ممنون از samin-z و nastybros عزیز.
فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟
Printable View
ممنون از samin-z و nastybros عزیز.
فقط 2 سوال دیگه اینکه چطوری میشه دقیقا لپ تاپ dell xps l502 رو شناسایی کرد منظورم اینه که تقلبی
و این داستانا رو داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه از کجا و چه گارانتی بخرم خیالم راحته؟؟
من بعد 4 ماه تحقیق روی xps l501 و l502 و 2ماه انتظار برای برای ورود xps با cpu جدید یعنی نسل دوم i7 الان که قصد خرید دارم کمی بین hp6090 یا 6080 و xpsl502 دوچار تردید شدم چون طبق تحقیقات چند روز اخیر بنده گرافیک 6770بهتر از 540 تقریبا از همه لحاظ حتی خنک بودن فقط الان یه مشکل دارم اینکه 4 ماه تحقیق کردم و تقریبا همه نقد های داخلی وخارجی خوندم ولی برای hp نه نمیدونم کیفیت لپتاپ hp چطوره کیفیت گارانتی اون خوبه یا نه کیفیت قطعاتش چطوره حتی کمی ریزتر که بشم کیفیت کیبردش و بدنه چه جوریاست و اسپیکرها چطوری البته ان زیاد مهم نیست اما خوب دیگه و اینکه یه مشکلی که دیدم خودم سایت hp از لحاظ کیفیت خیلی پایین تره شاید مثلا برا پیدا کردن درایور های جدید دچار مشکل بشیم یا در مورد پشتیبانی لپتاپ چون دل تو این پشتیانی از نظر من عالیه من خودم در مورد xps حداقل 10 بار با هاشون تماس داشتم و از نظرم عالی بود.
آیا کسی از دوستان این لپتاپ hp6090 را استفاده کرده راضی هست یا نه لطفا اگه تونستیین یه مقدار اطلاعات تخصصی بدید مثلا بلوتوثش 3 هست یا 2؟ امتیاز ویندوز چنده یا یه چند تا تست از سخت افزار بگیرید مرا هم مطلع کنید پیشاپش از شما تشکر میکنم
رجوع به تاپیک زیر
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483571&page=13
دوست عزیز زیر لپ تاپ یه برچسب هست که نوشته:service tag: و یه کد جلوش نوشته...شما اون کد رو توی سایتنقل قول:چک میکنی و همه مشخصات لپ تاپتو و سخت افزارشو بهت میده .درایور های لپ تاپتم بهت میده...و میگه سفارش چه کشوری هست.کد:www.dell.com
مثلا" ماله بعضی از بچه های سایت سفارش کانادا بود..ماله من هم سفارش اینگلیس بود...
دوستان یه چیزی من همین الان رفتم سرویس تگ رو چک ک ردم زده بودXPS XPS L511z
این یعنی چی ؟
.نقل قول:
.
.
.سلام
دوست عزیز واسه کسب اطلاعات بیشتر برو به این تاپیک :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483571[/HTML]
---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
.نقل قول:
.
.
.
سلام
تقلبی نداره که آخه این مدل.......دیگه خودش چینی هست تقلبیش وجود نداره...شما باید سعی کنی میخری کانفیگ رو تو سایت چک کنی که مطابقت کنه همین...................با گارانتی های زیر بخری خوبه:
.
.
.
زیگورات
دل ایران
دل سرویس
.
.
.
از هر جا که نمایندگ هاشون هست........پاییتخت - پارسیان-بازار رضا-ایرانیان-......
تو کدوم قسمت سایت DELL باید برم و بزنم سریال و؟ بعد اینکه حالا کاناداش خوبه انگلیس خوبه ؟؟؟نقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
برو اینجا سریال نامبر رو وارد کن ببین چی میزنه....والا من ندارم بدونم کانادا خوبه یا انگلیس:20:
.
.
.
.
