دوست عزیز اولا که خود نسخه جرمن تراک نمیتونه موزیک با فرمت mp3 رو پخش کنه فرمت خاصی میخوادنقل قول:
برای اجرای مد هم شما باید بری یه گاراج بخری و از اونجا اون کامیونی رو که مدش رو ریختی بگیری
Printable View
دوست عزیز اولا که خود نسخه جرمن تراک نمیتونه موزیک با فرمت mp3 رو پخش کنه فرمت خاصی میخوادنقل قول:
برای اجرای مد هم شما باید بری یه گاراج بخری و از اونجا اون کامیونی رو که مدش رو ریختی بگیری
خیلی متشکرم.نقل قول:
18 مگ بود شد 129 مگ!
راستی اون Patch 1.04 واسه من نصب نشدا ! بازی رو پیدا نمیکنه.
دست شما هم درد نکنه.نقل قول:
فرمتش فکر کنم مثل 18WOS باید ogg باشه.امتحان میکنم.
===============
================
شبتون بخیر.:11:
معذرت مي خوام،ولي من بازي رو خريدم...!نقل قول:
خواهش میکنم:11:نقل قول:
بله بعد از اینکه از حالت فشرده خارج میشه حجمش میشه 129mb
بله فرمتش هم همین ogg هست که من فراموش کرده بودم
ولی نسخه austrian truck simulaor یعنی ورژن 1.32 موزیک با فرمت mp3 هم پخش میکنه
موفق باشید:11:
نقل قول:
خواهش میکنم:11:
میگم چرا بازی شما هم مشکل نداره چون بازی رو خریدید مثل من و یکی دیگه از دوستان توی این تاپیک
من 18wheel extrim mp3 ریختم جواب داد ولی این جواب نداد که باید تبدیل به ogg بشه
مرسی راهنماییَ
تو جرمن تراک ورژن1.32 میشه mp3 هم ریختنقل قول:
من 18wheel extrim mp3 ریختم جواب داد ولی این جواب نداد که باید تبدیل به ogg بشه
مرسی راهنماییَ
میشه کمی بیشتر توضیح بدیننقل قول:
سلام.
اون همون فایل Image هستش دیگه.
با UltraISO روی درایو مجازی Mount اش کنید و نصب کنید.
این بازی هیچ فرقی با جرمن تراک نداره فقط فرمونش سمت چپه رانندگی باهاش هم سختهنقل قول:
دوستان بازي Austrian truck simulator رو براي دانلود سراغ ندارين؟!
از نظر مد هم خیلی محدوده
نقل قول:
رضا تو کدوم بازی رو دانلود کردی که الان توی اجرا کردنش موندی؟
رضا austrian truck simualtor فرمونش سمت راست هست و همون ورژن 1.32 میشه اون که فرمونش سمت چپ هست uk truck simualtor هست
خب ورژن 1.32 که میشه همون austrian truck simualtor که منم گفتم دیگهنقل قول:
تو جرمن تراک ورژن1.32 میشه mp3 هم ریخت
جرمن تراک صفحه اول دانلود کردم به صورت bin یکی از دوستان یه توضیح مختصری داد ولی متوجه نشدمنقل قول:
رضا تو کدوم بازی رو دانلود کردی که الان توی اجرا کردنش موندی؟
اگه کسی بلده چطور میشه یه فایل بین رو اجرا کنم توضیح بده:10:
روی اون فایل اصلی که هست دوبار کلیک کننقل قول:
نرو باز میشه بعد روی یک cd یا dvd بستگی به حجمش داره رایتش کن بعد رایت که تموم شد cd رو که بذاری فایل نصب بازی هست میتونی راحت نصب کنی:46:
من همیشه این فایل هایی که UltraISO هست رو اینجوری نصب میکنم
حتی اون 18Wheels of steel xtreme 2 که من گزاشتم همینجوری نصب میشه
توشیحش رو هم کامل گزاشتم خواستی نگاه کن فکرکنم 2 یا 3 صفحه قبل هست
بازی باید براش کرک سالم پیدا بشه و الا که نمیتونه به عنوان یک بازی کامل کرک شده مطرح باشهنقل قول:
درسته همن سالمه و مشکلی هم نیست و فقط تنها ایرادش اینه که تو شهر مونیخ که گاراژ میخری fF5 رو که میزنی میخوای بری روی گاراز و مدیریت کنی تو شهر مونیخ بازی هنگ میکنهنقل قول:
سلام
دوستان ميشه تو اين بازي تمام راننده هايي كه استخدام مي كني 5 ستاره باشن؟
يا حتما بايد راننده هاي ديگه رو هم استخدام كرد؟!
