یه لینک youtube گذاشتم که بازی crysis 2 رو با لپ تاپ hp pavilion dv6 با این کانفیگ:
Core i7 (720 QM)
ATI Radeon 5650 HD Mobility
4 Gb DDR3
بازی کرده.اینم لینکش:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Jr5Ch6m55Q
Printable View
یه لینک youtube گذاشتم که بازی crysis 2 رو با لپ تاپ hp pavilion dv6 با این کانفیگ:
Core i7 (720 QM)
ATI Radeon 5650 HD Mobility
4 Gb DDR3
بازی کرده.اینم لینکش:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=0Jr5Ch6m55Q
بلوری ۶۶۹۰ رایتر نیست؟؟؟؟؟ اگه نیست که پس زیاد بدرد نمیخوره ۲۰۰ تومن بیشتر بدم. ۶۶۸۰ فکر کنم با صرفه تر باشه
رایتر هست . البته dvd رایت میکنه. بلوری رایت نمیکنه. اختلافش 200 تومان نیست. حدود 120 تومان اختلاف داره. 6880 فکر کنم الان 1380000 باشه. درضمن شما 2 گیگ رم بیشتر داری و ظرفیت هارد بالاترنقل قول:
به نظر منم این دویست تومن رو جمع کنی یه بلوری رایتر بگیری خیلی بهترهنقل قول:
من راست کلیک میکنم و configure switchable grafic را میزنم و پس از آن high perfformance را انتخاب میکنم ولی بنظر میرسه که از کارت گرافیک اینتل اسستفاده میشود .
آیا کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟؟
در ضمن من میخواهم از طریق فینگر پرینت وارد ایمیلم بشم . از طریق نرم افزار simple pass اثر انگشت را برای این سایت تنظیم میکنم ولی وقتی وارد ایمیلم می شود یوزر و پسورد وارد نمیشه / مشکل از چی میتونه باشه ؟
درست سويچ ميكنيد . ولي براي بعضي نرم افزارها بايد سيستم رو بعد از سويچ ريست كني تا كارت گرافيك رو بشناسه.نقل قول:
این همه دوستان اینجا 6090 و 6080 خریدن.آخر یکی نیست بگه من از کجا بخرم بهتره؟ولیعصر،پایتخت،آدرسی چیزی؟:41:نقل قول:
ممکنه درباره فینگرپرینت هم توضیح دهید :11:نقل قول:
ببخشید دوست عزیز اونوقت میشه بگین حالا کدوم بلو-ری رو رایت میکنید؟نقل قول:
همینطوریش تو بازار فیلم و دی وی دی بلو-ری به زور پیدا میشه حالا شما می خوای بری 200 تومن بدی بلو-ری رایتر هم بخری که چیو باهاش رایت کنی؟
همین 120 تومن اختلا قیمتی که بین 6090 و 6080 وجود داره به داشتن بلو-ری و 2 گیگ رم و هارد بیشتر میارزه
در حالی که هر کدوم از این موارد رو اگر جدا تهیه کنید هزینش بالاتر از 120 تومن میشه.
:46:
جواب سوال قبل رو که دوستمون Arseh666 دادن در ضمن به نظر من درایور کارت گرافیکت رو هم دوباره نصب کنی بد نیستنقل قول:
در مورد برنامه simplepass هم به نظرم یه بار دیگه نصبش کن
تو درایو c فولدر SwSetup که تمام درایور ها و نرم افزار های HP اونجا هست
تو فولدر HPSPIP11 فایل نصبش هست
بلوری خام هفت هزار تومن هست.البته فعلا. 35GB ظرفیت داره میتونی خیلی چزایی که رو هاردت هست رو واسه جابه جایی رایت کنی.دقیق 190 تومن این دو مدل اختلاف داره که به نظر من برای دو گیگ رم و یه کم هارد نمی صرفه.حداقل برای من نمی صرفه چون 6 گیگ رم بسمهنقل قول:
یه نگاهی بهبندازکد:www.rayansaba.com
حرف شما درستهنقل قول:
هر کسی نظری داره و هر کسی هم بسنگی به نیازش کارایی رو نیاز داره
بر اساس نیاز شما این تصمیم گیری درسته و بر اساس نیاز من هم انتخاب خودم
الان قیمت این مدل 6090 HP چنده تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
6080 الان چند شده؟؟؟
معلومه پاساژ ایران میدان ولیعصر پاساژ ایران و رضا با هم رقابت دارن بعضی اجناس اونجا ارزونتر هستش مثلا بازی هر کی خواست بازی بخره بره پاساژ رضا چهارراه ولیعصرنقل قول:
من فلش رو خریدم از پایتخت 20 تومان رفتم قیمت کردم همون فلش با همون گارانتی 14 تومان تویه پاساژ ایران حالا اون فلش هستش ببین رو لپ تاپ چقدر میخورن
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
1500,000 Tomanنقل قول:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
1310,000 Tomanنقل قول:
در نظر داشته باش که اگر بخوای رم را به 8 ارتقا بدی باید رم موجود را به عنوان رم دسته دوم بفروشی و یک جفت رم 8 بگیری. چون نمیتونی به رمی که داری 2 گیگ اضافه کنی. بلوری رایتر بخوای بگیری باید اکسرنال بگیری که حملش کمی سخت میشه با لپ تاپ. خود لپ تاپ 3 کیلو شارژر و ... حالا یک رایتر هم اضافه میشه.نقل قول:
هر جایی الان بلوری ریدر ندارن که بخوای شما بلوری رایت شده رو با خودت جابه جا کنی و استفاده کنی.
