چه وامی میدن دوست عزیز؟نقل قول:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
دقیقا نیاز منم هسنقل قول:
دوستان بانکی وام با بهره کم نمیده؟
وام قرض الحسنه ای و یا ...
Printable View
چه وامی میدن دوست عزیز؟نقل قول:
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
دقیقا نیاز منم هسنقل قول:
دوستان بانکی وام با بهره کم نمیده؟
وام قرض الحسنه ای و یا ...
دوستان این سود بانکها الان چقدر شده؟
مثلا قبلا 1 ملیون و ماهی 15 تومن میداداند الان چجوری شده؟
سود کوتاه مدت روز شمار از 6 درصد به 7 درصد افزایش پیدا کرده و همچنین نرخ سپرده های یک ساله 17 درصد و نرخ سپرده های 5 ساله 20 درصد شده، در ضمن نرخ سپرده های دو تا چهار ساله بین 17 تا 20 درصد می باشد.نقل قول:
دوستان احیانا این تاپیکو میبینن لطفا به سوالای منم جواب بدننقل قول:
نیازا فوریه
ممنون
برای گرفتن وام از بانک کشاورزی شما باید 750تومان حساب به نام خواهر یا مادرتون باز کنین که بعد 6ماه شما میتونین یه وامه 2میلیون تومنی با کارمزد 4%درصد بگیرین که اون پولی رو که واسه افتتاح حساب گذاشتین رو هم بهتون بر می گردون من سر رسید وامم این ماه هستش که 6ماهش کامل میشه در ضمن یه ضامنه کارمند هم میخواد.بانک قرض الحسنه مهر هم وام با کارمزد4% میده که سود نداره شما اگه 10میلیون بذارین بعد از 3ماه بهتون 5میلیون میده و اگه5میلیون بذارین بغد از6ماه میتونین 5میلیون بگیرین اقساطشم3ساله هست.که فقط به یه ضامن کارمند و فتوکپی قباله خونتون نیاز هستش.ضمنا وام2میلیون در فالبه فروشه اقساطی میده که کارمزدیه سودی هم نداره فقط به یه ضامنه کارمند نیاز داره و در ابتدا شما باید500تومان اففتاح حساب کنین قسطشم3ساله هستش.یه سرم به سایته زیر بزن وام های خوبی میده.
کد:http://www.jb24.ir/
چرا به حساب خواهر یا مادر؟ چرا خودمون نمیشه؟نقل قول:
نه نمیشه,چون این وام فقط به زنانه خانه دار تعلق میگیره.نقل قول:
فوق العاده ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی منونقل قول:
خیلی به راهنماییت احتیاج داشتم
ممنون
میشه یکم بیشتر توضیح بدینقل قول:
ضمنا وام2میلیون در فالبه فروشه اقساطی میده که کارمزدیه سودی هم نداره فقط به یه ضامنه کارمند نیاز داره و در ابتدا شما باید500تومان اففتاح حساب کنین قسطشم3ساله هستش.یه سرم به سایته زیر بزن وام های خوبی میده.
یعنی چی در قالب فروش اقساطی؟
دوستان دیگه ام اگه تجربه ای دارن خوشحالمون میکنن نظر بدن
شما باید براشون یه برگه خرید کالا ببرین که 80%ارزش اون کالا رو بهتون وام میدن فرضا اگه شما برگه خرید یه یخچال 2500تومانی رو2میلیونشو بهتون وام میدن که اونم صوری زیاد مهم نیست یه دونه ضامن کارمند میخواد اقساطشم80تومان3ساله هستش در ضمن اینم بگم که بانک اول ازتون یه فتوکپی شناسنامه و کارت ملی می گیره واسه استعلام که ببینه شما تو بانکه دیگه ایی قسط معوق نئاشته باشین. در ضمن موقع دریافت وام500تومانتون هم بهتون برگردندونده میشه واسه کسب اطلاع بیشتر میتونین به شعبه بانکه ملت مراجع کنین وام های بالاتر مثله وام خرید خودرو هم پرداخت می کنن.نقل قول:
منظور از فروشاقساطي عبارتست ازواگذاري عين به بهاي معلوم به غير به ترتيبي كه تمام يا قسمتي از بهاء مزبور به اقساط مساوي يا غير مساوي در سررسيد يا سررسيدهاي معين دريافت گردد.