نقل قول:
بله ميشه تمام راننده هايي كه استخدام مي كني 5 ستاره باشن:46:
نقل قول:
من هم بازی رو دانلود کردم و هم خریدم هیچ مشکلی هم باهاشون نداشتم من حتی نسخه austrian truck simulator رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره
این بازی بدون کرک هم اجرا میشه و به عنوان یک بازی کامل هست چون من نسخه هایی که دارم همشون بدون کرک کار میکنند و هیچ مشکلی هم نداشتم تا الان
من حتی یادمه اون دوستی که لینک بازی رو گذاشت گفت بازی بدون کرک اجرا میشه
نقل قول:
سلام
دوستان ميشه تو اين بازي تمام راننده هايي كه استخدام مي كني 5 ستاره باشن؟
يا حتما بايد راننده هاي ديگه رو هم استخدام كرد؟!
به درجه تون هم بستگی داره اگه اول کار باشید نمیتونید
این 18 wheel رو نصب کردم رو آیکونش کلیک میکنم اون ارور منفور send\dont send میاد بازی اجرا نمیشه !مشکل چیه به نظر شما ?
راستی دو تا کامیون از همون سایتی که صفحه اول نوشته بود مد های خوبی داره ولی ف ی ل ت ر ه دانلود کردم ریختم تو پوشه mod موقع لودینگ همین ارور بالایی رو میده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه مشکل دارم
اینکه وقتی رفتم ماشین بخرم اینتر که زدم از بازی امد بیرون چرا؟
بخاطر مد نیست همون که اجازه میده از هر شرکتی بار یتونی بگیری؟
اون مد ها مخصوی جرمن تراک و تو ای بازی جواب نمیده شاید ارور به خاطر همینه:46:نقل قول:
این 18 wheel رو نصب کردم رو آیکونش کلیک میکنم اون ارور منفور send\dont send میاد بازی اجرا نمیشه !مشکل چیه به نظر شما ?
راستی دو تا کامیون از همون سایتی که صفحه اول نوشته بود مد های خوبی داره ولی ف ی ل ت ر ه دانلود کردم ریختم تو پوشه mod موقع لودینگ همین ارور بالایی رو میده!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید یه مد خراب ریختید مثلا مد ماشین وقتی چون اون ماشین جزء اون ماشینایی هست که تو اون جا هست به خاطر خراب بودن مد از بازی میپره بیرون.نقل قول:
دوستان یه مشکل دارم
اینکه وقتی رفتم ماشین بخرم اینتر که زدم از بازی امد بیرون چرا؟
بخاطر مد نیست همون که اجازه میده از هر شرکتی بار یتونی بگیری؟
همچین مشکلی برام پیش اومده بود مد یه ولوو ریخته بودم خراب بود میتونستم بازی کنم ولی وقتی میخواستم ولوو بخرم از بازی میومد بیرون یا اگه میخواستم برم تو فروشگاه ماشینی که ولوو تو بود میپرید بیرون:46:
اون تو تا سوال ربطی به هم نداشتن اولی مربوط به 18 wheel بود دومی german truck .اولی اجرا نمیشه و دومی باریختن فایل مربوط به کامیون ها تو لودینگ میپره بیرون.نقل قول:
رضا بلاخره تکلیف لینک صفحه اول چی شد سالمه یا نه؟
راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
نقل قول:
شما اون بازی 18wheels رو از کجا دانلود کردی؟
چون اگه از همین تاپیک دانلود کرده باشی که نباید مشکی داشته باشه چون اون لینکی رو که پوریا گذاشته بود رو خودش تست کرده بود ولینکی که من هم گذاشتم رو هم تست کردم سالمه هردوتاش
اون مد های german truck هم بعضی هاشون مشکل دارند ولی خیلی کم هستند که توی بازی هنگ میکنه یا میپره بیرون اون مد رو پاک کنی مشکل حل میشه
اگه دانلود کردین احتمال زیاد خرابه همه جا میفروشن میتونید بخرید.نقل قول:
نقل قول:
باورت میشه انقدر سرم شلوغه کارام همه پیچیده به هم اصلا وقت ندارم سعی میکنم در اسرع وقت جفتشو ردیف کنم امید جان:46:نقل قول:
راستی این بازی 18wheels of steel xtreme 2 رو دانلود کردی؟
همینه تقریبا از هر 10 تا مد 5 تاش خرابه عادیه.