[HTML]http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&l=en&s=gen&~tab=1&~ck=mn[/HTML]
راستی امکان ارتقا رم هم داره dell xps l502 یا مثل hp dv6 نمیشه ارتقاع داد؟ و اگه میشه چطوری این امر امکان پذیره؟
راستی ممکنه 16 اینچش هم باشه؟
آره داره...خودش که 6GB هست(یه 2 هست و یه 4)تا 8GB میتونی بزارینقل قول:
نه 16 نیست..همین 15 هم خیلی خوبه
این لپ تاپ زیاد داغ میشه دوستان
اینو بدونید و بخرید
کسایی که این لپ تاپ رو خریدن مال همه fast access داره؟آخه تو سایت دل تو قسمت انتخاب display یکیشون Facial Recognition داره اون یکی نداره.البته فکر کنم فقط یه نرم افزار باشه
خداوکیلی نه مثل hp! همچین خیلی ام داغ نمیشه البته 501 رو نمیدونم 502 رو میگمنقل قول:
کاملا" مخالفم دوست عزیز...هر لپ تاپی مقداری گرما داره...اما 502 اصلا" زیاد داغ نمیشه..گرمای طبیعی دارهنقل قول:
این گرما ثبت شده همه جا و یک مقدار هم نیست انصافا
دوست من چرا اینقدر اصرار دارید که اچ پی بدتره
من که مدیرعامل اچ پی نیستم
الان بین مدل های HP 6090، DELL L502 ، N53SV/SN و MSI GE620 از همه گرم تر Dell L502 گزارش شده
دمای بالای 80-90 درجه روی GPU و CPU
گرافیکش هم از HP بالاتر نیست
CPU ها همه در یک ردیف
================
ASUS N53SV/SNبرای کسانی که کار جدی با لپتاپ دارند و بازی های عجیب و غریب خیلی براشون اهمیت نداره، مثلا کار Virtualization که RAM یکی از گلوگاههای جدی این کار است. کیفیت بدنه و کمی تا قسمتی قیافه لپتاپ براشون مهمه
HP 6090 برای کسانی که بازی و سرگرمی در اولویتشونه که به قول خودشون RAM این لپ تاپ براشون کافیه بهترین گزینه هست... حجم بالای هارد و گرافیک خوب 6770 نشان از همین قضیه و بازار هدف داره...
Dell L502 برای کسانی که در مناطق سردسیر هستند این دستگاه گرمای خوبی تولید می کنه و می تونن آخر شب بزارنش زیر کرسی کل خونواده گرم بشن... همه چیز داره...بهترین هاش رو هم داره... فقط گرمای بالای 80 - 90 درجه رو هم تجربه می کنید...الان زوده درباره عمر مفید این لپتاپ قضاوت کنیم... در ضمن تنها لپتاپی هست که فعلا با CPU Intel i7 2720QM به بازار اومده
MSI GE620 لپتاپ خوبیه فقط برای آدمهای با سلیقه که می تونن یک شونه تخم مرغ رو سالم برسونن خونه... بدنه بسیار ضعیفه اینقدر که وقتی یکم فشار به پشت این لپتاپ وارد کنید برد اصلی زیر دستتون حس میشه
قیافه هم در ردیف تیم ملی مالدیو ... ولی این لپتاپ لوازم داخلی خوبی داره من که از MSI یه جز بنده اش راضی بودم به علاوه اینکه این لپتاپ هم تا 16 گیگ RAM ارتقا پیدا می کنه و هیجان انگیزه...
به آدمهای با سلیقه که کارایی و کیفیت براشون مهمه توصیه میشه
آقایون هر کی هر چی دوست داره بخره.......................همشون یه جورن..........همه چینی هستن........
.
.
.
هر لپتاپی مزایا و معایب خودش رو داره.............
.
.
.
خوب دوستانی که XPS L501 و XPS L502 دارن.....سوالی نظری مشکلی دارن بپرسن هرکی راهکار داره ارائه بده............:20:
هرکی هر کاری با هر کدوم از این دو مدل انجام داده یکم توضیح بده در مورد تولید حرارت و صدای فن و کیفیت کاری که انجام داده و اسم بازی همراه با اسم نرم افزار و همراه با تنظیمات انجام داده شده روی لپ تاپ با مدل خودش رو بگه..........هرکی خریده مبارکش باشه هرکیم نخریده قصد خرید داره امیدوارم به زودی زود بخره............................
.
.
.
درود بر هوادارن Dell سری XPS
دوستان آپدیت جدید گرافیک رو از سایت انویدیا دانلود کنید و نصب کنید
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
سری جدید مک بوک پرو هم با همین سی پی یو هستش فکر کنم تو بازار ایران هم باشه البته این لپتاپ رو با dell xps و hp 6090 و رقیباشون شاید نباید مقایسه کرد بخاطر تفاوت قیمتی که دارن.ولی من نمیفهمم چرا انقدر لپتاپای apple گرون هستن.به نظر من که کانفیگش توی همین مایه ی دل هستش.البته شاید تخصصی فرق زیادی داشته باشن که من خبر ندارمنقل قول:
اما کلا خیلی خیلی شیک هستش واسه کلاس گذاشتن خیلی عالیه!!:5:
Macbook Pro MC723LL/A
Intel Core i7 2nd Generation 2720QM 6MB 2.2~3.3GHz:CPU
Intel HD Graphics 3000 / AMD Radeon HD 6750M DDR5 1024MB:VGA
گرافیکش که از HP کمتره.البته دوتا گرافیک داره
4GB DDR3 SDRAM:RAM
تا 8 گیگ بیشترم ساپورت نمیکنه
750GB 5400rpm:HDD
CD±RW , DVD±RW Double Layer:Optical Drive
بلوری هم که نداره
LED-Backlit , Glossy +WXGA 15.4 900*1440:LCD
Mac OS X v10.6:OS
تا 7 ساعت شارژدهی - وزن 2.54Kg - وبکم - بلوتوث 2 - نور پس زمینه برای صفحه کلید 2 × USB2.0
Headphone Jack
- MagSafe Power Port
- FireWire 800
- Thunderbolt Port(up to 10Gbp
RJ-45
IEEE 802.11n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این پست ، جاش اینجا نیست! مک کاملا با ویندوز متفاوته و بهتره توی تاپیک خودش به جواب سوالاتتون برسید.
آقا این دستگاه به نظر من لپ تاپ نیست
من 3 ماهه که خریدمش بهتره به این دستگاه بگیم پی سی قابل حمل!!!
اگر قابلیت حمل دستگاه براتون مهمه حتی فکر این دستگاه رو هم نکنید. وقتی باتری رو داخل دستگاه میزارم و آداپتور رو هم میزارم روش حملش نیاز به اثباب کش پیدا میکنه!!! جدای از حجم زیادش!
تولید حرارتش هم در رده یه بخاری برقی جمع و جوره!!!
راستش من از خرید این دستگاه خیلی راضی نیستم به خاطر موارد بالا ولی ازش نا راضی هم نیستم چون کاراییش خوبه و تا حالا مشکل پیدا نکرده! ولی به نظر من ایسوس یا لنوو بهتر بود!
تصمیم با خودتون
آخ راستی داشت یادم میرفت این دستگاه پورت VGA هم نداره یعنی اگه دانشجو هستی بیخیال این دستگاه!!!
.نقل قول:
.
.
.
سلام دوست عزیز ایشالا به سلامتی همیشه واست روشن بشه لپ تاپت:31:
.
.