ببخشید دوست عزیز که زیاد سوال میکنمانقل قول:
بانک ملت؟
مگه نگفتی بانک قرض الحسنه مهر این وامو میده؟
بعدشم بعید میدونم این بانکای معروف فقط با گرفتن 4% کارمزد وام بدن!
خوب اره,بانک ملتم وام میده شما میونید سوال کنین من زیاد پیگیر این وام نشدم فقط یه استعلام گرفتم. بانک کشاورزی یه وامه تعمیر مسکن به مبلغ 1میلیون میده که باید 350تومان برایه6ماه بذارین که اقساطشم یادم باشه 28تومانه.واسمه من که این جور وام ها خیلی خوبن عجله ایم ندارم من بیشتر پیگیر وامهایی هستم که کارمزدی هستن و سودی مثله وام های بانک قرض الحسنه میده و کشاورزی فقط زمانه انتظار دریافت وام یه خورده زیاده واسه من ک عجله ا یی هایی برایه دریافت وام ندارم خوبه.نمی دونم چه شما نیازتون چه قدر فوری.نقل قول:
یکم فوری هس اما به صورت کارمزدی باشه،یعنی تقریبا وام قرض الحسنه بگیرم خیلی بهترهنقل قول:
البته یه چیزی
تو اون موردی که شما گفتی 500 میخوابونیم و ماهی 80 تومن ،3ساله برمیگردونیم فقط کارمزد نیس،سودم دارن میگیرن،چون بعد 3 سال 880 تومن به جز اون 2 میلیون که گرفتیم باید برگردوند
بعدشم فک کنم فقط از یه بانک بشه وام با کارمزد 4% برداشت،یعنی قرض الحسنه ای،چون من سایت بانکارو که میدیدم تو شرایطش گفته بود نباید همزمان از بانک دیگه ایم وام قرض الحسنه گرفته باشین
دوست عزیز یه جمع بندی بکنم حرفای شمارو
شما گفتی بانک کشاورزی دوتا وام با کارمزد 4% درصد داره
یکی بانوان که 750 واسه 6 ماه میخوابونی و یکیم 350،تو همین مدت که اولی 2 تومن واسه بانوان و دومی 1 تومن واسه تعمیر مسکن میده،درست فهمیدم؟
اینا دیگه بجز کارمزد ،سود که نمیگیرن؟
بانک قرض الحسنه مهر هم اگه 10 میلیونو 3 ماه بخوابونی و یا 5 میلیونو 6 ماه،5 میلیون وام میده با کارمزد 4%،بدون سود اونم،درسته؟
اگه 500 تومنم افتتاح حساب کنم که نمیدونم بعد چن ماه،یه وام 2 میلیونیم با کارمزد 4%،بدون سود میده،اینم درست فهمیدم؟
ببخشید که دوست من اینهمه وقتتو میگیرم
خودت میدونی شعب خوب جواب آدمو نمیدن و میپیچونن آدمو،پیدا کردن شخصی مثه شما که تجربه داشته باشه خیلی گران بهاست ...
خلاصه از سوالای زیادم شرمنده:40:
اگه وامه بدونه بره میخای بگیریی بانک قرض الحسنه مهر خوبه,باک ملت بعد از یک ماه وامو بهتون پرداخت می کنهنقل قول:
بانکه ملتم چون آشنا هستن زودترم میتونسم بگیرم که دیگه پیگیرش نشدم .موسسه قرض الحسنه مهر هم بدون سود وام میده و فقط کارمزد میگیره یه بانکدیگه هم هست بانک قرض الحسنه رسالت اونم وامهاش بدونه سوده.بهترین کار اینه که برین سوال کنین .
