سلام دوستان
گوشي دوستم هارد بريك شد .
پس به شما ها كه تازه اين گوشي را خريد كردين مواظب باشين و حتما با اطلاع كامل وارد كار بشن تا مثل گوشي دوستم نشه.
اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه بياد و ما را در اين كار كمك كنه...
سلام دوستان
گوشي دوستم هارد بريك شد .
پس به شما ها كه تازه اين گوشي را خريد كردين مواظب باشين و حتما با اطلاع كامل وارد كار بشن تا مثل گوشي دوستم نشه.
اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه بياد و ما را در اين كار كمك كنه...
Zare جان هارد بريك واسه چي !
یه سوال داشتم این گوشی کی قیمتش میاد رو 500 تومن ؟ :31:
X10 رو رد کنم یکی از اینا بگیرم :31:
خدایی باحاله گوشیش حداقل از اون گلکسی 2 با اون ظاهر اسباب بازی مانندش خیلی بهتره
سخت افزارش کلا در مقایسه با سنسیشن و گلکسی 2 چطوره؟
هرچی باشه گوشی آمریکاییه کلاس داره :31:
يه اشتباه كوچولو و ناشيانه ، فلش كردن گوشي بوت لودر انلاك شده با برنامه rsd و فايل sbf .نقل قول:
ديگه واقعا شده اجر ، حالا ديگه كاريش نميشه كرد.
اگر به نمايندگي امارات ببرن ميتونن درستش كنن يا نه؟
P3a42 دقیقا مشکل شما هم مثه ماله منه....صدا چیو در نیاری..کارت به جایی میرسه همه میفهمن..من نمیدونم دوستان چرا انقد به این گوشی عشق میورزن؟ در حالیکه دارن میبینن چند نفر به مشکل خوردن اما باز چشم پوشی میکنن از معایبش..چرا جدا؟چون صرفا گوشی امریکایی هست؟فقط همین؟خدا وکیل اگه سامسونگ یا اچ تی سی این مشکلاتو داشت بازم به همین سادگی چشم پوشی میکردین و میگفتین محشره؟؟؟؟من که دیگه روانی شدمووهرکی خواست پیغام بده بش میفروشمش و با اطمینان کامل اچ تی سی میخرم..من خرید این قویترین اسمارت فون جهان رو به هیچ کس توصیه نمیکنم...به سه دلیل زیرنقل قول:
اول اینکه وقتی اسکرین لاک بشه واسه کار کردن باش باید باطری کشید بیرون و دوباره روشن کرد
دوم اینکه بعد یه مدت خود به خود ریست میشه و حال گیری..
سوم اینکه سیم کارت اعتباری رو ساپورت نمیکنه چه ایرانسل چه همراه اول..از لحاظ شارژ سیم کارت و میگم..
خلاصه اینکه اگه عشق برند امریکایی دارین ایفون با تمام محدودیتاش رو توصیه میکنم..
اما اگه گوشی میخاین واسه سرگرمی و راحتی اعصاب و روان سنسیشن و اس ۲ بهترین گزینه هست..
دوست عزيز منم اين گوشي را دارم ولي اين مشكلاتي را شما بهش اشاره كرديد را نداشتم حتي خيلي بلا سرش در اوردم. من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم و مشكلي با شارژ كردنش نداشتم.نقل قول:
شما گوشيتو از كجا خريدي؟
اينم از اون حرفهاست . شما معلوم نيست تز كجا خريدي . شايد كوشي مشكل دار بهت انداختن .نقل قول:
گوشي شاب. اين همه اتريكس فروخته شده كسي مشكل نداشته
اون سنسيشن و كلكسي ٢ هم مشكلاتشون بيشتر از اينه .