به نظر من در کنار لپ تاپ یک کول دیسک 32 گیگ بخری مفیدتره. چون هم سرعت دسترسی به داده ها بالاتره هم همه جا میتونی استفاده کنی هم حملش راحتره هم محدودیت رایت نداره.
البته این نظر شخصی من بود. در آخر خودت صلاح کارت رو میدنی.
با اینترنت اکسپلورر برو تو منوی tools بعد manage add-ons بعد از اونجا Truesuite website log on رو enable کننقل قول:
درسته اگه بخوام قطعات رو به 6090 ارتقا بدم هزینه بیشتر هست ولی من همین 6080 برام کافیه .بلوری رایتر اینترنال ایسوز 350 تومن هستنقل قول:
.
سه ماه دنبال لپ تاپم .فردا دارم میرم 6080 بگیرم
سلام دوستان
من متاسفانه کل هارد لپ تاپو delete کردم! . دوباره با برنامه testDisk ریکاور کردم! ولی همه پارتیشنارو به صورت primary انتخاب کردم میتونین بگین 4 پترتیشن اولیه که رو لپتاپتون هست از چه نوعی بودن؟
واسه پشتیبان گیری از هارد فقط از پارتیشن ویندوز بک آپ بگیرم یا از کدوم درایوها؟
نقل قول:سلامنقل قول:
امکان دارد جواب این پست من را بدهید.ممنون
کسی اینجا HP Pavilion DV7-6099ee داره ؟
میشه یکم درباره مشکلاتش بگه
سلام دوستان
من 6080 دارم.
امروز با دو تا برنامه گرافیک رو امتحان کردم.
جالب بود.
فک میکنم cpu قشنگ کم می آورد.
فن cpu سخت درگیر بود ولی کارت گرافیک عین خیالش نبود. ولی فنش 98 درصد کار میکرد.
با این حال cpu داغتر بود.
اول این دو برنامه رو دانلود کنید
کد:http://www.techpowerup.com/atitool/
حالا atitool رو اجرا کنیدکد:http://www.techpowerup.com/gpuz/
بعد روی scan for artifacts کلیک کنید
وقتی شروع به اجرا شد gpu-z رو اجرا کنید.
من تا 30 دقیقه گذاشتم cpu خیلی داغ کرد.قعطش کردم.
gpu-z نیاز به نصب نداره.
کیفیت ال سی دی دستگاه جالب نیست . با وجود تغییرات در grafic properties باز هم جالب نیست .
بنظر میرسه که تصاویر تیره را نمیتونه خوب از یکدیگر تفکیک کنه و همینطور رنگها یکم بیحال هستن
نه عزیزم منم اولا اینجوری فکر میکردک حتی بازی ها را خیلی بی کیفیت اجرا میکرد ولی توی 10 صفحه قبل فکر کنم یک اموزش گذاشتم که مشکل کاملا رفع شده و خیلی باحال شده و بازی ها را حتی بهتر از nvidia اجرا کردم ...نقل قول:
برای بهتر شدن نسبی رنگ ها ی تصاویر ویندوز میتونید بریئ تو تنظیمات کارت گرافیک Intelنقل قول:
تو منوی color Enhancement کنتراست رو بزارید 51
و saturation رو بزارید 2
یه مقدار بهتر میشه
مطمئن باشید کیفیت مانیتور این مدل خوبه و به نظر من HP بعد از apple و Sony رتبه سوم رو داره و حتی تو بعضی ار مدل هاش مثل envy و سری dv6-3174 کیفیتش از sony هم بهتره
دوست عزیز یکم نوشته ها جابجا شده اگه امکانش هست کمی اصلاحش کنید .نقل قول:
چون اگه تعاریفی که شما میفرمایید صحیح باشد سایر دوستان را خیلی کمک میکنه
با تشکر ازتون :11:
کسی نمی دونه؟نقل قول:
راستی من همیشه شنیدم کیفیت صفحه نمایش sony و apple فوق العاده با کیفیت هستند و همیشه از بهترین ها اما چرا تو notebookcheck توی قسمت Rating - display حتی یه دونه 100% ندارننقل قول:
بالا ترین: sony= %98 و apple= 93%
به خاط اینکه شما معمولا نمی تونید تکنولوژی رو تو دنیا پیدا کنید که 100 % کامل باشه و به هر حال همیشه یه ضعف و کمبودی تو هر تکنولوژِی وجود دارهنقل قول:
با تشکر مجدد از دوست عزیز d.b23 بخاطر راهنماییهاشون
راستش من 6080 رو انتخاب کردم به این دلیل که بلوری و 8 گیگ رم و هارد یک ترا بکارم نمیاد
فقط این 6080 قسمت عددیش با بقیه کیبرد جدا هست یعنی مجزا هست یا خیر ؟
اگر یه ریویو خوب همراه با عکس هم در نت سراغ دارید لطفا یه لینک بزارید (من که تو گوگل چیزی پیدا نکردم)
سلام دوستان
من وقتی دستگاه رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و صفحه زیر تو داس باز میشه ولی اینتر که میزنم میره تو ویندوز.فک کنم مربوط به هارد باشه.