بله حق باشماستنقل قول:
مرسی که با حوصله به سوالام جواب دادی
فقط این قسمتم بگو درست برداشت کردم یا نه
نقل قول:
دوست عزیز یه جمع بندی بکنم حرفای شمارو
شما گفتی بانک کشاورزی دوتا وام با کارمزد 4% درصد داره
یکی بانوان که 750 واسه 6 ماه میخوابونی و یکیم 350،تو همین مدت که اولی 2 تومن واسه بانوان و دومی 1 تومن واسه تعمیر مسکن میده،درست فهمیدم؟
اینا دیگه بجز کارمزد ،سود که نمیگیرن؟
بانک قرض الحسنه مهر هم اگه 10 میلیونو 3 ماه بخوابونی و یا 5 میلیونو 6 ماه،5 میلیون وام میده با کارمزد 4%،بدون سود اونم،درسته؟
اگه 500 تومنم افتتاح حساب کنم که نمیدونم بعد چن ماه،یه وام 2 میلیونیم با کارمزد 4%،بدون سود میده،اینم درست فهمیدم؟
خواهش می کنم.نقل قول:
درسته دوست عزیز.
سلام
یه سایت پرداخت اینترنتی هست به اسم زرین پال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر مطمئنه؟ لطفا یه منبعی، سایتی دولتی - بانکی ای، چیزی بگید که قابل اعتماد بودنش رو نشون بده
ممنون
دوست عزیزم مطمئن باش که زرین پال کارش درسته و نظارتش از بانکهای خصوصی و دولتی مون بیشتر با اینکه بانک نیست من از همون موقعی که اومد باهاش کار میکنم تا الان موردی هم نداره
سلام
موقع خرید اینترنتی از درگاه سامان وقتی کلیک میکنم می نویسه
Redirection to Saman Bank , Online Payment
و همینجوری می مونه.
سرعت نت هم بالاست.
مشکل چیه؟
از اینترنت بانک ملت چطور میشه به حساب دیگه آنی پول واریز کرد؟ (مثلا سامان)
قبلا راحت میشد
الان وقتی میخوام واریز کنم از طریق این قسمت اقدام می کنم :
حواله اینترنتی
ولی اخطار میده
شماره حساب(شبا) دريافت كننده وجه معتبر نيست.
و جا هم به اندازه کافی نداره که شماره شبا رو بزنم. (کلا 16 رقم جا داره) اونجا چیو باید وارد کنم؟
ضمنا اگر ممکنه یکی لطف کنه در مورد این نوع حواله ها توضیح بده:
ساتنا
پایا
ممنون.
با حواله شتاب-سحاب انتقال بده البته اینترنتی سقف داره . فکر کنم سقفش 3 تومنه.نقل قول:
این اخطار رو میده:
مشتري محترم , در حال حاضر سرويس مورد نظر فعال نمي باشد .لطفا در صورت استفاده از سرويس حواله ،گردش حساب خود را كنترل نماييد.
===============
این شتاب رو انگار حتما باید شماره کارت طرف مقابل رو داشته باشیم (هر چند با شماره کارت هم ارور بالا رو میده)
برای انتقال از یانک ملت به بانک دیگه از طریق شماره حساب چکار باید بکنیم؟
سانتا یا پایانقل قول:
ساتنا فقط برای مبالغ بالای 150 میلیون تومانه
من میخوام آنی واریز بشه
پایا تا اونجا که میدونم آنی واریز نمیشه
برای پرداخت آنی فقط دو راه حل وجود داره 1- کارت به کارت (سحاب) 2- حواله به حساب ملتنقل قول:
ساتنا با پایا تفاوت چندانی نداره و هر دو زمان بر هستن اما طبق طراحی جدید ساتنا فقط برای 15 میلیون به بالاست و شما به جای ساتنا قدیم از پایا استفاده می کنید و هنوز پایا 100 درصد مکانیزه نشده که زمان حواله پول به حساب مقصد واریز بشه
من مثلا ساعت 11 امشب می خوام حواله پایا بزنم چون توی غیر ساعت کاریه باید تاریخ موثر رو فردا بزنم و خود سیستم بانک ملت مثلا یک شب مبلغ رو از حساب شما برداشت می کنه و توی سامانه پایا ایجاد می کنه و بعدشم صبح مثلا ساعت 9 بانک مقصد میاد حواله رو اعمال می کنه و میره توی حساب شما ( ببخشید اگر از اصطلاحات فنی استفاده نکردم برداشت خودم رو گفتم)
دوستان بانکی هست که وام بالای 30 میلیون بده البته بعضی بانک ها میگن همون مقدار پول رو بخوابون تا بهت وام بدیم که واسه من مساله ای نیست ولی اگه این شرایط نباشه خیلی واسم خوبه چون واسه خرید خونه میخوام ضمنا به طور تقریبی سود ماهیانه این وام ها چقدر هست ..