هردم از این باغ بری میرسد :31:
این که دیگه گوشی خود به خود ریست بشه عمق فاجعه است
اصلا معلوم نيست اين بنده خدا اتريكس رو از كجا خريده. شايدم اصلا نخريده !نقل قول:
این بنده خدا تنها نیست ظاهرا 2-3 نفرن از 5 نفری که انجا خریدن 2-3 تاش مشکل داره :دینقل قول:
ای بابا منم خیلی ناراحت شدم :31: :31:
شما که مشکلت از همه حادترهنقل قول:
به قوله خودت الان یه تیکه آجره :27: حالا بدیش اینه که تعمیرکاره موتورولا اصلاً تو ایران نیست و برای تعمیر گوشیت کلی وقت و هزینه باید بزاری :13: اگه سامسونگ یا htc بود میدادی نمایندگی برات درست میکرد
تعصب رو بزارید کنار ... انقدر بعضیا بدون اینکه این گوشی رو داشته باشن قربون صدقش رفتن که دوستان هم گولشو خوردنو رفتن خریدن و خب مشخصه دیگه این دوستان هم پیش خودشون فکر میکنن 700 پول دادن و از اس2 و سنسیشن گزشتن حالا اصلاً نمیخان بروی خودشون بیارن که اینم یه سری مشکلاتی داره ... حالا جالبه اینه که مشکلاتش خیلی اساسیتر از سنسیشن و اس2 ه :27:
هادی جان عشق این برند کورت کرده ولی دلیل نمیشه بقیه رو هم بندازی ته چاه :21:
متاسفانه دوستان از روی تعصب حرف میزنن...من دارم میگم این گوشیو دارمو این مشکلاتو داره..حالا یکی میگه انداختن بش...یکی میگه معلوم نیست از کجا خریده..یکی میگه اصن گوشیو نداره...هر کی هرطور دوست داره فک کنه..اما من دارم میگم از خریدن این گوشی منصرف بشین چون بدجور به مشکل خورده و خیلی ها مثه من درگیر مشکلاتش هستن و چون ۸۰۰ دادن پاش حتی جرات اینو ندارن جلو خانواده بگن چه گندی زدنو به قوله دوستمون صداشو در نیارن!!!من از علاالدین گرفتم گوشیو..در ضمن واسه من ۴جی هست..شاید واسه شما معمولی باشه که میشه شارژ کنید سیم کارتو..راستی اگه یکی از مشکلات اس ۲ رو به من بگین ممنون میشم..یاداورم میشم بنچ مارکایه این گوشی و اس ۲ رو در جی اس ام ببنین..واقعا که اس ۲ خداست..من نمیدونم سامسونگ این همه قدرتو یهو از کجا اورد..............بعد ما دو دستی چسبیدیم گوشی امریکایی..راستی من شنبه ۱شنبه احتمال قوی میدم گوشیو فلش کنن نتیجشو به دوستان میدم که بدونن در نهایت چه باید کرد..
اگه او ن پست خوب خونده باشي گفتم گوشي دوستم نه گوشي خودم . كه اونم بر اثر بي توجهي به هشدار دانگريد بود. بعدش من اومدم به اونايي كه دارن هشدار دادم مواظب باشن هار بريك نشه . اين يعني اطلاع رساني نه ...نقل قول:
گوشي منم 4g هست و گوشيتو كه از علاادين خريدي يعني رفتي گوشي را از نزديك ديدي و خريدي ببر برات درستش كنن و در ضمن GS2 هم تو بازار بود ميتونستي بري دقيق از نزديك ببيني و از خريدت پشيمون نشي.نقل قول:
نه آقاجان اینو جدی میگم همتون درست میگید. یک کسی میبینی دوست داره به گوشیش ور بره و از این کار لذت میبره و هراسی نداره (به اصطلاح دست به آچاره) همچین آدمی لذت میبره از کارکردن با گوشی هایی مثل موتورلا (مخصوصا قدیم!)
یکی میبینی نه، حوصله یا وقتش یا جسارتا تواناییش رو نداره (!) یا اصلا نوبه! میره یک چیزی میخره که فقط استفاده کنه نه اینکه بخواد بهش ور هم بره.
اول باید مشخص کنید شما باگوشیتون میخواید چیکار کنید بعد باید بخرید. کسی که حوصله سر و کله زدن با گوشی نداره میره گوشی میخره که بلد نیست یا نمیتونه ازش استفاده کنه بعد میگه ایراد از گوشی هست. بقیه رو هم مورد بازخواست قرار میده که چرا تبلیغ میکنید براش (درست انگار این دوستان روی هر گوشی موتورولا که فروش میره پورسانت میگیرن) :دی
یکی از دوستان چیزه خوبی میگفت..کسی که خواب هستش رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نه....نقل قول:
گوشی ایراد داره داداش..بعدشم من قبل از این گوشی اچ دی ۲ داشتم هم جسارتشو داشتم هم تواناییشو که روش هم ویندوزفون ۷ ریختم هم اندرویید و کلی رام و کلی کارا دیگه..تازه گوشی دستم نگرفتم برادر..از پشته کوه که نیومدم.میگم گوشی ایراد داره با اپدیتو اینام درست نمیشه.شما گوشیو رو ۲روزه گرفته باشی هر چقدرم ماهر باش و از این چیزایم که گفتی داشته باشی باز جرات نمیکنی خودت فلشش کنی..چون میشه قضیه همین دوستمون که هارد بریک شده..پس لطفا به صورت محترمانه تیکه به ادم نندازین..
