سلام بالاخره یه وسترو 1500 گرفتم برا دوستم داس بود روش xp نصب کردم درایوها رو هم از مغازه گرفتم
فقط یه چیزی همه چیز نصب شده فقط یکی چیزی نصب نیست
این چیه ؟ SM Bus Controller تو دیوایس منیجر اینو زرد نشون میده
چی رو باید نصب کنم ؟
Printable View
سلام بالاخره یه وسترو 1500 گرفتم برا دوستم داس بود روش xp نصب کردم درایوها رو هم از مغازه گرفتم
فقط یه چیزی همه چیز نصب شده فقط یکی چیزی نصب نیست
این چیه ؟ SM Bus Controller تو دیوایس منیجر اینو زرد نشون میده
چی رو باید نصب کنم ؟
ایول ایول حال کردم ! چرا به فکر خودم نرسید ، یعنی اصلا من نمی دونستم Power Planـها در صورتی که از برق استفاده بشه هم تاثیر می گذارند، روی Power Save گذاشته بودم :20:نقل قول:
مرسی مرسی مرسی ! :19:
حالا یه سوال دیگه :P شنیدم باتری اگه وقتی لپ تاپ به برق وصله سر جاش باشه، عمرش کوتاه میشه و باید وقتهایی که داریم با برق کار می کنیم باتری رو در بیاریم ، درسته ؟
( البته من که این کارو نمی کنم، مخصوصا تو این شرایط که برق میره گاهی اوقات :31: )
و یه سوال دیگه !
ویندوز من Vista Home Basic هست، اصل هم هست روی خود سیستم بود ( Dell Inspiron 6300 E105 ) حالا بخوام ارتقائش بدم به Vista Ultimate کرک شده، بنظرتون ارزششو داره و مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون :12:
آهان !! راستی من قبلا در مورد اینکه یه XP روی سیستم نصب کردم و هیچ Driverـی روش نداره یه تاپیک زده بودم، ولی هر کاری کردم درست نشد. CDـهاش رو میشه تهیه کرد ؟ یا سایت دانلودش هست ؟ مثلا خود سایت Dell همه شو یه جا نداره دانلود کنم ؟ یا باید جدا جدا از سایتهاش دانلود شه ... ؟
چیپ ست مادر برد رو نصب نکردی .که مهم ترین کار شما اول باید اون رو نصب کنی.نقل قول:
تایید میشه ... چیپست front bus باید شناسایی بشه ... میتونی با نصب intel inf utility این کارو انجام بدینقل قول:
نقل قول:
1- چرنده ... باطری باید روی لپ تاپ باشه و این پیشنهاد همه شرکت هاست ... چه با برق چه بدون برق ... باتری همیشه باید فول شارژ و آماده باشه
2- کلا ویندوز اصلی خوبه چون compatibility کامل داره اما مشکلاتش پای خودتون ... نصب درایورهای ناسازگار و ...
3- باید بگردی توی اینترنت ... خود سایت دل هم ارائه میده توی بخش ساپپورتش میتونی با زدن مدل یا سرویس تگ مدل ، درایورهای سازگار باهاش رو بگیری
نقل قول:ممنون دوستان:10:نقل قول:
دوستان ، سوالات نرم افزاری رو هم باید اینجا پرسید ؟
با توجه به اینکه لپتاپ فقط به DVD Drive داره ، استفاده از برنامه هایی مثل clone خیلی کمک میکنه..مشکلم اینجاست که ورژنی که روی Pc با ویندوزXP راحت نصب میشد و درایو مجازی ایجاد میکرد حالا روی Laptop با ویستا درست کار نمیکنه یعنی درایو مجازی رو نمیسازه.تو قسمت Device Manager ، روی این درایو مجازی یه علامت ! قرمز هست .
اگه این برتامه روی ویستا جوب نمیده ، برنامه دیگه ای با همین کارایی وجود داره ؟ یعنی هم رایت کنه هم درایو مجازی بسازه که بشه ایمیج گرفت و بدون نیاز به DVD اجرا کرد و همون ایمیجها رو رایت کنه ؟
رزلوشن lcd لپتاپ من 800*1280 هست..خیلی از بازیها این رزلوشن رو تو تنظیماتشون ندارن..راهی داره ؟
من برنامه Alcohol 120% را بهت پیشنهاد می دم هم رایت می کنه هم ایمیج می گیره با سرعت زیاد! درایو مجازی هم ایجاد می کنهنقل قول:
دوستان يه لپ تاپ دل متوسط اومده دستم ميخواستم ببينم باتريشو چيجور رفرش كنم؟؟؟؟ ضمنا فقط وقتي فيش شارژر رو ميزنم روشن ميشه و وقتي درش ميارم اگه خاموش باشه روشن نميشه و اگه روشن باشه خاموش ميشه . ميخواستم ببينم چجوري پاور اصليشو بيارم رو باتري؟؟؟
کدوم درایور مربوط به راهاندازی sleep میشه؟
رو لپ تاپم دوتا ویندوز دارم
تو ویستا خوب کار میکنه
ولی تو xp وقتی میره تو sleep دیگه برنمیگرده
روشن میشه
سیستم شروع به کار میکنه ولی از تصویر هیچ خبری نیس
وقتی که ویندوز رو نصب کردم چیزی به اسم sleep نداشت
با نصب درایورها اومد
ولی نمیدونم کدوم
یکی لطف کنه بگه کدومو دوباره نصب کنم
یا چه بلایی سره این بیارم درست شه
من هم الکل روی ویستا نصب کردم داقون شده باید صبر کنی یک ورژنی که با ویستا سازگار باشه رو استفاده کنی .نقل قول:
گرافیک.در ضمن شما همه درایورار ها رو باید نصب کنینقل قول:
CLONE هیچ مشکلی نداره با ویندوز ویستا و لپ تاپ ها ... مشکل از سیستم نرم افزاری خودتهنقل قول:
دوستان ، سوالات نرم افزاری رو هم باید اینجا پرسید ؟
با توجه به اینکه لپتاپ فقط به DVD Drive داره ، استفاده از برنامه هایی مثل clone خیلی کمک میکنه..مشکلم اینجاست که ورژنی که روی Pc با ویندوزXP راحت نصب میشد و درایو مجازی ایجاد میکرد حالا روی Laptop با ویستا درست کار نمیکنه یعنی درایو مجازی رو نمیسازه.تو قسمت Device Manager ، روی این درایو مجازی یه علامت ! قرمز هست .
اگه این برتامه روی ویستا جوب نمیده ، برنامه دیگه ای با همین کارایی وجود داره ؟ یعنی هم رایت کنه هم درایو مجازی بسازه که بشه ایمیج گرفت و بدون نیاز به DVD اجرا کرد و همون ایمیجها رو رایت کنه ؟
رزلوشن lcd لپتاپ من 800*1280 هست..خیلی از بازیها این رزلوشن رو تو تنظیماتشون ندارن..راهی داره ؟
مشکل بازی ها با مانیتور واید همینه دیگه ! البته توی لپ تاپ HP من که خودش تنظیم میکنهنقل قول:
خیلی سوالت گنگه ... یعنی چی پاورش اصلسشو بیارم روی باتری ؟!!!نقل قول:
اگه باتری اش مشکل داره باید حتما عوض بشه و جاش توی دله هست
20 دیقه خاموش بزار شارژ اگه بازم شارژ نشد باطری تعطیله .باید بصورت اتوماتیک خودش بره رو برقنقل قول:
نقل قول:
ممنون..حالا این مشکلو چطوری درستش کنم ؟!
الکل رو نصب کردم هنوز که مشکلی نداره تا ببینیم بعدا چی پیش میاد .