در مورد سپرده گذاری بلند مدت 5 ساله هر زمان که خواستیم میتونیم حساب رو ببندیم یا باید صبر کنیم مدتش تموم بشه؟ یا اینکه وسط مدت ببندیم باید جریمه بدیم؟؟
سلام !
از مدرسه یه دونه کارت هدیه گرفتم ! حالا میخوام بدونم چجورین ؟ یعنی با کارت های واقعی فرق دارن ؟ اگه ازش استفاده کنم میتونم توش پول بریزم ؟ (ماله بانک سپه )
یه کارت دیگه دارم ماله بانک ملته ! شکسته !
میخوام بدونم هزینه چقدر میشه اگه بگم گم شده ؟ هزینه چقدر میشه اگه بگم شکسته ؟
دوستان این سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت چیه؟
من تو بانک انصار حساب باز کردم (انصار کارت گرفتم)که گفتن ماهی 7% سود بهم تعلق میگیره!!:18:!! درسته یامن اشتباهی شنیدم.
درسته قبلا 6 درصد بوده الان 7 درصد شد کم هست ولی بهتر از هیچی هست:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
کارتی که شکسته فکر کنم همون هزینه صاردشو میگیرن بانکهای دولتی که هر چی میخوان میگیرن تا 3 تومن درنظر داشته باش شاید هم کمتر شاید هم بیشتر!:41:نقل قول:
کارت هدیه رو میتونی هر جایی خواستی خرید بکنی که بسته به مقدار شارژش هست نمی دونم مدت زمان اعتبار داره یا نه!
در موردریختن چونکه تاحالا ازش استفاده نکردم نمی دونم ولی چونکه صاحب حساب نیتس و دفترچه و شماره حساب نداری نمیشه این کارتها در قبال مبلغی به افراد داده میشه
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
تا یکسال اول حق برداشت و واریز نداری!!!!!!!نقل قول:
بعد سال اول میتوی ببندیش ولی جریمه میکنن و سود رو هم کمتر حساب میکنن البته بستگی به بانکش داره بانک خصوصی وضعیت بهتری دارن و احتمال جریمه کمتره:11::46:
سلام دوستان....میخواستم بدونم برای یه وام 500 هزار تا 1 ملیون باید چیکار کنم ؟
برای تعویض کارت ملت من که شکسته بود 2300 تومن از حساب کم کردن.
=====
یه چیزی اعلام کرده بودن که کسایی که بین سال های 87 تا 90 حساب داشتن ، سودشون هر چقدر بوده بنا به نرخ جدیدِ سود ، مقداری به سودشون اضافه میشه.
این مورد برای چه نوع حساب هاییه؟
برای این مورد بهتره به بانکها مراجعه کنید مخصوصا پست بانک که به همه راحت وام میده سخت گیری کمتری دارننقل قول:
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
برای تمام حسابهاست که شامل بلندمدت و کوتاه مدت میشه که توی یکی ازپستهام در مورد سود بانکی بلندمدت بانک پاسارگاد گفته بودم که تغییر نمیکنه ولی دوهفته پیش برای من از 15 درصد به 20 درصد تغییر کرده البته من قبل تغییر سود از شعبه تهران پرسیده بودم که ظاهرا طرفی که جوابمو داده بود بی اطلاع از همه چیز بودنقل قول:
ولی الان تمام سودها افزایش پیدا کرده
ممنون
البته منظورم من سود از این به بعد نبود
منظورم از قبل تا به الان بود یعنی از 87 تا 90
ما یه سپرده 5 ساله تو بانک صادرات داشتیم با 17 درصد سود
چیزی که اعلام کرده بودن این بود که از سال 87 تا 90 هم که 17 درصد محسابه شده ، باید 20 درصاد محسابه بشه و اون سه درصد ماب التفاوت اون سال ها رو هم پرداخت می کنن.