خدمت دوسته گلمونم که گفتن اس ۲ هم بود میتونستی بخری عرض کنم که منم مثه خیلیا متعصبو جو گیر موتورولا بودم..گفتم از اچ تی سی کوچ کنیم به نوکیا و موتورولا..من سی ۷ هم دارم اخه.منتها موتورولا رو واسه گیم وکل گرفتم که حیف و صد حیف...
ببینید بحث بیهوده ایی دارید میکنید . بیخودی هم سعی نکنید که موتورولا رو خراب کنید .
اگر آتریکس همچین مشکلاتی داشت مطمئن باش سایتهای خارجی بزرگ ابروی موتو رو برده بودن . و آتریکس جوایز متعددی رو برای بهترین گوشی سال دریافت نمیکرد .
من نمیدونم 2-3تا از دوستان من که آتریکس دارن و هیچ مشکلی تو این یکی دو ماه که خریدن نداشتن گوشی هاشون رو از کجا آوردن .
اما احتمالا از همین کره خاکی آتریکس خریدن .
طرف رفته فایلهای سیستمی گوشیش رو پاک کرده و گوشی روشن نمیشه . آیا این اشکال از گوشیه !؟
طرف رفته گوشی رو به قول خودش از علائدین خریده . موقع خرید که اینجا ما ندیدیمش و یا اینکه تحقیقی بکنه واسه خرید و حالا اومده میگه گوشی مشکل داره .
تا جایی که من میدونم تا 2-3 هفته پیش علائدین آتریکس نداشته . شاید هنوزم نیاورده باشه . پس این حرفها جای شک داره !؟
حالا به فرض اینکه گوشی رو از اونجا خریده . مگر هر گوشی 48 ساعت مهات تست نداره !! اگر تو 48 ساعت مشکل نداشته پس کلا" بدون مشکل بوده و خود شخص گوشی رو دستکاری کرده .
که این هم مشکل گوشی نیست .
شما در مورد مشکلات گلکسی 2 و سنسیشن هم میتونی یک سرچ تو همین تایپیک های داخلی بزنی تا بفهمی اوضاع چطوره .
هیچ کدوم از مشکلات بزرگی که اون 2گوشی دارن رو آتریکس نداره .
دیگه از این بهتر ماسمالی نتونستی بکنی کلا همه چیرو منکر شدی که طرف گوشی رو نداره داره الکی میگهنقل قول:
والا مشکلات اون 2تا دیگه اینجوری نبود گه گوشی روزی 4-5 بار خود به خود ریست بشه داغی بود که با اپ حل شد شماها دیگه اخر تعصب الکی هستین لااقل قبول کنین گوشی شاختون تو زرد از با دراومد یه بیچاره میره 800 پول بده درست راهنماییش کنین نه این که . . .
دوستان عزیز :
" به نظر من با مورد دار بودن چند گوشی نمیشه یه برند رو زیر سوال برد !! این حرفم در مورد همه برند ها صادقه سوء تعبیر نشه .
روی همین اصل بحث های بیهوده نکنیم و به جای اون یا به دوستانی که مشکل براشون پیش اومده کمک کنیم یا آرزو کنیم که مشکلشون هر چه زودتر رفع بشه چون واقعا حس خوبی نداره ."
مخلص همگی :11:
دوستم با گوشيش ، قبل از خراب شدن ، يكسره بازي ميكرد و حتي ساعتها بازي را ادامه ميداد تا زماني كه شارژ باطري تمام ميشدو در اين حين يك بار هم ريست نشد .
حالا شما كه گوشي را نداري هي انگ تعصب بيخودي به ما ميزني.
