از کجا میگید تهرانه؟ فقط نوشته عملیات گیوتین!!!
یه چیز جالب دیگه اینکه توی یو تیوب زده 302 بازدید 7000 تا like !!!:31:
Printable View
از کجا میگید تهرانه؟ فقط نوشته عملیات گیوتین!!!
یه چیز جالب دیگه اینکه توی یو تیوب زده 302 بازدید 7000 تا like !!!:31:
هرچی هست باشه فقط خداکنه این بتل لاگ رو فی.ل تو.ر نکنن که اگه بکنن رسما بیچاره میشیم
اینقدر جستجو در اینترنت سخته؟
یه بار هم تو همین تاپیک گذاشتم.
از مپ های بازی تکنفره که تایید شده یکیش تهرانه:
Tehran
Teams: TBC
Tehran is the capital of Iran and Tehran Province. With a population of over 8,000,000 it is also Iran's largest urban area and city, one of the largest cities in Western Asia, and is the 21st largest city in the world. President Bush claimed that Iran's pursuit of nuclear weapons could trigger "World War III", while in 2007 Undersecretary of State Nicholas Burns warned Iran may be seeking a nuclear weapons capability
بتلفیلد 3 تو صفحه Face*Bo0kـش رسما تایید کرد که تریلر عملیات گیوتین در تهران اتفاق افتاده :
Watch U.S. Marine Sgt. Blackburn enter the city of Tehran in Operation Guillotine, a joint operation to capture key members of the PLR leadership. Head to the Battlefield blog for the full story on how DICE are creating a captivating story grounded in authenticity, straight from Lead Writer David Go...
کد:http://www.facebook.com/battlefield
یعنی این همه ذوق به خاطره اینه که یه مرحله تو تهران داره؟واقعا که.
راستی حالا که تو تهرانه به گوینده فارسی نیاز ندارن؟:31:
معلومه که دارن. شایدم خودشون به فارسی بگن مثل پرنس اف پرشیا:8:نقل قول:
خداییش ذوق نداره !؟ من که خیلی وقته دیگه حس و حال بازی کردن ندارم ولی این تریلر جدیده رو که دیدم واسم جالب بود ، احتمالا بگیرم بازی کنم :20:نقل قول:
دو تا نظر جالب تو صفحه facebook دیدم گفتم شاید برای شما هم جالب باشهنقل قول:
نقل قول:
WOW i can attack my home city :D and killing that soldairs who killed my freinds :D
این دومی رو نفهمیدم چی گفته :دی برای خنده گذاشتمنقل قول:
哇喔~ 這太棒了~ 這是單人任務嗎?
----
به نظر من هم چیز جالبی نیست فعلا منتظر جنجال 20:30 هستم
سر بازی که کشور های دیگه رو مسخره کرده که جنگ راه انداختن ببینیم برای این بازی چی کار می کنه !!!
Oh wow ~ ~ that's great, it is single-taskنقل قول:
哇喔~ 這太棒了~ 這是單人任務嗎?
:دی
بهتره بزرگش نکنیم که تو چشم نباشه ...
به یکی از دوستان گفتم که چقد ناراحت شدم بازی تو تهرانه
تعجب کرد گفت همه به خاطر همینش دوست دارن ولی کافیه فقط کامنتهای مردمو بخونین
The sad part is... This is a normal day in Tehran...
always wanted to shoot some Iranian butt... thanks Dice
توی بازی CoD : MW 2 ، چندین مرحله اگه اشتباه نکنم توی برزیل جریان داشت و در حال جنگ با یک گروه تروریستی متشکل از برزیلی ها بودیم ، یا مرحله هایی که توی روسیه روایت میشد و حتی توی بازی خود روسی ها مردم خودشون رو به گلوله میبستن و ...اما شاهد هیچ عکس العمل منفی از جانب مردمشون نبودیم . حتی همین بازی B3 توی شهر های دیگه ای مثل پاریس هم اتفاق میفته پس فرانسوی ها باید دلخور بشن که چرا داستان بازی توی کشور ما اتفاق میفته ؟نقل قول:
+
مگه شما با بازی کردن MW2 دیدت نسبت به مردم برزیل عوض شد ؟ الان همه ی برزیلی هارو به چشم تروریست می بینی ؟
این جریان دلخوری و ناراحتی هم فقط برای ما ایرانی ها اتفاق میفته ...
+
اکثر کامنت هایی که در مورد تهران و ایران توی فـیـس بــوک و یـوتــیــوب میبینید رو همین ایرانی ها نوشتن
نه نه دوست عزیز اشتباه نکننقل قول:
چون هیچ وقت از برزیل و فرانسه و... بد تو اخبارها نمیشنوی همیشه سرشون تو کاره خودشونه
ولی ایران و با سلاح هسته ای تروریسم تحر یم حقوق بشر و...تو اخبارها گفته میشه که یکی مثل این آقا که تو اسپویلر میزارم آرزوش کشتن ایرانیا بشه
البته ایراد از خودمونه نه اونا...
در هر صورت الان که تریلر دیدم خیلی برام عجیب بود دوتا برج میلاد بود رو دیوارها هم انگلیسی نوشته بودن :دی
کد:http://www.facebook.com/joel.giladi
من که ککمم نمی گزه بازی تو تهرانه تازه باعث میشه علاقیه من به این بازی بیشتر بشه!تازه بعضی از بازی ها نشون میده خودشون خودشون رو می کشن پس اونا که بیشتر باید شاکی بشن و مثل ایران(تا یه بازی تو ایرانه) بازی خودشون رو تو کشور خودشون ممنوع کنن.ایران اینطوریه تا یه بازی تو ایران هست سریع می گن این بازی ممنوعه:41: واقعا متاسفم واسه کسایی که فک می کنن بازی تو تهرانه بهشون توهین شده.دوستمون saeed_cpu_full راس میگه شما تو بازی COD برزیلی ها و فرانسوی ها رو می کشتید پس بازی باید تو این دوتا کشور ممنوع بشه!!؟:41:یا مردمشون نارحت بشن؟!!!(مثل ایران البته اولی که ممنوع میشه ولی دومی رو بعضی ها قبول دارن)
درسته بازی fps هست و باید به یه جایی حمله بشه که معمولا روسیه هست
ولی هیچ کشوری اندازه ایران تو اروپا و امریکا منفور نیست با این تبلیغاتی که علیه ایران انجام میشه که بعضی هاش خودمون مقصریم
و فک نکنید فقط ایرانه که اینجوری واکنش نشون میده سر MW2 هم تو روسیه خیلی جنجال شده بود ولی دولتشون کاری نکرد
-------------------------
قرار هم نیست ea با همین یه بازی cod شکست بدهنقل قول:
من خیلی به این بازی امیدوارم ! ولی عمرا بتونه Cod Mw3 را شکست بده! همش شعاره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشه اگه MW3 بدترین بازی سال هم باشه به خاطر اسمش فروشش رو می کنه
بنده در جریان بودم که خودشون ناراحت بودن گویا ، جایی هم شنیدم بودم بعضی از نسخه ها اون مراحل رو نداشت.نقل قول:
یه توزیع روسی هست که اون مرحله رو نداره.نقل قول:
پ.ن:
اینقدر حساس نباشید تو خیلی از بازیها خود امریکا مورد حمله قرار گرفته،فقط یه بازی ویدئویی هست اینا همش برای هیحان انگیز کردن بازیه.
البته اون مرحله با این فرق داره!تو اون مردم کلا قتل عام شدن!تازه بازم اومد ولی نسخه مخصوص!
اینجا نه یه مرحله تو ایرانه کلا بازیو ممنوع میکنن!(چه بازیو ممنوع نمیکنن؟!همه بازیا ممنوع میشن)
درسته من شخصا یکم ناراحت شدم ولی برام خیلی مهم نیستنقل قول:
ولی برای کسایی که فکر میکنن اینا اصلا مهم نیست و تازه خوشحال میشن که تو ایرانه پیشنهاد میکنم یه سفر اروپایی داشته باشن که ببین هم مردم چه جوری به آدم نگاه میکنن یا تو فرودگاه از جای مخصوصی باید خارج بشی...:41::2: خوک از سیاست تمیز تره
البته از ماست که بر ماست
سلام آقا سعیدنقل قول:
البته اینو توجه بکنید که وضعیت ایران و کشورهای دیگه تفاوت داره
ایران منفوره ولی کشورهای دیگه مقبول
من بدم نمیاد که نیروهای ایران بمیرن :دی ولی این برام سخته که تا 30 سال پیش همینا جرات نمیکردن به ما بگن بالای چشتون ابروه
ولی الان......!!!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نمیخوام بحث رو ســیــاســی کنم ولی خبر در اصل یه چیزه . صدا و سیمای ما با یک لحن خبر رو میگه و BBC هم با یه لحن دیگه. هر کدوم طوری میگن که برداشت مخاطب به نفع خودشون باشه
+
در مورد منفور بودن کشورمون توی اروپا و آمریکا باید بگم که در واقع ســیــاســت اونها زمین تا آسمون با ســیــاســت ما فرق داره . هیچ وقت یک کشور رو منفور نشون نمیدن .. یه خبر مسخره گیر نمیارن چهار تا دروغ هم بزارن روش تحویل ملتشون بدن . دست میزارن روی فرهنگمون ( که سر تا پاش ضعفه ! ) مثلا میگن توی ایران سر کرایه تاکسی روی هم چاقو میکشن ( که عین واقعیته ) یا توی ایران حتی اگه مردم بعد از تصادف ها چیزیشون نشه حتما از دعوا های بعدش آسیب میبینن ( همون موقع هم یه ویدئو از دعوا کردن دو نفر به خاطر تصادف میزاره - که این هم عین واقعیته ! ) به خاطر همین پیش مردم اروپایی و آمریکایی یه کشور عقب مونده و صرفا مصرف کننده هستیم ( که هستیم ! ) نه به عنوان یک کشور منفور ( البته به استثنای آمریکا ) نه به عنوان یک کشور تروریست . این درسته که ایران رو با بمب اتم هم میشناسن ولی هیچ وقت ، هیچ جا ندیدم بهمون تروریست بگن ..
+
من به خاطر گرفتن جزوه ی DirectX 11 API با یک استاد دانشگاه کانادایی صحبت کردم که وقتی فهمید ایرانی هستم واقعا تعجب کرد که البته این رفتار ایشون برای من عادی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمونه های مشابه رو زیاد دیده بودم . چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
بازی B3 بر خلاف بازی های مشابه ایرانی ها رو مدرن تر نشون داده . سر همین ماجرای دشمن ها من خیلی پیگیر بودم که آخر سر بهم جواب دادن که گروه PLR فقط ایرانی نیستن .. از سرتاسر دنیا توش عضو هستن
+
بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . بر فرض که کل دنیا ما رو با اسم تروریست بشناسن و هدف این بازی هم همین باشه .. با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ... ( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم ! ( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟ واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بحثمون چی بود چی شد !!! : دینقل قول:
تمام حرفت کاملا درست و بحثی درش نیست
من اون مصاحبه رو دیدم این هم من به متن بالا اضافه کنم
مردم کشورهای دیگه (منظورم کشورهای منطقه نیست که از ما بدبخت تر هستن) فک می کنن ایران کره شمالی دوم هست
و این که میگن تروریست هستم کاملا با مدرک هستش حمله به سفارت امریکا و......
دوستان بحث رو همینجا تموم کنیم تا همگی بن نشدیم و تاپیک بسته
حمله به سفارت آمریکا که نشونه ی تروریست بودن نیست .. توی آرشیو VoA بگرد . از اون ماجرا برای نشون دادن فرهنگمون استفاده میشه . بازم میگم من جایی ندیدم که به ایرانی ها بگن تروریست ...
مراجعه بشه به قسمت انتهایی این پست ...نقل قول:
ممنونم از این که نظراتتونو در اختیار من گذاشتید
فقط درباره اون قسمت قرمز بگم که
بنده یه شغلی پیدا کردم تو بلزیک رفتم برای مصاحبه و قبول شدم چون با پاس یه کشور دیگه خودمو معرفی کردم
هفته اول رتم سر کار همکارام کم کم باهام ارتباط برقرار کردن و گفتن لحجه داری ..منم گفتم ایرانی هستم
3 نفر با من داشتن صحبت میکردن هر سه نفرشون یعد از این که من این حرف زدم یهویی رفتن ....
منم فردا اومدم سر کار رئیسم اومد گفتم که یه نفر گفته شما تو ایران زندگی میکردی....منم گفتم آره
برگشت گفت تو این شرکت تروریست و مسلمون جایی نداره از اینکه تو این هفته باشما کار کردم بسیار خوشحالم و ....خلی راحت اخراج شدم
دیگه بهتره این بحث تموم بشه
پ.ن : همه میان یه پست ســیــاســـی میدن آخرش هم میگن بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه !! : دی
آخه میدونی مشکل چی ؟نقل قول:
اینقدر حساس نباشید تو خیلی از بازیها خود امریکا مورد حمله قرار گرفته،فقط یه بازی ویدئویی هست اینا همش برای هیحان انگیز کردن بازیه.
تو اون بازی ها امریکا مظلوم واقع شده و هدف تروریست و همیشه با فداکاری های یه گروه جون سالم به در برده نیویورک داغون شده و....
ولی الان چی ؟
تمام حرفت کاملا درست و بحثی درش نیستنقل قول:
چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
من اون مصاحبه رو دیدم این هم من به متن بالا اضافه کنم
مردم کشورهای دیگه (منظورم کشورهای منطقه نیست که از ما بدبخت تر هستن) فک می کنن ایران کره شمالی دوم هست
و این که میگن تروریست هستم کاملا با مدرک هستش حمله به سفارت امریکا و......
دوستان بحث رو همینجا تموم کنیم تا همگی بن نشدیم و تاپیک بسته
ممنونم از این که نظراتتونو در اختیار من گذاشتیدنقل قول:
فقط درباره اون قسمت قرمز بگم که
بنده یه شغلی پیدا کردم تو بلزیک رفتم برای مصاحبه و قبول شدم چون با پاس یه کشور دیگه خودمو معرفی کردم
هفته اول رتم سر کار همکارام کم کم باهام ارتباط برقرار کردن و گفتن لحجه داری ..منم گفتم ایرانی هستم
3 نفر با من داشتن صحبت میکردن هر سه نفرشون یعد از این که من این حرف زدم یهویی رفتن ....
منم فردا اومدم سر کار رئیسم اومد گفتم که یه نفر گفته شما تو ایران زندگی میکردی....منم گفتم آره
برگشت گفت تو این شرکت تروریست و مسلمون جایی نداره از اینکه تو این هفته باشما کار کردم بسیار خوشحالم و ....خلی راحت اخراج شدم
دیگه بهتره این بحث تموم بشه
اگه الان این بازی تو ایران اتفاق میفته باز مقصر خودمونیم
تمومش کنید تا تاپیک بسته نشده!:exclamati
کلا پست بسیار عالی بود سعید جان .اما تیکه ی آخرش عالی تر بود.نقل قول:
کلا متاسفانه ضعف عمیق فرهنگی در بند بند وجود ملت و مملکت ما ریشه کرده.مطمئنا همه می دونیم که بازی سازی یه علمه.اگه Battlefield 3 داره ایران رو می کوبه یعنی اینکه اونا دارن به وسیله ی علم و در قالب سرگرمی فرهنگ ما رو تخریب می کنن.پس ما هم علممون رو ببریم بالا و جوابشون رو بدیم.سعید خیلی خوب گفت.روزی که اونها با گیم به افکار جهت می دادن ما چی کار کردیم ؟ داشتیم بازی ها رو ممنوع می کردم و بازی و بازی سازو و بازی بازو می کوبیدیم !
با هوچی گری و جو سازی کاری درست نمیشه!
فقط حرف می زنیم و جو سازی می کنیم !
عزیز شما اگر ناراحتی علمتو ببر بالا و جوابشون رو با علم بده با پست دادن در این تاپیک هیچ اتفاقی نمیفته! زمانی که درجه بندی سنی 25+ در مملکت ما وجود داره یعنی اینکه اولا اون کسانی که همچین درجه بندی گذاشتن کلا نمی دونستن گیم یعنی چی دوما توهین به شعور گیمر.پس علم بازی سازی در این مملکت جایی نداره از همین طریق هم ضربه می خوریم
حرف آخر واقعا تاسف می خورم برای افراد ظاهر بین که ناراحتن که توی یه بازی برج میلاد خراب میشه
اگه یه مقدار دیدتون باز بود می فهمیدید چیزی که داره تخریب میشه دامنش خیلی خیلی وسیع تر از برج میلاد و مرگ 4 تا سربازه.
ولی ما همچنان ظاهر بین می مونیم.همین طور که سر قضیه ی گیم تا به الان خوب اینو نشون دادیم
خوش باشید !
دوستان اگه امکان داره این بحث ها رو تو پروفایل انجام بدین تا اینکه هم مشکلی پیش نیاد و هم اینکه از بحث اصلی تاپیک هم منحرف نشیم.
ممنون از توجه دوستان:11:
:blink:نقل قول:
تو پروفایل ؟
بله عزیز تو پروفایل! باهاش که آشنایی دارین؟!:blink:نقل قول:
البته اگه امکان داره... چون موضوع تاپیک عوض میشه برای این گفتم...
اولا : سعید رو واسه این طرز فکرش تحسین می کنم
دوما : ما فقط حرف میزنیم ، بهتره بریم علم خودمونو بالا ببریم دوتا بازی خوب بسازیم ، اونجا اگه خواستی میتونی امریکایی ها رو هم بکشی اصلا یه بازی بسازین تخریب امریکا :31:
سوما : ببخشید این بحس رو ادامه دادم
من که واسم اهمیتی نداره هر چی باشه یه بازیه دیگه البته با تمام احترام...فقط میخوام بدونم MW3 بهتر میشه یا BF3 که باید صبور باشیم!:31: اینقدرم سیاسی بازی درنیارین سربازان گمنان همجا هستند !:31:
این بحث ها فایده ای نداره ادامش ندید
من خودم وقتی تریلر تهرانو رو دیدم یه حس بدی بهم دست داد
اینم تریلر فیزیک بازی:
کد:http://video-cdn.ea.com/bc/46412909001/46412909001_1140690209001_BF3-PWP-Trailer-PEGI-1080p60-20mbps.mp4?videoId=1140645429001&lineUpId=&pubId=46412909001&playerId=47552174001&affiliateId=
اینجا جایه خبرهای بازی هست نه بحث سیاسی
کسی که 1 قرون واسه بازی پول نمیده به نظر من حق هیچ گونه اعتراضی نداره ! حالا خوبه اینا دارن تروریست میکشن (به قول شما!) اگه مثل
MW2 توی فرودگاه مردم بیگناهو میکشتن میخواستین چیکار کنین ؟ واقعا باید به جنبه روسی ها تبریک گفت چون هنوز که هنوز
MW2 خیلی تو روسیه طرفدار داره حالا ما تا دوتا بازی بخوان بسازن برامون سریع شروع میکنیم به اعتراض ! خوب شما هم برو
بازی بساز که مثلا آمریکایی ها تروریستن ! تازه کجای این ویدو و اخبار گفته ایرانیا ترورسیتن ! خدا میدونه بزارید اطلاعات کاملی بیاد !
لطفا بحث رو به سیاست نکشید چون اصلا بحث رو گنگ میکنه ! حرف زدن در باره ی سیاست کلا کاره بیخودیه !!! بشینین بازیتونو بکنین ...
یکی از منابعی که همیشه شایعات مختلفی را به وجود آورده است، سایت “توییتر” و حساب های کاربری دست اندرکاران ساخت و انتشار بازی های رایانه ای و اشخاص مهم بوده است. اخیرا یکی از کارمندان شرکت EA عکسی از اجرای نسخه ی بتای بازی Battlefield 3 بر روی کنسول مایکروسافت را در توییتر خود پست کرده است. تصویر را در زیر میبینید:
پس از این، سایت ها و منابع مختلف که علاقه ی زیادی به بالارفتن آمار بازدیدشان دارند، به شایعه ی انحصاری بودن نسخه ی بتای این بازی دامن زده اند.
در یکی از این منابع آمده است:
با توجه به این که حساب کاربری کارمند EA مسدود شد و ظاهرا پخش این عکس غیر قانونی بوده است، احتمال عرضه ی بتای Battlefield 3 فقط برای کنسول مایکروسافت وجود دارد. باید منتظر تایید مایکروسافت در هفته ی جاری باشیم.البته با توجه به این که کلا این شایعه پایه و اساس ندارد و از روی یک عکس نمی شود نتیجه گیری کرد، احتمالا این شایعه تا ابد “شایعه” می ماند.
محتوای مخفی: منبع :
دوستان آخرین تریلر این بازی رو دیدید ؟
همون که نشون میده تو تهرانه و برج میلادم هس :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مجید جان یه سر به این صفحه (وصفحات بعد) بزن:
:دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=470311&page=87
موفق باشید.
ببخشید همینطوری اومدم یه چیزی گفته باشم :31:نقل قول:
دوستان آخرین تریلر این بازی رو دیدید ؟
همون که نشون میده تو تهرانه و برج میلادم هس
آخه حرف اصلیم این نبود ...
اگه توی تریلر دقت کنید اونجایی که برج میلاد رو نشون میده یه برج میلاد دیگه اون ور ترش هست :31:
فک نکنم واقعا خود تهران باشه ... :20:
به هر حال من از دیدن این تریلر خیلی خوشال شدم که بلاخره یکی ایران و آدم حساب کرد !
بله، یه کم بد شبیه سازی کردن :13::31:نقل قول:
تهران بودن هم کلا حال میده خیلی عالیه...
ای بابا !
این جا هم آدم آزادی بیان نداره تا یه چی میگه سریع پستش ویرایش میشه :31:
یه سوال دارم ... اینا که تهرانو ندیدن ! عکسی هم ازش ندارن چه جوری مرحله شو ساختن ؟ :31:
یعنی تو گوگل سیرچ کردن برج میلاد بعد طرف یه عکس ازش دانلود کرده و مدلینگشو ساخته ؟
عجب مغزی :18:
شایدم یه ایرانی بهشون آمار داده :21:
اطلاعات جالب تازه ای در مورد Battlefield 3 به دست آمده است. طبق گفته های استودیوی DICE ظاهرا Battlefield 3 از جهات مختلفی نسبت به Battlefield: Bad Company 2 و Battlefield 2 بهبود داده شده است. همان طور که می دانید DICE در برابر بازی بزرگی مثل Call of Duty: Modern Warfare 3 قرار گرفته به همین دلیل باید بتواند جلوی این بازی خود نمایی کند. اما DICE با چه چیزی می خواهد این کار را انجام دهد؟ بهینه تر کردن اثرات ضربه ها و تخریب پذیری و همین طور بهبود Net Code های (کد های بخش آنلاین بازی) Battlefield 3.
Alan Kertz طراح ارشد بازی یک بار دیگر خبر های خوبی با خود آورده است. او گفت اثر ضربات در بازی Bad Company 2 نسبت به Bad Company 2 به شدت بهبود داده شده است به طوری که می توانید انتظار داشته باشید زمانی که به دشمنان شلیک می کنید و آن ها را از پا در می آورید بسیار طبیعی و سریع می میرند و دیگر مانند قبل از Lag (تاخیر) در زمان مرگشان خبری نیست. البته این به سرعت اتصال شما به اینترنت هم مهم است و اصلاً نمی توان نسبت به آن ها مطمئن بود. DICE سخت مشغول کار بر روی این بخش هاست و قرار است با رفع آن ها تجربه ی گیم پلی بسیار خوبی در اختیار شما قرار دهد.
نکته ی دیگر که Alan Kertz حرف های زیادی در مورد آن دارد کیفیت تخریب پذیری در بازی است. به غیر از ساختمان های آجری مستحکم و اشیای فلزی با ضخامت زیاد می توانید انتظار تخریب بسیاری چیز ها مانند شیشه، چوب و اشیای فلزی نازک را داشته باشید. وقتی در مورد این ها فکر می کنید، می بینید که واقعاً هم طبیعی و منطقی است. او همچنین اشاره کرد که گلوله هایی که در بازی شلیک می شوند توانایی تخریب سطوح ضعیف و سبک را هم دارند.
اگر انتظار دارید بتوانید Battlefield 3 را برای مدت طولانی بازی کنید باید بدانید که این بازی می تواند این خواسته ی شما را برآورده کند. Alan Kertz می گوید بازی یک سیستم ارتقاء و پیشرفت دقیق در خود دارد که بازی کننده را تا مدت طولانی به دنبال خود می کشاند. همان طور که می دانید گرفتن همه ی اچیومنت ها (یا تروفی ها) و ارتقاء سلاح ها و … برای هر کلاس چیزی حدود 100 ساعت طول می کشد به همین دلیل اگر به دنبال بازیی هستید که مدت طولانی شما را سرگرم کند Battlefield 3 دقیقاً همان چیزی است که می خواهید.
متاسفانه نسخه ی PC بازی بر روی شبکه ی Steam قرار ندارد
محتوای مخفی: منبع :
چندتا عکس از نسخه X360 بازی لیک شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سایز اصلی
+
به احتمال زیاد این عکس ها برای نسخه Pre-Alpha هست چون حتی گرافیک BC2 هم از نسبت به این عکس ها بهتره!