به بانک که مراجعه کردیم گفت به شما تعلق نمیگیره و فقط اوراق مشارکت و سهام !
میخوام بدونم درست گفته یا نه.
چون حتی وقتی پرسیدیم از این به بعد 20 درصد میشه یا نه گفت نه! شما همون 17 درصد رو میگیرید!
مگر اینکه 600 تومن جریمه بدید و یه حساب 20 درصدی براتون باز کنیم.
ببینید حسابی که من توی بانک پاسارگاد دارم 5 ساله هست و افتتاحش مال مهر ماه امسال یعنی قبل اجرای این قانون بود و اون موقع 15 درصد منم مثل شما فکر میکردم که سود بهم تعلق نمیگیره چونکه تو اینترنت و جاهای دیگه دقیقا نمیگفتن که قضیه چجوریه ولی خودم که به پشتیبانیشون ایمیل زدم جواب ناامید کننده گرفتم تا اینکه دو هفته پیش خودم به بانک رفتم و پرسیدم مسئول باجه گفت که برای شما هم اضافه میشه فقط کمی زمان بر هست که دقیقا همون روز که برگشتم برای منم توی اینترنت بانکم 20 درصد شده بود.
این قضیه شاید بانک به بانک مخصوصا از نوع دولتی که بیشتر دزد هستن فرق میکنه و به هر روشی شده میخوان حقمونو ندن
البته به ما گفتن باید 600 تومن بدی برای اینکه از این به بعد 20 درصد حساب بشه، ما زیر بار نرفتیم با رئیس بانک صحبت کردیم هی گفت 500 - 400 - 300
دید زیر بار نمیریم گفت باشه یه برگه جدید داد و تمبر و.... که از این به بعد سود 20 درصد حساب میشه.(حالا نمیدونم چقدر این بانک ها بی قاونه!)
گفته بود یا جریمه بدی یا حساب رو افزایش بدی.(که ما قبول نکردیم)
ولی موضوع اینه که اون قبلی ها چی؟ گفته بودن ماب التفاوت قدیم رو هم میدن؟ ولی بانک زیر بار نرفت و گفت فقط کسایی که اوراق مشارکت و سهام داشتن این 3 درصد به سال های پیش هم تعلق می گیره و ماب التفاوتش تو ماه جدید کلا پرداخت میشه.
ما 15 ماهه 10 تومن گذاشتیم و 17 درصد میگرفتیم گفته بودن این 15 ماه که گذشت هم باید 20 درصد محسابه بشه....یعنی 3 درصد بقیه که میشه حدودا 375 ولی بانک قبول نمیکنه.
سلام
برای گواهی های عام یکساله ی بانک ملت که قبل از افزایش سودها با نرخ 15 درصد فروخته بودن طی اطلاعیه ای ، سودش به 20 درصد افزایش یافت.
اما سپرده های مدت دار که قبل از افزایش سود افتتاح شده بودند هیچ تعییری در افزایش نرخ سود تاکنون صورت نگرفته.
متاسفانه وقتی که چیزی روی برنامه ریزی نباشه همینه دیگه تا یک ماه پیش قبل قضیه سکه اصلا اثری از افزایش سودها نبود که تاچندسال همون سودهای قبلی بود ولی الان که بالا رفته بانکها نمیخوان حق مردمو بدن بیچاره ها ماها که به امید افزایش سرمایه به اینها اعتماد میکنیم ولی اونها.......
دوست عزیز اگه تا الان تغییری صورت نگرفته احتمالش کمه ولی توی همون شعبه پیگیرش باشید بد نیست
نه منظورم اینه که اگه 1 سال باشه یعنی 84% در سال به من سود میده:20:نقل قول:
بعد این سودایی که تو تلویزیون تبلیغ میکنن چیه یعنی20% میگم
توی تلویزیون منظورت اوراق گواهی سپرده رو تبلیغ میکنن میگی؟
مثلا میگن شالیانه 20% یا بانک قوامین سالی 22% هست پس چرا انصار ماهی 7% میده؟نقل قول: