آقا مهدی مگه فیلم side by side سه بعدی واقعی نیست ؟
چه فرقی با بلوری سه بعدی دارد ؟
Printable View
آقا مهدی مگه فیلم side by side سه بعدی واقعی نیست ؟
چه فرقی با بلوری سه بعدی دارد ؟
شما چه مدلی از فیلیپس دارید و اگر تجربه امتحان تلویزیونهای مختالف رو دارید چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟نقل قول:
رفیق دیگه دوران تجربه و اینا گذشته.تجربه به درد کشاورزی میخوره.الان اطلاعات بروز به درد tv میخوره نه تجربه دایناسوری:46:نقل قول:
رفیق از نظر عمق سه بعدی یکیه ولی کیفیت تصاویر فرق داره.نقل قول:
فیلم sbs چون از دو تصویر هستش شما اگه کیفیت full hd داشته باشی چون واسه سه بعدی دیدن باید دو تا تصویر باید یکی بشه سایز تصویر نصف میشه.
ولی توی بلوری چون کلا سه بعدیه تصویر واسه سه بعدی دیدن سایزش نصف نمیشه و شما کامل full hd میبینی.
:40:نقل قول:
نه شما زیاد مغرور هستید دوست من
با علم روز خودت جلو برو و دل خودت را باچیزای که دارید خوش کن
یه بار بشما گفتم زود پاسخ میدید و سوالو یه جور دیگه برداشت میکنید برای اینکه فکر میکنید خیلی بلدی
بگذریم
من میگم تجربه فقط منظورم به تجربه نیست حتما که نباید بشما توضیح بدم که تجربه در کنار دانش
در ضمن دنیای تکنولوژی و صنعت اینقدر بزرگه بهتر ادعای الکی نکنیم
بدون که اگه تو شغلت خیلی مهارت دارید
اطمینان داشته باش که ضعف کاری هم وجود دارد
اره یه استاد دانشگاه میشناسم که فقط درس میده میره
ولی یه عیب ساده مداری رو نمیدونه چطوری
رفع عیب کنه شما هم انشالله خدایت دیگه
خوش باشید
معمولا سوکت برای پاسخ شما بهتره چون میترسید وارد بحث شوید بای عصر جدیدی
الله اکبر:27::27::27::27::27::11::11::11: :2::2::2::2:
من مغرور میخوام ببینم فوضولم کیه.نقل قول:
بله همین سوکت که شما میگی درسته باشه من سوکت می کنم.
شما چرا بحث رو منحرف می کنی پرفسور.
دو کلاس درس خوندی فکر کردی جایی خبریه.
دوستان و رفقا مطالب قبلیه من رو خوندن میدونن اطلاعاتم در چه سطحه.
یک سری اطلاعاتم هم مدیون هادی جان یا همون JABARSING هستم.
من به انتقاد هر کسی نیاز ندارم.اصلا من اشتباه میگم تو رو سمنو گوگولی مگولی.رفقا و دوستان خودشون میرن میسنجن می بینند کدوماش درسته
سلام
ببخشید با تلوزیون های سه بعدی پسیو میشه سه بعدی بازی کرد عین مانیتور هاش
تو همین سایت مانیتور سه بعدی پسیو الجی رو تبلیغ کرده که نوشته بدون پک انودیا ببخشید یعنی الجی نرم افزار خودشو داره دیگه درسته؟ برای سه بعدی کردن بازی در مانیتو سه بعدی و اگه بجای مانیتور من کیس رو با کابلاچ دی ام آی به تلویزیون سه بعدی وصل کنم و نرم ازار سه بعدی را هم نصب بکنم میتونم با تلوزیون هم سه بعدی بازی کنم؟؟
یا اینکه باید از تبدیل 2 به 3 استفاده کنم که مثل سه بعدی اصلی نیست.