میشه بفرمایید باید چکارش کنم؟(لطفا زیر دیپلم بگید که روشن شم قشنگ!!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ظاهرا سیستم شما خطایی در هارد دیسک مشاهده کرده. دیلیش میتونه سخت افزاری باشه نرم افزاری هم باشه.
شما اول از خود ویندوز هارد رو یک اسکن بکن. روی درایو c کلیک راست کن بعد propertise بعد tools رو انتخاب کن بعد توی error checking کلید check now را بزن بعد دقت که هر دو گزینه تیک داشته باشه بعد start رو بزن . ازت restart میخواد وقتی ریاستارت کردی موقع بالا اومدن توی صفحه سیاه شروع به چک کردن میکنه که کمی طول میکشه. بزار کارش تموم بشه بعد ببین مشکل حل میشه یا نه . اگر حل نشد تو همون صفحه که عکسش رو گذاشتی F2 رو بزن بعد گزینه test hard disk رو بزن حدود 2 ساعت اسکنش طول میکشه . لپ تاپ رو به برق وصل کن که وسط کار باطری تموم نشه. آخرش که کارش تموم شد نتیجه اش رو اینجا بزار تا بررسی کنیم.
6080 گرفتم.از همه دوستان بخاطر راهنمایی تشکر میکنم. من 6080 رو با گارانتی یک ساله توی شیراز 1330000 تومن خریدم
کاملا تایید می شه ولی تو ابن ریتینگی که من میگم 12 تا 100% هست که هیچکدوم از این دو برند نیستنقل قول:
از ویندوز start رو زدم گفت درحال اجرا نمیشه تست کرد و ok کردم رفت بیرون ازش و وقتی ریستارت کردم تو همون صفحه که عکسشو گذاشتم f2 رو زدم و بعد حدود 4 5 ساعت تست و علاف کردنم گفت تست تموم شد و esc رو بزن وقتی زدم این صفحه که عکسشو گذاشتم باز شد!!(در صورتی که تستش تموم شده بود ولی همونطور که میبینید نوشته hard disk test failed !!!)نقل قول:
که بعد اینتر زدن که بره تو ویندوز میخاست اون تست اولی که از تو ویندوز بود رو انجام بده که چون میخواستم برم بیرون وقت نداشتم و نزاشتم تست کنه چون خیلی طول میکشید.
خلاصه نتیجه ای نگرفتم و اعصابم خورد شد ازین لعنتی.:2:
اگه ممکنه بفرمایید که چکارش کنم دقیقا.
:11:
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز salar_azizi
به خاطر عکست و صفحه شلوغ نشه نقل قول نزدم.
برو اینجا آخرین ورژن bios رو دانلود کن.
من خودم مشکل رستارت شدن داشتم که مشکلش حل شد.
ورژن f 14 را دانلود کن.کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=5062490#N715
اگر مشکلت حل شد بگو.
من چون ترسیدم تو بایوس دست ببرم این کارو نکردم ولی امروز ک رفتم وسیله واسش بخرم یه مغازه ک ارور رو بهش نشون دادم گفت هارد دیسک مشکل پیدا کرده که بفرست گارانتی!!نقل قول:
بنظرتون مشکل من ممکنه باعث شه که هارد رو بفرستم گارانتی؟
لپ تاپ نو چ بلاها داره سرم در میاره ها!!
بنظرم معطل نکن بفرستش گارانتی . اشکال از هارد هستشنقل قول:
حتما ببر گارانتی.نقل قول:
ولی اونا هم همین کارو میکنن.مطمعن باش.
این درایور بایاس است که خود hp داده بیرون.
اصلا مشکلی پیش نمیاره.
ولی ببر گارانتی که خودتم مطمئن بشی.
این به خاطر تکنولوژی SMART هست که وقتی هاردت مشکل سخت افزاری براش پیش بیاد قبل از اینکه به کل خراب بشه بهت اخطار میده که هاردت هر لحظه ممکنه از کار بیفته و بتونی از فایل های مهمی که توی هارد داری بک آپ بگیرینقل قول: