لطفا این صفحه رو ببینید. این مخزن ها به پرینتر 7000 hp میخورن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی این مخزنها بهتر از کاتریج شارژی است؟ کسی امتحان کرده؟
Printable View
لطفا این صفحه رو ببینید. این مخزن ها به پرینتر 7000 hp میخورن
کارایی این مخزنها بهتر از کاتریج شارژی است؟ کسی امتحان کرده؟
من فكر مي كنم كاتريج متصل به اين مخزن ها هم IC شارژ ندارند و بايد IC شارژ را از يك كاتريج فابريك روي آنها گذاشت...نقل قول:
كسي هست اطلاعات بيشتري داشته باشه؟؟؟كسي استفاده كرده از اين نوع مخزن؟؟؟
سلام
اگر بخواهیم شارژ هر نوع کاتریجی را یاد بگیریم تایپیکی برای آموزش هست
تاپيك هاي مختلفي هست كه كار شما رو راه مي اندازه. شارژ جوهر افشان اغلب همين جا مطرح ميشه. تاپيك پرينترهاي ليزري و سامسونگ رنگي و ... داريم.نقل قول:
ولي چرا همه رو؟ استفاده تجاري نداريم ها!:31:
شما درست متوجه حرفم نشدید
این چیپ کارتریج های 564 جوری هستن که بعد از چاپ مثلا 100 صفحه از کار می افتن و دیگه نمیشه با کارتریجش چاپ کرد حتی اگه شارژش کرده باشی و پر از جوهر باشه
وقتی که جوهر کم بشه اول ارور لاو میده با علامت یه مثلث زرد و بعد از مدتی یه ارور دیگه میده و کارتریج دیگه کار نمیکنه که علامتشم یه ؟ آبی رنگه
همین جور که توی عکس زیر می بینید در حالی که همه کارتریج ها پر از جوهر هستن به جز کارتریج قرمز باقی از کار افتادن و دیگه کار نمی کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال سوال من اینه که اگه برم اون کارتریج شارژی ها رو + 4 تا کارتریج فابریک بخرم و چیپ ها رو سوار کنم
باز هم همین وضعیت پیش میاد یا نه ؟ . کارتریج ها مداوم کار میکنن؟
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه
امروز میخواستم یک تانک بخرم برای پرینتر 7000 hp اما یک تعمیر کار بهم گفت نخرم چون پمپ 7000 ضعیفه و خیلی این تانک ها کار کنن 2 هفته.بعد خراب میشه.
دزسته؟ بخرم یا نه؟
نسبت به اپسون بخواي در نظر بگيري بله هيچ حرفي واسه گفتن نداره پمپ اپسون عاليه. كلا اپسون براي نصب تانك عاليه نمونه A3 اون يعني 1410 !نقل قول:
من خودم تا حالا براي كسي روي اچ پي تانك نصب نكردم نهايتا ميگم كارتريج شارژي بگير! تانك فقط يه حسن داره كه نمي خواي شارژ كني هر بار ولي در مقابل چندين مشكل داره.
نقل قول:
سلام
خب ما مشتری برامون میاره ما هم میدیم به یک مرکز برامون شارژ کنه
می خواستم خودم کارمون را راه بندازم :31:
مدل هایی که وجود دارد خیلی زیاده؟
منم اچ پی 4500 دارم که کارتریجش 901 هستش و هر چی توی بازار گشتم کیت شارژ براش پیدا نکردم اما خیلی مواقع اصلا برای شارژ کارتریجم نیازی به هواگیری نیست !! جالبه نه ؟ :27:نقل قول:
راهش اینه که خیلی آروم از طریق سرنگ توی کارتریجت چوهر بریزی اما برای اینکه مطمئن بشی مشکل دیگه ای پیش نمیاد یه مقداری با تیغ طول اون لاستیک کیت شارژی که داری رو زیاد کن اما خیلی مواظب باش کج یا پایین و بالا نباشه چون اونوقت باز درست عمل نمیکنه و بعدش کارتریجت رو هواگیری کن . من خودم اون لاستیک رو کج بریدم خوب هواگیری نمیکنه اما همون یه مقدار جوهری که ازش به زور خارج میشه کارم رو راه میندازه و همونطور که گفتم اگر با حوصله شارژش کنی اصلا هواگیری هم نمیخواد بکنی .