وزن تو لپ تاپ های با کانفیگ بالا با صفحه نمایش 15.6 تو 90% مواقع زیاد هست.....شما یه کوله بخری راحت تری کمتر اذیت میشی اما به هر حال دیگه خریدی و واسه حمل و نقلش هم چاره ای نداری
راست میگی میدونم اما تو جواب یکی از دوستان که گفت فقط dell xps با این سی پی یو تو بازار هست اینو گفتم بیشتر منظورم این بود!!!!نقل قول:
من بین L502 و HP 6090 واقعا گیر کردم.می خوام بازی های گرافیکی رو عالی اجرا کنه که HP بهتره.اما باتری 9 سلولی Dell واینکه شنیدم HP خدمات پس از فروشش اصلا در حد Dell نیست منو تو شک انداخته
یعنی اگه HP بگیرم بعد مشکل پیدا کرد کارش تمومه دیگه!!مهمترین مزیت Dell سی پی یو 2720qm هستش که اگه بخوام با گارانتی مطمئن بخرم قیدشو باید بزنم.البته گویا اسپیناس اینطوریشو داره ولی مال اونم بلوری نداره
بلاخره نفهمیدیم کدومشون گرمتر میشه.یه سری میگن با حرارت دل میشه نیمرو درست کرد و HP عالیه یه سری دیگه هم کاملا برعکس اینو میگن.
بابا بخدا گرماش معمولیه...واسه بازی یه کول پد بزار زیرش...همه لپ تاپ ها به کول پد احتیاج دارن
اینجا اومدیم به هم کمک کنیم و مشاوره بدیم پس لطف کن این خوشمزه بازیهاتو بزار واسه جای دیگه...الکی هم با مسخره کردن این لپ تاپ بقیه رو گمراه نکن..همه میدونن که HP خیلی گرما دارهنقل قول:
اقا من این لپ تاپ و گرفتم روشن کردم برنامه dell datasafe اومد بالا بعد recovery media رو زدم و دوتا دی وی دی خواست
و من گذاشتم و رایت شد ایا همین بکاپ خوبه و درسته؟؟
و اینکه درسته میگن اگه بکاپ هم نگیریم خودش توی هارد داره؟
خوش مزه بازی!!! بهتره یک کم مودبانه تر به تبادل نظر بپردازینقل قول:
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن کسی می تونه ادعا کنه این لپ تاپ از HP dv6-6090 یا همه هم ردیفاش خنک تره؟ N53SV - N53SN - DV6-6090 - MSI GE620
ضمن اینکه به پست 821 هم یک نگاه کن متوجه بخاری میشی
اشتباه چیه مگه من ذینفعم، آخرش هر کی هر چی می خواد میخره
فقط دوستانی که خریدن و گرماشو دیدن بیان جواب این دوستمون رو بدن...از گرماش براش تعریف کنن
98 درجه متوسط دمای CPU در لود سیستم با بخاری برقی فرقی می کنه ... این گرما برای درست کردن چای یا قهوه هم مناسبه... این دما به گیمر ها می گه بعد از 6 ماه خداحافظ مادر بورد
الان که نتیجه این گرما مشخص نیست ... 6 ماه دیگه بهتون می گم
لپ تاپ های HP هم 4-5 سال پیش یادمه همین مشکل رو داشت 1 سال عمر میکرد و بعد مادر بوردش خداحافظی می کرد
به همین خاطره که زیگورات ریسک نمی کنه و این لپ تاپ رو مثل سایر سری ها 3 سال گارانتی نمی کنه
کسی نبود!!!!!!نقل قول:
آقای خوشمزه لطفا دعوا نکن و نظرتم کاملا محترم و اشتباه. باشه برا خودت :31:
دما 98 ؟ lol
راس میگه بابا معمولیه من صب تا شب روشن میکنم و ازش استفاده هر چی فکرشو بکنید از گیم تا رندرو کانورتای وحشتناک. اگه اشتباه نکنم یه دوستی گفته در حد 90 درجه!!!! مناطق سردسیریو بخاری برقیو اینا چیه!! من هر روز میرم دانشگاه باطریش 4 5 ساعت جواب میده با این باطری اصلا احتیاجی به حمل کردن شارژرش نیست مگه یوزتون طولانی مدت باشه یا با پروسس بالانقل قول:
مبارکت باشه داداش. آره درسته همون 2 تا دی وی دی حله. قبلانم گفتم اگر میخوای یه سیستم ایمیج هم بگیر خیالت تخت باشه. درایورارو داره تو درایو C، یه فولدر هس dellنقل قول:
من دارمش خداوکیلی اصلا اینطوری نیس، خوب معلومه موقع گیمینگ دماش یه مقدار میره بالا تر ولی چای و قهوه چیه آخه! منم مدیر دل نیستم فقط دارم چیزی که میبینمو میگم! البته تاکید میکم من L502 دارم نه 501، اونا دماش بالاتره گویا. زیگوراتو نمیدونم من از اسپیناس گرفتم گارانتی 3 ساله!نقل قول:
و اما دوستانی که مشتاق کانفیگ هستند
xps 17 , x702
4)
225-0587 1 XPS 17
317-6215 1 2nd generation Intel Core i7-2720QM processor 2.20 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 3.30 GHz
317-6202 1 4GB,DDR3,2 DIMM
331-1414 1 Backlit Internal Keyboard - English
320-1986 1 17.3in FHD WLED TL (1920x1080) 3D
421-3642 1 Basic Stage
421-3874 1 Camera Software 2.X, Factory Install
320-1981 1 NVIDIA GeForce GT 555M 3GB graphics
342-2248 1 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive
318-0432 1 Elemental Silver Aluminum
421-1737 1 Genuine Windows 7 Home Premium, 64bit, English
421-0757 1 Skype VOIP Application
420-9691 1 DataSafe Local BackUp
330-6222 1 Windows 7 Label
420-6436 1 PC-Restore, Dim/Insp
420-6576 1 DELL WELCOME,Software Dimension/Inspiron
421-0092 1 DELL-DOWNLOAD-FLAG
420-9876 1 Cozi-Calendar
421-2086 1 eBay Webslice
318-0392 1 Windows Live Wave 4
331-1416 1 Resource DVD (L702X)
421-4118 1 WHITEPAGES.COM,Webslice
421-4289 1 Dell Support Center Software 3.0
430-4038 1 Integrated 10/100/1000 Network Card
410-1883 1 Adobe Acrobat Reader 9.0 Multi-Language
318-0151 1 Tray Load Blu-ray Disc BD-Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD)
318-0434 1 Roxio Creator Starter, FI
421-4550 1 Power DVD 9.6, 3D
318-0138 1 JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3
317-6214 1 Intel Centrino Advanced-N 6230 and Bluetooth 3.0
410-9452 1 McAfee Platinum, 30 Day, MUI
312-1182 1 92 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
410-0487 1 Microsoft Office Starter: reduced-functionality Word and Excel with ads. No PowerPoint or Outlook
939-4150 1 Dell Hardware Limited Warranty, Initial Year
939-4160 1 Dell Limited Hardware Warranty Plus In-Home Service After Remote Diagnosis, Initial Year
950-3337 1 1 Year Limited Warranty
950-9797 1 No Warranty, Year 2 and 3
420-8878 1 Soft Contracts Dell In-Home Hardware Agreement
933-0410 1 Warranty Support, Initial Year
988-0099 1 To activate your online backupaccount, go to Start, Programs, DataSafe Online
927-2357 1 DataSafe Online 2.0 2GB
421-4356 1 Software, DataSafe Online 2.0 2GB
430-3893 1 No Mobile Broadband L501X
1334 euro
501 هم اینقد داغ نمی کنه والا
من دارم
ساعت 1 از خواب پا شدم:31: اساسینز برادرهود را ران کردم فک کنم تا حدود 9 شب یه بند بازی کردم اونقدام داغ نشد که میگین می شه روش چای یا قهوه درست کرد یا چه می دونم جای بخاری استفاده کرد !!!!