نقل قول:
رضا بلاخره تکلیف لینک صفحه اول چی شد سالمه یا نه؟
همه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟
این جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیمنقل قول:
همه دوستان از کرکی که A-H Entertainment قرار داده استفاده میکنند؟
اون رو خودم از خواستم گذاشت اینجا خراب بود:41:
اومدم از اینجا دانلود کنم نشد از میهن دانلود دانلود کردم .دوباره از همین جا امتحان میکنم .نقل قول:
اونو که پاک کردم ولی راهی نیست بشه از مد ها استفاده کرد مثلا آپدیتی، پچی،.....
با تشکر از همه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
حالا از کجا معلوم این یورو 2اینطوری نباشه؟نقل قول:
آره بابا اعصاب من یکی رو هم داغون کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این جرمن تراک خیلی اذیت میکنه به هر جاش دست میزنی ارور میده مد میریزی ارور میده اصلا خدا کنه این یورو2 زود بیاد راحت شیم
اون رو خودم از خواستم گذاشت اینجا خراب بود
هر چی مد میریزم ارور میده حتی اون مدهایی که قبلا باهاشون بازی میکردم این یورو2 بیاد سی دی شو میشکونم میندازم سطل آشغال الان گیرم وگرنه همین الا همین کارو میکردم
بابا باور کنید این جرمن تراک هم مشکل نداره من الان بیشتر از 1 سال هست که دارم نسخه german truck و austrian trcuk روبازی میکنم تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم
حتی من بیشتر از 30 تا مد هم روش امتحان کردم که 2 تا دونه مشکل داشتند که با پاک کردن اون مد ها هم مشکل برطرف شده وهنوزم دارم بازی میکنم حتی نسخه هایی که من دارم کرک هم نداره و نمیخواد من نمیدونم جرا برای شما ها این همه مشکل داره
نقل قول:
کلا بازی از زمانی که واسه من اینطوری شد از جذابیت افتاد
گاراژ گیر میکنه و نمیشه فعالیتی توش کرد
کرک هم مشکل داره چون وقتی کرک نمیکنی بازی رو هیچ مشکلی نیست
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
نقل قول:
این کرکی که استفاده میکنی رو بی زحمت اپلودش کن ما هم استفاده کنیم
نقل قول:
اون دوتا لینکی که قرار داده شده اینجا شالم و تست شده هست از همین تاپیک بازی رو دانلود کن
از مد ها هم میشه استفاده کرد مد ها همشون مشکل نداره حالا شانس تو اون مدهایی که دانلود =کردی مشکل داره
یورو 2 هم مطمئنن مشکل داره اصلا شک نکن فقط اگه مجبور بشیم دانلود کنیم باید از یک سایت معتبر دان کنیم
نقل قول:
من نمیدونم جرا برای همه دوستان یک هو بازی مشکل دار شد
چون رضا بازیش مشکلی نداشت نمیدونم چرا مشکل دار شده
برای کرک هم همونطور که من گفتم من هر دو تا نسخه ای که دارم بدون کرک هست و من هم هیچ مشکلی ندارم و بیشتر از یک سال هم هست که دارم بازی میکنم
من دان کردم بازیه باحالیهنقل قول:
ورت میشه انقدر سرم شلوغه کارام همه پیچیده به هم اصلا وقت ندارم سعی میکنم در اسرع وقت جفتشو ردیف کنم امید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینه تقریبا از هر 10 تا مد 5 تاش خرابه عادیه.