بله تقريبا تمام مدلهاي سياه و سفيد اچ پي و كانن رو از اين لينك ميتوني ياد بگيري:نقل قول:
بايد بري توي كار بعد سوالي داشتي بپرسي روزاي اول هم به مشتري نگي وايسا تا شارژ كنم بگو دو روز ديگه:31:
يه مقدار هم كثيف كاري داره هم جوهر افشانش هم ليزري ، جوهر رو ميشه پاك كرد ولي پودرهاي ليزري رو تا يه هفته بايد از توي دماغ و حلق بيرون آورد!
ولي استقبال مي كنيم ياعلي بگو شروع كن:10:
MOHAMAD جان ممنون از راهنماییت. اما سه سوال کوچولوی دیگه. من این آی سی شارژ که رو کاتریج 902 هست رو مخوام. آخه ماله خودم خراب شده. تو شهرستان که هرچی گشتم نیت میگن کاتریج نو بخر از رو اون در بیار. تو نتهران پیا میشه؟ میفروشن؟
اول بگم كه يه چيز نادرست رايج نشه! آي سي شارژ نگيد(مربوط به چيز ديگه است!) بگيد چيپ كارتريج يا چيپ ست كارتريج.نقل قول:
منم بچه شهرستانم ممكنه باشه!
ممنون از راهنماویتون. حالا یه سوال دیگه.من یک پلاتر hp510 ارم میخوام براش تانک بخرم.چه مارکی رو پیشنهاد میکنین؟ و استفاده از اون هم قلق خاصی داره؟ نکته خاصی رو باید رعایت کنم؟
sepanta جان...در مورد تانک نمیشه گفت فلان مارک خوبه و فلان مارک بده!
همه اینها از چین میاد...جنسشون هم اکثراً عین همه و ...مهم جوهری هست که تو تانک میریزید.
اگه تانکتون مشکل فنی نداشته باشه و از نظر هواگیری و حجم جوهر تانکتون رو مدام چک بکنید...قاعدتاً نباید مشکل خاصی پیش بیاد.
این کیفیت و نوع جوهر هست که مشکلاتی رو تو پرینت ایجاد میکنه.
بعضی از دوستان اینجا از جوهر گاما استفاده کردن..میتونن نظرشون رو بگن...به نظر من جوهری فوق العاده با کیفیت و قیمتی مناسب هستش...هم برای پرینتر های جوهر افشان و هم انواع پلاتر جوهرهاش موجود هست.
البته برای پلاتر دو نوع جوهر وجود داره...برای پلاترهای حرفه ای جوهرهای وجود داره که خیلی چرب و روان هستن و قیمتشون بالاتره...برای پلاترهای نیمه حرفه ای هم جوهرهای نیمه حرفه ای موجود هست که قیمتشون پایین تره.
حالا شما میتونید برا پلاترهای نیمه حرفه ای از جوهرهای حرفه ای استفاده کنید...یعنی کمی بیشتر هزینه کنید...در عوض کیفیت کارتون فوق العاده بالاتر میره و دستگاهتون هم کمتر نیاز به سرویس خواهد داشت.
البته برعکس این قضیه امکانپذیر نیست...یعنی نمیشه برا پلاترهای حرفه ای از جوهر نیمه حرفه ای استفاده کرد مگر اینکه بخواید پلاترتون رو اسقاطی کنید!
من ink tech استفاده میکنم خوبه؟ بعد از نصب تانک هم باید هواگیری کرد؟ واسه پلاتر هواگیری چطوریه؟
سلام
ink tek جوهر خیلی خوبیه (اما یکم زیادی غلیظه) به شرطی که مطمئن باشی اصلیه اما اگه از اینایی باشه تو ایران بسته بندی شدن و فوق العاده بی کیفیتند همین جوهر بی کیفیت به من خیلی ضرر زده !!!
جوهر گاما رو من امتحان کردم و میتونم بگم عالی بود
در اولویت بعدی جوهر vox توصیه میشه
و جوهر wwm هم که تعریفشو شنیدم اما تست نکردم
سراغ ink mate هم نری بهتره
برای نصب پمپ هم حتما به مرکز تخصصی برو و از خودشون گارانتی بگیر
اینجا که من هستم مرکز تخصصی نداریم بابا. از بقالی باید تانک رو بگیرم.جوهر گاما چهارتا رنگ 1 لیتریش چه قیمته واسه hp510?
راستی از کجا بفهمم جوهرم اصله یا نه
جوهر گاما برای پلاتر hp510 هر لیتر 17 تومن هستش که اگه از فروشگاهش خریداری کنید با تخفیف 13900 تومن تموم میشه براتون.
البته طبق پست قبلی...شما میتونید جوهر حرفه ای هم بریزید که لیتری 33 تومنه که از فروشگاه میتونید 27700 بگیرید.
جوهر گاما با توجه به قیمت و کیفیتش برای کسی نمیصرفه که تقلبیش رو بزنه!
سلام من پرینتر تک کاره لیزری A4 میخوام. چه مارک و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ بودجه هم تا سقف 130 تومن.
سلام
من یه canon mp160 سه کاره دارم. این یکی 2 سالی کارتریجش خراب شده بود و بلا استفاده بود. و ارور E5 میداد.
امروز رفتم واسش 2تا کارتریج مشکی و رنگی گرفتم شد 55 تومن! cl41 و pg40 ! نصب کردمو بعد از چند دقیقه ارور های مختلف خلاصه همه چیش اوکی شد و شروع کردم به تست پرینت و ...
اومدم کارتریج قبلی رو تست کنم، زدم که دیدم نه واقعا سوخته! در آوردم و کارتریج نو رو زدم! منتها با کمال تعجب از اون به بعد چراغ black شروع به چشمک زدن کرده! موقع پرینت هم خطای کمبود شارژ داد که رد کردم!
دیگه هر کاری کردم این چشمک برطرف نمیشه ... بارها کارتریج هارو در آوردمو جا زدم! پرینتر رو ریست کردم ( تو Service Mode پرینتر) با برنامه MPtool هم ریست کردم ... هیچ تاثیری نداره ...
اساتید اگه میشه راهنمایی بفرمایید
lbp6000 كانن خوبه كه كمي بيشتر از بودجه شماست ولي بايد ببيني چقدر بهت ميدن! مثل اينكه دوستان گفتن 150 هست.نقل قول:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
امكان خراب شدن كارتريج جديد هست. كلا پرينتر هاي كانن اين مشكلات رو زياد دارند. شما اتصالات فلزي كارتريج رو با دستمال و الكل تميز كن و كارتريج ها رو بذار سر جاش اگه جواب داد كه خدا رو شكر. جواب نداد ببر كارتريج ها رو بده پس بگو ارور ميده:31:نقل قول:
نقل قول:
واسه کارتریج مشکی که گفتم چراغ میزد کمبود شارژ نیست بلکه خطای دیتکت نشدن کارتریج هست، با تمیز کردن هم امتحان کردم حل نشد. هرچند بدون اشکال کار میکنه!
The function for detecting the remaining levels of the following ink has been released Black 40
حالا یه اتفاق مسخره تر واسه کارتریج رنگی افتاده ! بعد از حدود 6-7 تا تست clean کردن هد و 5-6 تا عکس رنگی با کیفیت معمولی اومدم یه عکس با کیفیت High که رو گلاسه بود چاپ گرفتم، در کمال نا باوری چراغ کارتیج رنگی یه سره روشن شده!!! تو Ink Details واسه رنگی ارور کمبود شارژ میده:
The following ink tanks are running low Color 41
آیا این طور خالی شدن کارتریج طبیعی هستش؟؟!
فکر میکنم این خط که نوشتید نمیگه کارتریج رو شناسایی نکرده .( داره میگه عملیات شناسایی میزان جوهر باقی مونده کارتریج بلک آغاز شد) . دستگاه بیچاره نگفته کارتریج رو نمیشناسه یا جوهر نداره .نقل قول:
released رو شما آغاز کردن معنی میکنید؟! نمیدونم به هر حال یه پیغام اخطارگونست! که همزمان چراغ black هم چشمک میزنه!!نقل قول:
مشکل اصلی الان با کارتریج رنگیه که بعد از 10-15 صفحه پرینت پیغام کمبود شارژ میده!!!
بذار خيالت رو راحت كنم توي جوهر افشان ها ملاك پرينت كردن هست هر اروري ميده كاريش نداشته باش فقط پرينت كنه مشكلي نيست.نقل قول:
بچه ها من یک مشکل عجیب با پلاتر دارم.
با برنامه اوتوک نقشه که میفرستم واسه پرینت تو پرویو فونتای فارسی رو درست نشون میده و تا وقتی میخوام رو کاغذ رول پلاتر چاپ کنم مشکلی نیست. اما همین که بجای کاغذ رول مقوا میزارم برای چاپ فونتای فارسی رو بر عکس میزنه. یعنی وفتی میخوام رو کاغذ چاپ کنم فنتا درست چاپ میشه اما وقتی مقوا میزارم فونت ها به هم میریزه. کسی میدونه چشه؟
سلام دوستان من تازه پرینتر کانن 4840گرفتم رنگش ته کشید بعد خودم با سوزن رنگهاشو پر کردم با هزار مکافات الان با اینکه رنگشون پر هنوز چشمک می زنند و داخل ویندوز هو روشون علامت ضربدر زده و می گه خالین ولی بدون مشکل پرینت می کنه اما من می خوام لااقل برنامه خود پرینتر که می زنه چقدر از رنگ مونده درست کار کنه که بفهمم کی رنگ نموم می شه؟
نمیشه.همین که داره پرینت میکنه خدا رو شکر کننقل قول:
سلام خسته نباشید من میخواهم هد پرینتر جوهر افشانم رو خارج کنم برای اینکه با الکل طبی و حلال سرویس کنمش(چند تا از نازلهای رنگ قرمزش بسته شده) اما نتونستم هدش رو خارج کنم مدل اپسون c79 هستش کسی میتونه کمک کنه لطفا
سلام دوباره. من یک مشکل عجیب دارم. از کاتریج شارژی استفاده میکنم .وقتی یک عکس رنگی چاپ میکنم معمولا اول صفحه رو هوب چاپ نمیکنه مثلا کم رنگه یا خط توش هست اما هزچی به آخر عکس میرسه کیفیت خوب و بهتر میشه و بهترین کیفیت رو تو آخر عک دارم.چرا؟؟؟/ چیکارش کنم؟ hp7000
سلام خسته نباشید من میخواهم هد پرینتر جوهر افشانم رو خارج کنم برای اینکه با الکل طبی و حلال سرویس کنمش(چند تا از نازلهای رنگ قرمزش بسته شده) اما نتونستم هدش رو خارج کنم مدل اپسون c79 هستش کسی میتونه کمک کنه ل
سلام
من یه کارتریج 564 HP دارم که میخواستم شارژش کنم
1. میخواستم بدونم برای پر کردن دوباره کارتریج میشه اونو از یه جا مثل زیر لیبلش سوراخ کرد و جوهر رو درونش ریخت؟
2. روی لیبل کارتریج چندتا تاریخ داره که زده تا 3 2012 ، میخواتم بدونم اینها تاریخ چی هستن؟ یه تاریخی مثل اکسپایر شدن؟
3. چیپ های که زیر کارتریج هستن رو نمیشه کاریش کرد؟ نمیشه بلاکشون کرد؟ آیا با برداشتن چیپها پرینتر ارور میده؟؟
1- از پايين قسمت اسفنج ميشه آموزشش چند صفحه قبل توي همين تاپيك هست و همينطور پاسخ سوال 3نقل قول:
2-مهم نيست.
3-نه. نه. بله
این جا آقا مهران توضیح داده :نقل قول:
من یک مشکل عجیب دارم. از کاتریج شارژی استفاده میکنم .وقتی یک عکس رنگی چاپ میکنم معمولا اول صفحه رو هوب چاپ نمیکنه مثلا کم رنگه یا خط توش هست اما هزچی به آخر عکس میرسه کیفیت خوب و بهتر میشه و بهترین کیفیت رو تو آخر عک دارم.چرا؟؟؟/ چیکارش کنم؟ hp7000
چرا انقدر اینجا سوت و کوره؟ کسی میدونه کاتریج های پلاتر (شماره 829) رو میشه شارژ کزد یا نه؟
کاتریج هاس اورجینالش رو میگم ها.ماله پلاتر hp 510 هست
سلام دوستان یه سوال جوهر پرینترهای hp به پرینترهای کانن می خوره یعنی استفاده کنم مشکلی نیست
و اینکه من می خوام کاتریج قابل شارژ بگیرم سایتی هست اینترنتی بفروش برای کانن 4840 می خوام ممنون
سلام به همه ی وستان و اساتید.
من یه hp4783 دارم که دو تا کارتریج ۶۰ بهش میخوره مشکیش تموم شد کیت شارژ گرفتم که مارکش ink-mate و برای کارتریجهای 900A
هست .الان این به پربنترم میخوره؟ یعنی از نظر هد بلندی و هد کوتاهی به کارتریجهای ۶۰ میخوره؟چون موقع هواگیری اذیت میکنه پرسیدم.
خیلی ممنونم اگه جواب بدین.
با سلام
من یه کنون 5کارتریجی 5140 که کارتریج cli426 میخوره ولی جوهر که میریزم بازم میگه جوهر نداره
مهم نيست. فقط بايد پرينت كني.نقل قول:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
بله مشكلي نداره اگه نوع جوهر ها مثل هم باشه يعني جوهر هاي داي بيس به هم مي خوره. همينطور پيگمنت و سابليمشن.بعضي شركت ها هم مخصوص هر برند يه جوهر ارائه دادند.نقل قول:
سايت كه زياد هست:
و...