من اینو قبلا هم گفتم روزی فوقش 4-5 ساعت خاموش کنم
آخ نمی گه فقط فنش یکم سروصدا می کنه که اونم وقتی با باطری کار می کنم خیلی ساکت تر می شه
چرا بی خود و بی جهت جو ایجاد می کنین ؟
مرسی داداش ممنوننقل قول:
یه سوال من بازی Portal 2 رو نصب کردم ولی میره تو بازی وقتی صفحه لودش میاد بعد میپره بیرون و ارور میده
بعد بازی gta 4 رو نصب کردم ولی میره تو بازی و وقتی توی Option میرم میخوام سایز صفحه رو زیاد کنم
میپره ببینم این گرافیک Nvidia خودش فعال هست یا باید فعال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد اینکه من از آفیسی که توی خودش بود استفاده کردم ولی حالا توی my computer یه درایو c هست یه درایو Q چطوری میتونم پاکش کنم
واقعیت یکم حالم گرفته شده سر اینکه یکم بهم ریختگی تو ویندوز شد و سوال بعدیم اینکه وقتی روشن میکنم سیستم رو یا ریست میکنم وقتی
میاد روی صفحه ورود ویندوز wellcome یکم صبر میکنه و بعد میره توی ویندوز اگه مشکلی پیش اومده باشه چطوری همه چیز رو مثل زمانی کنم که
سیستم به حالت اولیه کارخونه برگرده؟
دوستان ملاحظه بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این پست هم مثل فروشندگان زیگورات اشاره می کنه که این دما کنترل شده است و در رنج پیش بینی شده دل سری 15 هست
اما دوستانی که میگن خیلی داغ نیست باید ببینند
ضمنا دمای نزدیک به 100 درجه که توی این تست دیده می شود در بد ترین حالت روی لپتاپ های مشابه 78 درجه دیده شده
البته شاید اونها هم 80 درجه عادی باشه
گرما حتی اگر روی یک لپ تاپ عادی باشه آفت قطعات الکترونیکی و عملکرد یک مدار الکترونیکی هست به علاوه اینکه این گرما روی خود کاربر هم تاثیر میذاره
شاید دوستانی بگن ما که نمی خواهیم همیشه برن تست بگیریم. حق با شما هم هست اگر کاربر عادی هستید و اصلا قصد بازی های جدی رو ندارید می تونید از این مدل استفاده کنید ... گرچه من پیشنهاد می کنم با این بودجه مدل های سبکتر (وزن) انتخاب کنید چون این لپتاپ و همه هم رده هاش به دلیل نوع بورد و وسائل داخلیش نزدیک به 3 کیلو میشه که گزینه خوبی برای کارهای پرتابل محسوب نمی شه تقریبا هم ردیف سری F سونی است که به دسکتاپ نزدیک تره تا لپتاپ
گرما تو لپ تاپ های با CPU Corei7 طبیعی هستش....چون این Cpu ها حرارت زیاد تولید میکنه...........بسته به جنس بدنه و شرایط کارکرد ممکن هر مدلی گرمای بیشتری رو انتقال بده..................XPS نسبت به امکانات و قیمت به صرفه هستش.......رو گرمای لپ تاپ زیاد حساس نباشید حتما شرکت همه چی رو سنجیده که این مدل رو تولید کرده.....هیچ شرکتی قصد نداره تو بازار رقابت خودش رو خراب کنه........من فقط میدونم از چیزی که خریدید نهایت لذت رو ببرید................:20:
amir@
دوسته عزیز انتها اون مطلب رو هم بگو که گفته : حرارت مشکلی نداره در sandy bridge and L502
و شما خودت تست کن اگه این جوری بود بعد حق با شماست کاملا .
کل حرف شما رو حساب حرف یکی دیگست تو 1 فروم دیگه
سلام بچه ها !
یکی از دوستام XPS L502x خریده ! چون مدلش نزدیک به همینه اینجا سوالمو میپرسم !
پشت لپتاپ برچسب مایکروسافت ویندوز 7 هوم داره ! روی لپتاپ هم نصب بوده سیستم عامل !
ولی تو جعبش فقط یه سی دی درایور هست !
تا اونجایی که من میدونم سی دی ویندوز هم توی جعبه هست ! اگه نباشه نه برچسبی در کار هست و تو سایتها هم مینویسه OS : Dos
حالا میخام مطمئن بشم تا بریم پیش یارو !
ممکنه تو جعبه با این تفاسیر سی دی نباشه ؟