم و مشکل خاصی باهاش ندارم. نمیشه مشکلات پیش اومده رو تعمیم به همه داد.
بهتره قبل از خرید ، روی گارانتیش تمرکز کنین و گارانتی درپیت نگیرین.
وقتی میون دهها مدل 5110 بیش از نیمیشون خرابی داره این لپ تاپ کاملا مردوده !
شما لپ تاپت رو با ایسوس مقایسه کن ببین چقدر در اون روی طراحی و کیفیت تمرکز شده در صورتی که دل فقط فکر ارزون سازی بوده.
لپ تاپ من گارانتی مادیرانه
ببینید بخوام یه مثال روشن بزنم ...
اکثر ماها شاید برای یک بار شاید بیشتر تجربه خرید مثلا یه ماشین وطنی مثل پیکان و پراید و آردی و امثالش رو داریم.
مثلا پراید !
واسه یکی عالی در میاد تا 5 سال حالشو میبره ...واسه یکی از روز اول همجاش خرابه !
شما آمار خرابی رو ببین نه اینکه مال من سالمه پس همشون خوبه !
شانس خرید و خوب در اومدن داستانش با کیفیت قطعات و طراحی و معماری سخت افزار این لپ تاپ فرق داره.
الان بری تو بازار همه از 5110 مینالن
گارانتی های معتبر و غیر معتبر بری پره از 5110
از هر 10 نفری که تو همین فوروم 5110 دارن ببین چندتاشون از روز اول سالم بوده و عالی کارکرده.
به نظرت سونی یا ایسوس یا اچ پی به اندازه این مشکل دارن؟
تنها دلیلی که فروشنده ها سنگ دل رو به سینه میزنن سود بالای فروش این لپ تاپه...دل براشون شده برند سود آور
دوستان کار برنامه dell support center چیه ؟ خوبه ازش استفاده کنم یا نه ؟
ممنون میشم یکی توضیح بده.
مرسی
سلام دوستان
مال من که خوبه و ازش رازیم توپ
دوستان کانتر نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده
اون تیک ویندوز ایکس پی رو هم زدم ولی بازم نشد
بازی اجرا میشه ولی زودی میپره بیرون
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
بازی dirt3 دایرکس11 میخواد؟
dell inspiron n5110 corei5:10:
سلام
از کجا میشه ورژن بایوس رو فهمید
نهنقل قول:
با 10 هم میاد
دوستان من همین مدل رو تازه خریدم.اومدم خونه خواستم روشنش کنم تا پاورو زدم خاموش شد.بعد دیگه درست شد اما باز الان مرتب این جوری میشه پشت سر هم.به نظر شما مشکلش چیه؟
مبارک باشهنقل قول:
دوستان من همین مدل رو تازه خریدم.اومدم خونه خواستم روشنش کنم تا پاورو زدم خاموش شد.بعد دیگه درست شد اما باز الان مرتب این جوری میشه پشت سر هم.به نظر شما مشکلش چیه؟
میشه کامل تر توضیح بدی؟
یعنی تا روشن میکنی خاموش میشه ؟
جسارتا اول اقدامات اولیه رو انجام دادی؟مثل چک کردن کابل و صحیح بودن عملکرد شارژر..شارژ داشتن باطری و اینها؟
در ویندوز 7 روی استارت کلیک کن و در قسمت Search Programs این عبارت را تایپ کننقل قول:
msinfo32.exe
و Enter بزن!
بچه ها من یه سوال کوچیکی در مورد استفاده بک آپ دارم گفتم همینجا بپرسم دیگه تاپیک نزنم.
من اولین باری که روی سیستم بک آپ گرفتم ریختم داخل سی دی اما کار نکرد گفتم اینبار بریزم روی هارد تا اگر مشکلی برام پیش اومد همون رو ریکاور کنم استفاده کنم.
حجم درایو سی من با برنامه هام نزدیک 40 گیگ بود.
وقتی داشتم روی یه درایو دیگه بک آپ میگرفتم هشدار داد بهم که غیر فایل بک آپ فایل های دیگه ای هم هست و استورج چیزی درشه اما من اهمیت ندادم و بک آپ رو ریختم اونجا
حالا سوالم اینه که برای فایل ایمیج بک آپ حتما باید اون رو داخل به درایو مجزا بریزم تا به خوبی کار کنه؟
این کاری که من کردم درسته؟توی اون درایو موزیک هم دارم
آخه همه اینارو روی سی دی میزنم چندین دی وی دی میشد !
من تاحالا از بک آپ برای ریکاور ویندوز استفاده نکردم اگر روزی بخوام استفاده کنم با توجه به اینکه فقط درایو سی رو ایمیج گرفتم فقط همون رو ریکاور میکنه و به بقیه درایوهام کاری نداره؟
یعنی اطلاعاتم دست نخوره میمونه؟
باطری فول شارژ هست اما تا دکمه پاور رو میزنم لپ تاپم یه لحظه روشن میشه اما بلافاصله خاموش میشه...این اتفاق چند بار پشت سر هم میوفته!!!نقل قول:
با برق شهر تست کردی؟بدون باطرینقل قول:
باطری فول شارژ هست اما تا دکمه پاور رو میزنم لپ تاپم یه لحظه روشن میشه اما بلافاصله خاموش میشه...این اتفاق چند بار پشت سر هم میوفته!!!
سلام، به غیر از چک کردن سرویس تگ در سایت دل و یررسی گارانتی را دیگه ای برای تشخسص ریفر بودن داره یا نه؟