لطفا اساتید راهنمایی کنید ممنون آخه موندم تو این
تلویزیون هر تصویر سه بعدی بهش بدی پخش میکنهنقل قول:
حالا میخواد بازی باشه یا فیلم فرقی نمیکنه
من همه مدلهای سه بعدی رو نمیشناسم اما با 57000 خودمون خواستم بازی کنم مشکلش اینه که تاخیر خیلی زیادی داره
من لپتاپم رو با hdmi به تلویزیون وصل کردم و بازی رو اجرا کردم
تصویر و همه چیز خوبه اما تاخیرش اعصاب خورد کنه
کلا response time این مدل بدرد بازی کردن نمیخوره
حالا شاید 65100 بهتر باشه نمیدونم دوستانی که دارن میان میگن
اگه واسه بازی میخوای بخری این نکته رو حتما یادت باشه
ال جی عکس های جدیدی از بزرگترین تلویزیون OLED دنیا منتشر کرد، کیفیت فوق العاده، ضخامت بی نظیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG 55" OLED TVLGBlog.com
شرکت کره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در سال 2011 در شاخه تلویزیون بسیار موفق عمل کرد، محصولات بسیار جذابی را برای معرفی در نمایشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آماده کرده است. ال جی با اعلام اینکه توانسته تلویزیون 55 اینچ OLED تولید کنند نظر کلیه محافل خبری را به سمت خود جلب کرد. حال این شرکت تصاویر واقعی فوق العاده جذابی را از این تلویزیون باریک منتشر کرده است. در ادامه علاوه بر تصاویر بیشتر، توضیحات ال جی در مورد پنل چهار رنگ OLED را مشاهده خواهید کرد.
تا به امروز نمایشگرهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معمولا در سایز کوچک و برای ابزارهای موبایل استفاده می شدند. اما ال جی توانسته تلویزیون OLED تولید کند. همانطور که می دانید کیفیت و کنتراست تصویر پنل های OLED فوق العاده بالاست و نمی توان کیفیت تصویر آن را با نمایشگرهای LCD مقایسه کرد. از طرفی فناوری OLED این امکان را فراهم می کند تا نمایشگر بسیار باریک شود. ضخامت تلویزیون OLED LG تنها 4 میلی متر است. اگر در تصویر پایین دقت کنید انگشت زنی که به تلویزیون اشاره کرده بسیار ضخیم تر از لبه تلویزیون است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود اعلام کرده که رنگ ها در این نمایشگر OLED به دلیل استفاده از پیکسل های چهار رنگ، حتی طبیعی تر، زنده تر و دقیق تر از OLED های دیگر نمایش داده می شوند. هر پیکسل در پنل جدید OLED ال جی دارای چهار ساب-پیکسل قرمز، سبز، آبی و سفید (RGBW) است. OLEDهای معمول بازار همانند LCD ها دارای ساب پیکسل های قرمز، آبی و سبز (RGB) هستند. ال جی ادعا می کند که با اضافه کردن ساب پیکسل سفید رنگ ها را دقیق تر و طبیعی تر تولید می کند و در نتیجه تصاویر با کیفیت بسیار بالاتری نمایش داده می شوند.البته روش نشده پیکسل زرد شارپ رو بذاره
نمایشگرهای OLED زمان پاسخگویی بسیار سریعی دارند و از نظر تئوری می توانند با فرکانس 100,000 هرتز کار کنند. در حال حاضر تلویزیون های LCD یا LED و Plasma با فرکانس های 60 تا 400 هرتز کار می کنند. نمایشگر 55 اینچ ال جی علاوه بر ضخامت بسیار کم وزن سبک 7.5 کیلوگرمی دارد.
نمایشگرهای OLED می توانند انعطاف پذیر باشند تا کاربر بتواند آنها را در جهت ها مختلف خم و راست کند.
ال جی تلویزیون OLED خود را تا کمتر از 10 روز دیگر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لاس وگاس به نمایش عموم در می آورد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
دوست عزیز آره دو بعدیش عالیه .
تو صحنه های پر تحرک هم کم نمیاره .
قبلش من سامسونگ 6260 داشتم . فروختمش . این خیلی بهتره
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
نقل قول:
والا من تهران هستم .
خیابون شریعتی هم هستم . سر ملک !
وقتی گرفتم هموش شب زنگ زدم . 5 شنبه شب بود . ساعت 12 شب اومد نصب کرد و رفت بنده خدا .
برای هدایا هم تماس گرفتم و گفتم . گفتن چشم !