SS جان من اون لینک P30-Day رو دانلود کردم.آخرین ورژن هم هست >> 1.04نقل قول:
تا به حال به اون فایل کرک توجه نکرده بودم.اصلا بهش نیاز پیدا نکردم.:31:
یعنی منم الان دارم از نسخه Trial استفاده میکنم؟ آخه هیچ پیغام یا هشداری نشون نمیده!
3 تا گاراژ هم خریدم دو تا ماشین انداختم توشون! مشکلی نداشته تا الان.
iCe عزیز من اون مد 129 مگی رو که دیروز دادید کپی کردم ولی بازی رو خراب میکنه.نقل قول:
به این صورت که وقتی زاویهی دید رو عوض میکنم (شماره 4)، صفحه سیاه میشه.
مد رو که حذف میکنم درست میشه!
واسه منم همینجوریه. یادش بخیر 18WOS Across America هم اینطوری بود و کرک نمیخواست.نقل قول:
برای کرک هم همونطور که من گفتم من هر دو تا نسخه ای که دارم بدون کرک هست و من هم هیچ مشکلی ندارم و بیشتر از یک سال هم هست که دارم بازی میکنم
=========================
=============================
=================================
چرا اسم شهر ها تو Map نیست.اینطوری طول میکشه تا بفهمیم شهرهای مختلف کجا قرار دارن.
کلا نقشهی جالبی نداره.
راه فرار هم نداره.تو 18WOS کلی راه فرار داشتیم و اگر اشتباه میرفتیم قابل جبران بود.
Radio Chat هم که نداره با بقیهی همکارا احوالپرسی کنیم!
اینجا یه مسیر رو اشتباهی بری باید از شهر بعدی دور بزنی!!!
تو هم این 18wheesl رو دانلود کردی؟نقل قول:
کلا نظر کلی تو نسبت به این بازی چی هست؟
توی مقایسه با german truck نظرت چی هست؟
نقل قول:
از تو دیگه رضا این حرف ها بعیده تو که توی امضات زدی بهترین شبیه ساز کامیون دیگه نباید این حرف رو بزنی
حیف که ابن یورو 2 داره میاد وگرنه بازی خودم رو آپلود میکردم که همه از این مشکلات جور واجور راحت بشن
ولی دیگه چون چیزی تا اومدن یورو 2 نمونده نیم ارزه که آپ لود بکنم:13:
از اینترنت دانلود کردی یا خریدی؟نقل قول:
پس یعنی برم نسخه پی سی دی رو دانلود کنم کرک نیاز نداره؟نقل قول:
آره من دانلود کردمنقل قول:
به نظر من از جرمن تراک بیشتر حال میده
نمیدونم شاید چون خیلی وقته جرمن میزنیم اون برامون جدید باشه
خلاصه دان کردنش پیشنهاد میشه
آره همونو بگیر سالمه، مشکلی نداره.آخرین ورژن هم هست.نقل قول:
موفق باشی.
نقل قول:
آره از نسخه 1 بهتر شده منم یکمی بازی کردم خوشم اومد
راستی برای تو هم خودش بار و کامیون رو انتخاب میکنه؟:13:
نقل قول:
من دانلود کردم هر دو نسخه رو همون اوایل که اومده بودند دان کردم و تا الان هم که میگم 1 سالی هست دارم بازی میکنم و مشکلی نداشتم