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسیده گفت که بو میده
اقا اصلا این اقایی که میگه گوشیم مشکل داره ، بیاد اصفهان ، ازش میخرم....خوبه ؟
یا خودش خراب کرده ...یا بلد نیست رام عوض کنه ...یا هم اصلا نداره
ماستمالی چیه عزیز .نقل قول:
آتریکس هیچکدوم از مشکلاتی که اون 2 گوشی دیگه بطور پیش فرض دارن رو نداره . مثل داغ کردن و پریدن آنتن و وای فای .. بگذریم از اونها .
ایشون که روز سوم از خریدش گوشیش مشکل پیدا کرده باید میرفت تو همون علائدین و یقه مغازه دار رو میگرفت که این چیه بهش داده !؟
به هر حال اگر واقعا" مشکلی هست امیدوارم با نصب یک رام جدید حل بشه .
عزیز من قصد جسارت نداشتم ببخشید اگر چیزی گفتم که ممکنه ازش سوءتعبیر بشه:10:نقل قول:
امیدوارم هرچی درسته همون بشه برای شما
من رام Aura 1.1.3 را رو گوشيم ريختم اين رام پيش فرض دو تا لانچر رو خودش داره و فارسي ساز GB روش كار ميكنه ، در قسمت انتخاب شبكه موبايل ، مي توان 2G و 3G را نيز انتخاب كرد و پچ wake up volume را نيز ميتوان بهش اضافه كرد كه از دكمه هاي ولوم براي باز كردن گوشي ميتوان استفاده كرد و ديگر نيازي به دكمه پاور نيست و تا الان كه باهاش كار كردم مصرف باطري نيز كاهش پيدا كرده.
سلام
دوستان اتریکس در حال حاضر موجود هست وقیمتش چنده
مرسی
دقیقا حق با شماست..منتهی من خودم ساکن همدان هستم و کارم طوریه که اصلن فرصت ندارم دوباره بکوبم بیام..دیگه یا با فلش درست میشه یا ...نقل قول:
خلاصه دعا کنین درست شه..چون خیلی دوستش دارم.واقعا حیفه...
اصفهان؟اخر دنیا؟زیاد ولخرجی نکن....مغزمو خر گاز گرفته؟خوب میرم همون تهران پسش میدم که شمام تو زحمت نیفتی...نقل قول:
بله عزیز موجود هست . قیمت هم 760 هست . این قیمت سایت گوشی شاپ هست که جنس اصل و بدون عیب بهت میدهنقل قول:
. البته ممکنه ارزونتر هم گیر بیاری تو بازار ولی باید خیلی مواظب باشی و از جای مطمئن بخری با مهلت تست 2 روزه
سایت ایران دلیور هم میاره 650-660
با این حرفایی که دوستان زدن رای ما رو برای خرید این گوشی زدن :19:
گوشی آمریکایی این بود ؟ :41:
خدمت همه دوستان عرض سلام وادب دارم درموردايرادهاى كه به يه گوشى گرفته مى شودبايستى خدمتتان عرض كنم تواين چندسالى كه گوشى بازى
مى كنم بامواردزيادى برخوردكردم اولين گوشى آندرويدكه من خريدم نكسوس وان بود زمانى كه آبديت ٢.٢ روش ريختم شروع كرد به هنگ كردن تويكى
ازسايتها آن زمان اين موردرابيان كردم تا بلكه يكى من راراهنمائى كن ولى ديدم هركى چيزى گفت يكى مى گفت دكى داداشمونو آخه كى شنيده گوشى
آندرويدهنگ كنه يكى مى گفت نكنه ماكت گوشى را بهت انداختن كه همش گيره آخه آندرويدو گيرخلاصه ازكارخودم پشيمون شده بودم كه ديدم بنده خدائى
گفت كه دوست عزيزممكن ازرامى كه ريختى باشه وچندموردديگررانام بردالبته من چون چيزى ازآندرويدزيادنمى دانستم بعضى مواردرا كه مى گفت متوجه
نمى شدم خلاصه آخركارگفت زمان توليد گوشى ممكن يك يا چندايرادكلى باشه يعنى تقريبآتوبيشترآنها باشدمثل آنتن دهى ومواردى ازاين دست ولى مواردى
هم هست كه زمان مونتاژ پيش مى آيد كه اين موردمحدود به تعداداندكى مى شودمواردى هم هست كه ما خودمان باعث آن هستيم مثل ريختن رامهاى كه