سلام
میخواستم بدونم باتری دوم از لحاظ ساعات کارکرد چه فرقی با باتری اصلی داره؟
منظورم اینه که باتری دوم هم 6cell و 9cell داره و اینکه دقیقا مثل همون باتری اصلیه(از لحاظ ساعات کارکرد) ؟ یا...
نه دیگه ... توان بالاتر فلسفه اش اینه که باتری هم عمر و ثبات کارکرد بیشتری داره و سیکل بیشتری رو طی میکنه
مثلا در شرایط power saver :
6 سلولی سالم - نهایت 3 ساعت
9 سلولی سالم - نهایت 4 ساعت و 30 دقیقه
12 سلولی سالم (جدید) - اینطور که آمار دادن حدود 7 ساعت !!! که فوق العاده است
ممنون بابت جواب ولی شرمنده ، من منظورم اینه که باتری دوم (که فقط بعضی از مدل ها این قابلیت رو دارن) نسبت به باترینقل قول:
اصلی خودش ( با اون حجم و سنگینی!! ) ، در شرایط یکسان (مثلا هر دو 6cell) قابلیت هاشون یکیه؟!
اها ... extension ها رو میگی
اونا هم خوبه ... بهت اجازه میده که همزمان دو تا باتری رو شارژ کنی ... قابلیت هاشون یکی هست ولی اغلب بدلیل حجم بالا و غیر قابل حمل به صورت آسان استفاده نمیشوند
میگما ، این باطری دوم به کجا وصل میشه ؟
یه dock-in کنار بعضی لپ تاپ ها مثل lenovo IBM یا toshiba tecra یا بعضی HP ها هست که اونجا یک سری Extension ها نصب میشه ... مثل port duplicator و باتری اضافه ... ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گران هم هستند
این باتری 12 سلولی رو میشه بصورت مجزا تهیه و استفاده کرد ؟ منظورم اینه که فقط برای مدلای خاص ساخته شده یا برای هر برند و مدلی وجود داره ؟
منظور من باز هم این باتریا نیست !!نقل قول:
ولی فکر کنم خودم فهمیدم ، تو یه سایتی مشخصات کامل این نوع باتری رو زده بود که این طوری که اون نوشته بود
احتمالا توانش یکم پایین تر از باتری هم نوع خودشه ، چون مثلا باتری 6cell من 56 WHr هست ولی 6 cell این نوع
باتری 48 WHr . الته شاید مدل های دیگه ای هم باشه ولی فعلا در همین حد فهمیدم.
اینم توضیحات باتری :
Manufacturer: Dell
This is a 48 WHr 6-Cell Secondary Modular Bay Battery for Dell.
Compatible Notebook Models:
Inspiron: 8500/8600/500m/600m.
Latitude: D420, D500, D510, D520, D531N, D600, D610, D620, D630, D630N, D800, D810, D820, D830, D830N.
Precision: M20, M60, M65, M2300, M4300
Dell Part Numbers: 312-0102, 312-0085, 4R084, 5P171, 0M787, 7P806, 9X001, 312-0069, 312-0122, 310-4345, 310-9124.
Product Specifications:
Capacity: 48 Whr
Size: 5.17" x 5.66" x 0.57"
Color: Grey
Technology: Lithium-Ion
Condition: Brand New
In Stock: Yes
فقط برای برندهای خاص و در اون برند ها اغلب برای مدلهای روزش .... باید به ساپورت باتری های 12 سل.لی مراجعه کنید و مدلها رو ببینیدنقل قول:
بابا این قدیمیه ...
عجب! :27:نقل قول:
.....
اگه لینکشو بذارید ممنون میشمنقل قول:
من این رو هفته پیش خریدم .
Dell vostro 150
H.D.D 160
Ram 2 Gb
Cpu2 Core 2 2M Cash
VGA 8400
با 1 سال گارانتی و 6 ماه گارانتی باتری و شارژر
فی 960000
چطوره ؟
دوستان کسی می تونه مشکله منو حل کنه ؟
برنامه از این قرار هستش که ویندوز XP به صورت Recovery رو سی دی این لپ تاپه داره و امدم ریکماورش کنم که وسط کار ریستارت شده اومدم یه بار دیگه نصب کنم دیگه اطلا نشد پیام میده که درایو رو انتخاب کن و Ok رو که می زنم از اول ریست میشه در کل هیچ کاری نمی تونم بکنم
اومدم ویستا نصب کنم اون هم نتونست چون درایو ار رو نتونست بشناسه ؟
به نظرتون باید چیکار کنم ؟
البته CD Windows های مختلفی هم نصب کردم تا قسمت Format درایو می ره دیگه قادر به نصب ویندوز Xp هم نیستش؟
سلام آیا راهی مطمئنی وجود داره که بشه مطمئن شد یه مدل از vaio واقعا آمریکایی هست یا نه؟ آیا اینکه صرفا پشتش حک شده باشه made in usa کفایت می کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
راستش من لپ تاپ زیر رو برای خرید انتخاب کردم :
sony vaio vgn-FZ490NCB
همه جا این مدل رو به عنوان ساخت آمریکا معرفی می کنند و احتمالا روش هم MADE IN USA حک شده کسی از دوستان می تونه کمک کنه به من که یه جوری مطمئن بشم این واقعا آمریکایی هست یا نه؟
سلام دوستان
امروز می خواستم لب تاپ رو شارژ کنم که به این پیغام رسیدم
ممنون میشم کمکم کنید
من فکر کنم یه بلای سر هاردت اومده به با برنامه های کنترل پارتیشن که تحت بوت سیدی میان بالا یه چک بکوننقل قول:
hiron boot cd
که میتونی از سایت کم یاب بگیری نزدیک 50 مگ هستش
دوست عزیز شما از امریکا هم دستگاه بخری قطعاتش امریکای نیست زیاد سخت نگیر:13:نقل قول:
دوست عزیز شما مجاز به تکرار یک پست در دو تاپیک نیستیدنقل قول:
در صورت تکرار برخورد میشه
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی کمک کنید ؟
آقا تمام اطلاعات هاردم پاککککککککککککککککککککککک ککککککککککککک شده ؟
یعنی کامل فرمت شده ؟
هر چی اطلاعات هارد لپ تابم بود همش پرید ؟ دارم دیونه میشم
به خدا یکی کمک کنه ؟
یه برنامه خوب معرفی کنید ؟
recover my files بریز
هی بد نیست ولی چند ساعتی طول می کشه
اگر برنامه هات خیلی سنگین باشه ریکاور نمی کنه
ولی زیر 100 مگ را اکثرا ریکاور میکنه
بچه هایی که باطریشون 6 سلولی با مدت عمر باطریشون بگن تو lcd پر نور چند ساعت شارژ نگه می داره؟
من با 2 سال عمر 1:45 با lcd پر نور برام شارژ نگه می داره
با سلام خدمت اساتید
برای من یک Compaq Presario C762NR از آمریکا آوردن و الان به یک مشکل برخوردم:
همون طور که می دونین نوع سوکت ها در آمریکا کتابی هستش با شاخه earth و من یک تبدیل گرفتم به این شکل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی آداپتور را به لپ تاپ وصل می کنم و بعد کابل را به آداپتور متصل می کنم و با این تبدیل به برق می زنم در هنگام وصل شدن سر سوکت تبدیل یه جرقه می زنه و سر دوشاخه ها سیاه و یکمی خورده میشه.
مشخصات آداپتور:
input: 100-240V -1.7A 50-60Hz
output:18.5V
مشخصات کابل:
7A 125V
لطفا کمک کنید.
تبدیل ات رو عوض کن مرغوب نیست ...
بهتره از یک پریز سوکت تیغه ای که مشکلی نداشته باشی چون جرقه همیشه هست