حل شد مشکل شما عزیز ؟
اونم هم فیلم آواتار بود . از توررنت گرفتم .
یه دونه ورژن 13 گیگش رو هم گرفتم که صداش رو پشتیبانی نکرد .
سوالی بود بگو
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
آره والا .
چرا باورت نمیشه .
همین دیشب فیلم آلیس در سرزمین عجایب رو کامل سه بعدی دیدم . با کیفیت 1920 در 1080 و صدای dts.
عالی بود و مشکلی هم نبود .
رفیق جریان این مانیتور های ال جی همون تبدیل 2 بعدی به 3 بعدیه که توی tv های پسیو میبینی.نقل قول:
تقریبا کار یه tv پسیو رو می کنه..
بله رفیق شما اگه کیس رو به tv وصل کنی میتونی هر بازی رو 3 بعدی کنی بد هم نیست ولی عالی هم نیست.
همون طور که رفیقمون میگه این tv زیاد باب بازی نیست.میتونی باهاش گیم بزنی ولی اگه ریزبین باشی مشکلات هرتز بر ثانیه tv رو که 120 هست رو میتونی حس کنی.اگه خریدین که مبارک باشه و باهاش گیم بزن و بد به دلت راه نده البته اگه مثل من گیم بازی کردن با مانیتور سیستم عادت کردی زیاد بهت فاز نمیده.
من که یه بار زدم حال نمداد چون از نزدیک بودا شاید اگه یه کیبورد و موس بیسیم بخرم فاصلم بیشتر کنم حال بده.
اگه نرم افزار سراغ داری که بتونه بازی رو 3 بعدی کنه جز نرم افزار های اینویدیا نصب کن ولی فکر نکنم با عینک پسیو بسازه.
شما اگه یه بازی 3 بعدی مثل آواتار که از بیخ که 3 بعدیه رو میتونی با tv بازی کنی اون موقع 3 بعدیش واقعیه.
من کریسیس رو بازی نکردم ولی دوستان که بازی کرده بودن میگفتن تنظیمات 3 بعدی هم داره حالا از رفقای خودمون هم تو فروم بپرس
سلام این تلوزیون های 3 بعدی کلا از هر برندی چقدر تصویر را واقعی می کنه و اصلا بدرد می خوره بیشتر خرج کنیم تا 3 بعدی ببینیم
نقل قول:
رفیق شما یه زحمت بکش پست های قبلیرو یه نگاه بنداز تا متوجه شی به درد میخوره یا نه
دوسته عزیز من مانیتور سه بعدی ال جی رو داشتم و میتونم بگم اصلا از 3D ایش راضی نبودم بماند که 2D ایش هم چنگی به دل نمیزد ، به همین دلایل ردش کردم و یه مانیتوره سامسونگ PX23720plus گرفتم البته 3D نیست ولی برای بازی و ... تصویرش خیلی عالی هستنقل قول:
اما اگر میخوای از 3D واقعی لذت ببری برو سراق تلوزیونهای سه بعدی ال جی که هم تصاویره معمولیشون عالی هست و هم سه بعدیش
دوسته عزیز شما یه روز وقت بزار و برو تصاویره 3D رو از نزدیک مشاهده کن ، اگر خوشت اومد که میخری و اگر نه هم حد اقل خودت تجربش کردی و به حرف دیگران اکتفا نکردینقل قول:
ولی اگر تصمیم به خریده 3D گرفتی من با توجه به تجربیاتم پیشنها میکنم از تکنولوژی passive استفاده کن که فعلا فقط ال جی اون رو به بازار ارایه کرده ، و سایر برندها سه بعدیشون اکتیو هست
برای مقایسه تکنولوژی اکتیو و پسیو هم تو نت مقالاته زیادی هست
کمی مطالعه کنید و بعد تصمیم بگیرید
موفق باشید
اگر یرای تلوزیون دانگل بگیرم میشه فیلم هم از طریق وای فای پخش کرد یا فقط برای اینترنت است ؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا از طریق مودم های وایرلس با روتر می شود با تلوزیون از طریق dlna ارتباط برقرار کرد
نقل قول:
رفیق بیشتر به درد اشتراک گذاری آهنگ و عکس میخوره.
فیلم هم میشه باهاش ببینی ولی در حد کیفیت cd.
برای اینترنت هم میشه استفاده کنی
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
نقل قول:
شما باید روتر داشته باشی نداشته باشی کارت می لنگه.
روتری که کمه کمش بتونه دو تا پورت رو هبش وصل کنی اونموقع میتونی dlna برقرار کنی هری چی از روی هارد خواستی با tv به اشتراک بذاری ولی واسه فیلم دیدن نمی ارزه چون باید هم کیس روشن باشه هم tv
نور زمینه : 100
کنتراست : 100
روشنایی : 45
وضوح : 100
رنگ : تلویزیون دیجیتال 55 م ا ه و ا ره 65
ته رنگ : صفر
دمای رنگ : صفر
true motion : فیلم خاموش بازی و ورزش روشن
تار شدگی led : خاموش
تنظیمات پیشرفته :
کنتراست دینامیک : خاموش
رنگ دینامیک : خاموش
clear white: خاموش
رنگ طرح : صفر
کاهش نویز : کم یا متوسط ( هر چه کاهش نویز بیشتر تصویر بدونم عیب تر اما وضوح کمتر)
گاما : متوسط
مراقبت از چشم : خاموش
سینمای واقعی : روشن و خاموش ( من فرقی ندیدم)
طیف رنگ : استاندارد
ببخشید سلام من تنظیمات 42lw57000 خودم رو روی اینها قرار دادم و فکر می کنم بهترین تصویر و رنگ و وضوح و روشنایی و ازش می گیرم
دوستان تفاوت قیمت LG 57000 47 با LG 65100 47 چقدره؟
65100 به درد بازی 3بعدی میخوره؟
یه نظر شما قیمت ها میاد پایین؟
نقل قول:
رفیق شما که اومدی کتراست رو داغون کردی شما وقتی کنتراست داینامیک رو خاموش کنی یعنی طبیعی بودن رنگ رو تا حد زیادی از بین بردی.همینطو رنگ داینامیک رو
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
نقل قول:
رفیق حدود 400 تومنه.
65100 بهتر به درد بازی میخوره.
قیمت ها حالا نمیاد پایین اگه دلار بیاد پایین که قیمت ها افت می کنه نیاد هم 1 ماه قبل از عید قیمت ها افت می کنه
57000 47 اینچش 2.290 هستنقل قول:
65100 47 اینچش 2.690 هست
65100 چون 200 هرتز هست برای بازی بهتره
قیمتها با توجه به افزایش قیمت دلار به زودی بال خواهد رفت
به خصوص تو این مدلها که اسمارت و پر فروش هم هستن
قابلیت Time Machine Ready DVR چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
من روتر وایرلس دارم اگر بخوام از طریق DLNA کامپیوتر رو وایرلس به تلوزیون وصل کنم باید چیکار کنم لطفا توضیح دقیق بدید. ممنون:20:
نقل قول:
قیمته 57000 سایز 47 2290 هست و قیمته 65100 سایز 47 2690 هست (اختلاف 400 تومن )
65100 برای بازی و 3D هایی که حرکات سریع توشون هست بهتره و برای مسابقات ورزشی
قیمتها با توجه به قیمت دلار به احتمال زیاد بالا میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه نگاه بنداز
نقل قول:
رفیق این قابلیت همون ماشین زمان هست.شما یه هارد 500 به بالا به tv وصل می کنی اونوقت هم متونی برنامه های شبکه دیجیتال رو ضبط کنی هم برنامه یزنده رو به عقب برگردونی.ولی من هنوز آزمایش نکردم.
هیچی.شما توی تنظیمات مودم باید dlna رو فعال کرده باشی بعدش یه نرم افزار که همراهه tv هست به نام nero واسه اشتراک گذاری فایله.وقتی برنامه رو باز کنی یه سرور میساز واسه اشتراک گذاری بعدش فایل هایی که میخوای به اشتراک بذاری رو انتخاب می کنی و بعدش سرور رو فعال اونوقت میتونی با tv فایل هارو ببینی توی خوده دفترچه راهنمای تلویزیون هست
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
نقل قول:
رفیق اینا همه مزس شما یه سر تو بازار یک ماه پیش زده باشی حالا هم رفته باشی افزایش قیمت خیلی چیزارو متوجه میشی
یک ماه پیش رو خبر ندارم دوسته عزیزنقل قول:
رفیق اینا همه مزس شما یه سر تو بازار یک ماه پیش زده باشی حالا هم رفته باشی افزایش قیمت خیلی چیزارو متوجه میشی
منظور این چند روزه اخیر هست که دلار به شدت بالا رفته
شنیدم که حدودا 30 درصد قراره قیمتها رو ببرن بالا
انشااله که ارزون بشه و همه بتونن به راحتی چیزی رو که دوست دارن بخرن
ولی وقتی دلار 50-60% رفته بالا ، باید دید چه خواهد شد
رفقا آپدیت های جدید وساهی بعد از عید تو رهه با قیافه های جدید
رونمایی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند ال جی در سال ۲۰۱۲
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرکت ال جی از ویژگیهای جدید تلویزیون های هوشمند خود در نمایشگاه CES لاس وگاس سال جاری پرده برداری می کند. ال جی قصد دارد در سال ۲۰۱۲ با قرار دادن بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی و کنترل جادویی جدید (Magic Remote) به تلویزیون های هوشمند خود رنگ جدیدی دهد.
به گفته مدیر ارشد ال جی در این بخش: گرچه بازار تلویزیون های هوشمند در مراحل اولیه خود به سر می برد، اما شرکت ال جی به طور مستمر در حال عرضه ویژگیهای جدید و به روز کردن تکنولوژی موجود به منظور دستیابی به جایگاه برترین تولید کننده تلویزیون های هوشمند در جهان می باشد. ویژگیهای کاربردی که در تلویزیون های هوشمند جدید ال جی معرفی خواهد شد، به کاربران این امکان را می دهد که تجربه جدیدی از تماشای تلویزیون داشته باشند.
تلویزیون های هوشمند ال جی پیشرفت چشمگیری را با ارائه بیش از ۱۲۰۰ برنامه کاربردی در سال اخیر داشته است. علاوه بردسترسی به فیلم ها و برنامه های تلویزیونی، بیشتر کاربران می توانند به خدمات شبکه های اجتماعی (SNS) و کمک به خیریه ها از طریق تلویزیون های هوشمند خود دسترسی داشته باشند.
ال جی در منطقه سه بعدی خود در نمایشگاه، علاوه بر ارائه مجموعه ای از فیلم ها و برنامه های تلویزیونی سه بعدی، قادر است فیلم های دوبعدی موجود را با استفاده از موتور مبدل ال جی به سه بعدی تبدیل نماید.
به دلیل استفاده از تکنولوژی FPR، عینک های سه بعدی ال جی بدون باتری، سبک و ارزان بوده که این ویژگی باعث ایده آل بودن تلویزیون های ال جی برای استفاده گروهی در خانواده و مدت زمان طولانی تر برای مشاهده می باشد.
اگرچه ویژگی های تلویزیون های هوشمند در حال رشد می باشد، ولی با استفاده از کنترل جادویی ال جی همه چیز روزبه روز ساده تر می شود. ویژگی جدید تشخیص صدا این امکان را به کاربران می دهد که با استفاده از دستورات صوتی متن هایی را وارد کنند. کلید گرد موجود بر روی این کنترل جادویی موجب حرکت و انتخاب سریع تر در منوها و برنامه های مختلف می شود. تنها با حرکت دادن این کنترل (مانند موس کامپیوتر) می توانید گزینه مورد نظر را بر روی صفحه انتخاب نمایید. ویژگی تشخیص حالت بدن این امکان را به افراد می دهد که با حرکات فیزیکی مانند تکان دادن دست تلویزیون خود را کنترل نموده و تنها با یک اشاره به راحتی و سریع گزینه مورد نظر را بر روی صفحه تلویزیون هوشمند خود انتخاب نمایند.
سینمای سه بعدی هوشمند ال جی ویژگی ارتباطی متعددی را ارائه می کند، که جدیدترین آنها تکنولوژی WiDi اینتل میباشد، که به افراد این امکان را می دهد تا ارتباط بیسیم ساده و سریعی را بین تلویزیون و کامپیوتر شخصی خود بدون نیاز به اینترنت به وجود آورند. از طریق تکنولوژی اشتراک گذاری هوشمند کاربران قادر هستند به اطلاعات ذخیره شده روی دستگاه های خارجی از قبیل کامپیوترهای شخصی، تبلت ها و گوشی های هوشمند دسترسی یافته، و هم چنین تصویر تلویزیون را به دستگاه های خارجی از طریق WiFi انتقال دهند.
از طریق سرویس برنامه های کاربردی شما می توانید به تعداد زیادی برنامه و محتوا در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید. با وجود افزایش همیشگی تعداد برنامه ها و محتواها، ویژگی داشبورد خانگی ال جی با قابلیت به روز رسانی، همواره جستجویی سریع و آسان را برای شما فراهم می نماید. علاوه بر این با ایجاد یک میانبر بر روی صفحه داشبورد خانگی، افراد می توانند از برنامه و محتوای مورد نظر خود هر چه سریعتر استفاده نمایند.
سلام بچها ! کسی می تونه به من تو مقایسه کردن از نظر کیفیت تصویر و امکانات بین lcd660 و led 57000 lg کمک کنه ؟
سلام یک سوال داشتم من می خواهم ببینم یک مدل تلوزیون تو ایران است می تون زنگ بزنم گلدیران و سوال کنم اگه شما میتونید به من بگویید تلوزیون pz9500 الجی تو ایران بیدا می شود لطفا زود جوب بدهید
هست دوسته عزیزنقل قول:
فقط هم 50 و 60 اینچ داره
پلاسما هم هست و 3D
برای خرید هم میتونید برید جمهوری :40:
سلام کسی تلوزیون بلاسمای pz9500 از نزدیک دیده کیفیتش چطور است قیمتش چقدر است با تشکر
سلام دوستان چطوری میشه توی تلویزیون وی پی ان یا ساکس رو وارد کرد؟
دوستانی هم که دنبال فیلم سه بعدی هستن تو این سایت داره من استفاده کردم عالی بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام LW45000 بگیرم سوالم اینه آیا کنتراستش خیلی از lw57000 کمتره؟ آیا میارزه 250000 تومن بیشتر بدم و بجاش lw57000 بخرم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام:10:
ببخشید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دوستی رو که برای خرید فیلم سه بعدی معرفی کردین سایتی نداره آخه فیس بوک فیلتره
ممنون میشم سایتشونو بذارین
از همه اساتید هم به خاطر راهنماییشون ممنونم:11:
ویه سوال دیگه ::45:
این نرم افزار انودیا در اصل کارت گرافیک رو مجبور میکنه هر فریم رو دو بار برای چشم چب و راست رندر کنه البته باید بازی هم ساپرت کنه که در عینک های اکتیو استفاده میشه و پسیو ساپرت نمیکنه برای همین کیفیتش مثل سه بعدی اصلی هست
سوال من اینه که آیا نرم افزار دیگه ای هست که بتونه همین کار رو بکنه و پسیو هم ساپرت کنه؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون:11:
دوستان دست نگه دارید !! جشنواره از 25 دی شروع میشه
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه , نمیدونم lx45000 بگیرم یا lx57000
250تومن اختلاف دارن
آقا خوش خبر باشینقل قول:
اتفاقا منم امروز اومدم اینجا با بچه ها مشورت کنم
راستش میخاستم پاناسونیک بگیرم 50st30 ولی دیروز رفتم مغازه داره نداشت گفت باید سفارش بدیم از تهران بفرستن شب تاپیکهارو که خوندم و در مورد کارایی مدلهای جدید الجی مطلع شدم نظرم عوض شد
مدل 47lw5700 میخاستم دوستانی که دارن بگن کلن از کیفیتش راضی هستن و همچنین تو فیلمهای که سرعت حرکت بالاست تار میشه یا شفاف هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
البته تصمیم گرفته بودم برم بانه چون ظاهرا قیمتها خیلی فرق داره حدود 450تومن
نقل قول:
رفیق چون نیمتونی تنظیمات ساکس رو وارد کنی پس vpn هم نمیشه توی tv وارد کنی چون tv خودش اتومات وصل میشه.
ولی به احتمال زیاد توی جایی که میخوای آی پی اینارو وارد کنی بشه دمینش رو تغییر داد حالا برو توی تنظیمات شبکه ببین میشه من تا حالا امتحان نکردم چون اگه هم بشه پسورد مخواد که با tv نمیشه وارد کرد
نقل قول:
رفیق مطمئنامی ارزه ولی شما واسه این که مطمئن بشی مطالب قبلیرو بخون
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
نقل قول:
خیر رفیق واسه پسیو نمیاد چون فقط الان ال جی و vizio از پسیو استفاده می کنند.
نقل قول:
رفیق بانه می ارزه آدمtv بخره ولس صاحب نداره سوخت بنداز دور جشنواره هم نداره.جایزه هم نداره کنترل جادویی هم توی این مدل خود گلدیران گذاشته و اگر نه نداره.
کیفیت تصویر عالیه.کیفیت صدا خوبه ولی بلند نیست به احتمال زیاد به یه سینمای خانگی نیاز پیدا می کنی.
نه که صدا نداشته باشه صدا داره ولی اگه بخوا آهنگ گوش کنی یا فیلم با صدای بلند و واقعی ببینی کفاف نمیده.
واسه فیلم های پر سرعت قابل توجه رفقا شما میتونی قسمت trumotion رو فعال کنی و تصاویر رو خوب ببینی ولی رفقا بدونید واسه تصاویر 24 فریم اینکار رو نکنید چون پرش تصویر به وجود میاد یا وساه فیلم های dvd یا بلوری اینکار رو بکنید که فریمشون بالاهه.
واسه همین تلویزیون دیجیتال هم فعال نکیند چون پرش تصویر ایجاد میشه.
واسه ی فیلم های 24 فریم و شبکه های خودمون و ماهواره یا تروموشن رو خاومش کنید یا روی کم بزارین
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
نقل قول:
شما رفیق پرسیدی اطلاع داری.
اگه هم جشنواره بیاد به احتمال زیاد هدایا کاهش یافته
سلام دوست عزیز، نرم افزار دیگه ای هم هست که میتونه بازی ها رو 3 بعدی نشون بده و با تلویزیون پسیو هم سازگار هستش و من لینک دانلودش رو میذارم و خودم هم امتحانش کردم اما تنظیمات سختی داره و نمیدونم بتونی استفاده کنی یا نه.نقل قول:
اگه خواستی دانلودش کن و اگر مشکلی داشتی ما در خدمتیم.
ممنون مهدی جان لطف کردینقل قول:
در مورد بانه بله ریسکه حالا ممکنه مشکل پیش نیاد ممکنم هست دوروزه حال آدمو بگیره
یه سامسونگ اهد تیرکمون شاه داریم که حدود 18 سالی هست داره طفلی کار میکنه آخ هم نگفته
صدا برام در حد نرمال کافیه خونه ما کسی با صدای بلند رفاقت نداره
اما در مورد نمایش تصاویر که با سرعت حرکت میکنن مشکل خواهد داشت
چون زمان پاسخ دهیش 2.4 میلی ثانیست که خیلی بالاست و همین نظرمو زد
حالا باز باید برم از نزدیک بینم و تستش کنم
اما قابلیت هوشمند بودنش خیلی خیلی جذابه اگه قرار بود تنهایی استفاده کنم از باقی چیزاش میگزشتم زندگی من همش پای اینترنت میگزره اینم که خوراکه
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
من هنوز دستم به این تی و ی نرسیده ببینم روش آی پی گرفتنش چطورهنقل قول:
اما اگه نگیره راهش اینه که شما یه مودم با قابلیت چیز پی ان بگیری که البته سرعت چیز پی ان تعریفی نداره یا این که روی کامپیوترت ساکس رو نصب کنی و بعد اینترنت رو از کامپیوترت شیر کنی که اگه با وایرلس نتونه بگیره مجبوری یه هاب بگیری