مورددارندويا بى دقتى درهنگام نصب ومواردى هم هست كه بعضى ازيك مارك گوشى خوشش نمى آيداز بعضى از گوشيهاى آن مارك كه اسم ورسمى
پيداكرده ايرادهاى بى موردمى گيردازآن به بعدكه اين مواردراآن دوستى كه كارش هم ريختن برنامه رو گوشى بودبراى من گفت متوجه شدم كه ممكن گوشى
من اين ايرادرا داشته باشه وشايدهم چندموردمثل من باشه ولى دليل نداردهمه اين مدل گوشى اين ايرادرا داشته باشند
اززمانى كه من گوشى اتريكس را گرفتم حدودسه ماه مى گذرد روز اول دادم گوشى را روت كردن ورام ٢.٢.٢روش ريختم به كسى دادم كه واقعآ كارش
عالى ولى تهران نيست وپيداكردنش مشكل خلاصه تاچندروزپيش كلى برنامه وبازى ريختم روى گوشى ازهرجهت كه بگيد عالى بود با گوشى گالكسى اس تو
كه خودم خريدم تست كردم براى من سرعت گوشى مهم است كه اتريكس با آن كه ٢.٢.٢بودولى بهتراز گالكسى اس تو تو سرعت بود با گوشى سنسيشن
كه خريدم وخيلى بداين گوشى را مى گفتند ولى خدائى سنسيشن خيلى گوشى عالى هست حتى تو سر عت هم شايدكمى از اتريكس بهتر بودولى ديديم
چقدرايرادهاى بى موردوناحق ازاين گوشى گرفتندوهنوزهم مى گيرندچندروز پيش گوشى اتريكس را دادم به كسى كه بعدآ فهميدم تازه كار هست وگوشى
را براى من مى خواست آبديت ٢.٣.٤كنه وسط كار گفت اين كه روت شده گفتم خوب ازروت درش بيارگفت بلدنيستم گفتم يه رام غيررسمى روش بريز
خلاصه داشت آبديت مى كردكه باطرى گوشى تمام شد باطرى را با يه شارژر كه باطرى را مى زاريم روش شارژكرد حال گوشى بالا نمى آمد خلاصه
به چندتاازدوستان كه واردبودندزنگ زدم ولى نه شدكه نه شدنمى دانم علت چى بود كلى وررفتيم من آمدم رابط ازگوشى در آوردم وزدم جا درست شد
حتى گوشى از روت خارج شده بود وآبديت رسمى موتورا روى گوشيم ريختم والان خدائى من با گوشيهاى زيادى كاركردم ولى خيلى گوشى خوبى هست
من امروز ديفاى را هم خريدم تا ببينم اين كيفيت تو همه گوشيهاى موتورولا هست يا نه البته اين راهم بگم هيچ گوشى نيست كه بدون عيب باشه هر گوشى
يك يا چندايراددارد بهترين گوشى هم آن است كه كمترين ايرادراداشته باشد مارك گوشى مهم نيست كيفيت گوشى مهمه
اصفهان اخر دنیاست ؟ :27: پس حتما همدان... :39:نقل قول:
باریکلا پس اینقدر چرت نگو برو پس بده:46:
تو چرت میگی ...در کل گفتم که انقد ولخرجی نکن...چون به جاش هر کس میتونه نمک بریزه و خوشمزه باشه..سعی کن مفید باشی و گرهی از کار مردم باز کنی نه اینکه نمک بریزی..زیادم به دل نگیر..نسبت به همدان گفتم اخر دنیاست..در ضمن دوستان با فلش هم درست نشد!!چه مرگشه خدا میدونه...فعلا دسته یارو هستش بینم به کجا میرسه...نقل قول:
بالاخره منم سفارش دادم . ولی بعد عید به دستم میرسه . :13:
اقا کسی این لامسبو به جینجر بورد اپدیت کرده یا نه؟؟؟من قبلا به ۲.۲.۲ اپدیت کردم حالا اون اپدیت رو گرفتم وگذاشتمش داخل روت بدون هیچ انذیپی..طبق دستور العمل خود سایت موتورولا هم پیش میرم منتهی باز زمانی که باید مموری رو چک کنه و اپدیت رو بیاره ، انجام نمیده اینکارو میگه گوشی اپتودیت هست!!کسایی که میگن بلدن همین یه مشکل مارو رفع کنن ما بقی پیش کش..ممنون
دوست من گوشی شما 4g هست یا انریکس خالینقل قول:
(از طرف پارسا میزنم اینو :دی) :
نقل قول:
گوشیتون بهش میخوره که فکتوری آنلاک میدل ایست ورژن باشه و احتمالا اتریکس 4جی نیست.
-------------------------------
آقا ول کنین این بحث ها رو. این سعید و اینا میپرن سر ما که وای فلان و اتریکس بده و سنسیشن و اینا :دی
اون ریست شدن فقط مال 2 روز اول بود و بس (دیگه اصلا اون مشکل ریست شدن رو ندارم خدا رو شکر) ، کارت شارژ هم امروز به راحتی یه کارت شارژ 2000 تومنی گرفتم و وارد کردم : دی (فیلمشم میزارم واس اینکه بعضیا از رو برن :دی) ، ایراد دیگه ای هم بود لیست کنین بیام واس همتون شفاف سازی کنم :دی به قرآن زشته این بچه بازیا. یکی گوشیش ایراد داشته ، این سعید واقعا کاری کرد که من یه جوری شدم. گوشی کاملا عالیه و هیچ ایرادی نداره. آیس کریم سندویچ هم فکر میکنم این از اولین گوشیایی باشه که روش میاد ، چون موتو مال گوگله و این و Droid X2 و Milestone/Droid 3 و Photon 4G شاخای موتورولا هستن. انصافا کدوم برندی بوده که این همه گوشی شاخ داشته باشه؟؟؟ نه خدایی لیست بالا رو نگاه کنید :دی البته ایکس 2 به حساب نمیاد ، چون جی اس ام نیست.
همیشه پای سعید در میان است :دینقل قول:
گوشیتون بهش میخوره که فکتوری آنلاک میدل ایست ورژن باشه و احتمالا اتریکس 4جی نیست.
-------------------------------
آقا ول کنین این بحث ها رو. این سعید و اینا میپرن سر ما که وای فلان و اتریکس بده و سنسیشن و اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ریست شدن فقط مال 2 روز اول بود و بس (دیگه اصلا اون مشکل ریست شدن رو ندارم خدا رو شکر) ، کارت شارژ هم امروز به راحتی یه کارت شارژ 2000 تومنی گرفتم و وارد کردم : دی (فیلمشم میزارم واس اینکه بعضیا از رو برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، ایراد دیگه ای هم بود لیست کنین بیام واس همتون شفاف سازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قرآن زشته این بچه بازیا. یکی گوشیش ایراد داشته ، این سعید واقعا کاری کرد که من یه جوری شدم. گوشی کاملا عالیه و هیچ ایرادی نداره. آیس کریم سندویچ هم فکر میکنم این از اولین گوشیایی باشه که روش میاد ، چون موتو مال گوگله و این و Droid X2 و Milestone/Droid 3 و Photon 4G شاخای موتورولا هستن. انصافا کدوم برندی بوده که این همه گوشی شاخ داشته باشه؟؟؟ نه خدایی لیست بالا رو نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ایکس 2 به حساب نمیاد ، چون جی اس ام نیست.
خوب بابا تو بعد از این همه مدت رفتی اتریکس گرفتی مشکل داشتی نارحتت بودم بده ؟ خدا کنه همشیه واست بچرخه با هم کل کل کنیم حال میده :دی
راستی چیکار کردی تو کلا بایکوت شدی :دی مامانم گفته با بچه خلاف نگردم :دی
ولی خداییش دیگه دل میخواد کسی بره اتریکس بگیره :دی
عرض کردم قبلا..۴ جی هست..وگرنه بیکار نیستم بشینم دانلود کنم اپدیتو..ممنون میشم کسی که خودش اپدیت کرده توضیح بده..چون از حدس و گمان نمیشه کاری کرد.
دوست عزيز اگه شما گوشيت را روت کرده باشي امکان ota رااز دست ميده.نقل قول:
در هر صورت شما فايل را از سايت موتو دريافت کردي را به sdcard داخلي اتتقال بده بعدش گوشي را از سيستم unmount کن بعد از چند ثانيه پيغام کپي مياد ، اگر نيامد به مسير زيرر برو و سيستم اپديت را بزن
sittings/about phones /system update
Sent from my MB860